MAES

Divers


Dénomination : MAES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 548.891.623

Publication

07/04/2014
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M Wo rd 11.1

...............

Ondernemingsnr : -1-

Benaming

(voluit) Maes

(verkort):

Rechtsvorm: Landbouwvennootschap

Zetel : Oude Maai 34, 3920 lommel (volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

OPRICHTING

Tussen de ondergetekende:

1)Maes Frank, geboren te Lommel op 24/03/1968, wonende te 3920 Lommel, Oude Maal 34, (nationaal: nummer 68.03.24-031.19), gehuwd met mevrouw Schroyen Kristel

2)Schroyen Kristel, geboren te Heppen op 30/12/1972, wonende te 3920 Lommel, Oude Maai 34,. (nationaal nummer 72.12.30-292.16), gehuwd met de heer Maes Frank

Werd vanaf heden een landbouwvennootschap opgericht onder de benaming "Maes", met maatschappelijke zetel Oude Maal 34 te 3920 Lommel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voor-behoudE aan het Belgise Staatsbli

*14075021*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

" 'r

2 6-03- 2014

HASSELT

urittie

inbreng in geld

De oprichters hebben inbreng gedaan van de hiernavolgende bedragen In geld.

1)Maes Frank, voornoemd, een bedrag van 3.100¬ waarvoor hem 31 aandelen zijn toegekend 2)Schroyen Kristel, voornoemd, een bedrag van 3.100¬ waarvoor haar 31 aandelen worden toegekend

Het totaal van de inbreng in geld bedraagt aldus de som van 6.200¬ en is volledig gestort, en verdeeld in 62' aandelen.

Deze gelden zijn voor de ondertekening van deze akte gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de landbouwvennootschap "Maes" in oprichting bij BNP Paribas Fortis met nummer BEIS 0017 2213 1330.

Il STATUTEN

A.Naam  duur  zetel -doel.

Artikel 1, Naam

De vennootschap is opgericht onder de benaming "MAES".

In aile akten en andere stukken die van de vennootschap uitgaan, moet de maatschappelijke benaming

onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "landbouwvennootschap " voluit geschreven of in

afkorting "LN.".

Artikel 2. Doel

Het doel van de vennootschap is de exploitatie van een landbouwbedrijf in de breedste zin van het woord,

alsmede van alle andere exploitaties die de beherende vennoten in eigendom zouden verkrijgen, huren of "

pachten..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de venvezenlijking van haar burgerrechtelijk doel te bevorderen. Zij kan ook participeren in, of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Artikel 3, Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3920 Lommel, Oude Maai 34.,

De zetel kan verplaatst worden bij besluit van de algemene vergadering van de beherende vennoten en

stille vennoten met naleving van de vereisten van statutenwijziging.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht op 17 maart 2014, voor onbeperkte duur.

Onverminderd de rechterlijke ontbinding kan zij slechts ontbonden worden met naleving van de voorschriften

bepaald door artikel 28 van deze statuten.

B Kapitaal  beherende vennoten

Artikel 5. Kapitaal

Het totale bedrag van de inbrengen in geld en goederen waardoor het kapitaal is samengesteld bedraagt de

som van 6.200 E.

Dit kapitaal is verdeeld in 62 aandelen op naam met een gelijke waarde van 100¬ .

Artikel 6.Beherende vennoten

De beherende vennoten zijn voor de duur van de vennootschap:

1.Maes Frank, wonende te 3920 Lommel, Oude Maai 34.

Artikel 7. Gebondenheid van de beherende en de stille vennoten

De beherende vennoten staan onbeperkt in voor de verbintenissen van de vennootschap;

De stille vennoten zijn alleen verbonden tot beloop van de inbreng die zij hebben toegezegd.

De stille vennoten kunnen door derden gedwongen worden de hen uitgekeerde intresten en dividenden

terug te betalen indien deze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap; is er in dat geval

bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de beherende vennoten, dan kunnen de stille vennoten hen

vervolgen tot betaling van wat zij hebben moeten teruggeven.

Artikel 8. Nieuwe beherende vennoten

Kunnen slechts ais beherende vennoten toetreden, zij die in een akte van statutenwijziging de verbintenis aangaan de arbeid te verrichten die vereist is voor de exploitatie van het landbouwbedrijf van de vennootschap en daaraan ten minste 50% van hun arbeidstijd te besteden teneinde daarmede tenminste 50% van hun arbeidsinkomen te verdienen en indien zij als zodanig aangenomen worden met toestemming van alle vennoten.

Artikel 9.Vrijwillig ontslag

De beherende vennoten kunnen als zodanig vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke opzegging te

betekenen aan aile vennoten met een opzeggingstermijn van twee jaar.

De vennootschap kan van die termijn afstand doen door een besluit dat genomen wordt, enerzijds door de andere beherende vennoten bij eenparigheid van stemmen, en anderzijds door de stille vennoten met meerderheid van stemmen volgens de bepalingen van art, 24 van deze statuten.

De aftredende beherende vennoten blijft stille vennoot met de aandelen die hij in het maatschappelijk kapitaal heeft.

Artikel 10L Gedwongen ontslag

De opdracht van een beherende vennoot Kan slechts herroepen worden om gewichtige redenen door een besluit van de andere beherende vennoten en van de stille vennoten beraadslag end overeenkomstig art. 24 van deze statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11. Vergoeding van de beherende vennoten

Onverminderd het aandeel dat hem toekomt in de bedrijfsresultaten, zoals bepaald in art. 22 van deze statuten, wordt aan elke beherende vennoot een brutovergoeding toegekend als vergoeding voor zijn arbeid tenminste op basis van het minimumloon voor geschoolde arbeiders van dezelfde sector; hij heeft recht op zulke vergoeding, ongeacht de aard en de omvang van de bedrijfsresultaten.

De voor de berekening van deze vergoeding in aanmerking te nemen arbeidsuren worden vastgesteld op basis van een door de beherende vennoot bijgehouden weekregister dat telken jare aan de algemene vergadering wordt voorgelegd..

Met inachtneming van hetgeen in de vorige leden van dit artikel is bepaald, wordt de vergoeding van de beherende vennoten telkenjare vastgesteld door een besluit van de algemene vergadering van de stille vennoten overeenkomstig art, 23 van deze statuten.

C Aandelen

Artikel 12. Overgang en overdracht

De aandelen zijn op naam..

De aandelen waarin het maatschappelijk kapitaal is verdeeld kunnen slechts overgaan bij overlijden of overgedragen worden onder levenden; aan één vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager, aan de bloedverwanten in de rechte opgaande lijn, aan de bloedverwanten in rechte nederdalende lijn en hun echtgenoot met inbegrip van de adoptieve kinderen en kinderen van echtgenoten.

Zij kunnen aan andere dan in het voorgaand lid bedoelde personen slechts overgaan of aangedragen worden met toestemming van aile beherende vennoten enerzijds en van de meerderheid van de stille vennoten anderzijds, volgens de regels bepaald in art. 24 van deze statuten omtrent de algemene vergadering van de stille vennoten.

In geen geval kan een aandeel door een rechtspersoon worden verkregen.

Artikel 13. Overnamepiicht

Indien op grond van het voorgaande artikel de overdracht van aandelen wordt geweigerd of bij overlijden de hoedanigheid van vennoot wordt ontzegd, moeten de vennoten die zich tegen de overdracht of de overgang verzetten deze aandelen overnemen.

Indien verscheidene vennoten in aanmerking komen voor de overname van die aandelen en onder voorbehoud van de uitoefening van het recht van voorkoop van de beherende vennoten zoals bepaald in het volgend artikel van de statuten, worden de aandelen verdeeld in verhouding tot het getal van de aandelen die aan de verkrijgende vennoten toebehoren.

De overname van de aandelen geschiedt, bij gebreke aan minnelijke overeenkomst tegen de prijs vastgesteld door de rechter met inachtneming van het vermogen en het rendement van de vennootschap. De rechter kan voor de betaling geen lagere termijn toestaan dan één jaar.

De verkrijger van de aandelen kan deze niet overdragen zolang de prijs van de overgenomen aandelen niet volledig is betaald.

Artikel 14. Recht van voorkoop

Elke overdracht onder de levende is onderworpen aan het recht van voorkoop van de beherende vennoten. Onverminderd de vrije overdracht van de aandelen binnen de perken van art.12 van deze statuten, moet de vennoot die aandelen wenst over te dragen, de beherende vennoten bij aangetekende brief in kennis stellen van de voorgenomen overdracht en de voorwaarden ervan, 1-let recht van voorkoop moet worden uitgeoefend binnen de twee maanden na de kennisgeving bedoeld in het voorgaande lid.

Indien verscheidene beherende vennoten in aanmerking komen voor de afkoopwaarde van de aandelen, worden deze aan de betrokken vennoten toegewezen in verhouding tot hun deelneming in het maatschappelijk kapitaal.

Indien het recht van voorkoop niet werd uitgeoefend voor het geheel of een deel van de betrokken aandelen, kan de voorgenomen overdracht van de niet in voorkoop genomen aandelen op geldige wijze plaats hebben met toestemming van de meerderheid van de stille vennoten en onder de voorwaarden bepaald in art,13 van deze statuten. Bij gebruikmaking van het recht van voorkoop worden de prijs en de wijze van betaling vastgesteld overeenkomstig art. 12 van deze statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15. Register van de vennoten

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend;

1)de identiteit van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2)de gedane stortingen;

3)elke overdracht van aandelen met de datum; Deze vermelding wordt gedagtekend en ondertekend door

de overdrager en de overnemer;

4)de overgang wegens overlijden of de toewijzing na verdeling, met de datum; deze vermeldingen worden

gedagtekend en ondertekend door de beherende vennoten en de rechtverkrijgenden.

De overdracht en toewijzing kunnen niet tegen de vennootschap worden ingeroepen dan vanaf de datum van hun inschrijving in het register. De vennootschap kan er zich echter wel op beroepen voor die datum.

ledere vennoot of elke derde belanghebbende kan van dit register inzage nemen.

Artikel 16. Plicht tot volstorting

De overnemer van aandelen is verbonden voor het totale bedrag van de door hem verkregen niet

volgestorte aandelen.

De overdrager blijft jegens de vennootschap hoofdelijk met de overnemer gehouden te voldoen aan de opvragingen waartoe voor de overdracht is besloten, alsmede van de latere opvragingen wanneer deze nodig zijn om schulden te kwijten die ontstaan zijn voor de overboeking in het register van de vennoten.

De overdrager heeft hoofdelijk verhaal op hem aan wie hij zijn aandeel heeft overgedragen en op de latere overnemers, tenzij de partijen anders zijn overeengekomen.

Artikel 17. Aandelen in onverdeeldheid - vruchtgebruik

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort of met vruchtgebruik is bezwaard, wordt de

uitoefening van de rechten die eraan verbonden zijn, geschorst totdat een enkele persoon is aangewezen om

als eigenaar ten aanzien van de vennootschap op te treden.

In geval van betwisting wordt er een mandataris aangesteld door de rechtbank.

Indien het aandeel door de eigenaar in pend gegeven is, blijft deze zijn stemrecht uitoefenen.

D.Bestuur en vertegenwoordiging.

Artikel 18, Intern bestuur

Het intern bestuur van de vennootschap behoort aan de beherende vennoten. Zij kunnen aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vennootschap behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het besluit tot aangaan van leningen mag echter slechts worden genomen met toestemming van de algemene vergadering van de stille vennoten.

Het ontbreken van zulke toestemming kan niet aan derden worden tegengewerpen.

Artikel 19 Vertegenwoordiging

De beherende vennoten zijn als college bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden

en in rechte.

E Algemene vergadering

Artikel 20. Boekjaar - jaarvergadering

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste maatschappelijk jaar begint uitzonderlijk op datum van de oprichting van de vennootschap en

eindigt op 31/12/2015.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede

vrijdag van de maand juni om 20.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 21. Recht van toezicht door de stille vennoten

De stille vennoten hebben het recht tweemaal in het jaar ter plaatse inzage te nemen van de boeken en bescheiden van de vennootschap. Zij mogen schriftelijk vragen stellen omtrent het beheer waarop schriftelijk moet worden geantwoord.

Dit recht wordt in het midden en aan het einde van het boekjaar uitgeoefend. De stille vennoten kunnen zich laten bijstaan door een deskundige. Deze kan niet optreden zonder instemming van de beherende vennoten; wordt die instemming niet verkregen, dan wordt de deskundige, op verzoek van de stille vennoten, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank. Deze beslissing behoeft nie te worden betekend aan de vennootschap en is niet vatbaar voor enig rechtsmiddel.

De beherende vennoten bezorgen bovendien iedere stille vennoot tenminste vijftien dagen voor de vergadering een schriftelijk verslag over de bedrijfsresultaten dat voldoende gegevens bevat om aan de stille vennoten een inzicht te verschaffen in de financiële toestand van het bedrijf en in de bedrijfsresultaten. ledere stille vennoot kan aan de beherende vennoot nadere inlichtingen vragen betreffende dat verslag.

Artikel 22, Verdeling van de bedrijfsresultaten

De verdeling van de bedrijfsresultaten geschiedt als volgt:

1)Met goedkeuring van de beherende vennoten kan de algemene vergadering besluiten het batig saldo, na toewijzing van de beloning aan de beherende vennoten volgens art. 11 van deze statuten, geheel of gedeeltelijk reserveren.

2)Ingeval het batig saldo niet geheel wordt gereserveerd overeenkomstig het voorgaand lid, wordt het aan de aandelen toebedeeld tot beloop van ten hoogste de wettelijke intrest op het gestort kapitaal.

3)0e rest wordt in voorkomend geval voor de helft aan de beherende vennoten ter vergoeding van hun arbeid en voor de andere helft aan de aandelen toebedeeld.

Artikel 23. Algemene vergadering van de stille vennoten

Een besluit van de algemene vergadering van de stille vennoten is vereist voor

1.het geven van decharge aan de beherende vennoten van hun opdracht

2.de verdeling van de bedrijfsresultaten

3.de beloning van de beherende vennoten

4.de voorstellen waarvoor de toestemming vereist is volgens art 18 van deze statuten

Het besluit wordt genomen met meerderheid van stemmen. ieder aandeel geeft recht op één stem.

De beherende vennoten hebben het recht de vergadering bij te wonen, zelfs indien zij geen aandeel

hebben. Zij nemen aan de stemming deel met de aandelen die zij in het maatschappelijk kapitaal hebben.

Deze besluiten worden genomen uiterlijk zes maanden na het einde van elk boekjaar.

Artikel 24. Algemene vergadering van de beherende en van de stille vennoten

Een besluit van de algemene vergadering van de beherende en de stille vennoten is vereist voor:

1.de wijziging van de statuten;

2.de vrijwillige ontbinding van de vennootschap.

Het besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen van de beherende vennoten en met de meerderheid van drievierde van de stemmen van de stille vennoten.

Iedere vennoot beschikt over één stem.

Artikel 25. Bijeenroeping

De algemene vergaderingen worden bijeengeroepen door de beherende vennoten op eigen initiatief of op

verzoek van enige andere vennoot met opgaaf van de punten waaromtrent hij beraadslaging verlangt.

De agenda wordt bij de uitnodiging gevoegd.

Artikel 26. Volmacht

De stille vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door de gevolmachtigde.

De gevolmachtigde moet vennoot zijn en mag niet meer dan één vennoot vertegenwoordigen.

Artikel 27. Verloop van de vergadering

De vergaderingen worden voorgezeten door de oudste in leeftijd van de aanwezige beherende vennoten. Zij

beraadslaagt en besluit volgend de regels van de behoorlijke vergaderingstechniek.

F Ontbinding en vereffening.

Artikel 28. Besluit tot ontbinding

Over de ontbinding van de landbouwvennootschap wordt besloten volgens de regels bepaald in art 24 van

deze statuten.

Artikel 29. Het overblijven van slechts één vennoot

Wanneer de vennootschap in de loop van haar bestaan slechts één enkele vennoot telt, blijft zij als

rechtspersoon bestaan zolang zij niet ontbonden en vereffend is.

CI)

Ce Indien de enige vennoot de hoedanigheid van stille vennoot heeft, dan wordt gehandeld overeenkomstig het 11

,.= hiernavolgend lid. Telt de vennootschap in de loop van haar bestaan ais gevolg van het ontslag of overlijden

L« van de beherende vennoot alleen nog stille vennoten, dan kunnen deze één onder hen of een andere persoon e

CI) als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te verrichten gedurende één maand;



.. deze voorlopige bewindvoerder is niet verder aansprakelijk dan volgens de regels die omtrent lastgeving e

o bepaald zijn.

X

e Is er slechts één stille vennoot of geraken de stille vennoten het niet eens, dan wordt de voorlopige

-0

rm bewindvoerder op verzoek van de stille vennoten of van één onder hen benoemd door de voorzitter van de

CI) rechtbank.

wr

CI)

e

e

-9 Artikel 30. Benoeming van vereffenaar

r

mi- In geval van ontbinding om welke reden dan ook zijn de beherende vennoten die op het tijdstip van de

, i ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering van de beherende en

rq stille vennoten anders besluit.

....,

mi-

r- De algemene vergadering van de beherende en stille vennoot kan te allen tijde een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan bij gewone meerderheid van stemmen. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn,

I

-0 alleen, gezamenlijk dan wel in college de vennootschap vertegenwoordigen.

et

"El De benoeming van de vereffenaars en de wijze waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen,



et wordt openbaar gemaakt door voorlegging van een origineel van de akte en een uittreksel ervan, en

et "

+à bekendmaking in het Belgisch Staatsblad.

ri)

el

te

rm

..

et Artikel 31, Bevoegdheden van de vereffenaars

11 De vereffenaars hebben van rechtswege alle bevoegdheden van de art, 186-190 van het Wetboek van

P: Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering van de beherende en stille vennoten anders besluit.



CI)

" S:

=II Zij dienen verder te handelen overeenkomstig de overige bepalingen van het Wetboek van

..ci Vennootschappen omtrent de wijze en sluiting van de vereffening,

e

CI)



04

:=11 G. Keuze van de woonplaats

P:

Artikel 32

De beherende vennoten, de aile vennoten en vereffenaars worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar alle dagvaardingen, kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

III. SLOTBEPALINGEN

Als overgangsmaatregel vangt het eerste boekjaar aan op heden en eindigt op 31/12/2015.

De eerste jaarvergadering zal bijgevoig plaatsgrijpen in juni 2016.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan DLV Accountants CVBA, met zetel te 3360 Bierbeek, Stationsstraat ; 100 om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de ; rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en aile (belastings-) administraties, waaronder de btw, teneinde aldaar aile aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en elle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Aan laatst vermeld exemplaar is het attest van de BNP Paribas Fortis gehecht.

De ondergetekenden erkennen dat deze akte is opgemaakt in zoveel originelen als er partijen zijn, en dat ieder van hen daarvan een exemplaar heeft ontvangen, terwijl bovendien één origineel bestemd is om ' neergelegd te worden op de griffie van de rechtbank overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Opgemaakt te Lommel, 17 maart 2014

Maes Frank, Schroyen Kristel,

07/08/2014
ÿþY

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 g JULI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0548.891.623

Benaming

(voluit) : MAES

(verkort) :

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : 3920 Lommel, Oude Maai 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor notaris Jean Flemings te Lommel op 24 juli 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van de in hoofding genoemde vennootschap het volgende beslist:

Eerste agendapunt - verslag in verband met inbreng in natura

De vergadering ontstaat de voorzitter van de lezing van het verslag van OLV Accountants, over de beschrijving van de ingebrachte goe-deren en de toegepaste methoden van waardering.

De vennoten erkennen een kopie van dat verslag ontvangen te hebben voorafgaand aan de vergadering en de inhoud ervan voldoende te kennen.

Het besluit van het voormelde verslag van de accountant de dato 14 juli 2014 luidt letterlijk als volgt:

"In verband met de geplande inbreng in natura In de LV Maes ten bedrage van ¬ 252.100 verklaar ik naar mijn mening:

1.0e beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

2. De toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden verantwoord is en leidt tot een totale inbrengwaarde van ¬ 252.100.

3.De wederzijdse rechten van de betrokken partijen volkomen geëerbiedigd zijn en hun verplichtingen volledig vastgesteld.

Gedaan te Bree op 14 juli 2014."

Bij gebreke van wettelijke bepaling hoeft het verslag niet te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. Partijen verzoeken de ondertekenend notaris het verslag te bewaren in het dossier. Tweede agendapunt- kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist om het maatschappelijk geplaatste kapitaal te verhogen met tweehonderdtweeenvijftig duizend honderd euro (252.100,00 EUR), om het te brengen van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00EUR) op tweehonderdachtenvijftigduizend driehonderd euro (258.300,00 EUR), door inbreng in natura van de hierna vermelde onroerende goederen:

STAD LOMMEL, 5de afdeling, sectie B

1.Een perceel landbouwland gelegen langs de Oude Maai, volgens titel en recent kadastraal uittreksel gekend ais nummer 30/M/2, telkens met een oppervlakte van 1 ha07a88ca.

Oorsprong van eigendom:

Deze goederen horen toe aan het echtpaar Frank Maes en Kristel Schroyen ingevolge aankoop vanwege de consoorten Lavreysen, (1) Aldegonda, (2) Lucien, (3) Maria, (4) Paula, (5) Johannes en (6) Guido, waarvan het proces-verbaal van definitieve toewijzing werd gesloten door notaris Indekeu te Lommel op 5 december 1997, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor van Hasselt op 6 februari 1998, boek 5129, nummer 14. De consoorten Lavreysen waren er eigenaar van geworden ingevolge ab intestaat vererving naar aanleiding van het overlijden van hun ouders Petrus Lavreysen en Antonia Hendrikx, die eigenaar waren voor meer dan dertig jaar geleden.

2. Een perceel grand riet daarop landbouwgebouwen, gelegen langs en inwaarts Oude Maal 34, volgens titel destijds gekend als nummer 30/G/11 en deel van nummer 30/H/11, met een oppervlakte van 96a33ca, zoals het afgebeeld staat op een opmetingsplan van landmeter Grevendonck van 6 januari 1991 als lot 1, gehecht aan een akte van notaris Indekeu te Lommel van 28 februari 1992, en volgens recent kadastraal uittreksel gekend als nummer 30/R/12, met een oppervlakte volgens kadaster van 84a33ca en nummer 30/P/12, met een oppervlakte volgens kadaster van 12a00ca.

Oorsprong van eigendom:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het goed hoort toe aan de heer Frank Maes ingevolge afstand-deling met zijn broers (1) Karel Maes, (2) Alfons Maes en (3) Erik Maes, verleden voor notaris Indekeu te Lommel op 28 februari 1992, overgeschreven op het tste hypotheekkantoor van Hasselt op 18 maart 1992, boek 3859, nummer 2. De deelgenoten waren er eigenaar van geworden ingevolge een schenking bulten erfdeel, ieder voor een gelijk aandeel, vanwege hun ouders, het echtpaar Jozef Maes en Anna Ceustermans, verleden in de voormelde akte voor notaris Indekeu op 28 februari 1992. Het echtpaar Maes-Ceustermans was er eigenaar van geworden onder grotere oppervlakte ingevolge aankoop, waarvan het proces-verbaal van openbare toewijzing werd gesloten door notaris Vanduffel te Lommel op 21 augustus 1957, overgeschreven op het hypotheekkantoor van Hasselt op 7 oktober 1957, boek 4429, nummer 39.

De kapitaalsverhoging door inbreng van het goed sub 1. gebeurt met creatie van driehonderdvierentwintig (324) nieuwe aandelen met nominale waarde van 100 euro, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en de toekenning ervan aan de inbrenger, uit te geven en in te schrijven tegen een globale prijs van tweeëndertigduizend vierhonderd euro (32.400,00 EUR).

De kapitaalsverhoging door inbreng van de belde goederen sub 2. gebeurt met oreatie van tweeduizend honderdzevenennegentig (2.197) nieuwe aandelen met nominale waarde van 100 euro, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en de toekenning ervan aan de inbrenger, uit te geven en in te schrijven tegen een globale prijs van tweehonderdnegentien duizend zevenhonderd euro (219.700 EUR).

De algemene vergadering beslist naar aanleiding van de uitgifte van de nieuwe aandelen om van de inbrenger naast de inbreng geen bijkomende uitgiftepremie te vragen.

inschrijving en volstorting

lis hier tussengekomen, de heer Frank Maes en zijn echtgenote, mevrouw Kristel Schroyen, beiden voormeld, die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap. Vervolgens verklaren zij in te schrijven door inbreng in natura op driehonderdvierentwintig (324) nieuwe aandelen met nominale waarde 100 euro tegen de globale prijs van tweeëndertig duizend vierhonderd euro (32.400,00 EUR), met vrijstelling van betaling van een uitgiftepremie. Deze inbreng in natura wordt gevormd door inbreng van het hoger onder sub 1. vermelde perceel landbouwland gelegen langs de Oude Maai, volgens titel en recent kadastraal uittreksel gekend als nummer 30/M/2, onder de hierna vermelde voorwaarden en modaliteiten.

2. Is hier tussengekomen, de heer Frank Maes, voormeld, die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap. Vervolgens verklaart hij in te schrijven in natura op tweeduizend honderdzevenennegentig (2.197) nieuwe aandelen met nominale waarde 100 euro tegen de globale prijs van tweehonderdnegentien duizend zevenhonderd (219.700,00 EUR), met vrijstelling van betaling van een uitgiftepremie. Deze inbreng in natura wordt gevormd door inbreng van de hoger onder sub 2. vermelde perceel grond met daarop landbouwgebouwen, gelegen langs en inwaarts Oude Maai 34, volgens recent kadastraal uittreksel gekend ais nummer 30/R/12, met een oppervlakte volgens kadaster van 84a33ca en nummer 30/P/12, met een oppervlakte volgens kadaster van 12a00ca, onder de hierna vermelde voorwaarden en modaliteiten.

3. De inbreng van de voormelde onroerende goederen wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

1.Eigendom en risico: de eigendom en het risico gaan over op de verkrijgende vennootschap op heden.

2.Hypothecaire toestand: de inbrenger draagt het Goed over voor vrij en onbelast van alle schulden, lasten en hypotheken of andere welkdanige beletselen, met uitzondering evenwel van de hierna volgende hypothecaire inschrijving die het goed belast, zonder dat evenwel de hypothecaire schuld wordt ingebracht:

Hypotheek op het hoger onder sub 2. vermelde perceel grond met daarop landbouwgebouwen, gelegen langs en inwaarts Oude Maai 34, volgens recent kadastraal uittreksel gekend als nummer 30/R/12, met een oppervlakte volgens kadaster van 84a33ca en nummer 30/P/12, met een oppervlakte volgens kadaster van 12a00ca, ingevolge een akte van hypothecaire kredietopening verleden voor notaris Indekeu te Lommel op 28/2/1992, ten voordele van Generale Bank, voor een bedrag in hoofdsom van drie miljoen Belgische Frank en een bedrag aan aanhorigheden ten belope van driehonderdduizend Belgische Frank, ingeschreven op het 1ste hypotheekkantoor van Hasselt op 18 maart 1992, boek 1834, nummer 33.

Alle eventuele andere bezwarende in-'schrijvingen, overschrijvingen, beslagen of randmeldingen zullen worden doorgehaald op kos-'ten van de inbrenger. De inbrenger vrijwaart de vennootschap tegen de uitwinning van deze goederen door de voormelde hypotheekhouder.

3.Staat: het Goed wordt ingebracht in de staat waarin het zich bevindt op heden, met inbegrip van de onroerende goederen door bestemming.

4.Gebreken: Het goed wordt ingebracht zonder vrijwaring voor zichtbare of voor verborgen gebreken waarmee het goed op heden zou zijn behept. De verkrijger treedt evenwel in de kwalitatieve rechten van de inbrenger waaronder het recht om vorderingen in te stellen ingevolge productaansprakelijkheid, vorderingen tegen architect en/of aannemers en burenhinder, ook voor feiten en/of schade die zijn ingetreden voorafgaandelijk aan deze akte.

5.Opperviakte: het Goed wordt ingebracht zonder waarborg over de uitgedrukte oppervlakte, zelfs al varieert de werkelijke oppervlakte meer dan één/twintigste van de uitgedrukte oppervlakte. Een meeroppervlakte komt de verkrijger ten goede, een minderoppervlakte is in zijn nadeel. Een afwijking van de oppervlakte kan geen aanleiding geven tot enige vergoeding in hoofde van een van de partijen en kan de inbreng nooit ongedaan kan maken. De kadastrale beschrijvingen worden bijgevolg louter als inlichting meegedeeld, aangezien er geen bijzondere opmeting is gebeurd.

6.Gemene muren -- afsluitingen: het Goed wordt ingebracht met alle rechten en verplichtingen omtrent eventuele gemene muren, hagen of andere afsluitingen, die de scheiding uitmaken tussen het Goed en de aanpalende eigendommen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

7.Belastingen: De inbrenger zal aile taksen en belastingen betalen van alle aard waartoe het Goed

aanleiding zal of zou kunnen geven, en dit vanaf heden. Het aandeel in de onroerende voorheffing voor het

lopende aanslagjaar, hetzij driehonderdachtentachtig euro en eenenveertig cent (388,41 euro), wordt door de

verkrijgende vennootschap heden aan de inbrenger betaald, waarover de inbrenger kwijting verleent.

De inbrenger verklaart dat er geen verhaalbetastingen verschuldigd zijn. Mochten deze toch bestaan, dan

zal hij ze te zijnen laste nemen voor de tot op heden uitgevoerde infrastructuur.

6.Nutsvoorzieningen: de nutsleidingen, de tellers en de meters blijven eigendom van de

nutsmaatschappijen. Alle contracten, waaronder water, gas- en elektriciteits-'voorzieningen, worden niet

overgenomen, maar het staat de verkrijger vrij dergelijke overeenkomsten voort te zetten. De comparanten

verklaren dat zij hieromtrent de nodige regelingen hebben getroffen.

BIJZONDERE VOORWAARDEN

1.ingenottreding  gebruik:

Het genot en gebruik gaat over op heden.

2.Erfdienstbaarheden:

Het Goed wordt ingebracht met alle heersende en lijdende, voortdurende en niet-voortdurende, zichtbare en

onzichtbare erfdienstbaarheden waarmee het zou belast of bevoordeeld kunnen zijn.

De inbrenger verklaart dat hij zelf geen erfdienstbaarheden heeft gevestigd in voor- of nadeel van het

verkochte Goed en dat zijn eigendomstitel ook geen erfdienstbaarheden vermeldt.

Administratieve voorschriften

1. Stedenbouwkundig uittreksel - Artikel 5.2.1. § 1 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening

Ondergetekende notaris vermeldt en informeert, met toepassing van het artikel 5.2.1., § 1 van voormelde Vlaamse Codex, zoals eveneens blijkt uit de drie uittreksels uit het plannen en vergunningenregister van de stad Lommel, afgeleverd op 30 juni 2014, voor elk van drie kadastrale percelen

1.dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het Goed volgens het plannen-register voor het perceel 30/P112 agrarisch gebied is, en voor de percelen 30/R112 en 30/M/2, deels agrarisch gebied, en deels landschappelijk waardevol agrarisch gebied;

2.dat voor het Goed geen stedenbouwkundige vergunning werd afgeleverd, met uitzondering van een voorwaardelijke vergunning afgeleverd door het college van burgemeester en schepenen op 14 januari 2014 met referentie 2013/235 voor het bouwen van een melkveestal en aanleg van verharding, voor wat betreft het perceel nummer 301M12, een vergunning afgeleverd door voormeld college op 24 mei 1989 voor het bouwen van een schuur voor berging van landbouwvoertuigen na sloping van bestaand gebouw voor perceel 30/R/12, een vergunning afgeleverd door voormeld college op 31 maart 1992, met referentie 1991/230 voor het bouwen van een rundsveestal voor perceel 30/P/12, een vergunning afgeleverd door voormeld college van 28 april 1997 met referentie 1997/36 voor het bouwen van een opslagplaats voor groenvoeder voor de percelen 30/P/42 en 30/R112, een vergunning afgeleverd door voormeld college op 6 maart 2002 met referentie 2001/493 voor het bouwen van een elektriciteitscabine voor perceel 3018112, een vergunning afgeleverd door voormeld college op 19 juli 2004 met referentie 2004/142 voor de totaalregularisatie en innovatie van het landbouwbedrijf voor de percelen 30/P/12 en 30/R112, en een voorwaardelijke vergunning afgeleverd door voormeld college op 14 januari 2014 met referentie 2013/235 voor het bouwen van een melkveestal en aanleg van verharding voor de percelen 30/P/12 en 30/R112.

3.dat zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift voor het Goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1. of 6.1.41. tot en met 6.1.43.;

4.dat er op het Goed geen voorkooprecht rust, zoals bedoeld in artikel 2.4.1.;

5.dat er geen verkavelingsvergunning werd afgeleverd;

6.dat er geen krachtens artikel 4.2.12., § 2, 2° voor de overdracht verplicht as-built attest is uitgereikt en gevalideerd.

De vennootschap verklaart een kopie te hebben ontvangen van het stedenbouwkundig uittreksel betreffende het bij deze akte ingebrachte goed, dat niet meer dan één jaar voor heden werd afgeleverd.

2. Artikel 4.2.1. Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

De vennootschap verklaart door de instrumenterende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de inhoud

van artikel 4.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.

3. Onteigening

De inbrenger verklaart dat er hem voor het Goed geen onteigeningsbesluit werd betekend en dat hij geen kennis heeft van een geplande onteigening.

4.Bouwvergunning

De inbrenger verklaart dat aile door hem opgerichte vergunningplichtige constructies vergund werden c.q. gemeld werden en dat hij die constructies heeft opgericht conform de verleende vergunningen. De inbrenger verklaart eveneens dat er bij zijn weten geen stedenbouwkundige overtredingen inzake het Goed zijn vastgesteld.

De instrumenterende notaris verklaart de partijen dat op grond van de gegevens uit het plannen- en vergunningenregister er geen zekerheid kan warden gegeven dat voor alle bestaande constructies op de ingebrachte percelen de nodige vergunningen werden aangevraagd, noch dat de bestaande constructies in overeenstemming met de vergunningen werden uitgevoerd.

5.Ruilverkaveling:

De inbrenger verklaart dat het Goed niet valt in een gebied van ruilverkaveling, en bijgevolg niet onderworpen is aan de desbetreffende wetgeving, hetgeen door de instrumenterende notaris wordt bevestigd. 6.Monumenten, stads- en dorpsgezichten, landschappen:

L Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge De inbrenger verklaart dat het Goed niet beschermd is als monument en niet is gelegen in een beschermd

stads- of dorpsgezicht, als archeologisch patrimonium of als landschap, noch voorkomt op een ontwerp lijst

daartoe.

7. Bosdecreet:

Ondergetekende notaris heeft comparanten toegelicht dat:

" Een grondoppervlakte onder de voorschriften van het Bosdecreet valt wanneer deze beantwoordt aan de wettelijke definitie van bos (Bosdecreet art. 3).

" Het Bosdecreet van toepassing blijft op onwettig ontboste grondoppervlakten.

" Inzonderheid voor beboste grondoppervlakten volgende verplichtingen gelden:

obij elke kap of bij elke grondige wijziging aan de bosbodem, de strooisellaag of de kruiden-laag, dient een machtiging bekomen te worden van het Bosbeheer, tenzij anders voorzien in een wettelijk goedgekeurd beheerplan.

oEen beheerplan is wettelijk vereist voor alle aaneengesloten beboste eigendommen van minstens 5 Ha, en voor alle bossen gelegen in het Vlaams Ecologisch Netwerk, zodra dat laatste wettelijk van kracht zal zijn.

oMet het ocg op de gehele of gedeeltelijke ontbossing van een perceel, geldt dat hiervoor een stedenbouwkundige vergunning met voorafgaand advies van het Bosbeheer vereist is, evenals naleving van de compensatieregeling (Bosdecreet art. 90bis, Besl. VI. Reg. van 16 februari 2001). Hiervan kan enkel afgeweken worden op grond van art. 47 en art. 87 van het Bosdecreet

oDe veewerver neemt alle rechten en verplichtingen over die op het eigendom rusten, nl. door het Bosbeheer verleende machtigingen, subsidies of goedgekeurd bosbeheerplan."

In aansluiting daarop heeft de inbrenger verklaard dat het Goed niet valt onder de bepalingen van het bosdecreet.

8.Vlaams Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming

a)De verkoper verklaart:

Odet er op de grond, voorwerp van onderhavige akte, bij zijn weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, als bedoeld in het Vlaams Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

Odat er met betrekking tot de drie kadastrale percelen drie bodemattesten werd afgeleverd door de OVAM op 251612014, De inhoud van dit attest luidt telkens als volgt:

"2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodem-kwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

b)De inbrenger verklaart met betrekking tot het Goed geen weet te hebben van bodemveront-reiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsplicht, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

c) De inbrenger is met betrekking tot het Goed geen enkele vrijwaring verschuldigd aan de Koper met betrekking tot de verplichtingen (technisch verslag, grondverzettoelating, bodembeheerrapport, ...) en de kosten die eventueel verbonden zijn aan grondverzet (Hoofdstuk XIII van het Vlaams Reglement betreffende de bodemsanering en de bodem-bescherming).

d)Voor zover voorgaande verklaringen door de inbrenger te goeder trouw afgelegd werden, neemt de vennootschap de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart hij dat de inbrenger hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

e)De notaris wijst de vennootschap er echter op dat:

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde decreet) onverminderd van toepassing blijven.

9.Natuurbehoud en natuurlijk milieu

De inbrenger verklaart dat het Goed niet gelegen is binnen:

-een Vlaams Ecologisch netwerk (VEN);

-een Vlaams erkend natuurreservaat en hun uitbreidingszone gelegen binnen de groen- en bos-gebieden, de bosuitbreidingsgebieden en de met al deze gebieden vergelijkbare bestem-mingsgebieden aangewezen op de plannen van aanleg of de ruimtelijke uitvoerings-plannen van kracht in de ruimtelijke ordening, of het Vlaams Ecologisch Netwerk;

-een door de Vlaamse regering afgebakende perimeter binnen de groen- en bosgebieden en de bos-uitbreidingsgebieden en de met al deze gebieden vergelijkbare bestemmings-'gebieden aangewezen op de plannen van aanleg of de ruimtelijke uitvoeringsplannen van kracht in de ruimtelijke ordening gelegen binnen het integraal verwervings- en ondersteu-'nend netwerk (IVON);

-de afbakening van een natuurinrichtingsproject.

10.Postinterventie Dossier (KB 25/0112001):

Na door de instrumenterende notaris te zijn ondervraagd over het bestaan van een postinter-ventiedossier, heeft de inbrenger verklaard dat er geen werken werden uitgevoerd aan de in te brengen goederen sinds 2001 waarvoor het postinterventiedossier werd opgesteld.

11.Overstromi ngsgebied.

In navolging van artikel 68-7 § 4 van de wet van 25 juni 1992 op de landverzekeringsovereen-komst en overeenkomstig artikel 17bis van het decreet integraal waterbeleid deelt de instrumenterende notaris de Koper mede dat het Goed:

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

- niet gelegen is in een risicozone voor overstroming zoals bepaald in het K.B. van 28 februari 2007 tot afbakening van de risicozones

- niet gelegen is in mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied zoals vastgesteld door de Vlaamse regering;

- niet gelegen is in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone zoals vastgesteld door de Vlaamse regering;

4. De inbrenger verklaart, en de leden van de vergadering erkennen dat ieder van de nieuwe aandelen, in overeenstemming met de statuten volledig werd volgestort.

Toekenning nieuwe aandelen - aanvaarding

Voor de voormelde inbreng in natura van het voormelde goed sub 1. worden aan de inbrengers, de heer Frank Maes en mevrouw Kristel Schroyen, driehonderdvierentwintig (324) nieuwe aandelen met nominale waarde 100 euro in de vennootschap toegekend, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. Voor de voormelde inbreng in natura van het voormelde goed sub 2. worden aan de inbrenger, de heer Frank Maes, tweeduizend honderd zevenennegentig (2.197) nieuwe aandelen met nominale waarde 100 euro in de vennootschap toegekend, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. De nieuwe aandelen zullen delen in de winst vanaf heden. De inbrengers verklaren deze aandelen te aanvaarden als vergoeding voor de voormelde inbreng in natura.

De Algemene vergadering stelt vast dat het kapitaal naar aanleiding van deze kapitaalsverhoging werd verhoogd met tweehonderdtweeenvijftig duizend honderd (252.100 euro), welk bedrag geplaatst en volstort is geworden.

Deze beslissing werd genomen met unanimiteit der aanwezige stemmen.

Derde agendapunt

De algemene vergadering stelt vast dat artikel 5 van de statuten moet worden aangepast om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen. Deze bepaling luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal

Het totale bedrag van de inbrengen in geld en goederen waardoor het kapitaal is samengesteld bedraagt de som van tweehonderdachtenvijftigduizend driehonderd euro (258.300EUR). Dit kapitaal is onderverdeeld in tweeduizend vijthonderddrieentachtig (2.583) aandelen op naam met een gelijke waarde van 100 euro.

Vierde agendapunt

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vijfde agendapunt

De vergadering verleent voor zoveel als nodig een bijzondere machtiging aan de beherende vennoot om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Zesde agendapunt

Er wordt volmacht gegeven aan DLV Accountants CVBA, Kloosterpoort 14, 3960 Bree, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

STEMMINGEN

Elk van de besluiten werd met eenparigheid van stemmen genomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jean FLEMINGS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voornoemde akte van statutenwijziging, uitgereikt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel voor registratie;

- gecoördineerde statuten; historiek

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MAES

Adresse
OUDE MAAI 34 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande