MARANJA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARANJA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.431.149

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 29.06.2014 14259-0086-010
08/04/2013
ÿþ Mal 21

it3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudI

aan he

BelgisC

Staatsbl

ItlE111.111







RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 MAART 2013

HASSELT

Criffie

Ondernemingsnr : 0464.431.149

Benaming

(voluit) : P & L

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : 3850 Nieuwerkerken, Klein Tegelrijstraat 100

Onderwerp akte ; STATUTENWIJZIGING - OMVORMING TOT BVBA

Uit een akte van statutenwijziging-omvorming tot BVBA, verleden voor notaris Monique SERONVALLE te Genk op 20 maart 2013, geregistreerd te Genk op 21 maart 2013, boek 5/140 blad 52 vak 8, ontvangen : ¬ 25, getekend de e.a, inspecteur ai Luc Driesen, blijkt dat is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap onder Firma "P & L" met maatschappelijke zetel te 3850 Nieuwerkerken, Klein Tegelrijstraat 100, waaruit blijkt dat volgende voor publicatie vatbare beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de maatschappelijke naam te wijzigen van P & L in "MARANJA",

De vennootschap beslist eveneens om voor 2 verscheiden handelstakken de volgende 2 handelsbenamingen te gebruiken en deze kenbaar te maken: "P & L" en "MELANIE",

De vergadering beslist het artikel 1 der statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing als volgt: In dit artikel worden de woorden "P & L" vervangen door "MARANJA",

TWEEDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de vennootschap is opgericht zonder maatschappelijk kapitaal.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met 50.000 EUR om het te brengen van nul Euro op 50.000 EUR, door het creëren van 500 aandelen met een nominale waarde van honderd Euro per aandeel. Deze kapitaalverhoging gebeurt door incorporatie van de beschikbare reserves.

DERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en beslist de statuten te wijzigen, om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het kapitaal en het nieuw aantal aandelen, als volgt: "Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend Euro (50.000 EUR). Het is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen met een nominale waarde van honderd Euro per aandeel."

VIERDE BESLISSING

De vergadering besluit de jaarlijkse algemene vergadering in de toekomst te laten doorgaan op 12 maart om 20 uur, met uitzondering van de vergadering van 2013, dewelke neg zal doorgaan op de laatste vrijdag van mei, gezien 12 maart 2013 reeds is verstreken.

Bijgevolg zal vanaf het jaar 2014 de algemene vergadering doorgaan op 12 maart.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met de volgende activiteiten en dienovereenkomstig artikel 4 der statuten aan te passen door toevoeging van de volgende tekst na "- algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf:

"- Bewerken en spinnen van textielvezels; weven van textiel; vervaardiging van beddengoed, tafellinnen en textielwaren voor huishoudelijk gebruik, vervaardiging van overige geconfectioneerde artikelen van textiel met uitzondering van kleding, vervaardiging van koord, bindgaren, touw en netten, gebreide en gehaakte stoffen, artikelen van kurk, riet of vlechtwerk.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

I. Het verlenen van diensten - zowel consultancy als implementatie -- aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing, evenals financiële adviesverlening:

a) professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b) begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en het financieel beheer in algemeen;

o) adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen;

d) adviesverlening rond marketing communicatie: merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct mailing activiteiten, telemarketing activiteiten, interne communicatie, copywriting en layouting van brochures en ander documentatie-

materiaalahegeleiden en_creëren_vanxeciamecampagnes,speciale evenementen, spoos.oting;_._._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

e) adviesverlening rond recrutering en selectie van sales en marketing profielen;

f) opzetten en commercialiseren van commerciële adresbestanden;

g) het geven van sales en marketing opleidingen.

Il. Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, aile beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader:

a) het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen;

b) alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin inbegrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten;

c) overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten.

III. Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties van de financiële markten.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkaardig, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren."

Artikel 4 der statuten wordt in die zin aangepast.

ZESDE BESLISSING - OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht, en van het verslag door accountant Donné Eddy voornoemd, die ingeschreven is op ,het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 december 2012, hetzij minder damdrie maanden tevoren; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van accountant Donné Eddy voornoemd luiden als volgt:

"De staat van activa en passiva van de Vennootschap onder Firma P & L, met zetel te 3850 Nieuwerkerken, Klein Tegelrijstraat 100, per 31 december 2012, op basis waarvan de omzetting wordt doorgevoerd, geeft naar mijn oordeel volledig, getrouw en juist de financiële positie van de vennootschap weer op die datum.

Het eigen vermogen van de vennootschap, bevattende, de reserves en het overgedragen resultaat, overtreft het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap. De kapitaal van 50.000 euro kan gevormd worden uit de beschikbare reserve.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel

Genk, 25 januari 2012

Donné Eddy

Accountant"

De vergadering beslist met unanimiteit de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doel blijven onveranderd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de vennootschap onder firma werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0464.431.149 waaronder de vennootschap onder firma ingeschreven is in het rechtspersonenregister van Hasselt.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 december 2012, waarvan een exemplaar gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

ZEVENDE BESLISSING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de zaakvoerder, de heer LIEFSOENS Marc Louis

Maria Alice Jozef, nationaalnummer 65.09.11.301.21, wonende te 3850 Klein Tegelrijstraat 100, décharge te

verlenen voor het uitgevoerde bestuursmandaat.

ACHTSTE BESLISSING - GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP

MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt

vast:

STATUTEN BVBA (bij uittreksel)

NAAM: De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "MARANJA".

ZETEL : 3850 Nieuwerkerken, Klein Tegelrijstraat 100.

DOEL,

De vennootschap heeft tot doel:

- Publiciteitsonderneming;

- Tussenpersoon in de handel;

- Bouwcoördinatie en bouwadministratie;

Het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen, andere residentiële gebouwen,

appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, gebouwen voor industrieel en commercieel gebruik, cultuur, sport,

recreatie, enzovoort;

- de montage van hangars, loodsen en schuren;

- onderneming voor het bouwen van funderingen, vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting, uitvoeren

van metselwerk, aanbrengen van chape, voegwerken, aanbrengen van bekisting, aanbrengen van

isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

- algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf;

- Bewerken en spinnen van textielvezels; weven van textiel; vervaardiging van beddengoed, tafellinnen en

textielwaren vcor huishoudelijk gebruik, vervaardiging van overige geconfectioneerde artikelen van textiel met

uitzondering van kleding, vervaardiging van koord, bindgaren, touw en netten, gebreide en gehaakte stoffen,

artikelen van kurk, riet of vlechtwerk.

- De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

[, Het verlenen van diensten - zowel consultancy ais implementatie -- aan derden, op het vlak van

bedrijfsbeleid, sales en marketing, evenals financiële adviesverlening:

a) professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

b) begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en het financieel beheer in algemeen;

c) adviesverlening rond product- en'dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen;

d) adviesverlening rond marketing communicatie: merkenadvies, opmaak persberichten, persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct mailing activiteiten, telemarketing activiteiten, interne communicatie, copywriting en layouting van brochures en ander documentatiemateriaal, begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring;

e) adviesverlening rond recrutering en selectie van sales en marketing profielen;

f) opzetten en commercialiseren van commerciële adresbestanden;

g) het geven van sales en marketing opleidingen.

l!. Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader:.

a) het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen;

b) aile roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende gcederen, daarin inbegrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten;

c) overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten.

III. Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties van de financiële markten,

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of cnroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennoctschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkaardig, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap ken optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doei van de vennootschap te interpreteren.

De vennootschap mag aile onroerende en roerende verrichtingen in verband met deze doelstelling uitvoeren en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel,

KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt 50,000 EUR. Het is vertegenwoordigd door 500 aandelen.

BESTUUR.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, zaakvoerder(s), al dan niet statutair, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen,

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op 12 maart van elk jaar om 20 uur.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de

oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen

voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden,

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder kalenderjaar,

VERDELING- RESERVES.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blikt uit de jaarrekening, is gedaald- of ten_ gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen bijkomend te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde tijd; de heer LIEFSOENS Emanuel Roger Alice Georges, wonende te 3850 Nieuwerkerken, Klein Tegelrijstraat 100.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit tot enige andere beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL om tesamen te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tesamen met een uitgifte van gemelde akte van statutenwijziging-omvorming tot BVBA en het formulier voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, verslag van externe accountant en verslag van zaakvoerder omtrent omvorming naar BVBA.

Notaris Monique SERONVALLE.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

"

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/12/2012
ÿþ Mod Wald 11.1

7 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111

1220 691*

Neaergeiega ter griffie van ae

rechtbank va op-han " e Brugge  fdeiing te Oostende

DEC. 2012

Griffie

Ge c,rrfrier

op I

Ondememingsnr : 0484431149 Benaming

(voluit) : P&L (verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Albert I - Promenade 86/4 - 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 01 september 2012 hebben de aandeelhouders besloten maatschappelijke zetel te verplaatsen naar

Klein Tegelrijstraat 100

3850 Nieuwerkerken.

De zaakvoerder

Liefsoens Marc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

de

24/09/2010 : HA099983
30/11/2006 : HA099983
05/10/2004 : HA099983
14/01/2003 : HA099983
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 01.09.2015 15575-0580-011

Coordonnées
MARANJA

Adresse
KLEIN TEGELRIJSTRAAT 100 3850 NIEUWERKERKEN(LIMB)

Code postal : 3850
Localité : NIEUWERKERKEN
Commune : NIEUWERKERKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande