MANAGEMENT & TAX CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : MANAGEMENT & TAX CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.914.846

Publication

28/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 lii NIIII~~I~I~ III

+13178607*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

18 -11- 2013

Griffie

HASSELT

Ondernemingsnr : Benaming 0843.914.846

(voluit) Management & Tax Consulting

(verkort) " M.&T.C.

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Engstegenseweg 18 b1 - 3520 Zonhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap Management & Tax Consulting, gehouden op de zetel van de vennootschap te 3520 Zonhoven, engstegenseweg 18 bus 1 op 1 oktober 2013.

SAMENSTELLING VERGADERING:

Beherende vennoot: Vandenbroeck Daniël

Stille vennoot;

Samen vertegenwoordigd door 324 van de 324 aandelen.

AGENDA:

Statutenwijziging.

BESLUITEN;

Met eenparigheid van stemmen worden volgende artikelen gewijzigd en/of toegevoegd;

Artikel 1. Naam.

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheden van accountant en van belastingconsulent zijn verleend

in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Artikel 4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten,

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vernield in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van

ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van

ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken

van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent,

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturette.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

msg eveneens, ander de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en aile handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, niet uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

Artikel 6. Overdracht van een participatie.

De stemrechten mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan overeenkomstig de wet, in het bijzonder de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen en het koninklijk besluit van 16 oktober 2009 tot wijziging van het

Voor-'behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

koninklijk besluit van 4 mei 1999, betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, en mits de voorafgaande goedkeuring van het college van zaakvoerders/ de enige zaakvoerder.

De Raad van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten wordt ingelicht over elke wijziging van de stemrechten en van de samenstelling van haar aandeelhouderschap en bestuursorgaan binnen de vijftien dagen nadat de wijziging uitwerking krijgt.

Artikel 7. Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door haar beherende vennoten, deze beherende vennoot moet accountant en belastingconsulent zijn en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, deze kunnen een zaakvoerder die geen stille vennoot mag zijn, aanstellen.

Artikel 9. Bestuur en vertegenwoordiging.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Indien vennootschappen van accountants en/of belastingconsultenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt.

Artikel 16 Besluitvorming - notulen.

Het college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die de hoedanigheid hebben

van accountant en/of belastingconsulent en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het

instituut van de Accountants en de Belastingconsultenten, een voorzitter,

Wanneer er een staking van stemmen is, is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

Artikel 19. Vereffenaars.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

Artikel 22. Vennootschapsrecht - Deontologie.

Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, met de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of met de deontologische regels van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, zullen als niet geschreven worden beschouwd.

Getekend,

Vandenbroeck Daniël

Beherend vennoot

Tegelijk hierbij neergelegd: Gecoërdineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2012
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon leu aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*iaosiszs"

1111

ber

ae

Be sta

2 3 FEB. 2012

te HASSELT

Griffie

Rechtbank van koophandel

Ondernerningsnr : 0241, c544..

Benaming

(voluit) : Management & Tax Consulting

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Engstegenseweg 18 b1 - 3520 Zonhoven

Onderwerp akte : Oprichting van een vennootschap

Oprichting van gewone commanditaire vennootschap

Bij vergadering van 02.01.2012 werd het volgende overeengekomen:

Deze overeenkomst werd met eenparigheid van stemmen beslist.

Vermogen - Eigen middelen

De vennoten verklaren en erkennen dat een vermogen van 324.000,00 euro ingebracht is en volgestort.

De volstorting gebeurde door middel van een som geld van 500,00 euro in speciën, en door middel van niet-:

geldelijke inbrengen voor een waarde van 323.500,00 euro

Beherende vennoot - Stille vennoot

De Heer Vandenbroeck Daniel neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot voor de duur van de:

vennootschap;

De stille vennoot neemt niet deel aan het beheer van de vennootschap maar is wel vertegenwoordigd op

deze vergadering om met eenparigheid van stemmen te kunnen stemmen.

Overneming van verbintenissen

De vennoten verklaren bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap

alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan

te rekenen van 01/01/2012.

Deel2.STATUTEN

De vennoten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

Hoofdstuk L Naam - duur - zetel - doel

Artikel 1. Naam.

De vennootschap is opgericht als gewone commanditaire vennootschap onder de naam

" Management & Tax Consulting" afgekort "M.&T.C.".

Artikel 2. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van 01/02/2012.

De vennootschap kan slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming;

van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 3. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 3520 Zonhoven met als adres Engstegenseweg 18 b1.

De zetel kan met eenvoudige meerderheid van de vennoten verplaatst worden in België en naar het

buitenland.

Artikel 4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

-Aan- en verkoop en beheer van onroerende goederen

-Beheer van roerende waarden in de ruimste zin van het woord.

-Alle administratieve taken vervullen in het belang van de groep evenals het financieel beheer ervan (zoals

beleggingen, betaling, boekhouding, enz...)

-Management functies waarnemen in ondernemingen die behoren tot de groep en/of waarmee commerciële

of financiële banden bestaan.

-Zij kan alle financieringsvormen aangaan, en toestaan aan alle vennootschappen van de groep. (zoals

leasingen, leningen, enz....)

Dit alles in de meest ruime zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle commerciële, industriële of financiële verrichtingen doen voor eigen rekening of voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen zowel in België als in het buitenland. Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen. De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in voordeel van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken zullen in onderaanneming kunnen worden gegeven.

Artikel 6. Overdracht van een participatie.

Een participatie in de vennootschap van een beherende vennoot mag, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van alle beherende vennoten. De beherende vennoten die tevens zaakvoerder zijn bekomen een dubbele stem. Een participatie in de vennootschap van een stille vennoot daarentegen moet eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten, die gedurende een termijn van ten minste zes maanden van een voorkooprecht genieten. Oefenen zij die niet uit, dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan aan een stille vennoot . In andere gevallen is het eenparig goedvinden vereist van de beherende vennoten en gewone meerderheid van de stilte vennoten. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie van de beherende vennoot is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld. De verkoopprijs van de stille vennoot is gelijk aan de inbrengwaarde.

Hoofdstuk III. Beheer

Artikel 7. Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door haar beherende vennoten, deze kunnen een zaakvoerder die geen stille vennoot mag zijn, aanstellen. Tot zaakvoerder-beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de Heer Vandenbroeck Daniel voornoemd.

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden. Hij kan slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van vergadering mits een gewone meerderheid van de beherende vennoten en een drie/vierde meerderheid van de stille vennoten.

Bij het wegvallen van de zaakvoerder om eender welke reden zal hij worden vervangen door de andere beherende vennoot of stille vennoot. Deze stille vennoot zal op dat ogenblik zijn statuut van stille vennoot verliezen zoals omschreven in artikel 12.

Artikel B. Vergoeding zaakvoerder.

Aan de zaakvoerder kan een vergoeding worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

Artikel 9. Bestuur en vertegenwoordiging.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 10. Volmacht.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Aan een stille vennoot mag geen volmacht worden gegeven.

Artikel 12. Beherende en stille vennoten.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. Hoofdstuk IV. Toezicht.

Artikel 14. Dag, uur en plaats - oproeping.

Een vergadering van de vennoten wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste vrijdag van juni.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De vergaderingen van de vennoten worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping geschiedt per E.mail, telefoon, bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 15. Bevoegdheid van de vergadering van de vennoten.

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van

- de vaststelling van de jaarrekening;

- de bestemming van de beschikbare winst;

- de wijziging van de statuten;

- de benoeming en ontslag van een zaakvoerder, de vaststelling van zijn vergoeding, het instellen van een vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting.

Hoofdstuk VI. Inventaris - Jaarrekening - Winstverdeling - Verliezen

,.

Voor- behouden 4aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 17. Boekjaar - jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Artikel 18. Bestemming van de winst - verliezen.

Het saldo, dat de resultatenrekening aanwijst kan een winst of verlies aanwijzen .

De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van dit saldo . Zo kan zij besluiten dit geheel of gedeeltelijk te reserveren, of over te dragen naar het volgend boekjaar.

De eventuele verliezen kunnen gedragen worden door de beherende vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit. De stille vennoten staan in zoals bepaald onder artikel 12. Zij kunnen door derden worden verplicht de hen uitgekeerde rente en dividenden terug te betalen, indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap. Is er in dat geval bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de zaakvoerder-beherende vennoot, dan kan de stille vennoot hem vervolgen tot betaling van wat hij heeft moeten teruggeven.

Hoofdstuk VII. Ontbinding - Vereffening.

Artikel 19. Vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, en op voorwaarde zij een homologatie bekomen van de rechtbank van koophandel. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 183 tot 196 wetboek van Vennootschappen.

Artikel 20. Overlijden van een vennoot.

Ingeval van overlijden van een vennoot, zat de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot. Wanneer er geen beherende vennoten zijn zal de vennootschap worden verder gezet door de stille vennoot op voorwaarde dat deze beschikt over het diploma van graduaat ol bachelor in de accountancy. In geval er erfgenamen zijn van de overleden vennoot, kan deze niet toetreden, tenzij hij beschikt over een diploma van graduaat of bachelor in de accountancy. Wanneer er een uitkoop moet gebeuren, moeten de aandelen aangeboden worden aan de overblijvende beherende vennoten voor een door de partijen overeengekomen prijs. De overeengekomen prijs is afbetaalbaar over 10 jaar (tenzij anders overeengekomen) dit om de financiële toestand niet in het gedrang te brengen en het voortbestaan van de vennootschap te garanderen. Wanneer er geen overeenkomst is over de prijs moet deze worden bepaalt door een deskundige die minstens de titel heeft van externe accountant, wanneer er nog geen overeenstemming kan bekomen worden over de prijs, moet de zaak voorgelegd worden aan de rechtbank van koophandel.

Deel 3. OVERGANGS- EN SLOT BEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf 01/02/2012 tot 31/12/2013.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en veertien

overeenkomstig artikel 1325 Burgerlijk Wetboek worden 2 originelen opgemaakt

Een afschrift van de oprichtingsakte werd neergelegd ter griffie.

De vennoten

De beherende vennoot

Vandenbroeck Daniel

Op de laalsle blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de inslrumenleiende notaris. hetzij van de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le verlegonwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
MANAGEMENT & TAX CONSULTING

Adresse
ENGSTEGENSEWEG 18, BUS 1 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande