LOGIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOGIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.998.827

Publication

28/03/2014
ÿþ::,

Mod 2.t

F ,» 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Neorpelegd ter griffie der recYilbunk V. koophandel te TONGEREN

17 -03- 2014

De Hootdgriffler, Griffie

II IIIIIIIIIR IIII I VIII 111

" 19069390*

5 r-- u

bel a Be II

Sta



Ondernemingsnr : e--7.. e f 5-2

Benaming

(voluit) : LOGIS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3660 Opglabbeek, Industrieweg-Noord 1119

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Dirk VANDERSTRAETEN, notaris met standplaats te Opglabbeek, op 12 maart 2014, blijkt dat door :

1. De vereniging zonder winstoogmerk genaamd "LOGIS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3660 Opglabbeek, Industrieweg-Noord 1119, RPR Tongeren, ondememingsnummer 0452.110.268, opgericht bij onderhandse akte van 13 januari 1994, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 17 maart 1994 onder nummer 5105 en waarvan de statuten werden gewijzigd bij onderhandse akte van 15 juni 2004, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 6 januari 2006 onder nummer 06006370. Op heden, 12 maart 2014, váár deze akte, werden de statuten van de VZW LOGIS gewijzigd ingevolge onderhandse notulen en waarbij het doel van de VZW LOGIS werd uitgebreid, hetgeen nog bij uittreksel wordt bekendgemaakt.

Deze vereniging wordt hier vertegenwoordigd door drie (3) van haar bestuurders, te weten:

1) de heer KENNIS Lucien Frans Maria, geboren te Lier, op 26 december 1942, wonende te 9971 Kaprijke, Kasteeldreef 5 A;

2) de heer SCHMITZ Jean-Claude Constant Julina Marie, geboren te Ortho, op 21 juli 1947, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Brelaarstraat 38;

3) de heer LALIEU Philippe René Arthur, geboren te Eisden, op 27 september 1957, wonende te 3665 As, Krimstraat 6.

Conform artikel 14 van de statuten van de vereniging is de vereniging geldig vertegenwoordigd door de handtekeningen van twee (2) bestuurders. Niettemin wenst de vereniging in onderhavige akte dat er drie (3) bestuurders namens haar deze oprichtingsakte ondertekenen als vertegenwoordigers van de vereniging.

2. De coöperatieve venncotschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "GLOBIS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3660 Opglabbeek, industrieweg-Noord 1119, RPR Tongeren, ondememingsnummer 0467.169.024, opgericht bij akte die werd verleden voor het ambt van meester Philip Goossens, toen notaris met standplaats te Opglabbeek, op 25 oktober 1999, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 10 november 1999 onder nummer 1999-11-10/259 en waarvan de statuten voor de laatste maal gewijzigd werden bij akte die werd verleden voor het ambt van ondergetekende notaris Dirk Vanderstraeten, op 9 december 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 25 januari 2011 onder nummer 11013163.

Deze vennootschap wordt hier vertegenwoordigd door drie (3) van haar bestuurders, te weten:

1) de heer KENNIS Lucien Frans Maria, geboren te Lier, op 26 december 1942, wonende te 9971 Kaprijke, Kasteeldreef 5 A;

2) de heer SCHMITZ Jean-Claude Constant Julina Marie, geboren te Ortho, op 21 juli 1947, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Brelaarstraat 38;

3) de heer LALIEU Philippe René Arthur, geboren te Eisden, op 27 september 1957, wonende te 3665 As, Krimstraat 6.

Conform artikel 35 van de statuten van de vennootschap is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee (2) bestuurders die gezamenlijk optreden. Niettemin wenst de vennootschap in onderhavige akte dat er drie (3) bestuurders namens haar deze oprichtingsakte ondertekenen als vertegenwoordigers van de vennootschap.

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met als maatschappelijke benaming "LOGIS" met zetel te 3660 Opglabbeek, Industrieweg-Noord 1119 en waarvan het kapitaal ¬ 50.000,00 bedraagt, verdeeld in 100 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Vôôr het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters mij notaris een financieel plan overhandigd, gedateerd op 12 maart 2014, en door hen ondertekend en waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap, groot vijftig duizend euro nul cent (¬ 50.000,00) verantwoorden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

C. " Dit financieel plan wordt door mij, notaris, bewaard overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge * Voornoemde vereniging zonder winstoogmerk genaamd "LOGIS", oprichter genoemd onder 1., verklaart in te schrijven op negenennegentig (99) aandelen, tegen de prijs van vijfhonderd euro nul cent(¬ 500,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van negenenveertig duizend vijfhonderd euro nul cent (¬ 49.500,00).

* Voornoemde coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "GLOBIS", oprichter genoemd onder 2., verklaart in te schrijven op één (1) aandeel, tegen de prijs van vijfhonderd euro nul cent (¬ 500,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van vijfhonderd euro nul cent (¬ 500,00).

* Ais vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan voornoemde vereniging zonder winstoogmerk genaamd "LOGIS", oprichter genoemd onder 1., die verklaart te aanvaarden, de negenennegentig (99) aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

* Als vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan voomoemde coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "GLOBIS", oprichter genoemd onder 2., die verklaart te aanvaarden, het één (1) aandeel, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

De oprichters stelten vast en verklaren dat:

- de aandelen, waarop door voornoemde vereniging zonder winstoogmerk genaamd "LOGIS", oprichter genoemd onder 1., werd ingeschreven, volledig volstort werden.

- de aandelen, waarop door voornoemde coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "GLOBIS", oprichter genoemd onder 2., werd ingeschreven, volledig volstort werden.

De gemelde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekeningnummer geopend bij de KBC Bank, op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting.

Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 12 maart 2014 wordt door de oprichters aan ondergetekende notaris Dirk Vanderstraeten overhandigd die het zal bewaren.

* De oprichters verklaren de statuten van de vennootschap vast te stellen zoals hierna volgt (bij uittreksel). -- De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "LOGIS",

-- De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3660 Opglabbeek, Industrieweg-Noord 1119.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, door een besluit van de zaakvoerder of van de zaakvoerders overgebracht worden naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De enige zaakvoerder, of alle zaakvoerders samen, mogen ook bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

-- De vennootschap heeft als doel:

1. Het inrichten van opleidingen en bijscholingsprogramma's in het bijzonder in de logistieke sector,

2. Het verlenen van advies en consulting in verband met de organisatie en veiligheid van instellingen en ondernemingen.

3. Het verstrekken van kosteloze arbeidsbemiddeling, overeenkomstig de bepalingen uit het Besluit van de Vlaamse Regering van 21 december 1988 houdende de organisatie van de arbeidsbemiddeling en beroepsopleiding, gewijzigd door het Besluit van de Vlaamse Regering van 13 juni 1996.

Bovenvermelde opsomming is niet limitatief, doch enkel exemplatief bedoeld, zodat de vennootschap alle gelijkaardige handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal, zowel in België als in het buitenland, al dan niet in onderaanneming, aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen mogen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verwant zijn met haar maatschappelijk doel, of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen; en dit in de ruimste zin.

Bovendien kan zij, bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op een andere wijze zich interesseren in aile bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die van die aard zijn de verwezenlijking van het doel te bevorderen.

Tevens kan de vennootschap aile bestuursopdrachten, mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen. Zij mag tevens alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

 De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

 Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftig duizend euro nul cent (¬ 50.000,00) en is volledig

geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

 De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht han om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Voor-behouden

zen h¬ Belgisch

Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



-- De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad. De besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

-- De zaakvoerdersraad vertegenwoordigt als college de vennootschap in en buiten rechte en handelt door de meerderheid van zijn leden.

 De zaakvoerdersraad kan bijzondere gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

 De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede donderdag van de maand juni om 18.00 uur.

Op ieder tijdstip kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt,

Op ieder tijdstip kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats vermeld in de uitnodiging om aan de vergadering deel te nemen.

-- Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

-- Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste ééntwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, die zal besluiten op voostel van de zaakvoerder(s).

De oprichters verklaren

1.dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 12 maart 2014 en eindigt op 31 december 2014, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert 1 januari 2014 voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan en dit bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dat alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen thans door de vennootschap uitdrukkelijk worden overgenomen en bekrachtigd.

2.dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2015.

De oprichters verklaren tot niet-statutaire zaakvoerders te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden, 12 maart 2014 :

1)de heer KENNIS Lucien Frans Maria, geboren te Lier, op 26 december 1942, wonende te 9971 Kaprijke, Kasteeldreef 5 A, hetgeen door hem aanvaard wordt; zijn mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden

2)de heer SCHMITZ Jean-Claude Constant Julina Marie, geboren te Ortho, op 21 juli 1947, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Brelaarstraat 38; hetgeen door hem aanvaard wordt; zijn mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden

3)de heer LALIEU Philippe René Arthur, geboren te Eisden, op 27 september 1957, wonende te 3665 As, Krimstraat 6, hetgeen door hem aanvaard wordt; zijn mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden

Door de oprichters wordt een bijzondere volmacht gegeven aan JODACO, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 3590 Diepenbeek, Zandstraat 61, RPR Hasselt, BTW BE 0461.761.966, vertegenwoordigd door de heer Danny Jolling, om namens en voor rekening van de vennootschap

" aile administratieve en andere formaliteiten te vervullen, onder meer alle inschrijvingen, wijzigingen en doorhalingen te vragen bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen;

" alle noodzakelijke documenten te ondertekenen en alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van deze vennootschap;

" het nodige te doen voor de aansluiting van de vennootschap bij een sociale kas voor zelfstandigen.

Tegelijk hiermee neergelegd * uitgifte akte

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/02/2015
ÿþ1.Sod Word 11.1

-`e .1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neerg& ~ " ' far griffie der rechtbank

v. kooi ' e%r1" , epsn, alti. Tongeren

1 2 -02- 2015

Griffic



Ondernemingsnr : 0547998827

Benaming

(voluit) : LOGIS

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Industrieweg-Noord 1119, 3660 Opglabbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte :

1. Ontslag Philippe Lalieu als niet-statutair zaakvoerder

2. Aanstelling niet statutair zaakvoerder

1, De Bijzondere Algemene Vergadering van 2 december 2014 beraadslagend en beslissend

overeenkomstig de statuten heeft het ontslag als niet-statutaire zaakvoerder aangenomen van:

Philippe Lalieu, Krimstraat 6 - 3668 Niel-bij-As

2, De Bijzondere Algemene Vergadering van 2 december 2014 beraadslagend en beslissend overeenkomstig de statuten heeft met onmiddellijke ingang de heer Gery Daniëls, wonende Attenhovenstraat 78 te 3806 Velm, tot niet-statutaire zaakvoerder van logis bvba aangesteld,

Jean-Claude SCHMITZ Lucien KENNIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2016 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 13.07.2016 16315-0248-015

Coordonnées
LOGIS

Adresse
INDUSTRIEWEG-NOORD 1119 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande