LVG VASTGOED

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LVG VASTGOED
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.016.843

Publication

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 28.08.2014 14530-0353-015
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 30.08.2012 12520-0460-015
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 23.06.2011 11203-0055-012
10/05/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111t1f1111.11.111.1111111.

Ondernemingsnr : 0440.016.843

Benaming

(voluit) : KANTOOR VANGRONSVELD

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lazarijstraat 156 bus 1, 3500 Hasselt

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 31 maart 2011, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KANTOOR VANGRONSVELD is bijeengekomen en dat zij ondermeer volgende beslissingen heeft genomen : (bij uittreksel)

EERSTE BESLUIT  BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de raad van bestuur van 8 november 2010 (bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 december 2010 onder nummer 10174827) om met ingang van zelfde datum de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3690 Zutendaal, Sprinkelestraat 54 naar 3500 Hasselt, Lazarijstraat 156 bus 1.

TWEEDE BESLUIT NAAMSWIJZIGING

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "LVG VASTGOED".

DERDE BESLUIT UITDRUKKING KAPITAAL IN EURO

De vergadering besluit het kapitaal in de statuten ad zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank (750.000,- BEF) uit te drukken in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent (18.592,01 EUR).

VIERDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INLIJVING RESERVES

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met zeven euro negenennegentig cent (7,99 EUR) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent (18.592,01 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), en dit door inlijving van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLUIT  AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal voortaan vertegenwoordigd wordt door honderd aandelen die ieder één/honderdste (1/1005te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLUIT  CREATIE AANDELEN IN CATEGORIEËN

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bestuurders tot creatie van aandelen in drie onderscheiden categorieën in te delen, met aandelen categorie A, aandelen categorie B en aandelen C en besluit de aandelen als volgt in te delen.

Het vast kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen van categorie A, genummerd van één (1) tot en met honderd (100). Categorie A aandelen zijn in handen van de oprichters en de vennoten aan wie de oprichters de bedoelde aandelen hebben overgedragen. Na de oprichting kunnen er geen nieuwe aandelen categorie A meer uitgegeven worden tenzij mits verhoging van het vast kapitaal, beslist met een meerderheid van drie/vierden (3/4e) in de algemene vergadering. Deze aandelen geven recht op een gewoon dividend.

Het bedrag van het veranderlijk gedeelte van het kapitaal is onbepaald en wordt vertegenwoordigd door de aandelen categorie B en categorie C, genummerd vanaf honderd (100). Categorie B aandelen kunnen enkel toebehoren aan de houders van categorie A aandelen. Deze aandelen geven recht op een preferent dividend. Categorie C aandelen zijn in handen van natuurlijke of rechtspersoon, gebonden door een arbeidsovereenkomst of een overeenkomst van zelfstandige samenwerking met de vennootschap, die een inbreng per aandeel dienen te verrichten zoals door de raad van bestuur bepaald en door deze statuten beperkt tot een maximumbedrag van tien euro. Deze aandelen, die bijgevolg de nominale waarde hebben zoals bepaald door de raad van bestuur, geven recht op een cumulatief preferent dividend.

Ieder aandeel van categorie A en/of B aandelen vertegenwoordigt één (1) stem op de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen van de categorie C verlenen geen stemrecht op de algemene vergadering. Houders van de aandelen van de categorie C kunnen evenwel aan de algemene vergadering deelnemen met een adviserende stem.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Ieder aldus gecreëerd preferent aandeel zal van dezelfde rechten en voordelen genieten als de andere bestaande aandelen van de vennootschap, behoudens het recht op een jaarlijks preferent dividend, zoals hierna bepaald.

De raad van bestuur wordt gemachtigd de nodige aantekeningen in het aandelenregister aan te brengen.

De vergadering besluit ingevolge de creatie van aandelenom artikel 6 van de statuten als volgt te wijzigen: (...)

Met betrekking tot de rechten en verbintenissen van de aandelen van de voormelde categorieën, besluit de vergadering een bijkomend artikel in de statuten op te nemen als volgt: (...)

ZEVENDE BESLUIT AANPASSING OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

Ingevolge de creatie van aandelen besluit de vergadering de overdracht en overgang van aandelen te aan te passen en artikel 11 van de statuten te wijzigen als volgt. (...)

ACHTSTE BESLUIT  DOELSWIJZIGING

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de bestuurders inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelswijziging, en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de bestuurders en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen inzake ondermeer immobiliën en vastgoed, en dit door vervanging van het huidig artikel 3 van de statuten door volgende tekst als volgt: (...).

NEGENDE BESLUIT  (HERIFORMULERINO MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van: vennoten, scheidingsaandeel, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van de rad van bestuur bestuur en commissaris(sen); belangenconflictenregeling, directiecomité, advisérende comités, bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding en vereffening te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het tiende besluit hierna.

TIENDE BESLUIT  AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar de artikelen van de Vennootschappenwet. Na eik artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt :

STATUTEN

TITEL I.: NAAM - ZETEL - DOEL  DUUR

Artikel 1 : Naam

De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "LVG VASTGOED".

Deze naam moet steeds door de woorden "coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " of de afkorting "CVBA" worden voorafgegaan of gevolgd.

Artikel 2 : Zetel

De zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Lazarijstraat 156 bus 1.

De zetel kan zonder statutenwijziging bij beslissing van het bestuur op een andere plaats in België worden gevestigd, mits bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel zo voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden:

A. Onderneming voor:

- De exploitatie van en handel in onroerend goed in de meest ruime zin, aldus met inbegrip, zonder daartoe beperkt te zijn, van:

- De handel in eigen onroerend goed;

- De verhuur en exploitatie van eigen of geleased onroerend goed, zowel residentieel als niet-residentieel, sociale woningen en terreinen;

- De bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis, zowel de bemiddeling bij aankoop, verkoop als verhuur van onroerend goed, met inbegrip van het schatten en evalueren van alle onroerende goederen en rechten; het verlenen, in opdracht van de eigenaars of mede-eigenaars, van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van het residentieel of niet-residentieel onroerend goed waarvan het beheer wordt waargenomen, de activiteiten van syndici van residentieel en niet-residentieel onroerend goed, en het innen van de huur van en voor alle onroerende goederen;

-De projectontwikkeling, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de restauratie, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en ver-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

bouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing;

-De bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van alle roerende goederen, met inbegrip van ondernemingen, handelszaken en aandelen van vennootschappen, behoudens de verrichtingen die door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan beleggingsondernemingen, bemiddelaars en beleggingsadviseurs;

B. Adviesbureau:

- op het gebied van marktonderzoek, verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten; - managementactiviteiten van en voor holdings en andere ondernemingen;

- alle dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie;

- het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie;

- het verlenen van adviezen hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, enz.; bijstand en hulp aan het bedrijfsleven en het management van bedrijven op financieel en operationeel gebied en bij het human resources management; met inbegrip van de activiteiten van freelance leraren en coaches,

- reclamebureau; het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media; het schrijven en ontwerpen van teksten en slogans ondermeer, maar niet beperkt tot, publiciteit en reclame; het ontwerpen van publicitaire artikelen; het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de verschillende media;

- reserveringsbureau en alle aanverwante activiteiten;

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet beperkend.

De vennootschap kan onroerende goederen als belegging verwerven, beheren, kopen, verkopen, verhuren, huren, uitrusten, bouwen en verbouwen, restaureren, valoriseren, ruilen enzovoort.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van haar handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft,

De vennootschap mag over het algemeen onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich eveneens borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan tevens de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen en verenigingen uitoefenen.

Artikel 4.

De vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur.

TITEL Il. - KAPITAAL  AANDELEN

Artikel 5 :Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het vast gedeelte van het kapitaal mag nooit minder bedragen dan achttienduizend zeshonderd Euro. Tot beloop van dit minimum bedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtname van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van de kapitaalverhoging. Het vast kapitaal wordt uitsluitend vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen van de categorie A, genummerd van één (1) tot en met honderd (100).

Het bedrag van het veranderlijk gedeelte van het kapitaal is onbepaald en wordt vertegenwoordigd door aandelen van de categorieën B en C, genummerd vanaf honderd (100). Het variabel kapitaal wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen gewijzigd te worden.

Artikel 6 : Aandelen

Met kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, met een fractiewaarde van een deel van het kapitaal gelijk aan het aantal uitgegeven aandelen.

Alle aandelen zijn op naam en zijn opgedeeld in drie categorieën, namelijk de categorie A, de categorie B en de categorie C. De onderscheiden rechten van de aandelen van de verschillende categorieën worden vastgelegd in huidige statuten en in het intern reglement. Buiten deze aandelen die inbrengen vertegenwoordigen; kan de vennootschap geen andere effecten uitgeven, welke maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel in de winst.

Categorie A aandelen zijn in handen van de oprichters en de vennoten aan wie de oprichters de bedoelde aandelen hebben overgedragen. Na de oprichting kunnen er geen nieuwe aandelen categorie A meer uitgegeven worden tenzij mits verhoging van het vast kapitaal, beslist met een meerderheid van drielvierden (3/4e) in de algemene vergadering. Deze aandelen geven recht op een gewoon dividend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Categorie B aandelen kunnen enkel toebehoren aan de houders van categorie A aandelen. Deze aandelen geven recht op een preferent dividend.

Categorie C aandelen zijn in handen van natuurlijke of rechtspersoon, gebonden door een arbeidsovereenkomst of een overeenkomst van zelfstandige samenwerking met de vennootschap, die een inbreng per aandeel dienen te verrichten zoals door de raad van bestuur bepaald en door deze statuten beperkt tot een maximumbedrag van tien euro. Deze aandelen, die bijgevolg de nominale waarde hebben zoals bepaald door de raad van bestuur, geven recht op een cumulatief preferent dividend.

Ter zake de overdracht onder de levenden, hetzij bij overlijden wordt er verwezen naar hetgeen bepaald is in artikel 11.

TITEL III.  VENNOTEN

Artikel 7 : Vennoten

Vennoten zijn :

1. de natuurlijke of de rechtspersonen die als dusdanig zijn opgetreden bij de oprichting, althans zolang zij aandelen in de vennootschap aanhouden;

2. zij die voldoen aan de voorwaarden vastgelegd in het reglement van inwendige orde én als vennoot wordt aanvaard door de raad van bestuur, in deze besluitend met een meerderheid van drie/vierden (3/4e) der stemmen.

Door de onderschrijving van een aandeel verbindt de vennoot zich ertoe de statuten, het eventuele reglement van inwendige orde en de rechtsgeldig getroffen beslissingen van de organen van de vennootschap te aanvaarden en na te leven.

Artikel 8: Procedure

Iedere natuurlijke of rechtspersoon die vennoot wil worden, dient dit aan het bestuur te melden, met mededeling van zijn naam, voornamen, beroep, woonplaats of maatschappelijke zetel en opgave van hoedanigheid krachtens dewelke hij dit verzoek formuleert. Hij dient tevens jegens het bestuur te motiveren dat hij voldoet aan de voorwaarden gesteld door artikel 7.

Artikel 9 :

Over elke aanvraag tot toetreding wordt door het bestuur uitspraak gedaan binnen de maand na het verzoek; het bestuur is niet gehouden tot motivatie van haar beslissing.

Artikel 10: Formaliteiten

Ingeval van aanvaarding zal de nieuwe vennoot uitgenodigd worden op één of meer aandelen in te schrijven en hiertoe de vereiste inbrengen en volstortinigen te doen. Bovendien mag het bestuur, met inachtname van de bepalingen van een reglement van inwendige orde, aan de nieuwe vennoot een inkomgeld vragen, op straffe van niet-aanvaarding.

De toetreding van de nieuwe vennoot wordt aangetekend in het aandelenregister, dat daartoe wordt ondertekend door het bestuur en door de nieuwe vennoot; deze laatste mag zich daartoe, krachtens een onderhandse volmacht, door een gevolmachtigde laten vertegenwoordigen.

Door de onderschrijving van één of meer aandelen verbindt de vennoot zich ertoe de statuten, de bepalingen van het reglement van inwendige orde en de rechtsgeldig getroffen beslissingen van de organen van de vennootschap te aanvaarden en na te leven.

Artikel 11. Overdracht en overaana van aandelen

De aandelen kunnen niet vrij worden overgedragen, niet onder de levenden, noch bij overlijden, ook niet tussen vennoten.

Aan derden kunnen zij slechts overgedragen worden, mits deze derden de hoedanigheid hebben door de statuten en/of het reglement van inwendige orde vereist om vennoot te kunnen worden en mits voorafgaande toestemming van het bestuur.

De aandelen kunnen slechts overgaan wegens overlijden mits de erfgenamen de hoedanigheid hebben, door de statuten en/of het reglement van inwendige orde vereist, om vennoot te kunnen worden en mits toestemming van het bestuur, zonder dat het bestuur haar beslissing moet motiveren.

In geval van een voorgenomen overdracht (onder de levenden) of overgang (ingevolge overlijden) van aandelen zal de volgende procedure worden gevolgd.

Aandelen van de categorie A

De overdrager die voornemens is, of de erfgenamen die verplicht zijn de aandelen over te dragen moeten deze aandelen bij voorrang en in gelijke verhouding aan de overblijvende houders van aandelen categorie A aanbieden tegen de overeengekomen prijs, zoals hierna uiteengezet. Van de overdracht in gelijke verhouding kan worden afgezien mits unanieme en schriftelijke toestemming van alle houders van aandelen categorie A. De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, moet de raad van bestuur daarvan in kennis stellen bij (elektronisch) aangetekend schrijven, met aanduiding van de het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de prijs. In geval van overgang door overlijden, gebeurt de kennisgeving door de erfgenamen van de vennoot. Binnen de acht dagen na ontvangst van het hiervoor vermelde bericht, maakt de raad van bestuur de voorgestelde overdracht of overgang kenbaar aan de andere vennoten, die binnen de vijftien dagen dienen te antwoorden. Stilzwijgen wordt als een weigering aanzien. De raad van bestuur deelt het resultaat binnen de vijftien dagen aan de aanvrager(s) mee bij (elektronisch) aangetekend schrijven.

Is geen van de overblijvende houders van aandelen categorie A bereid de aandelen over te nemen, dan geldt volgende procedure. De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, moet de raad van bestuur daarvan in kennis stellen bij (elektronisch) aangetekend schrijven, met aanduiding van de identiteit van de kandidaat-overnemer en het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen. In geval van overgang

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

door overlijden, gebeurt de kennisgeving door de erfgenamen van de vennoot. Binnen de acht dagen na ontvangst van het hiervoor vermelde bericht, maakt de raad van bestuur de voorgestelde overdracht of overgang kenbaar aan de andere vennoten, die binnen de dertig dagen dienen te antwoorden. stilzwijgen wordt als een weigering aanzien. De raad van bestuur deelt het resultaat binnen de vijftien dagen aan de aanvrager(s) mee bij (elektronisch) aangetekend schrijven. Indien de voorgestelde overnemer(s) of de rechtverkrijgende(n) niet aanvaard wordt, kan de raad van bestuur een kandidaat-overnemer aanwijzen die bereid is de aandelen over te nemen tegen de waarde die de kandidaat-overnemer van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, bereid is te betalen. Blijft de raad van bestuur in gebreke een kandidaat-overnemer voor te stellen binnen een termijn van zes maanden na voormelde kennisgeving, dan heeft de overdragen het recht de aandelen over te dragen aan de initieel door hem voorgestelde kandidaat-ovememer.

Indien een aandeelhouder de totaliteit van zijn aandelen wenst over te dragen, zonder evenwel een kandidaat-overnemer voor te stellen, en is geen van de overblijvende aandeelhouders kandidaat om deze aandelen over te nemen, dan heeft de uittredende aandeelhouder recht op een waarde zoals hierna uiteengezet. Behoudens in het geval dat de overdrager en de overblijvende vennoten onderling overeenstemming bereiken omtrent de verkoopprijs, wordt de waardering vastgesteld door een onafhankelijke bedrijfsrevisor volgens de normen en weging die daarvoor vastgesteld zijn of gebruikt worden door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Kan er geen overeenstemming bereikt worden omtrent de aan te stellen bedrijfsrevisor, dan is uitsluitend de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel bevoegd een bedrijfsrevisor aan te duiden. Alle kosten met betrekking tot de waardering van de over te dragen aandelen blijven voor rekening van de overdrager.

Indien door deze uitbetaling het vast gedeelte van het kapitaal zou dalen beneden het wettelijk of statutair bepaald minimum, zijn de overblijvende vennoten ten aanzien van de vennootschap solidair gehouden tot bijstorting van het verschil. Elke kennisgeving moet op straffe van nietigheid en verval worden gedaan per (elektronisch) aangetekend schrijven.

Elke inbreuk op deze procedure kan aanleiding geven tot schadevergoeding, hetzij ten voordele van de vennootschap, hetzij ten voordele van een vennoot, en zonder afbreuk aan de niet-tegenstelbaarheid van de overdracht tegenover de vennootschap

El. Aandelen van de categorie B

Aandelen van de categorie B kunnen niet worden overgedragen. Houders van aandelen van de categorie B kunnen enkel uittreden, in welk geval zij recht hebben op het scheidingsaandeel dat wordt vastgesteld overeenkomstig artikel 15.

Ill. Aandelen van de categorie C

Aandelen van de categorie C kunnen in geen enkel geval worden overgedragen.

Artikel 12.

Het bestuur mag de uittreding af de terugneming van aandelen die het vast kapitaal vertegenwoordigen weigeren in geval de vennoot verplichtingen of lopende overeenkomsten heeft of indien, door de uittreding of terugneming van aandelen, het minimumkapitaal verhoogd met de niet uitkeerbare reserves niet zouden behouden blijven.

Indien door de uittreding of uitsluiting het aantal vennoten beneden de drie zou dalen, mag het bestuur beslissen de uittreding te verdagen voor de duur van ten hoogste een boekjaar tot een plaatsvervanger wordt gevonden, zo niet moet de algemene vergadering tot ontbinding beslissen.

Artikel 13.

De vennoot die de bepalingen van de statuten overtreedt, die weigert de geldig getroffen beslissingen van de algemene vergadering te aanvaarden, die zijn verbintenissen tegenover de vennootschap niet naleeft, die zware nalatigheden als vennoot begaat of handelingen stelt die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap, kan op voorstel van het bestuur uitgesloten worden, door de algemene vergadering, die besluit met een meerderheid van twee/derde van de uitgebrachte stemmen.

Het besluit tot uitsluiting moet worden genomen met inachtname van de bepalingen van artikel 370 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 14: Aandelenregister

Voor de inschrijvingen van het lidmaatschap en de rechten van de vennoten wordt een aandelenregister gehouden zoals de wet voorschrijft. Onder vennoten gelden de inschrijvingen in het aandelenregister als bewijs.

Bij toetreding wordt de inschrijving ondertekend door de vennoot en namens de vennootschap of voor beiden door een gevolmachtigde bij onderhandse volmacht.

Niemand wordt als ontslagnemend aanzien, tenzij hij of zijn gevolmachtigde op het aandelenregister voor uittreding ondertekend heeft, nadat de uittreding door het bestuur werd goedgekeurd. Weigert de vennootschap de uittreding vast te stellen en kan de vennoot volgens de statuten uittreden, dan wordt de opzegging ontvangen door de griffier van het vredegerecht waar de vennootschap haar zetel heeft. Alle ondertekeningen namens de vennootschap op het aandelenregister of eiders voor alles wat het lidmaatschap (toetreding, uittreding en uitsluiting) en de aandelen betreft, worden gedaan door de zaakvoerder of de daartoe door het bestuur gevolmachtigde.

Artikel 15: Scheidingsaandeel

§1. Vast gedeelte van het kapitaal

Met betrekking tot het vast gedeelte van het kapitaal is geen uittreding noch terugneming mogelijk.

§2. Veranderlijk gedeelte van het kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Een vennoot die op het veranderlijk gedeelte van het kapitaal heeft ingeschreven, kan enkel uittreden wanneer die mogelijkheid hem geboden wordt door het bestuur, dat daartoe, binnen de eerste drie maanden van het boekjaar, de vennoten schriftelijk moet in kennis stellen van de mogelijkheid tot uittreding, of, bij gebreke, wanneer die mogelijkheid hem geboden wordt door de jaarlijkse algemene vergadering, conform artikel 22 en volgende.

De vennoot die wenst uit te treden, moet het bestuur daarvan uiterlijk bij het verstrijken van de vijfde maand van het boekjaar in kennis stellen. De uitgetreden vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel waarvan de waarde door het bestuur wordt bepaald op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen van de vennootschap (kapitaal verhoogd met de reserves) zoals dat blijkt uit de jaarrekening van het boekjaar waarin de wens tot uittreding ter kennis van het bestuur werd gebracht, desgevallend gecorrigeerd voor wat betreft, enerzijds, het preferent dividend waarop de categorie B en C aandelen recht hebben, en, anderzijds, de niet-uitkeerbare reserves van de vennootschap.

Een gedeeltelijke uittreding is mogelijk.

In geval van uitsluiting van een vennoot, alsook bij overlijden van een vennoot zonder toetreding van zijn erfgenamen van de vennootschap, wordt de waarde van het scheidingsaandeel op analoge wijze door het bestuur bepaald, zij het desgevallend met toepassing van de bepalingen van het reglement van inwendige orde.

In ieder geval is de houder van een of meer aandelen C verplicht tot uittreding op het ogenblik dat de arbeidsovereenkomst met de vennootschap wordt beëindigd. In het geval deze beëindiging het gevolg is van een opzegging om dringende reden, dan heeft de bedoelde aandeelhouder enkel recht op de uitkering van de nominale waarde van het aandeel of de aandelen.

Artikel 16.

Bij beëindiging van het lidmaatschap kunnen de vennoten, hun rechthebbenden of vertegenwoordigers de vereffening van de vennootschap niet vorderen. Zij zullen handelen zoals in voorgaande artikels werd gezegd.

TITEL IV. - BESTUUR  CONTRÔLE

Artikel 17 : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, al dan niet vennoten, verkozen door de algemene vergadering met een gewone meerderheid, voor de termijn die zij bepaalt. Is de duur van de benoeming niet bepaald, dan wordt die geacht voor de duur van zes jaar te zijn gedaan. Bestuurders van wie het mandaat afloopt, kunnen worden herbenoemd.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Werd er meer dan één bestuurder benoemd, dan wordt het bestuursorgaan de "raad van bestuur" genoemd.

De raad van bestuur komt zo vaak samen als nodig is om de goede werking van de vennootschap te verzekeren. Zij komt verplicht samen binnen de acht dagen indien één of meer bestuurders daarom verzoeken.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter van het directiecomité. Werd er geen voorzitter benoemd of bij diens belet, wordt de raad van bestuur voorgezeten door het oudste lid, zoniet door het lid van de raad van bestuur daartoe aangewezen door de raad. Een lid kan volmacht geven aan een ander lid; dit lid kan slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Indien de raad van bestuur bestuursbevoegdheden delegeert, dan kan dit enkel mits een delegatie aan een of meer gedelegeerd bestuurders en/of een overdracht aan een directiecomité overeenkomstig de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen. Dergelijk directiecomité zal handelen als college en bestuursbe-voegdheden hebben die evenwel geen betrekking kunnen hebben op:

-het algemeen beleid van de vennootschap;

-alle handelingen die op grond van de wet zijn voorbehouden aan de raad van bestuur.

Artikel 18: Bevoegdheid van het bestuur

Het bestuur is bevoegd om, benevens de elders in de statuten toevertrouwde bevoegdheden, alle daden van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is. Aldus heeft (hebben) de bestuurder(s) de macht om, ondermeer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen : alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de aktiviteiten van de vennootschap, onder meer roerende als onroerende goederen in huur te nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en alle diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan; leningen aan te gaan; het vermogen van de vennootschap geheel of ten dele in pand te geven of met hypotheek te bezwaren; met afstand van hypotheek, voorrecht, en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije of onbelemmerde levering van goederen belemmeren, dadingen en minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap; in rechte op te treden namens de vennootschap; de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren; de hem verleende macht te delegeren bij in omvang beperkte lastgeving.

Artikel 19 : Vertegenwoordiging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Is er slechts één bestuurder in functie vertegenwoordigt deze de vennootschap, in en buiten rechte als

eiser of als verweerder.

Zijn er meerdere bestuurders benoemd vertegenwoordigt de raad van bestuur, als college, de

vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de

vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronderbegrepen een openbaar ambtenaar

(ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

- hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon of de personen aan wie dit

bestuur is opgedragen. Wordt een directiecomité benoemd, dan moeten de handelingen en

verbintenissen met een waarde van meer dan duizend euro steeds de handtekening van minstens twee

leden van het directiecomité te dragen.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de

grenzen van hun opdracht.

Artikel 20 : Bijzondere volmachten

Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De

gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

Artikel 21 : Werking van en toezicht op het directiecomité

De raad van bestuur houdt toezicht op het directiecomité. De raad van bestuur kan een gedelegeerd bestuurder belasten met de coordinatie van dit toezicht op het directiecomité.

Met betrekking tot het directiecomité bepaalt de raad van bestuur in een intern reglement :

a.de aanduiding van de voorzitter en samenstelling van het directiecomité, dat uit meerdere personen moet bestaan, de voorwaarden van aanstelling en ontslag van de leden van het directiecomité, hun bezoldiging en de duur van hun opdracht;

b.de aan het directiecomité overgedragen bevoegdheden;

c.de werkwijze van het comité en de schriftelijke rapportering van de werkzaamheden aan de raad van bestuur, met inbegrip van de genomen investeringsbesluiten en de concrete uitwerking en uitvoering van de algemene beleidslijnen opgesteld door de raad van bestuur;

d.de mate waarin de vennootschap de aansprakelijkheid van de leden van het directiecomité vormgeeft, middels een kwijting, een vrijwaringsverbintenis of anderszins.

Het directiecomité wordt voorgezeten door de voorzitter van het directiecomité, of bij diens belet, door het oudste lid, zoniet door het lid van het directiecomité daartoe aangewezen door dit comité. Een lid kan volmacht geven aan een ander lid; dit lid kan slechts één ander lid vertegenwoordigen.

De voorzitter van de raad van bestuur kan aan de vergaderingen van het directiecomité deelnemen en heeft recht van advies. De voorzitter van de raad van bestuur beschikt in dit kader eveneens over een algemeen informatierecht met betrekking tot alle voorbereidingsstukken en beraadslagingen van het directiecomité.

Artikel 22 : Belangenconflictenregelinq directiecomité

Wanneer een lid van het directiecomité rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die behoort tot de bevoegdheid van het directiecomité, moet hij dit, vóór het directiecomité beraad-slaagt, mededelen aan de andere leden van het directiecomité. De omschrijving en aard van de verrichting, de verklaring, de rechtvaardigingsgronden en de vermogensrechtelijke gevolgen van een eventuele beslissing worden opgenomen in de notulen van het directiecomité. Het directiecomité zal in haar notulen tevens de verantwoording vermelden van het genomen besluit. Het directiecomité zal de commissarissen van de vennootschap op de hoogte brengen van deze beslissing of verrichting. Indien de zwaarwichtigheid van de te nemen beslissing of het belang ervan voor de vennootschap dit vereisen, komt de beslissingsbevoegdheid over dergelijke beslissing of verrichting, op eenvoudig verzoek van het directiecomité of de voorzitter van de raad van bestuur, toe aan de raad van bestuur. Desgevallend zal het directiecomité de raad van bestuur hierover informeren op zijn eerstvolgende vergadering en zal de raad van bestuur beslissen overeenkomstig de toepasselijke wettelijke bepalingen.

Artikel 23 : Notulen van het directiecomité

Van de besluiten van het directiecomité worden notulen gehouden, die worden ingebonden in een bijzonder register en ondertekend door alle ter zitting aanwezige le-den van het directiecomité.

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door ten minste twee leden van het directiecomité.

Artikel 24 : Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden adviserende comités samenstellen, met een, meer of alle bestuurders en bijkomende onafhankelijke leden die geen persoonlijke of zakelijke band hebben met de bestuurders. Bij de samenstelling van deze comités zal de raad van bestuur ervoor zorgen dat er een reële inbreng is van de bestuurders die in hun beoordeling onafhankelijk zijn ten aanzien van de vennootschap en haar aandeelhouders die in rechte of in feite een significante invloed hebben op de aanstelling van haar bestuurders.

Indien de raad van bestuur beslist één of meer adviserende comités samen te stellen, zal alleszins een Beleidsraad gevormd worden, bestaande uit de leden van de raad van bestuur en evenveel bijkomende onafhankelijke leden. De Beleidsraad kan door alle vennootschapsorganen worden verzocht advies te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

verlenen over alle aangelegenheden die de vennootschap aanbelangen. De raad van bestuur of, indien het werd opgericht, het directiecomité informeert de Beleidsraad omtrent de realisatie van het ondernemingsplan en kan de Beleidsraad desgevallend uitdrukkelijk verzoeken voor het directiecomité bindende besluiten te nemen.

Artikel 25 : Contrôle

Voor zover wettelijk vereist zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de overeenstemming van de daarin te vermelden verrichtingen met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en van deze statuten, worden opgedragen aan een commissaris die wordt benoemd door de algemene vergadering uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Wordt geen commissaris benoemd heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en kontrolebevoegdheid van een commissaris; de algemene vergadering kan evenwel de onderzoeks- en kontrolebevoegdheden overdragen aan één of meerdere kontrolerende vennoten die zij benoemt voor een door haar te bepalen duur en die zij ten allen tijde kan ontslaan.

Zonder afbreuk te doen aan de in de vorige alinea's uiteengezette onderzoeks- en controlebevoegdheden, heeft het bestuur het recht om, met inachtname van de bepalingen van het reglement van inwendige orde, derden op de algemene vergaderingen uit te nodigen. Deze derden hebben het recht om aan het bestuur vragen te stellen, waarop het bestuur verplichtend en waarheidsgetrouw moet antwoorden.

TITEL V. - ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

Artikel 26 : Algemeen

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Haar besluiten zijn bindend ook voor vennoten die niet deelnamen aan de besluitvorming of die tegenstemden.

De vergadering komt bijeen en treft besluiten overeenkomstig de regels in de vennootschappenwet voorzien voor een naamloze vennootschap voor zover de statuten en/of reglement van inwendige orde geen afwijkende regeling voorzien.

Artikel 27 : Jaarveraaderinq

De jaarvergadering komt bijeen de eerste maandag van de maand juni op de zetel van de vennootschap of op de plaats en op uur vermeld in de bijeenroeping.

De agenda van de jaarvergadering zal in elk geval vermelden : "de beraadslaging en de beslissing omtrent de mogelijkheid tot uittreding".

Artikel 28 : Onroeoina

De algemene vergadering moet bijeenkomen telkens wanneer vennoten, die samen minimum één vijfde van het aantal aandelen bezitten, of de meerderheid der bestuurders er uitdrukkelijk om verzoeken. Het bestuur of de commissaris roept de algemene vergadering bijeen.

Artikel 29 : Bureau

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de de voorzitter van de raad van bestuur, of bij zijn ontstentenis door de oudste in leeftijd der aanwezige vennoten.

Artikel 30 : Quorum

De algemene vergadering is geldig samengesteld en beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezige deel van het kapitaal.

Voor een statutenwijziging, de vaststelling en wijziging van een reglement van inwendige orde moet minstens de helft van de vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zoniet moet een tweede vergadering worden gehouden met dezelfde agenda die dan kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Artikel 31 : Stemrecht

ieder aandeel van categorie A en/of B aandelen vertegenwoordigt één (1) stem op de algemene vergadering.

De aandelen van de categorie C verlenen geen stemrecht op de algemene vergadering. Houders van de aandelen van de categorie C kunnen evenwel aan de algemene vergadering deelnemen met een adviserende stem.

De stemming geschiedt bij handopsteking. Vennoten van wie de uitoefening van het stemrecht geschorst is, mogen niet aan de stemming deelnemen.

Bij staking van stemming wordt een voorstel geacht te zijn afgewezen.

Artikel 32 : Meerderheden

Behalve waar bij deze statuten de eenparigheid van stemmen wordt geëist, worden de beslissingen bij meerderheid van stemmen genomen, onthoudingen niet meegerekend. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Het voorstel tot wijziging der statuten, vaststelling en wijziging van een reglement van inwendige orde is slechts goedgekeurd indien het de instemming bekomt van ten minste twee derden van de stemmen. De geheime stemming is steeds verplicht wanneer ten minste een vennoot het vraagt.

Artikel 33 : Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden in een bijzonder register ingeschreven of bijeengebracht en worden ondertekend door de vennoten die aanwezig zijn op de algemene vergadering. Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

TITEL VI. BOEKJAAR - BESTEMMING VAN DE WINST

Artikel 34 : Boeklaar

Het boekjaar loopt van een januari tot en met eenendertig december.

Artikel 35 : Bestemming van de winst

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Beslist de algemene vergadering tot gehele of gedeeltelijke uitkering van het overschot, dan wordt de uit te keren winst als volgt verdeeld:

Een preferent dividend gelijk aan zeven ten honderd (7,00%) op de inbreng wordt toegekend aan de aandelen van de categorie B. Is de uit te keren winst over een boekjaar onvoldoende om dit dividend uit te keren, dan zal de totale uit te keren winst pro rata verdeeld worden over de aandelen van de categorie B en C.

In dezelfde rang als i. wordt een preferent dividend toegekend aan de aandelen van de categorie C gelijk aan ten minste vijf ten honderd (5,00%) en ten hoogste dertig ten honderd (30,00%) van de uit te keren winst, vast te stellen door de algemene vergadering. Indien de winst over een boekjaar onvoldoende is om dit dividend uit te keren, wordt het recht overgedragen naar de volgende boekjaren.

Het saldo van de uit te keren winst wordt vervolgens verdeeld over de houders van de aandelen categorie A en C in de verhouding tot hun aandelenbezit. De winstuitkering naar de aandeelhouders van categorie C kan echter maximaal tien ten honderd (10%) bedragen van het saldo van de uit te keren winst.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur. Er mogen door de raad van bestuur tussentijdse dividenden worden uitbetaald.

TITEL VII. - ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 36 : Vereffenaars

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering. De algemene vergadering duidt de wijze aan waarop de vereffening zal geschieden en legt de bevoegdheid van de vereffenaars vast. De vereffenaars zijn normaal bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in artikel 185 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 37 : Verdeling

Na betaling van de schulden, zullen de aandelen tegen hun nominale waarde of tegen het erop gestorte bedrag, indien zij niet volgestort waren, uitbetaald worden. Het nog overblijvende gedeelte zal worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot de door hen onderschreven aandelen.

TITEL VIII. - ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 38 : Woonstkeuze

De vennoten, bestuurders, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben, zijn verplicht in België woonplaats te kiezen voor alle betrekkingen met de vennootschap en deze woonstkeuze aan de vennootschap kenbaar te maken.

Komen zij die verplichting niet na, dan worden zij geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Daar mogen hun alle aanzeggingen, aanmaningen en dagvaardingen rechtsgeldig betekend worden en alle berichten en brieven worden toegezonden. Deze woonstkeuze geldt niet voor de oproepingen, dagvaardingen en betekeningen en alle andere briefwisseling die uitgaat van de vennootschap zelf. ELFDE BESLUIT  VOLMACHT  COORDINATIE

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De verschijners geven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A&B KMO Partners", met zetel te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 254 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0466.535.158, rechtsgebied Hasselt, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties.

Voor eensluidende ontledend uittreksel

Notaris Eric Gilissen

Tegelijk hiermee neergelegd:

.Vei behouden

aan het

Belgisch Staats bled

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

' een expeditie van de akte

'

de gecoördineerde statuten,

-

verslag bestuursorgaan, Staat van actief en passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

01/12/2010 : TG067551
06/09/2010 : TG067551
02/09/2009 : TG067551
01/09/2009 : TG067551
05/09/2008 : TG067551
10/09/2007 : TG067551
03/09/2007 : TG067551
03/08/2006 : TG067551
30/09/2005 : TG067551
23/09/2004 : TG067551
10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 03.08.2015 15396-0542-015
27/08/2003 : TG067551
04/10/2002 : TG067551
06/08/1999 : TG067551
14/10/1997 : TG67551
12/07/1997 : TG67551
01/01/1993 : TG67551
14/02/1990 : TG67551
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 30.09.2016 16644-0343-015

Coordonnées
LVG VASTGOED

Adresse
LAZARIJSTRAAT 156, BUS 1 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande