LINJO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LINJO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 477.641.658

Publication

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 28.08.2012 12487-0137-013
18/01/2012
ÿþP Mol Word 11.1

rl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0477.641.658

Benaming (voluit) : LINJO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3600 Genk, Klotbroek 63 B

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 27 december 2011, blijkt dat de BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING der aandeelhouders van de. naamloze vennootschap " LINJO ", met zetel te 3600 Genk, Klotbroek 63 B, de volgende besluiten heeft genomen:

1) WIJZIGING VAN DE AARD t VORM VAN DE AANDELEN - VERWEZENLIJKING VAN DE. OMZETTING

De aard / vorm van de aandelen werd gewijzigd om deze in overeenstemming te brengen met de" bepalingen van de wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder in het. kader van de dematerialisatie van deze effecten. Bijgevolg werd besloten de aandelen aan toonder af te schaffen en te vervangen door aandelen op naam.

Vaststelling dat artikel 6 van de statuten vermeldt dat de aandelen aan toonder zijn. Vaststelling dat. deze aandelen echter nooit werden gedrukt of uitgegeven of gematerialiseerd, zodat er nooit aandelen aan toonder van onderhavige vennootschap in omloop zijn geweest, zodat er ook geen inlevering of neerlegging en geen materiële vernietiging van de aandelen moeten gebeuren. Bijgevolg besluit om in de statuten vast te stellen dat alle aandelen van de vennootschap op naam zijn.

Artikel 6 van de statuten kent aan elke aandeelhouder toe het recht om de omzetting van zijn aandelen in aandelen op naam te vragen.

Alle aandeelhouders hebben verzocht onmiddellijk over te gaan tot de "omzetting" van hun aandelen, " in die zin dat hun aandelenbezit ingeschreven wordt op hun respectieve naam in het register van aandelen op naam op 27 december 2011, overeenkomstig artikel 6 van de statuten en artikel 462 van het" Wetboek van de Vennootschappen.

De "verwezenlijking van de omzetting" gebeurde staande de vergadering, meer bepaald werd een register van aandelen op naam aangelegd overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van de Vennootschappen, waarin het aandelenbezit van elke aandeelhouder werd ingeschreven op zijn naam, zoals aangegeven in de aanwezigheidslijst van de vergadering, gedateerd en ondertekend door de betreffende aandeelhouders. Van die inschrijvingen werden op 27 december 2011 certificaten afgegeven aan de aandeelhouders, overeenkomstig artikel 465 van voormeld Wetboek.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

2) WIJZIGING VAN DE REGELING BETREFFENDE DE EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE VENNOOTSCHAP

Ingevolge de mogelijkheid voor de raad van bestuur om zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité, zoals hierna uiteengezet, werd de regeling betreffende de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap gewijzigd, zodoende dat de vennootschap, voortaan in en buiten rechte tevens geldig vertegenwoordigd is door twee leden van het directiecomité, die gezamenlijk optreden, binnen de grenzen van de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité.

3) WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De statuten werden gewijzigd, met behoud van de kenmerken van de vennootschap, teneinde:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Orvrz',_ur: ~ELdF Neergelegd ter griffie der

bit,ec; ;o, rehtbank v. koophandel te TONGEREN

10 "01e 202

03 -01- 2012

Ë

1SCit s-i;A". .-

!=sTuu r De Hoofdgriffier, Griffie

" 12016739

be

a

Bi

sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

3_1. deze aan te passen aan het besluit van de raad van bestuur inzake zetelverplaatsing naar het huidige adres (Belgisch Staatsblad 10 december 2004 nummer 04169442),

3.2. deze in overeenstemming te brengen met de hierboven genomen besluiten,

3_3. deze aan te passen aan de thans vigerende wetgeving en inzonderheid:

- toekenning aan de raad van bestuur van de bevoegdheid om, gedurende 3 jaar te rekenen vanaf de bekendmaking van dit proces-verbaal in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, over te gaan tot verkrijging van eigen aandelen of winstbewijzen of certificaten die daarop betrekking hebben, overeenkomstig de voorwaarden bepaald door artikels 620 en volgende van het Wetboek van vennootschappen,

- aanpassing van het artikel nopens het minimum aantal bestuurders,

- inlassing van de mogelijkheid voor de raad van bestuur om adviserende comités op te richten, overeenkomstig artikel 522 van voormeld Wetboek,

inlassing van de mogelijkheid voor de raad van bestuur om zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité, overeenkomstig artikels 524bis en volgende van voormeld Wetboek,

- aanpassing van het artikel nopens de controle op de vennootschap,

- inlassing van de mogelijkheid voor de aandeelhouders om per brief te stemmen, overeenkomstig artikel 550 van voormeld Wetboek,

- inlassing van de mogelijkheid voor de algemene vergadering om tot een eenparig schriftelijke besluitvorming te komen, overeenkomstig de voorwaarden bepaald door artikel 536 laatste alinea van voormeld Wetboek,

- inlassing van de toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergaderingen, ingevolge de wijziging van de aard van de aandelen.

Bij deze gelegenheid werd artikel 3 van de statuten (doel) aangepast aan de nieuwe lijst met NACE-codes die van toepassing is sinds 1 januari 2008, in die zin dat de verwijzingen naar de oude NACE-codes (nummers) geschrapt werden, wat geen wijziging van de omschrijving van het doel van de vennootschap tot gevolg heeft. De oude NACE-codes (nummers) in voormeld artikel 3 bestaan niet meer of komen niet meer overeen met de nieuwe NACE-codes (nummers).

Bij deze gelegenheid werd besloten de statuten te herformuleren en te hernummeren, zonder evenwel te raken aan de essentiële kenmerken van de vennootschap.

Uit de nieuwe tekst van de statuten blijkt onder meer wat volgt:

ARTIKEL 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Klotbroek 63 B. (...)

ARTIKEL 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- Managementsactiviteiten (ook van holdings); het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit of controle over het maatschappelijk kapitaal dan wel zonder enig bezit van aandelen.

- Het verlenen van adviezen en hulp in de ruime zin: onder meer inzake bedrijfsmanagement, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, marketing, het aan- en verkoopbeleid, het financiëel, administratief, technisch en personeelsbeleid en dit hoofdzakelijk aan bedrijven, non profit- en openbare organisaties; het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding (onder meer inzake kredietbeleid, financiële zaken, praktische en fiscale zaken, enzovoort); het berekenen van die kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort; het verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid; (+ adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer in ruime zin).

- De handel in en realisatie van onroerend goed: flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen (handels- en industriepanden), grond; de verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen en de verhuur van appartementen in hotels; de verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes enzovoort en de verhuur per jaar van garageboxen en staanplaatsen voor auto's (+ het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen); projectontwikkeling in de ruime zin van het woord.

- De verkoop van handelszaken voor eigen rekening (+ overnames).

- De bemiddeling bij de overdracht van handelszaken en overnames.

- Het beheer (de aan- en verkoop) van roerende goederen, meer bepaald effecten, aandelen, obligaties, waardepapieren en andere vermogenswaarden en het beleggen hiervan voor eigen rekening.

º%F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De kleinhandel in antiek en oude kunstvoorwerpen; de kleinhandel in tweedehandsboeken; de kleinhandel in overige tweedehandsgoederen zoals meubels, afbraakmateriaal, kleding, rariteiten (brocante), enzovoort.

- De verhuur van roerende goederen (drankwagens, tap- en frigowagens voor diverse evenementen en manifestaties).

- Het participeren onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële of financiële, technische, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten op iedere mogelijke wijze, onder meer door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste lening of aankoopoptie. Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren.

- De organisatie en uitvoering van diverse soorten evenementen en manifestaties in de ruime zin van het woord.

- Tussenpersoon in de handel; de zelfstandige handelsvertegenwoordiging: de activiteiten van commissionair.

- Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap zal zowel in binnen als in het buitenland, alle handels en financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derden aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Algemene bepalingen

In de mate dat voor de vermeide activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

ARTIKEL 8 - CATEGORIEËN en VORMEN VAN EFFECTEN

De vennootschap kan aandelen, winstbewijzen, obligaties en warrants uitgeven.

De aandelen en andere effecten zijn op naam. Zij dragen een volgnummer. Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie van effecten op naam een register gehouden, in voorkomend geval in elektronische vorm, overeenkomstig de wettelijke bepalingen. De eigendom van de effecten op naam wordt bewezen door de inschrijving in de registers. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders of de houders van effecten.

Indien de eigendomsrechten van een effect opgesplitst is in bloot eigendom en vruchtgebruik, worden de bloot-eigenaar(s) en de vruchtgebruiker(s) afzonderlijk ingeschreven in het register met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Elke houder van effecten op naam mag, op elk ogenblik en op zijn kosten, de omzetting vragen van zijn effecten in gedematerialiseerde effecten en omgekeerd.

ARTIKEL 12 - BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit tenminste het minimum aantal leden door het Wetboek van vennootschappen voorzien. De bestuurders, al dan niet aandeelhouders, worden benoemd voor de wettelijke vastgestelde termijn door de algemene vergadering der aandeelhouders en kunnen door deze te allen tijde ontslagen worden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de wetsbepalingen terzake.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende en niet herkozen bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

ARTIKEL 16 - BESTUURSBEVOEGDHEDEN - TAAKVERDELING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR

1) Algemeen

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Annexes dû 1Vldnitéür beIgé

Bijlagen bij hetBéIgiscli-fftaatsblád__ Iff/OIIZOIZ

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2) Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende

comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

3) Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap wat

dit bestuur aangaat toevertrouwen:

- aan één of meer bestuurders, alsdan gedelegeerd bestuurder genoemd, gekozen binnen de raad; - aan één of meer directeurs, gekozen buiten de raad.

De raad van bestuur en de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit bestuur, mogen volmachten beperkt tot één of meer rechtshandelingen of tot een bepaalde reeks rechtshandelingen, toekennen aan bijzondere gevolmachtigden.

4) Directiecomité

De raad van bestuur kan overeenkomstig de wettelijke bepalingen, zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, bestaande uit meerdere personen al dan niet bestuurders, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere wettelijke bepalingen aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

ARTIKEL 17 - VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door één gedelegeerd bestuurder die afzonderlijk optreedt;

- hetzij binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur, die afzonderlijk of gezamenlijk optreden volgens de besluiten van de raad van bestuur;

- hetzij, binnen de grenzen van de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, door twee leden van het directiecomité, die gezamenlijk optreden;

- hetzij binnen de perken van hun volmacht, door de bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

ARTIKEL 21 - TOELATING TOT DE VERGADERING

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens vijf werkdagen vóór de datum van de voorgenomen vergadering, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen aan ' de raad van bestuur.

De houders van aandelen op naam en de houders van gedematerialiseerde aandelen moeten, indien dit in de oproeping wordt vereist, binnen dezelfde termijn, hetzij hun certificaten van aandelen op naam, hetzij een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid, neerleggen op de zetel van de vennootschap of op de in de oproeping aangeduide plaats.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek der Registratierechten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal met in bijlage: één volmacht en de gecoördineerde statuten ;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.05.2011, NGL 31.08.2011 11520-0461-013
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 29.08.2010 10489-0105-013
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.05.2009, NGL 30.08.2009 09719-0077-013
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.05.2008, NGL 12.08.2008 08567-0380-012
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.05.2007, NGL 30.08.2007 07675-0311-012
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.05.2006, NGL 31.08.2006 06763-2828-013
04/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 21.05.2005, NGL 01.07.2005 05402-2381-012
10/12/2004 : TGA012658
28/07/2015
ÿþ Mo0 2.1

ier; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden'

aan het

Belgisch Staatsblad

*151087 3

Ondernemingsnr 477. Ç4~ .  5g Benaming

(voluit) : LINJO

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap Zetel : Klotbroek 63 B - 3600 GENK Onderwerp akte : Herbenoemingen

tr

4 .  %.

. s. sa



v. kgQphandgl Antwel'pen,h1s`,. Tongeren

lï ,u/- ~~ 201

~

.-.-..Gr'

__--_

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van de NV LINJO van 17/05/2014 om 18 u 00 ;

De algemene vergadering van 17/05/2014 stelt vast dat de mandaten van de huidige bestuurders aflopen na deze vergadering, De bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering herbenoemt als bestuurders en dit voor een periode van 6 jaren

- Denise SPEELMANS - Hasseltweg 363 - 3600 GENK ;

- Ronald STEYFKENS - Klotbroek 63 B - 3600 GENK ;

- Christina JEURIS - Klotbroek 63 B - 3600 GENK.

De 3 bestuurders, verenigd zijnd in deze algemene vergadering, verkiezen tot gedelegeerd bestuurder

overeenkomstig de statuten :

Ronald STEYFKENS - Klotbroek 63 B - 3600 GENK.

Te Genk, 05/07/2014

Ronald STEYFKENS

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/10/2004 : TGA012658
15/06/2004 : TGA012658
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.05.2015, NGL 25.08.2015 15549-0385-014

Coordonnées
LINJO

Adresse
KLOTBROEK 63B 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande