LUMMENSE INVESTERINGS MAATSCHAPPIJ, AFGEKORT : L.I.M

Divers


Dénomination : LUMMENSE INVESTERINGS MAATSCHAPPIJ, AFGEKORT : L.I.M
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 836.357.952

Publication

11/08/2014
ÿþ Mari Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden MINHO

aan het

Belgisch Staatsblad

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

31 JULI 2014

Griffie

Ondernerningsnr 0836.357.952

Benaming

(vçqun): Lummense Investerings Maatschappij

(varkort) LIJUI

Rechtsvorm CVOA

Zetel DR.VANDERHOEIDONCKSTRAAT 33, 3560 Lummen volledig adres)

Onderwerp akte Algemene Vergadering & wijziging zaakvoerder, uitbreiding doel De algemene vergadering heeft onderstaande besloten; per publicatie datum.

- De vennootschap Lummense Investerings Maatschappij die de intensie had om een horeca vestiging te openen ziet hier vanaf. De zaakvoerder Imam Sakar die' de vennootschap niet kon aanmelden voor de benodigde nacebelcodes geeft aan uit te willen treden.

- De vennootschap zal enkel activiteiten in aanvang nemen in de financiele sector.

De heer Sakar Imam neemt ontslag als zaakvoerder en treedt uit als zaakvoerder en draagt zijn aandelen over aan de heer Sakar Ismail, die aile wetelijke verplichtingen over neemt.

De nieuwe aandelen verhouding bedraagt 95% Sakar Ismail & 5% Sakar Mutlu.

- Wordt benoemt tot nieuwe zaakvoerder onbezoldigde mandaat de heer Sakar Ismail per datum publicatie in het staatsbfad.

De zaakvoerder besluit tot naamswijziging; per publicatie datum zal de naam van de vennootschap gewijzigd worden in "Hypotheek, Verzekerings en Administratie kantoor Sakai".

Wordt benoemd tot bijkomende zaakvoerder onbezoldigd mandaat IVO LOOSEN met NN:63.03.16-301.78 Belgisch Nationaliteit; geb.dd: 16-3-1963 wonende aan Klarenbos 30 te 3200 Aarschot; voor een periode van zes jaar, om de vennootschap te vertegenwoordigen.

Mandaat;

1. Het afsluiten van samenwerkingscontracten voor en namens de vennootschap met andere Banken, Verzekerings Maatschappijen of Instutionele Beieggings Maatschappijen.

2. Ondersteunende activiteiten voor het afsluiten van Hypotheken aan particulieren op commissie basis, doormiddel van facturatie (met eigen btwnr; vennootschap I.O.).

3. Afsluiten van brand of autoverzekeringen op commissie basis.

-Tegelijk hierbij neergelegd notulen 12f7/2014

Statutaire Zaakvoerder

Sakar Ismail

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegernvoordigen

Verso " Naam en handtekening.

30/05/2011
ÿþMod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I~p" I~11RaI1VI08A~IIflImlV'ldl

1329

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 8 -05- 2011

(j7Ffi ELT

Ondernemingsnr : o 3 G

Benaming

(voluit) : Lummense Investerings Maatschappij

Rechtsvorm : CVOA

Zetel : DR.vanderhoeydonckstraat 33 te 3560 Lummen

Onderwerp akte : oprichting

Heden op dinsdag 3 mei 2011 verklaren onderstaande comparanten hierbij overtegaan naar oprichting van een cooperatieve vennootschap onbeperkte aansprakelijkheid genaamd: "Lummense Investerings Maatschappij" op te richten, afgekort "LIM",

Comparanten:

Oprichtende vennoten:

1. 90% van de aandelen; Imam Sakar NN:42.03.01-447.38, geboren op 1 maart 1942 te Tercan, Turkije, en wonende aan de Linkhoutstraat 305 te 3560 Lummen.

2. 5% van de aandelen; Ismail Sakar NN:84.04.17-455.51, geboren op 17 april 1984, Te Velsen en

" wonende aan de Dr.vanderhoeydonckstraat 33, te 3560 Lummen.

3. 5% van de andelelen; Mutlu Sakar; als stille

vennoot

De beherende vennoot is alleen gelast met het dagelijkse bestuur. De beherende vennoot is de officiele statutaire zaakvoerder, MET ONBEZOLDIGDE MANDAAT. Als beherende vennoot treed op Dhr SAKAR Imam,

De heer Sakar Ismail brengt zijn diploma bedrijfsbeheer in vanaf oprichtingsdatum en voor onbepaalde duur. Machten;

De inschrijvers c.q. de stille vennoten zijn niet bevoegd om namens de vennootschap in en buiten rechte op te treden voor of namens de vennootschap.

-Conform het wetboek van Vennootschappen en onder volgende bedingen:

De statuten luiden als volgt;

I:Naam -Duur- Zetel- Doel

Artikel; 1 benaming

De naam van de vennootschap is Lummense investerings Maatschappij, afgekort LIM, en dient tevens ten aile tijden vermeld te worden in alle documenten en correspondentie CVOA; cooperatieve vennootschap anbepert aansprakelijkheid.

Artikel: 2

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur .

Artikel: 3 maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd aan de DR.vanderhoeydonckstraat 33 te 3560 Lummen. De vennootschap staat zich vrij ingeheel belgie te vestigen, ook in Frans taalgebied. Ingeval van vestiging in Frans taalgebied dient de statuten van de oprichtingsakte te worden vertaald in het Frans of te

_ worden_herschreven aan de. benodigde.bepalingen. op_datmoment. __ _ ... _.._. _.... .._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel: 4 doel

Het doel van de onderneming is als volgt;

-Het adviezeren van ondernemingen en particulieren inzake vennootschapsrecht, verkoop, aankoop, overname en bemiddeling van vennootschappen, alsmede de begeleiding bij de implementaire adviezen. Het verlenen van bijstand en hulp onderhun meest verschillende vorm zoals:intellectuele en administratieve hulp, beheer, contrôle, toezicht, organisatie, het uitoefenen van bedrijfsleiding en management

-Het verwerven van bijstand aan en prospectie voor ondernemingen voor het verwerven van contracten voor levering van goederen en of diensten.

-Het optreden als zelfstandige spaarbank; en op het vlak van allerlei beleggingen, kredieten en verzekeringen.

-Het voeren van boekhoudkundige administraties voor Vennootschappen, stichtingen en eenmanszaken. Alsmede het vervullen van BTW aangiften; indienen jaarrekeningen; handelingen KBO, griffie en staatsblad; Acerta; correspondentie Belastingen etc, etc

-Het uitbaten van een adviesbureel of zakenkantoor; met onder andere marktstudie en aanverwanten , commissiehandel, makelaardij, en tussenhandel in het algemeen, het verlenen van adviezen zowel op financiele, economische, commerciele en administratief gebied, organisatie van bedrijven, alsmede het beheer en vertegenwoordiging van bedrijven en patrimoniums. De firma kan optreden als vertegenwoordiger of als publiciteitsbureau en mag borg staan voor derden.

-Alle verichtingen die betrekking hebben op het nemen of afsluiten van verzekeringen en hypotheken, met in achtneming van de wettelijke beperkingen en openbare instellingen (CFBA).

-Het verrichten van onroerendgoed transacties in ruimste zin der woord zoals: huren, verhuren, aan-en-verkopen, van onroerende goederen, zowel in binnen en buitenland, het verkavelen van gronden, verkoop en verhuur hiervan, sleutel-op-deur projecten, aankoop en verkoop hiervan en als aandeelhouder of bestuurder in bouwprojecten, renovatieprojecten van sociale woningen alsmede residentiele woningen en alle ander verrichtingen en technieken die hiermee verband hebben, zowel voor eigen rekening als voor derden of in gerantie.

-Het inrichten van handelszaken, het uitbaten van handelszaken, het exploiteren van nieuwe opgerichte of bestaande bedrijven voor eigen rekeing of voor derden, en het verwerven, oprichten, bemiddelen en verkoop voor eigen rekening, aankoop of verkoop van handelsfondsen, overname of sleutelgeld verwerven.

-De vennootschap kan een patrimonium bestaande uit onroerende goederen verwerven, beheren, verhuren, huurkopen, in lease geven of nemen, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden of in laten krimpen.

-De project ontwikkeling van appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, winkelpanden en residentiele woningen.

-Algemene bouwwerken in het ruimste zin der woord zoals: bouwen, verbouwen, slopen, herbouwen, sleutel-op-deur, constructiewerken, elektriciteitswerken, EPC verslag, storten van beton, chapewerken, wand en vloer tegelen, inbouwen van keuken, trappen constructies, optrekken van muren, plaatsen van ramen en deuren zowel pvc als hout, dakwerken, branden of aanleggen van platte daken, stucadoors werken, plaatsen van deuren, installeren van badkamers'en sanitaire voorzieningen, etc.

-Activiteiten als handelsmaatschappij in het ruimste woord des zin alsmede het inkoop en verkoop, op consignatie of commissie, of als vaste winst marge, in klein of als groothandel zoals: bouwmaterialen, personenauto's, bestelwagens, vrachtwagens en andere rollend materieel. Alle aanverwante activiteiten ter reparatie of het doorkomen van de technische keuring van voertuigen opgesteld door de wet.

-Het import en export, in financiele lease nemen-of geven, korte en lange termijnverhuring: van auto's, bestelwagens en vrachtwagens.

-Het aannemen, hetzij als tussenpersoon, of rechtstreeks, zo voor eigen rekening of als voor derden, zo privaat of openbaar, zo geheel of gedeeltelijk met betrekking tot alle prestaties zowel nationaal of internationaal wegtransport, zowel van goederen als van personen.

-De op-en-overslag alsmede stockbeheer voor rekening van derden; het verzekeren van distributieronden of nog te verpakken, verzenden en conditioneren van goederen voor eigen rekening, voor rekening van derden (klanten) of op commissie basis.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

-Het huren, verhuren, aan-en-verkopen, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, zo voor eigen rekening, als voor rekening van derden, van alle soorten containers dienstig voor alle soorten transport, zowel over land, over zee, als via de lucht.

-Aankoop, verkoop, herstellingen, beheer, van alle soorten voertuigen voor eigen transportvloot, of andere vervoersbedrijven.

-Het uitbaten van tankstations met of zonder shop, carwashes en parkeerterreinen; alsmede groothandel in onderdelen van tank- & pomp apparatuur , olien, brandstoffen, mazout etc etc etc.

-Het uitbaten van horeca ondernemingen zoals; cafes, discotheken, eetcafees. snacks, pitta's, cafetaria's etc, in het ruimste zin des woords.

-Het uitbaten van kansspeel automaten bedrijven zoals; bingo, biljart, dart, gokautomaten, casino etc.in het ruimste zin des woords.

-Import, export en groothandel, alsmede verkoop aan particulieren van alle soorten:

electronische apparatuur, witgoed, bruingoed, computer gestuurde apparatuur, PC's, PC's onderdelen, beeldschermen, navigatie apparatuur, audiovisuele apparatuur alle soorten en types laser, disco verlichtingen, geluidsapparatuur en decoratiematerialen.

-Import, export, groothandel en verkopen aan particulieren, alsmede productie van Inox horeca materialen; zoals Toast apparaten, pita en shoarma grillen, salamanders, friteusen, frietbakken, bakplaten, gasvoomuizen, waterkokers, pitamessen manueel en electrisch etc etc en alle aanverwanten activiteiten, die nodig zijn van inkoop, productie, transport, verkoop of handel in horeca materialen.

Il: KAPITAAL- AANDELEN

artikel: 5 kapitaal

Het maatschappelijke kapitaal wordt bepaald op ¬ 18600. -EURO, er worden 186 aandelen uitgeschreven, met een nominale waarde van ¬ 100,- per aandeel. De volstorting van de aandelen kunnen opgevraagd worden, doormiddel van een algemene vergadering, waarop dit besloten wordt.

De omzetting naar een CVBA gaat via authentieke akte en volstorting van de aandelen van een minimum van 6200 euro op het geplaatste kapitaal.

artikel: 6 Overdracht van aandelen

Buiten het eenparig akkoord van de algemene vergadering is geen overdracht van aandelen of deelbewijzen toegelaten.

Ill: BESTUUR- VERTEGENWOORDING- CONTRÔLE

artikel 6: bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerder aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, zullen alle zaakvoerders gezamenlijk moeten optreden om alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bij het bekend maken van een nieuwe of bijkomende zaakvoerder, worden zijn bevoegdheden en of

uitzonderingen gepubliceerd.

De zaakvoerders worden benoemd doormiddel de algemene vergadering. Als statutaire zaakvoerder wordt aangesteld DI-IR Sakar Imam van onbezoldigd maandaat en verklaart 90% aandelen in bezit te hebben.

Artikel: 7

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot het ontbinden van de vennootschap.

In geval van overlijden van een vennoot wordt de vennooschap niet ontbonden. De erfgenamen kunnen de vereffening niet vorderen maar hebben recht op de waarde van het scheidingsaandeel van hun rechtsvoorgander in de vennootschap, zoals die zal blijken uit de balans van het boekjaar waarin deze overleden " is, te berekenen volgens artikel 8..van deze statuten. Ook kunnen de erfgenamen van de overledenen vennoot worden, indien zij voldoen aan de vereisten van de statuten of van de algemene vergadering.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een vennoot of een derde als bewindsvoerder aanstellen om de dringende daden van buter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

Artikel: 8

Wanneer volgens de wet of de statuten een uittredend vennoot dan wel de erfgenamen of schuldeiser van een vennoot recht hebben op de waarde van zijn scheidingsaandeel, dan wordt dit berekend op het kapitaal en de reserves overeenstemmend met het betreffend aantal aandelen. Het scheidingsaandeel is opeisbaar na verloop van zes maanden te rekenenvan de goedkeuring van de jaarrekening. De algemene vergadering kan toestaan deze betaling eerder te doen.

artikel: 9 aandeelhouders register

Op de maatschappelijke zetel wordt een register van de vennoten gehouden. Dit omvat:

e 1. de juiste aanduiding van elke comparant en zijn aandeel of deelbewijs;

2. aanduiding van zijn storting;

3. de uitreding of overdracht van aandelen of deelbewijzen op datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de benificiant ingeval van overdracht ter zake van overlijden.

artikel: 10 Machten van de stille vennoten en vennoten.

: 4

1. contrôle op de vennootschap; inzien van aandeelhoudersregister, notulen, correspondentie, boekhouding laten controleren door externe accountant op kosten van de vennootschap.

2. deelnemen aan de algemene vergadering.

3 een aandeel, ongeacht de omvang, zeer groot of minimaliseerbaar telt mee als een stem op de algemene

N vergadering.

in 4.hun akkoord geven in verband met dividenduitkering, bestemmen winst bij neerleggen van de resultaten

co ó rekening.

IV: ALGEMENE VERGADERING

artikel; 11 algemene vergadering

De algemene vergadering wordt gehouden op laatste maandag van december. Indien het op een feestdag

z valt, de eerst volgende dag. De algemene vergadering kan door de zaakvoerder of raad van bestuur verdaagd, geschorst of uitgesteld worden met maximaal 3 weken. Echter dienst de balans van de vennootschap te worden neergelegd na maximaal, na de tweede algemene vergadering, dient die te worden goedgekeurd. Een derde algemene jaarvergadering is wettelijk uitgesloten.

V: -INVENTARIS - JAARREKENING-RESERVE-WINSTVERDELING

artikel: 12 boekjaar

Het boekjaar begint jaarlijks op 1 januari en eindigt op 31 december elk jaar. Uitzondering is de eerste boekjaar die begint op 25 mei 2011.

artikel: 13 benoemingen van het resultaat

Over de bestemming van het resultaat zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de comparanten wordt vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

artikel: 13 benoemingen van het resultaat

Over de bestemming van het resultaat zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de comparanten wordt vereist.

artikel: 14 Reserves

Als de vennootschap winst maakt, zal er een reserve aangelegd worden van 5% tot de reserves een tiende bedragen van het maatschappelijke kapitaal.

Artikel: 15 dividend uitkeringen

Er mogen geen uitkeringen geschieden indien de netto actief gezakt is met een tweede (112) van het minimum te storten bedrag (vaste kapitaal) van 6200 euro. Als de netto actief 3100 euro is of lager wordt mag men geen uitkeringen doen. De statutaire minimum kapitaal bedraagt dan ook 3100 euro om bovenstaande redenen.

VI: - ONTBINDING-VEREFFENING

artikel: 16

De vennootschap kan ontbonden worden op de volgende anderstaande wijze:

1. Gerechtelijke wijze

2. Niet indienden van 3 opeenvolgende jaarbalansen

3. Bij besluit van de algemene vergadering om diverse redenen

zoals: twee opeenvolgende verliesgevende jaarresultaten.

4. Als minimaal twee of meer vennoten willen uitreden.

VII:- DIVERSE BEPALINGEN

artikel: 17 onderstaande wetsartikelen van de W. van Vennootschappen dienen te worden

gerespecteerd;

afdeling I

Art. 350

De coöperatieve vennootschap is een vennootschap die is samengesteld uit een veranderlijk aantal vennoten met veranderlijke inbrengen.

Art. 361

De persoonlijke schuldeisers van de vennoot kunnen slechts beslag leggen op de rente en dividenden die toekomen aan de vennoot en op het aandeel dat bij de onbinding van de vennootschap aan deze wordt toegekend.

Afdeling Il. - Overdracht en overgang van aandelen

Art. 362

De aandelen kunnen vrij worden overgedragen aan vennoten, in voorkomend geval onder de voorwaarden

bepaald in de statuten.

Derden kunnen slechts toetreden indien zij :

1° bij name worden aangewezen in de statuten;

2° behoren tot door de statuten bepaalde categorieën en voldoen aan de wettelijke of statutaire vereisten om

vennoot te zijn; in dit geval wordt de toestemming daartoe gegeven door de algemene vergadering, tenzij de

statuten die bevoegdheid aan een ander orgaan opdragen.

L

Art 374

De vennoot die is uitgetreden, uitgesloten of zijn aandelen gedeeltelijk heeft teruggenomen, heeft recht op uitkering van de waarde van zijn aandelen, zoals die zal blijken uit de balans van het boekjaar waarin deze gebeurtenis heeft plaatsge had.

Art 375

In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot, hebben zijn erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers recht op uitkering van de waarde van zijn aandeel overeenkomstig artikel 374.

Art 376

De uitgetreden of uitgesloten vennoten of, in geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een vennoot, zijn erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen.

Art. 427

Het recht van de vennoten op uitkering van de waarde van hun aandeel ontstaat eerst en naarmate deze

d1D uitkering niet tot gevolg heeft dat het netto-actief, zoals bepaald in artikel 429, daalt beneden het vaste gedeelte van het kapitaal.

1.

e Art. 428

Jaarlijks wordt door de algemene vergadering van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het

b reservefonds één tiende van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Art 429

§ 1. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het

- bedrag van het vaste gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, wanneer dit minder bedraagt dan het

- vaste gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen

worden uitgekeerd.

v7

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het

nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

§ 2. Elke uitkering die in strijd is met § 1 moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden

" terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Art. 436

§ 1. Niettegenstaande enig hiermee strijdig beding, wordt tot een wijziging van de statuten met het oog op de omzetting van een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid in een coöperatieve

CU " vennootschap met beperkte aansprakelijkheid besloten door de algemene vergadering, met inachtneming van de

voorwaarden vereist voor een wijziging van de statuten.

In afwijking van artikel 66, derde lid, moet zo'n wijziging op straffe van nietigheid worden vastgesteld bij

e authentieke akte. Bij elke daaropvolgende wijziging van de statuten moet, op straffe van nietigheid, eveneens

pip worden voldaan aan het vormvoorschrift van de authentieke akte.

§ 2. Alvorens tot de wijziging wordt besloten, wordt een staat van activa en passiva van de vennootschap opgemaakt, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld en waarin het bedrag van het eigen vermogen wordt opgegeven. Een door de vennoten aangewezen bedrijfsrevisor of een externe accountant brengt verslag uit over die staat en vermeldt inzonderheid of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

§ 3. De akte waarbij de oprichting van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt vastgesteld, vermeldt het bedrag van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal, bepaald overeenkomstig artikel 390.

, Vóor-

`` behouden aan het

"

Belgisch Staatsblad

MACHTIGINGEN:

De zaakvoerder(s) en Dhr. Ismail Sakar wordt gemachtigd tot :

-het in ontvangst nemen en kwijting te verlenen tegenover alle administraties van posterijen, besteldiensten, spoorwegen, of andere brieven, colli zendingen, postorderij zendingen of bestellingen van de vennootschap, al dan niet aangetekend of wel aangetekend, geadresseerd aan de vennootschap .

-het vervullen van alle formaliteiten bij de BTW kantoren, KBO-kantoren, gemeentelijke of provenciale instellingen, alsmede post, telefoon, telegraag en douanes.

-het huren van een koffer of kluis

-het ondertekenen van subrogratiekwijtschriften en aangiftes van schuldvorderingen

-de vennootschap te vertegenwoordigen bij akten van Hypotheekoverdracht.

-Het openen van een bankrekening in name van de vennootschap, het aanvragen van rekening

cootirantkrediet, het aanvragen van leningen of creditcard zonder maximum bedrag.

-Het aanvragen van; of alles in het werk stellen om een voertuig te kopen op krediet of te leasen, alsmede

het in ontvangst te nemen namens de vennootschap

-Het doen van bankverrichtingen zoals; geld storten, betalingen of overschrijvingen doen, geld opnemen

namens de vennootschap etc. etc.

-Het verzorgen van belastingaangiftes en alle zaken hieromtrent in eigen persoon of door het aanwijzen van

een gemachgtigde.

Voor eensluidende uitreksel ter bekend making

Tegelijk hierbij neergelegd bij griffie, oprichtingsakte ter publicatie.

De zaakvoerder

SAKAR IMAM

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LUMMENSE INVESTERINGS MAATSCHAPPIJ, AFGEKORT…

Adresse
DR. VANDERHOEYDONCKSTRAAT 33 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande