LUNACO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUNACO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.417.475

Publication

28/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13306401*

Neergelegd

24-10-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541417475

Benaming (voluit): LUNACO (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Hendrik van Veldekesingel 150 bus 34

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte verleden voor notaris Dorine MERLO, geassocieerd notaris te Rekem-Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen , met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13 en met ondernemingsnummer BTW BE 0838.588.952, op vierentwintig oktober tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "LUNACO opgericht.

Vennoten-oprichters:

1) De heer ROELS Josephus Marinus Johannes, kermis-exploitant, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Bergen-op-Zoom (Nederland) op vier januari negentienhonderd vierenzestig, houder van een Nederlands paspoort met nummer NU6F973B0, echtgenoot van mevrouw VAN ESSEN Carolina Wilhelmina, wonende te 4622 RE Bergen-op-Zoom (Nederland), Ampèrestraat 12.

Gehuwd te Epe (Nederland) op éénentwintig januari negentienhonderd achtentachtig volgens het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

2) De heer SIPKEMA Hendrik Nicolaas, kermis-exploitant, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Den Helder (Nederland) op vier september negentienhonderd zeventig, houder van een Nederlands paspoort met nummer NN596CDB2, echtgenoot van mevrouw DEBEN Hendrika Wilhelmina Jolanda, wonende te 6071 PV Swalmen (Nederland), Witte Koeweg 9.

Gehuwd te Apeldoorn (Nederland) op vijftien november negentienhonderd vijfennegentig volgens het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

Naam:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "LUNACO".

Maatschappelijke zetel:

De vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Hendrik van Veldekesingel 150 bus 34. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

De zaakvoerder mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

Kapitaal:

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR), en is vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen, hebbende elk een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) deel van het kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het is bij de oprichting volstort ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO  6.200,00 EUR.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- het organiseren in eigen naam of voor rekening van derden van een jaarlijks winterspektakel, waarbij diverse activiteiten ontplooid zullen worden die een recreatief karakter zullen hebben;

- de uitbating van een evenementenbureau : het uitwerken, organiseren, inrichten, begeleiden, coördineren en ondersteunen van diverse evenementen en manifestaties, feestelijkheden, attracties, divers amusement en ontspanning, alsook de verhuring en de terbeschikkingstelling van alle mogelijke materieel en benodigdheden; bouwen en laten bouwen van beursstanden;

- import en export, in- en verkoop en verhuur van meubilair;

- om het typische Vlaamse volksfeest met verschillende kraampjes en activiteiten te organiseren en propageren;

- exploitatie van kermisattracties; een oude traditie namelijk  kermis vieren terug in ere te herstellen door het organiseren en in stand houden van allerlei kermisactiviteiten; het huren en verhuren van kermisattracties, tenten en alle mogelijke feestbenodigdheden;

- de organisatie van volkse activiteiten en amusement zowel naar aanleiding van kermis, feestdag of andere festiviteit;

- zij mag tussenpersoon in handel zijn en de taak van agentuur mogen vervallen;

- de organisatie van en/of de deelname aan beurzen of tentoonstellingen of aan andere evenementen in verband met de voorgaande activiteiten.

- het verrichten van alle activiteiten en het aanbieden van alle diensten in de sectoren voeding en horeca, evenals alle verwante en ondersteunende activiteiten en diensten;

- de uitbating van een of meer voedings- of horecazaken of kraampjes (zowel eten als drinken); het verzorgen van recepties, feestelijkheden en evenementen, catering en traiteurdienst;

- eetgelegenheden met beperkte bediening;

- verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : cafés, frietkramen, hotdogstalletjes, enzovoort;

- de fabricage van, de groot- en kleinhandel en de handelsbemiddeling in : voedingswaren, dranken, toeleveringsproducten en toebehoren voor de horeca, diverse intermediaire producten, fabricaten en halffabricaten, grondstoffen, afvalstoffen, diverse consumentenartikelen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, menigvuldige goederen;

- markt- en straathandel in voedings-, en genotmiddelen + in andere artikelen;

- het verrichten van alle andere verdere handelingen die met het voorafgaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn;

- het organiseren van alle mogelijke vervoersactiviteiten : verhuur van overige transportmiddelen voor verder te land al dan niet met chauffeur; vervoer van goederen over de we; het aanbieden van alle vormen van personen- en goederenvervoer;

- diverse zakelijke dienstverlening;

- het organiseren en managen in eigen naam of voor rekening van derden van alle overige activiteiten in verband met recreatie.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Onder iedere vorm, zelfs samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Vennootschap mag het mandaat van bestuurder of zaakvoerder bekleden in andere vennootschappen en zal dan een vaste vertegenwoordiger dienen aan te duiden voor de uitoefening van dit mandaat.

Bestuur:

Algemeen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Voorzover een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder van de vennootschap, dient deze rechtspersoon te handelen naar de voorschriften van artikel 61 paragraaf twee van het Wetboek van Vennootschappen.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder alleen vertegenwoordigt in en buiten rechte de vennootschap.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn en in afwijking van het Wetboek van Vennootschappen dienen zij gezamenlijk op te treden voor alle rechtshandelingen die de vennootschap verbinden boven de som van VIJFDUIZEND EURO - 5.000,00 EUR.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Intern bestuur  beperkingen.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn en in afwijking van het Wetboek van Vennootschappen dienen zij gezamenlijk op te treden voor alle rechtshandelingen die de vennootschap verbinden boven de som van VIJFDUIZEND EURO - 5.000,00 EUR.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op vijftien september om tien uur (10.00u).

Indien deze dag een zondag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Maatschappelijk jaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van elk jaar.

Verdeling winst:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Verdeling batig saldo vereffening:

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans, zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde (niet-vennoot) kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Slotverklaringen:

- Het eerste boekjaar begint vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte en eindigt op eenendertig maart tweeduizend veertien.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden op vijftien september tweeduizend veertien om tien uur (10.00u), overeenkomstig de statuten.

- Benoeming niet-statutaire zaakvoerder: terstond komen alle vennoten in algemene vergadering bijeen om een niet-statutaire zaakvoerder aan te stellen, en over te gaan tot de benoeming en te beraadslagen nopens de punten die zij nuttig zal achten om op de agenda geplaatst te worden, dit alles onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 68 Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist volgende niet-statutaire zaakvoerders te benoemen en kiest tot deze functie:

- de heer ROELS Josephus, voornoemd, hier aanwezig en die verklaart te aanvaarden. Deze zaakvoerder is aangeduid voor een onbepaalde duur.

Over het al dan niet toekennen van een bezoldiging aan de zaakvoerder en de hoogte ervan, wordt jaarlijks beslist door de algemene vergadering. Deze bezoldiging wordt onder de algemene onkosten geboekt.

- de heer SIPKEMA Hendrik, voornoemd, hier aanwezig en die verklaart te aanvaarden. Deze zaakvoerder is aangeduid voor een onbepaalde duur.

Over het al dan niet toekennen van een bezoldiging aan de zaakvoerder en de hoogte ervan, wordt jaarlijks beslist door de algemene vergadering. Deze bezoldiging wordt onder de algemene onkosten geboekt.

- De vennootschap neemt met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één juli tweeduizend dertien, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

- Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan de besloten vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SBB Accountants en Adviseurs, te 3620 Lanaken, Europaplein 43 bus 1 of een andere lasthebber de nodige machten verleend om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de Belasting over de Toegevoegde Waarde en Belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer, aansluitingen bij een sociale kas, en dergelijke en om alle noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, voor Registratie.

Luik B - Vervolg

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 15.09.2015, NGL 30.09.2015 15618-0407-014

Coordonnées
LUNACO

Adresse
HENDRIK VAN VELDEKESINGEL 150, BUS 34 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande