LOCATE IN LIMBURG

Association sans but lucratif


Dénomination : LOCATE IN LIMBURG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 546.700.017

Publication

28/02/2014
ÿþ M002.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 -02- 2014

HASSELT

Griffie

11191111101

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : = --1/4

Benaming

(voluin : Locate in Limburg

(verKort) :

Rechtsvorm: Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetei: Kempische Steenweg 306, 3500 Hasselt

Onderwerp akte: Oprichting

Ondergetekenden,

1. De PROVINCIE LIMBURG, met administratieve zetel gevestigd te 3500 Hasselt, Universiteitslaan 1, en met ondernemingsnummer 0207,725.203, hier overeenkomstig artikel 178 § 4 van het provinciedecreet en artikel 25 van het huishoudelijk reglement van de deputatie vertegenwoordigd door de heer Marc Vandeput, gedeputeerde, en mevrouw Renata Camps, provinciegriffier, handelend in uitvoering van het besluit van de provincieraad van 22 januari 2014.

2. UNIZO-Lintburg VZW, gevestigd in de M2astrichtersteenweg 254/3 te 3500 Hasselt, met ondernemingsnummer 0412.875.847, rechtsgeldig vertegenwoordigd door voorzitter dhr. Ludo Beulen en directeur dhr, Bart Lodewyelcx

3. VKW Limburg vzw, met maatschappelijke zetel in de Kunstlaan 16 te 3500 Hasselt, met ondernemingsnummer 0410.119.661, rechtsgeldig vertegenwoordigd door voorzitter dhr. Luc Cardinaels en door gedelegeerd bestuurder- dhr. Jos Stalmans, blijkens volmacht

4, Voka Kamer van Koophandel Limburg VZW, gevestigd in de Gouverneur Roppesingel Site 3500 Hasselt, met ondernemingsnummer 0407.589.842, rechtsgeldig vertegenwoordigd door voorzitter dim. Paul Kumpen en gedelegeerd bestuurder dhr. Johann Leten, blijkens volmacht

5, LRM - NV Limburgse Reconversiemaatschappij met maatschappelijke zetel Kempische Steenweg 555 te 3500 Hasselt, met ondernemingsnummer 0452.138.972, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Hugo Leroi, voorzitter van de raad van bestuur, en de heer Jean Claude Van Rode, ondervoorzitter van de raad van bestuur.

6. Dhr Urbain Vandeurzen, Jachthuislaan 19, 3210 Linden -

voorzitter Ondernemersplatform Limburg - Ex officio

7. Dhr Herman Reynders, Lombaardstraat 25, 3500 Hasselt -

Gouverneur Provincie Limburg - Ex offfcio

8. Dhr Martin Hinoul, KapeIaansblook 18, 3600 GENK

Verklaren bij deze akte een Vereniging Zonder Winstoogmerk op te richten, overeenkomstig de Wet van 27.06.1921, en daartoe unaniem volgende statuten te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

STATUTEN

TITEL I: NAAM - ZETEL - DUUR

Artikel I

De vereniging draagt de naam "Locate in Limburg", -vereniging zonder winstoogmerk (vzw).

Artikel 2

De maatschappelijke en de operationele zetel is gevestigd in de provincie Limburg, Kempische Steenweg 305, 3500 Hasselt, in het gerechtelijk arrondissement Hasselt.

De raad van bestuur kan beslissen om de maatschappelijke en/of de operationele zetel te verplaatsen.

Artikel 3

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Ze kan enkel ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering overeenkomstig artikel 13 van onderhavige statuten.

TITEL II: DOEL - ACTIVITEITEN

Artikel 4

- -Het aantrekken van Belgische en internationale bedrijven naar Limburg,

-Het bevorderen van de expansie van Limburgse bedrijven door het opzetten van joint ventures, samenwerkingsakkoorden, of door acquisitie van Belgische of internationale bedrijven.

TITEL M: LEDEN

Afdeling 1 - Toelating en uittreding

Artikel 5

De vereniging is samengesteld uit minimaal 3 leden, natuurlijke of rechtspersonen..

Artikel 6

Een natuurlijke persoon of rechtspersoon die wenst toe te treden tot de vereniging moet per brief aan de raad van bestuur zijn kandidatuur stellen.

Eert lid-rechtspersoon moet zich steeds laten vertegenwoordigen door én natuurlijke persoon,

De raad van bestuur beslist bij gewone meerderheid over de toetreding van nieuwe leden, zonder dat zij haar beslissing dient te motiveren.

De raad van bestuur bestaat uit ten minste drie personen. Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging. De bestuurders moeten natuurlijke personen zijn. De algemene vergadering zal het aantal bestuurders bepalen;

Elk lid heeft het recht een bestuurder voor te dragen.

De algemene vergadering zal de bestuurders verkiezen. De kandidaten met de meeste stemmen worden in functie van het aantal te begeven mandaten als bestuurder verkozen.

De algemene vergadering kiezen onder de leden van de raad van bestuur een voorzitter. Hij zal de algemene vergadering en de raad van bestuur voorzitten.

op het ogenblik dat het lidmaatschap van, een rechtspersoon beëindigd wordt, komt automatisch en van rechtswege een einde aan het bestuurdersmandaat van de door deze rechtspersoon voorgedragen natuurlijke persoon.

Indien het bestuurdersmandaat beëindigd wordt, dan heeft het lid dat deze persoon had voorgedragen, het recht een nieuwe kandidaat voor te dragen als bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 7

Een lid dat wenst uit te treden moet zijn ontslag schriftelijk aanbieden aan de raad van bestuur. . Indien door het ontslag het aantal leden onder het wettelijke of statutaire minimum daalt, dan wordt het ontslag van dit lid opgeschort tot er een vervanger is gevonden. Het ontslagnemend lid is evenwel verplicht zijn lidmaatschapsbijdrage voor het jaar waarin hij zijn ontslag geeft, te betalen.

De leden, alsook hun rechthebbenden, hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en er zal hen bij de beëindiging van het lidmaatschap niets verschuldigd zijn.

Afdeling 2 - Bijdrage

Artikel 8

De lidmaatschapsbijdrage wordt op voorstel van de raad van bestuur vastgelegd en gewijzigd door de algemene vergadering. Deze lidmaatschapsbijdrage zal nooit meer bedragen dan nul

Euro. Voor natuurlijke personen is er geen lidmaatschapsbijdrage.

Deze lidmaatschapsbijdrage is verworven voor de vzw, en kan bij het beëindigen van het lidmaatschap niet teruggevorderd worden. Als overgangsmaatregel wordt delidmaatschapsbijdrage voor het eerste boekjaar bepaal op nul Euro.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 9

De algemene vergadering is samengesteld uit de leden.

Daarnaast kan de algemene vergadering beslissen om één of meerdere waarnemers tot de algemene vergadering toe te laten.

De waarnemers hebben enkel het recht om de algemene vergadering bij te wonen en hebben aldus niet het recht om deel te nemen aan de beraadslaging of de stemming, noch hebben zij het recht om bestuurders voor te dragen, e.a..

De algemene vergadreing wordt voorgezeten door de voorzitter, of bij ontstentenis door het oudste aanwezige lid-natuurlijke pesoon.

Indien er geen leden natuurlijke personen aanwezig zijn, wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste vertegenwoordiger van de leden rechtspersonen.

Elk lid van de algemene vergadering heeft recht op één stem. Elk lid heeft per algemene vergadering het recht zich te laten vertegenwoordigen door een ander lid van, de algemene vergadering. Eik aanwezig lid kan slechts één ander lid van de algemene vergadering vertegenwoordigen.

De volmachten dienen schriftelijk (brief, fax, email) en specifiek te worden opgesteld en moeten vel6r de vergadering aan de voorzitter te worden gemeld.

Artikel 10

De algemene vergadering is bevoegd om:

1. de statuten van de vereniging te wijzigen;

2. de bestuurders te benoemen of af te zetten;

3. de commissaris(sen) te benoemen of af te zetten, en in voorkomend geval, het bepalen van hun bezoldiging.

4. kwijting te verlenen aan de bestuurders en de commissaris;

5. een lid uit te sluiten;

6. begrotingen en rekeningen goed te keuren;

7. de vereniging te ontbinden;

8. datgene te beslissen wat in deze statuten aan de algemene vergadering is toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

onverminderd de wettelijke bepalingen voorzien door de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, en de wijzigingen van deze wet.

Artikel 11

1. De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging het vereist.

Zij moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen boekjaar en de begroting van het volgende boekjaar en dit uiterlijk binnen de zes maanden na het afsluiten van het boekjaar.

2. De raad van bestuur is bovendien verplicht een buitengewone vergadering bijeen te roepen, binnen de dertig dagen na ontvangst van het verzoek, wanneer één vijfde van de leden daarom verzoekt.

3. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur bij gewone brief, fax of e-mail ondertekend of verzonden door de voorzitter of een ander daartoe door de raad van bestuur gemandateerd lid, die minstens acht dagen v66r de vergadering aan ieder lid wordt verstuurd.

Deze oproeping vermeldt de dag, uur en plaats van de vergadering en bevat de agenda die door de raad van bestuur is vastgelegd. Elk onderwerp dat schriftelijk minstens 48 uren voorafgaand aan de vergadering wordt voorgedragen door tenminste één twintigste van de leden moet eveneens op de agenda worden vermeld. Ter zitting kan de agenda ook worden aangevuld, bij beslissing met een 311 meerderheid van de aanwezige leden. De voorzitter kan beslissen om bij de aanvang van de vergadering de volgorde van de agenda te wijzigen.

Artikel 12

In de algemene vergadering wordt er gestreefd naar consensus tussen de leden. De besluiten worden met een gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden genomen behoudens andersluidende bepaling in de wet of in onderhavige statuten. In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Artikel 13

I. Tot wijziging van de statuten of van de doelstelling kan slechts worden besloten indien de wijziging op de oproeping is vermeld en indien vier vijfde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Voor de wijziging van de statuten of van het doel van de vzw is een vier vijfde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden vereist.

Is het vereiste aantal leden niet aanwezig of vertegenwoordigd dan moet na minimum 15 dagen volgend op de eerste vergadering, een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die een geldig besluit zal kunnen nemen, met de bijzondere meerderheden die wettelijk vereist zijn voor een statutenwijziging, ongeacht het aantal aanwezige leden of vertegenwoordigde leden.

2. Dezelfde regels als deze in punt 1 van dit artikel omschreven, dienen te worden nageleefd bij de ontbinding van de vereniging.

3. Onder dezelfde regels als deze in punt 1 van, dit artikel omschreven, kan de algemene vergadering beslissen tot de uitsluiting van een lid,

Artikel 14

De algemene vergadering duidt een secretaris aan. De secretaris heeft geen lid te zijn van de algemene vergadering. Van elke algemene vergadering worden notulen opgemaakt, ondertekend door de voorzitter of een ander daartoe door de algemene vergadering gemandateerd lid en opgenomen in een bijzonder register,

Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of een ander daartoe gemandateerd lid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

TITEL V: DE RAAD VAN BESTUUR DAGELIJKS BESTUUR

Artikel 15

De bestuurders worden bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden door de algemene vergadering benoemd.

De raad van bestuur kan beslissen om één of meerdere natuurlijke of rechtspersonen als waarnemer in de raad van bestuur op te nemen, evenwel zonder stemrecht.

Het mandaat van de bestuurders loopt over een periode van drie jaar en is hernieuwbaar. Het mandaat van de voorzitter is slechts één maal hernieuwbaar.

Het mandaat van de bestuurders eindigt door ontslag op eigen verzoek of herroeping door de algemene vergadering, die daartoe te allen tijde kan overgaan bij twee-derde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Het mandaat van de leden van de raad van bestuur is onbezoldigd.

Artikel 16

De raad van bestuur duidt bij gewone meerderheid een secretaris aan, die belast wordt met de opmaak van de

notulen. De secretaris hoeft geen lid te zijn van de raad van bestuur.

In geval de voorzitter verhinderd is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De raad van. bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter per gewone brief, fax of e-mail, Een oproepingstermijn -van 8 dagen zal gerespecteerd worden. Een vergadering moet eveneens bijeengeroepen worden indien één derde van de bestuurders dit wenst. In dat geval zal een oproepingstermijn van 14 dagen gerespecteerd worden. Zij kan slechts besluiten nemen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elke bestuurder heeft het recht zich per raad van bestuur te laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder. Elke aanwezige bestuurder kan slechts één andere bestuurder vertegenwoordigen. De volmachten dienen schriftelijk (brief, fax, email) en specifiek te worden opgesteld en worden v156r de vergadering aan de voorzitter gemeld.

De raad van bestuur zal minimaal driemaal per jaar samenkomen.

Elk lid van de raad van bestuur heeft één stem. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter of bij ontstentenis diegene die hem/haar vervangt doorslaggevend.

Artikel. 17

1. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte.

De raad van bestuur kan alle handelingen van bestuur evenals aile daden van beschikking verrichten die niet duidelijk door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Hij treedt op, als eiser of verweerder, hi alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

2. Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hen gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

3. De akten die de vereniging verbinden, zonder afbreuk te doen aan hetgeen verder is bepaald in verband met het dagelijks bestuur, worden, behoudens expliciete en specifieke delegatie van de raad van bestuur, ondertekend door de voorzitter en één van de bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 18

De raad van bestuur kan onder haar leden een gedelegeerd bestuurder benoemen en. specificeert de bevoegdheden van deze functie.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur ook toevertrouwen aan een persoon die geen. bestuurder is. Hij zal de titel van directeur dragen, Hij is automatisch waarnemer in de raad van, bestuur en inde algemene vergadering, evenwel zonder stemrecht.

Hij/zij die met dagelijks bestuur is belast regelt het praktische beheer van de vzw en van het personeel.. Hij/zij kan de vzw in en buiten rechte vertegenwoordigen binnen de perken van zijn dagelijkse bevoegdheden.

Onder daden van dagelijks bestuur wordt ondermeer verstaan

-de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur

-het voorbereiden van de raad van bestuur.

-het nemen van dringende beslissingen voor de vereniging bij gebreke waaraan er een ernstig nadeel zou kunnen ontstaan voor de vergadering

-het nemen van beslissingen die geen belangrijke impact hebben op de vereniging.

Artikel 19

De raad van bestuur kan binnen zijn bestuurders een aantal bestuurders (genoemd het bestuurscomité dat uit

maximaal 5 personen bestaat) met een bijzondere opdracht belasten,

Met name het adviseren en het voorbereiden van de raad van bestuur, alsook het adviseren van de dagelijks bestuurder.

Dit bestuurscomité zal bestaan uit de dagelijks bestuurder en maximaal 4 leden van de raad van bestuur waaronder de voorzitter.

De oprichting van het bestuurscomité doet op geen enkele wijze afbreuk aan de bevoegdheden van de wettelijke organen van de vereniging.

Artikel 20

Van elke vergadering van de raad van bestuur worden notulen opgemaakt. Zij worden uiterlijk in de volgende vergadering van de raad van bestuur ter goedkeuring voorgelegd, ondertekend door de

voorzitter of zijn vervanger en opgenomen in een bijzonder register.

'Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter of een ander daartoe door de raad van bestuur gemandateerd bestuurder.

TITEL VI: BEGROTING EN REKENINGEN

Artikel 21

Het boekjaar van de vereniging loopt per kalenderjaar.

jeder jaar worden de rekeningen van het afgelopen boekjaar afgesloten en wordt een begroting opgemaakt voor het volgende boekjaar.

Ten laatste binnen de zes maanden na afsluitdatum van het boekjaar legt de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar en de begroting van het volgende boekjaar ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering.

Als overgangsmaatregel zal het eerste boekhoudjaar lopen vanaf de oprichtingsdatum van de vereniging tot 31 december (2014).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

M002.2

TITEL VIL ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 22

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten op de wijze bepaald in artikel 13 van onderhavige statuten.

Artikel 23

In geval van vrijwillige ontbinding van de vereniging benoemt de algemene vergadering twee vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheid en de bestemming die aan de netto activa van het patrimonium moet worden gegeven. De bestemming moet steeds ten gunste zijn van één of verschillende instellingen, die onbaatzuchtig dezelfde of aanverwante werkzaamheden uitoefenen als deze vereniging.

TITEL VIII: DIVERSEN

Artikel 24

Alles wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk werd voorzien, zal worden geregeld volgens de Wet van 27 juni 1921 en de wijzigingen van deze wet betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk.

E'r wordt bij deze tevens unaniem mandaat verleend aan de gedelegeerd bestuurder alsook aan de voorzitter van de raad van bestuur om alle nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de effectieve oprichting van de vereniging alsook publicatie.

Op 16 januari 2014. beslist de algemene vergadering in het kader van de oprichting en met nnaninimiteit de

hierna volgende personen voor drie jaar als bestuurders te benoemen

1. De heer Herman Reynders

2. De heer Marc Vandeput

3. De heer Urbain Vandeurzen

4.- De heer Hugo Leroi

5. De heer Gert Bervoets

6. De heer Jan Maurissen

7. De heer Luc Cardinaels

De bestuurders hebben benoemd:

- Tot voorzitter: de heer Herman Reynders

- Tot gedelegeerd bestuurder, tevens belast met het dagelijks bestuur zoals voorzien in artikle 18:

de heer Urbain Vandentzen

- Tot secretaris: de heer Martin Hinoul.

MOD 2.2

Luik B Vervolg

Aldus opgemaakt in drie exemplaren en met eenparigheid van stemmen aanvaard op de

oprichtingsvergadering, gehouden. te Hasselt op 16 januari 2014.

DE OPRICHTERS:

Provincie Limburg

vertegenwoordigd door gedputeerde Marc Vandeput

en provinciegriffier Renata Camps

UNIZO-Limburg vzw

vertegenwoordigd door voorzitter Ludo Beulen

en directeur Bart Lodewyclçx

VKW Limburg vzw

vertegenwoordigd door voorzitter Luc Cardinaels

en gedelegeerd bestuurder Jos Stalmans, blijkens volmacht

Volca, Kamer van Koophandel Limburg vzw

vertegenwoordigd door voorzitter Paul Kumpen

en gedelegeerd bestuurder Johann Leten, blijkens volmacht

LRM nv

vertegenwoordigd door voorzitter Hugo Leroi

en ondervoorzitter Jean-Claude Van Rode

Dhr, Urbain Vandeurzen

Dhr. Herman Reynders

Dhr. Martin Hinoul

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/08/2015
ÿþ. M'Ir -4

(br'' MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 7 AUG. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0546.700.017

Benaming

(voluit) : Locate in Limburg

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 305

Onderwerp akte : Zetetverplaatsing

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING DD. 18/06/2016

De vergadering besluit om de zetelverplaatsing van 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 305 naar 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 311, bus 2.08 te bevestigen en dit met ingang vanaf 9 maart 2015.

Als gevolg van het voorgaande besluit, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Artikel 2, eerste zin, wordt vervangen als volgt:

"De maatschappelijke en de operationele zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 311, bus

2.08, in het gerechtelijk arrondissement Limburg, rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Hasselt."

De vergadering geeft vervolgens opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst der statuten, dit tevens met het oog op de publicatie van de genomen beslissing in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Vervolgens stelt de vergadering, met instemming van de raad van bestuur, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om voor onze vennootschap alle formaliteiten van inschrijving, stcpzetting en wijziging bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Del litte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

-Juffrouw Sotie Lam beens;

-De heer Nick Berckmans.

Voor ontledend uittreksel De heer Marc Vandeput

De heer Herman Reynders Bestuurder

Voorzitter

Tegelijk hiermee neergelegd:

- kopie van de notulen van de jaarvergadering dd. 18/06/2015

coördinatie van de statuten dd. 18/06/2015

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

_Bij.lagea- bij het-Belgisch Staatsblad - 18/0812015  Annexes du -Moniteur-belge

Coordonnées
LOCATE IN LIMBURG

Adresse
KEMPISCHE STEENWEG 305 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande