LMCG SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LMCG SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.089.285

Publication

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 02.07.2013 13262-0095-013
10/08/2012
ÿþf& Mod Word 11.1

li I` ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~~ .~'}r. na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1111111111111111 11111111

behouden *12140379*

aan het

Belgisch

Staatsblad



Neergelegd ter griffie der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

Q 1 -08- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

' Ondernemingsnr : 0883.089.285

Benaming

(voluit) : LMCG SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Hulstbesstraat 8 (volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging - kapitaalverhoging - zetelverplaatsing

Uittreksel uit de akte verleden op 10 juli 2012 voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor: registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd tel worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene; vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LMCG SERVICES", met zetel te 3600 Genk, Hulstbesstraat 8, volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLUIT- KAPITAALVERMINDERING

De voorzitter besluit onder opschortende voorwaarde van de kapitaalverhoging hierna, het kapitaal te' verminderen met achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00) om het kapitaal te brengen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) op zesduizendvijfhonderd euro (¬ 6.500,00), en dit door vrijstelling van, de volstortingsplicht ten belope van het overeenkomstige bedrag, hetzij op ieder aandeel eenzelfde bedrag van: vierenzeventig euro (¬ 74,00),

TWEEDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor:

De voorzitter neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VMB Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0472.277.063, gekend bij de BTW-administratie onder nummer BE 0472.277.063, gerechtelijk arrondissement Antwerpen, vertegenwoordigd door mevrouw Ingrid Vosch, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3910 Neerpelt, Toekomstlaan lb, , betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap LMCG SERVICES BVBA bestaat uit een gedeelte van schuldvorderingen die de heer Ludo Geurden en de heer Angelo Bruno hebben, respectievelijk' voor ¬ 70.000,00 en ¬ 79.000,00.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der' Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit. te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en, duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch; verantwoord is;

.dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch tenminste overeenkomt, met de kapitaalverhoging en de uitgiftepremies die door deze inbreng gecreëerd worden.

Gezien het uitdrukkelijk akkoord tussen de inbrengers en de bestaande vennoten met een vergoeding van' de inbreng op basis van de boekwaarde van één aandeel zoals deze blijkt uit de jaarrekening per 31.12.2011, bestaat de vergoeding van de inbreng in natura in 1.890 nieuwe aandelen, en werden de wederzijdse rechten der betrokken partijen en hun verplichtingen aldus conventioneel vastgelegd.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" of waarde beoordeling

Verstag.zpakvoerders ._._.._u__ ....__ _ ..._ _ ________.__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig Proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De voorzitter beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van negenenveertigduizend honderdveertig euro (¬ 49.140,00) om het kapitaal te brengen van zesduizendvijfhonderd euro (¬ 6.500,00) op vijfenvijftigduizend zeshonderdveertig euro (¬ 55.640,00) door de hierna beschreven inbreng in natura (vorderingen ingevolge leningen) ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie eri uitgifte van duizend achthonderdnegentig (1.890) nieuwe kapiitaaisaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van honderdnegenenveertigduizend euro (¬ 149.000,00), inbegrepen een globale uitgiftepremie van negenennegentigduizendachthonderdzestig euro (¬ 99.860,00) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inbreng

- De heer Angelo Bruno, wonende le 3600 Genk, Boudewijnlaan 1, alhier tussenkomend, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een deel van de vordering die hij heeft jegens de vennootschap ingevolge de leningsovereenkomst afgesloten op 28/0212010, met name voor een bedrag van negenenzeventigduizend euro (¬ 79.000,00).

- De heer Ludo Geurden, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een deel van de vordering die hij heeft jegens de vennootschap ingevolge de leningsovereenkomst afgesloten op 28/02/2010, met name een bedrag van zeventigduizend euro (¬ 70.000,00).

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbrengen, welke ter beschikking van de vennootschap zijn, wordt uitdrukkelijk aanvaard door aile verschijners en worden geschat op honderdnegenenveertigduizend euro (¬ 149.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De voorzitter beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning, aan:

- de heer Angelo Bruno, voornoemd, van duizend en twee (1.002) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van negenenzeventigduizend euro (¬ 79.000,00) inbegrepen een globale uitgiftepremie van tweeënvijftigduizend negenhonderdachtenveertig euro (E 52.948,00) welke geboekt zal worden op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

Deze duizend en twee (1.002) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

De nieuwe aandelen zijn stemgerechtigd vanaf heden en de betrokken vennoot zal bijgevolg met deze aandelen deelnemen in de stemming over de volgende punten op de agenda.

De aldus onderschreven aandelen worden, als volledig volstort toegekend aan de onderschrijver ervan, dewelke bedingt dat de vermogenswaarde van deze duizend en twee (1.002) aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hem en zijn echtgenote bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, conform artikel 1401,5° van het Burgerlijk Wetboek, eigen zullen zijn aan hemzelf.

Deze aandelen zullen genummerd zijn van tweehonderdéénenvijftig (251) tot en met duizend tweehonderdtweeënvijftig (1.252) en zullen ingeschreven worden op naam van de heer Angelo Bruno alleen.

De inschrijving van deze aandelen, op naam van de heer Angelo Bruno alleen, houdt in dat hij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot.

Van deze inschrijving zal een certificaat afgeleverd worden.

- de heer Ludo Geurden, voornoemd, van achthonderdachtentachtig (888) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van zeventigduizend euro (E 70.000,00) inbegrepen een globale uitgiftepremie van zesenveertigduizend negenhonderdentwaalf euro (E 46.912,00) welke geboekt zal worden op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

Deze achthonderdachtentachtig (888) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis

De nieuwe aandelen zijn stemgerechtigd vanaf heden en de betrokken vennoot zal bijgevolg met deze aandelen deelnemen aan de stemming over de volgende punten op de agenda.

De aldus onderschreven aandelen worden, ais volledig volstort toegekend aan de onderschrijver ervan, dewelke bedingt dat de vermogenswaarde van deze achthonderdachtentachtig (888) aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hem en zijn echtgenote bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, conform artikel 1401,5° van het Burgerlijk Wetboek, eigen zullen zijn aan hemzelf.

Deze aandelen zullen genummerd zijn van duizend tweehonderddrieënvijftig (1.253) tot en met tweeduizend honderdveertig (2.140) en zullen ingeschreven worden op naam van de heer Ludo Geurden alleen.

De inschrijving van deze aandelen op naam van de heer Ludo Geurden alleen, houdt in dat hij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot.

Van deze inschrijving zal een certificaat afgeleverd worden.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

De voormelde vorderingen ingevolge leningen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook. Verwezenlijking opschortende voorwaarde

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast, dat de opschortende voorwaarde voor de kapitaalvermindering zoals voorzien In

het eerste besluit verwezenlijkt is, zodat het kapitaal thans vijfenvijftigduizend zeshonderdveertig euro (¬

55.640,00) bedraagt, vertegenwoordigd door tweeduizend honderdveertig (2.140) aandelen.

DERDE BESLUIT TWEEDE KAPITAALVERHOGING INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van

negenennegentigduizend achthonderdzestig euro (¬ 99,860,00) om het kapitaal te brengen van

vijfenvijftigduizend zeshonderdveertig euro (¬ 55.640,00) op honderdvijfenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬

155.500,00) en dit door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het

overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING' KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het

kapitaal van de vennootschap thans honderdvijfenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 155.500,00) bedraagt,

vertegenwoordigd door tweeduizend honderdveertig (2.140) aandelen.

VIJFDE BESLUIT (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van: ontbinding en vereffening te (her)formuleren en dit zoals

bepaald in het zesde besluit hierna.

ZESDE BESLUIT  ZETELVERPLAATSING

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3600 Genk, Hulstbesstraat 8 naar

3665 As, Stationsstraat 921,

ZEVENDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt;

Artikel 2, eerste alinea wordt vervangen als volgt:

"De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 3665 As, Stationsstraat 121."

Artikel 5, eerste en tweede alinea wordt vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijfenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 955.500,00) en is

verdeeld in tweeduizend honderdveertig (2140) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die

ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort."

Artikel 5  subtitel "Plaatsing-Volstorting" en het daaropvolgende hoofdstuk (tot aan subtitel "Voorkeurrecht")

wordt geschrapt

Artikel 25 wordt vervangen als volgt:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen

van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt,

waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank

van koophandel is bevestigd of gehomologeerd. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun

benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de

vereffening te dekken.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

ACHTSTE BESLUIT - VOLMACHTEN

De hier aanwezige zaakvoerders worden gelast om over te gaan tot uitvoering van de genomen besluiten en

geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten,

. ,

'

Z> y~ 

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (Get, Meester Herbert Houben, notaris)

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, gecoördineerde statuten, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de zaakvoerders.

\

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 31.07.2012 12374-0548-012
05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 26.07.2011 11369-0422-012
08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 28.06.2010 10259-0286-012
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 29.06.2009 09376-0004-012
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 25.07.2008 08474-0235-012

Coordonnées
LMCG SERVICES

Adresse
STATIONSSTRAAT 121 3665 AS

Code postal : 3665
Localité : AS
Commune : AS
Province : Limbourg
Région : Région flamande