M3D

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M3D
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.355.918

Publication

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.05.2013, NGL 21.08.2013 13449-0256-010
01/08/2013
ÿþ Mptl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

1 8 -07- 2013

De Hoofdgrifeffie

Ondernerningsnr : 0842.355.918

Benaming

(voluit) : M3D

Z

111111111111,1!111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste b

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 266

Onderwerp akte : zetelverplaating - doelswijziging

Er blijkt uit een akte verleden op zevenentwintig juni tweeduizend dertien, om 17u30, voor mij, Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & NAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen; geregistreerd te Maasmechelen op 01 JULI 2013; boek 5/288 blad 76 vak 18 vijf bladen één verzending; ontvangen: VIJFENTWINTIG EURO (25E); vr de e.a. Inspecteur get, i.o. RUTTEN R; dat de buitengewone algemene vergadering van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M3D",', gevestigd te 3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 266; ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0842.355.918, de volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 266 B.

Artikel 2 van de statuten wordt hierna hieraan aangepast.

TWEEDE BESLUIT :

De vergadering beslist, met verwijzing naar het verslag van de zaakvoerder omtrent deze doelwijziging, en de staat van actief en passief van de vennootschap, niet ouder dan drie maanden, de tekst van het huidig doel volledig te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, in commissie, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

De aan - en verkoop , de import en export en de handel van:

- alle derivaten van ruwe petroleum, olieproducten, smeeroliën, additieven, antivries, autotoebehoren en vetten,

- allerhande grondstoffen zoals ondermeer staal en tin, en chemicaliën,

- onderdelen van machines bestemd voor olieraffinaderijen en de olie-industrie,

- het plaatsen van industriële pijpleidingen en andere diverse leidingen

- petrochemische en andere chemische producten, vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen en. alternatieve brandstoffen,

- fabricage en installeren van hydraulische machines, machinetoebehoren en automatische'

smeerinstallaties,

- installeren van servicestations

Het verlenen van diensten met betrekking tot de exploitatie en de distributie van petroleumproducten.

Groothandel in petroleum en aanverwante producten , bestemd voor leveranciers en verdelers van deze

" producten.

Het organiseren van de opslag zelf van petroleumproducten en de distributie naar groot- en kleinhandel. Voor eigen rekening : Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van: onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en, verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te ,richten rechtspersonen en ondernemingen.

z, van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, 1.4 Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie houdt;

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

C. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D. Het waarnemen en uitoefenen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies van en in andere vennootschappen.

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, exploiteren, bezwaren, vervreemden en in licentie nemen of geven van octrooien, rechten van intellectuele eigendom, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

F. Handelsbemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van tussenpersoon in de handel.

G. De commercialisering, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de huur en verhuur en de distributie van aile soorten goederen en grondstoffen; kortom het voeren van nationale en internationale trading in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

H. Consultancy, publiciteit-, promotie-, en marketingactiviteiten;

Bijzondere bepalingen :

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Artikel 3 van de statuten wordt hierna hieraan aangepast,

DERDE BESLUIT :

Hierna besluit de vergadering tot aanpassing van de statuten, aangepast aan de voorgaande besluiten en (formeel) aan het W. Venn. :

- Artikel 2.

De woorden "3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 266" worden vervangen door volgende tekst: "3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 266 B".

- Artikel 3.

De tekst van dit artikel wordt volledig vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening, in commissie,

voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

De aan - en verkoop , de import en export en de handel van:

- alla derivaten van ruwe petroleum, olieproducten, smeeroliën, additieven, antivries, autotoebehoren en

vetten,

- allerhande grondstoffen zoals ondermeer staal en tin, en chemicaliën,

- onderdelen van machines bestemd voor olieraffinaderijen en de olie-industrie,

- het plaatsen van industriële pijpleidingen en andere diverse leidingen

- petrochemische en andere chemische producten, vaste, vloeibare en gasvormige brandstoffen en

alternatieve brandstoffen,

fabricage en installeren van hydraulische machines, machinetoebehoren en automatische

smeerinstallaties,

- installeren van servicestations

Het verlenen van diensten met betrekking tot de exploitatie en de distributie van petroleumproducten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Groothandel in petroleum en aanverwante producten , bestemd voor leveranciers en verdelers van deze producten.

Het organiseren van de opslag zelf van petroleumproducten en de distributie naar groot- en kleinhandel. Voor eigen rekening :

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betreKking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden :

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie houdt;

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapital isati eondernemi ngen.

C. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D. Het waarnemen en uitoefenen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies van en in andere vennootschappen.

E. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, exploiteren, bezwaren, vervreemden en in licentie nemen of geven van octrooien, rechten van intellectuele eigendom, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

P. Handelsbemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van aile mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief de functie van tussenpersoon in de handel.

G. De commercialisering, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de huur en verhuur en de distributie van aile soorten goederen en grondstoffen; kortom het voeren van nationale en internationale trading in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

H. Consultancy, publiciteit-, promotie-, en marketingactiviteiten;

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of

financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking

ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere

wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of

samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar

maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten

en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en

het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen

zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende,

onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van

bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en

coördinatie van de statuten.

STEMMING

Alle besluiten worden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR EENSLUIDENDE BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS TOM COLSON

Tegelijk hiermee neergelegd:

- voor eensluidend afschrift houdende 3 volmachten

- verslag zaakvoerder

- staat activa-passiva

- gecoördineerde statuten

' r Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

10/04/2013
ÿþi

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblal

Moa Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerçelegd ter grillie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 9 -03- 2013

De HooídgrrtFier,

06.f.fie

11, 1111.1111

Ondernerningsnr : 0842.355.918

Benaming

(voluitï :

(verker , - M30

Rechtsvoren : besloten vennootschap met betperkte aansprakelijkeheid

Zetel : 3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 266/B

(volledig adres)

Onderwerp akte : Materiële missing

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Thierry VELGHE te Maasmechelen, op 8 maart 2013,: geregistreerd te Maasmechelen op 18 maart 2013, boek 5/288, blad 38, vak9, één bladen, geen: verzendingen, de eerstaanwezend inspecteur (getekend) a.i. HANOT R., werd vastgesteld dat er een materiële missing is geslopen in de oprichtingsakte van de besloten vennootschap met beperkter aansprakelijkheid "M3D", met maatschappelijke zetel te 3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan, 266/B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 842.355.918, verleden voor notaris Thierry Velghe, te Maasmechelen, op 19 december 2011, gepubliceerd in de, bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 januari 2012 daarna onder nummer 12014673.

Namelijk het adres van de voormelde vennootschap, alsmede het adres van twee van de oprichters, zijnde de heer Masoud DAVANIPOUR en de heer Mehrazin DAVANIPOUR, werden foutief geacteerd in voormelde oprichtingsakte, en wel als volgt:

"3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 266."

Dit moet echter gelezen worden als volgt:

"3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 266/8.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thierry Velghe.

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie

gecoordineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de Iaass:e blz. L" cá%. Luik B vermelden : Recto : Naam en "aedani::i3e;d van dr instrumenterende notaris, l-etzij van de perso(o)n(eR)

bevoE.gd ;te rvch-ál-J»rsoan ..n x;anzir" ,rr von derden te vortegwn4r000:d:gsn

Vcrsa : Naam an hanàteer irg.

17/01/2012
ÿþ"

Mod 2.1

e ; ., In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

bij 9~ p-

na neerlegging ter griffie van de akte

1111ip1.1111,1,1111.1111111,11,11,ij1111

MONITEUR QtRECTi

06 -01-

r-~irSCFf STA~ BESTUU

s



:"."N ."::::.,:,..ÿ.:, w yr{,ut Lic

echtbank y. koophandel te TONGEREN

7012 29-12-2011

l'i SLII_Ap R e Hoofdgrifirer,Griff¬ e



Orrdernsminusrhr : M3D

Berremirtg "

O,~ . (3 56: 9 4~

( out):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Joseph Smeetslaan , 266 3630 Maasmechelen Ppderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Thierry VELGHE te Maasmechelen, op 19 december 2011,

eerstdaags ter registratie aan te bieden op het bevoegde kantoor, blijkt dat:

AANWIJZING VAN DE VENNOOT

1) De heer DAVANIPOUR Masoud, geboren te Abadan (Iran) op 29 juli 1951 (verblijfskaartnummer B0938968 08), echtgenoot van mevrouw GHANBARZADEH KHESHTI Zahra, wonende te 3630: Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 266.

Gehuwd in Iran op 17 november 1985, onder het wettelijk stelsel naar Iranees recht (zuivere: scheiding van goederen), en verklarende geen wijzigingen aangaande hun huwelijkse voorwaarden te hebben doorgevoerd.

2) De heer DAVANIPOUR Mehrdad, geboren te Teheran op 4 juni 1986, ongehuwd, (Iraans: paspoortnummer B14338931), wonende te 3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 266.

3) Mejuffrouw DAVANIPOUR Mehrazin, geboren te Tehran (Iran) op 30 augustus 1987, ongehuwd,' (Iraans paspoortnummer F20782844) wonende te #12 Theran (Iran), Sharak Garb - Faz 1 -° lranzamin Ave-Azaralley.

VORM en NAAM

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "M3D", hebben opgericht. ZETEL" De zetel is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 266

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelfstandig of in samenwerking met derden:

- het deelnemen in de financiële, administratieve en commerciële leiding van ondernemingen; alsmede het bijstand verlenen.

- het voeren van de algemene en/of financiële en/of administratieve directie over andere; vennootschappen.

- het verstrekken van alle vormen van adviezen aan ondernemingen, welke niet door de wet: : voorbehouden zijn aan gespecialiseerde beroepen, zich situerend op het vlak van het management.: Deze adviezen kunnen verstrekt worden onder de vorm van interim management, crisis: management of nog andere denkbare vormen.

- het verstrekken van informatie en het organiseren van colloquia of opleidingen "

- De vennootschap kan daarbij de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere: vennootschappen waarnemen. Wanneer haar zaakvoerder optreedt als bestuurder kan het ereloon

afgestaan worden aan de vennootschap. "

- het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren ervan door het stellen van alle: bestuursdaden ondermeer, oprichting, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en: het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin, alsmede aile handelingen die: rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van: de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende. goederen.

O1'7 :<s¬ : i7; `::i;L+ á`z. %/a?"  {,., iik_,',~`_ JFf11%l::f.:`E . Recto . Naam £?íi .":4ë:....,Tit;t'!4;:d van de i:"^ti'¬ ÉE73E'.nteE' îin S'ÉCtiztii, iei7.ij van ;:e perraCií v)ii."c:"

iE'ti':?FF, ,`.''ï9 :JF; ¬ `:=i'"" `t:?C^ ;f.'..^:Z:.'" 3": van Cië:r:áen i : vertegenwoordigen Nea.:r er hanclte c't.g.

"

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het beheren van een eigen roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- de vennootschap mag obligatieleningen uitgeven en voor deze leningen alle waarborgen toestaan, zelfs gebeurlijk zakelijke panden.

- de vennootschap mag alle, met uitzondering van de wettelijk gereglementeerde, tradingactiviteiten verrichten tegen commissie of percent, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

- het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procedés.

- dat zij leningen kan opnemen met als doel de verwerving van participaties.

- het beheer van roerende en onroerende goederen. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, verbouwen, huren en verhuren. Zij zal slechts de activiteit van vastgoedmakelaar zoals opgesomd bij Koninklijk Besluit van 6 september 1993, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 13 oktober daarna, kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk werd erkend. Zij mag alle beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden. Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle industriële en handelsverrichtingen en verhandelingen van onroerende, roerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die zij best geschikt acht, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland.

Zij mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde of verwant doel, door inbreng, fusie of hoe dan ook.

BEDRAG MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen euro (¬ 1.000.000,-). Het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen op naam zonder nominale waarde.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de oprichtingsakte.

BESTUUR

a) De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerder(s), al dan niet vennoot.

Indien er geen zaakvoerder wordt benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en plichten van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunne tot zaakvoerder benoemd worden.

b) Elke benoeming of ambtbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

c) Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijken van het doel, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er slechts één zaakvoerder is, heeft deze de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering bevoegd is.

In dit geval vertegenwoordigt de zaakvoerder alleen de vennootschap jegens derden en in en buiten rechte.

Indien er twee of meerdere zaakvoerders zijn, hebben zij de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering bevoegd is.

In dit geval vertegenwoordigen de zaakvoerders aldus gezamenlijk de vennootschap jegens derden in en buiten rechte.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, DAVANIPOUR Masoud, verschijner onder 1, die verklaart de opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staotsb/ud

. ' ~

Een eto1ut~rzaakvoerder kan slecht vvonÍenonÓs~@ennn~óemnpadggoedv.ndenvan Óevannotmn. ' nlgt |nghp van de zaakvoerder zelf, indien hg tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de

algemene! inachtnemingvan devena e voor statute 'zig|ng. RESERVE, WINSTVERDELING. De nettowinst wordt als volgt verdeeld: a vijf ten honderd aan de wettelijke nyoen/m, deze storting is niet meer verplichtend, vvmnnoer! voornoemdmaatschappelijkregen/ahzndahan0enhonderdvanh~tbereikt.

kapitaal

jb het saldo zal uitgekeerd of toegewezen worden volgens beslissing van de gewone algemene

; ng die aldus over het recht beschikt al dan niet dividenden toe te kennen.

i

De dividenden zijn betaalbaar op de zetel van de vennootschap op de tijdstippen bepaald door de

~ algemene vergadering. VEREFFENING. "

In geval van ontbinding om gelijk welke reden ook, zal dealgemenevergadering de uitgebreidste rechten hebben voor het aanstellen van een of meer vereffenaars, voor het vaststellen van hun 'nnauh1onenhunverge|dingenenvoordarageAhngderwUaewanvensffening. Na betaling van de schulden en lasten van de maatschappij wordt het saldo van het maatschappelijkk~ bezit verdeeld tussen de aandelen. JAARVERGADERING "

~ . Ieder jaar wordt een gewonea]Qemena vergadering, jaarvergadering genoamd, gehouden de op 301 mei om elf uur (11u). Indiend~~~~valt, dan zal ~~~~~!

, 'dag feestdagvergadering~ .

vvovdendeeenshxx~endevvedkdmo.Te allen ~dmkan een bÜznndmnea~ennenmvmroadadngworden / :bUeenganoepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar

! heid behoort en die geen wij ''nQvandentmtutan|nhoudt. ,Ta allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om Óe! , beraadslagen en te besluiten over enige wijziging van de statuten en dit steeds ten overstaan van: eenno~aho .

De zaakvoerder moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaaldedoo. Hij kan op ieder ogenblik zowel een bijzondere als een buitengewone algemene vergadering~ bijeenroepen.

Dezaakvoendar~verp|~htemn bÜoondanaofean buitengewonea]gennanevanzodhnQ bijeen te

vergadering

'nzapon. binnen de drie weken na het verzoek gedaan door één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Zo hij dit niet doet,

!

hebben de aanvragers het recht, zelf de algemene vergadering bijeen te roepen.

~ |B[>EKJ/#AR

:' Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éenendeóg december van ! !ieder jaar.

!Het eerste boekjaar loopt van 18 december 201i en eindigt op 31 december 2012.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN. "

De oprichtersverWanondatdevennoobsuhapbU1oepaaa|ngvandeómom|nggnvsnhedWmtboakvan! Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn

aangegaan. .

iDa~e overneming zal maar effect sorteren van zodravennootschap rechtspersoonlijkheid heeft de verkregen. (neerlegging ter griffie). De varbinÓanisoen, aangegaan in de tussenperiode, zijn! ~eveneens onderworpen aan de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheidhaeft.havvondenbeknaohUod. De comparanten verklaren tevens comparant sub 1 als mandataris aan te stellen en te machtigentoó~

~ .

" aan de neerlegging van het uittreksel ter griffie om alle rechtshandelingen voor de vennootschap te stellen, die nodig of nuttig zijn ter verwezelijking van haar doel.

! ' VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch

: Staatsblad. Wordt tegelijk neergelegd: expeditie akte (get.) Notaris Thierry Velghe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de leutste Lui%uvo=xeidco B9_c1.9.: Nam ,mÓnwdanignaid van instrunuumerende heLzij van de perso n):1(

bevoegd rhspesaor Leo aanzien vi derden Le vCenonrciiie,

24/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

*15089582*

Ondemerningsnr : 0842.355.918

Benaming

(voluit) : M3D

(verkort) Neergelegd ter griffie der rerhth:+irn

v. koophandel keetpen, ait!

1 5 -06- 2015

eamimmuminORMIWI~

griffleeriffie

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Joseph Smeetslaan 266 B, 3630 Maasmechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden ten maatschappelijke zetel op 12 maart 2015, werd met éénparigheid van stemmen beslist om:

1) Mevr. Mehmaz Davanipour, wonende te 3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 266 B, met

rijksregisternummer 87.08.30-486.12 te benoemen ais zaakvoerder.

Mevr. Mehmaz Davanipour aanvaardt haar mandaat,

De vennootschap kent bijgevolg vanaf 12/03/2015 volgende zaakvoerders:

- De heer Davanipour Masoud

- Mevrouw Davanipour Mehrnaz

Voor éénsluitend afschrift,

Davanipour Mehmaz

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Coordonnées
M3D

Adresse
JOSEPH SMEETSLAAN 266 B 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande