LIMPACT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIMPACT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.293.920

Publication

06/08/2013
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



_GE Naereagd ter gritiia der

n rechtbank V k0aphmel tg TQN4CRI«N

'SBLAD

12 -07- 2013

De FloofdgriffierC,riffie

1 WVN MO\1ITEUR BE

*13123126

30 -07- 20

BELGISCH STAR



Ondernemingsnr : 0846293920

Benaming

(voluit) : Limpact BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Molenstraat 2E, 3740 BIEZEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

GEHOUDEN OP 27/06/2013

Volgende zaakvoerder wordt ontslaan vanaf 28 juni 2013

- Broeders Jessy Josée Jos, Molenstraat 2E, 3740 Bilzen

Coch Jan Hojniak Jeremy

Zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/12/2012
ÿþtiud Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

h

Sh

Ondernemingsnr : 0846.293.920

Benaming

(voluit) : Limpact

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat 2 E, 3740 Bilzen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

De bijzondere Algemene Vergadering dd. 01/09/2012 benoemt mevrouw BROEDERS Jessy, wonende te 3740 Bilzen, Molenstraat 21E, tot niet-statutair zaakvoerder met ingang vanaf 01/09/2012. Haar mandaat is onbezoldigd.

Jan COCH Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

Neergelegd ter griffie der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

18 -12- 2012

De HoofdgriffierGriffie

05/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12303022*

Neergelegd

01-06-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0846293920

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Yves Tuerlinckx, notaris te Bilzen, op 1 juni 2012, nog ter registratie over te leggen, blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTERS

1) De heer HOJNIAK Jeremy Henri Paul, geboren te Bilzen op 22 december 1980, en mevrouw BROEDERS Jessy Josée Jos, geboren te Bilzen op 26 mei 1981, beide wonende te 3740 Bilzen, Molenstraat 2/E, en die een verklaring van wettelijke samenwoning hebben afgelegd.

2) De heer COCH Jan Alfons Niels, geboren te Bilzen op 5 februari 1982, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Grote Markt 7/2.

Met een na oprichting nog te volstorten inbreng van 3.100 euro voor de heer HOJNIAK Jeremy en voor mevrouw BROEDERS Jessy ieder, en van 6.200 euro voor de heer COCH Jan.

RECHTSVORM - BENAMING

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam «LIMPACT».

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3740 Bilzen, Molenstraat 2E.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

I. Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van derden:

 Tussenpersoon inzake verkoop en uitvoering van energiecontracten, zonnepanelen, hernieuwbare energiemiddelen, isolatietechnieken waaronder isolatie van spouwmuren.

 Tussenpersoon inzake de verkoop van (mobiele) telefonie, internet en alle nutsvoorzieningen.

 Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

 Het verlenen van administratieve presentaties en computerservices.

 Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

 Het verlenen van adviezen, diensten of bijstand inzake management of van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, inclusief adviezen inzake financiële producten, verzekeringen, leningen, beleggingen, geldplaatsingen, vermogensbeheer.

 Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

 Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

II. Beheer van eigen roerend en onroerend vermogen:

 Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Benaming (voluit): Limpact

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3740 Bilzen, Molenstraat 2 bus E

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

 Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbonnen of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

GEPLAATST EN GESTORT KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die elk het honderdste

(100e) vertegenwoordigen van het vermogen van de vennootschap.

Op het kapitaal is gestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte gedeelte van het kapitaal gedeponeerd werd bij de Dexia

Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.

SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL

Het kapitaal is samengesteld uit inbrengen in geld.

WINST en RESERVERINGEN

Winstverdeling:

Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering geeft, gebaseerd op de voorstellen van de zaakvoerder(s) in de geest van wat hieromtrent voorzien wordt in het Wetboek van Vennootschappen. De uitbetaling van de dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerder(s) te bepalen. Vereffening-verdeling:

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op één juni tweeduizend twaalf en zal eindigen op eenendertig december

tweeduizend dertien.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden op dertig juni om tien uur, ten

maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR

Artikel 17. Bevoegdheid der zaakvoerder(s)

De zaakvoerders vormen een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Samen handelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen aan alle mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door de zaakvoerder wanneer er maar één is, door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend wanneer er twee zijn, of door de meerderheid van haar zaakvoerders zo er meer dan twee zijn.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door haar bijzondere mandatarissen binnen de begrenzing van hun mandaten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

BENOEMINGEN

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist het aantal zaakvoerders op twee te bepalen, en als niet-statutair zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur:

1) De heer HOJNIAK Jeremy Henri Paul, geboren te Bilzen op 22 december 1980, wonende te 3740 Bilzen, Molenstraat 2/E.

2) De heer COCH Jan Alfons Niels, geboren te Bilzen op 5 februari 1982, wonende te 3500 Hasselt, Grote Markt 7/2.

Zij hebben verklaard te aanvaarden, na bevestigd te hebben niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

VOLMACHT

De oprichters stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, FINTECH ACCOUNTANTS CVBA, Kattegatstraat 8 bus 2, 3500 Hasselt, aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsmede alle formaliteiten inzake aansluiting van de vennootschap en haar vennoten bij de sociale verzekeringskas te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

Voor analytisch uittreksel uitsluitend bestemd voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. (get.) Yves Tuerlinckx, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- voor eensluidend afschrift van de oprichtingsakte;

- uittreksel van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 16.02.2016 16045-0198-012
24/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
LIMPACT

Adresse
MOLENSTRAAT 2, BUS E 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande