MARC LEMMENS ENGINEERING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARC LEMMENS ENGINEERING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.708.548

Publication

02/04/2014
ÿþ M C Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbaat



1

Recela«  IM 1C( P14.1MEL

2 1 -03- 2014

HASSI=t-T.

Griffie

Ondernemingsnr : 0878.708.548

Benaming

(voluit) : Marc Lemmens Engineering

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; 3590 Diepenbeek, Nieuwstraat 146

(yoltedg adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Kapitaalverhoging

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Marc Swolfs te Houthalen-Helchteren op 26 februari 2014, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "Marc Leenmens Engineering", niet maatschappelijke zetel te 3590 Diepenbeek Nieuwstraat 146, RPR Hasselt 0878.708.548, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft; genomen:

Kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato éénendertig: december tweeduizend dertien.

De voorzitter wordt ontslagen van de verplichting tot voorlezing.

Kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato vierentwintig februari; tweeduizend veertien, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt: uiteengezet waarom de inbreng in natura en de kapitaalverhoging onder de voorwaarden van artikel 537 WIB; van belang zijn voor vennootschap,

De voorzitter wordt ontslagen van de verplichting tot voorlezing.

Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Ronald VOS, de dato 30, oktober 2013 dat handelt over de beschrijving van de inbreng in natura en de toegepaste waarderingsmethoden.

De voorzitter wordt ontslagen van de verplichting tot voorlezing.

Het besluit van het voormeld verslag luidt als volgt:

10 Besluit

Ondergetekende, de heer Roland Vos, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42 verklaart overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met inachtname van de norm voorgeschreven door het Instituut der Bedrijfsrevisoren dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

2.Het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de inbreng in natura en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen en alle eventuele andere: voordelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid' beantwoordt;

4.Het bestuursorgaan bij de bepaling van de uit te geven aandelen geen rekening houdt met de niet in de boekhouding uitgedrukte meer- en/of minwaarden of mogelijke latente schulden;

5.De door partijen weerhouden methoden van waardering van de in te brengen dividendvordering bij beslissing algemene vergadering d.d. 31 december 2013 voor een inbrengwaarde van negen en zestig duizend driehonderd euro (69.300,00 EUR) in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is;

6.De waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid voor een inbrengwaarde van negen en zestig duizend driehonderd (69.300,00 EUR) euro komt tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de aan de heer Lemmens Marc Toe te kennen 369 aandelen en aan mevrouw laniero Angela toe te kennen 4 aandelen van de MARC LEMMENS ENGINEERING BVBA beiden wonende te 3590 Diepenbeek, Nieuwstraat 196 bus 11, Elk aandeel vertegenwoordigt 1/473ste van het maatschappelijk kapitaal, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

De waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid voor de inbreng van negen en zestig duizend drie honderd euro (69.300,00 EUR) komt tenminste overeen met de toebedeling van het aantal en de fractiewaarde van de aandelen als volgt:

Identificatie van de vennoot Aantal aandelen

- de heer Lemmens Marc 369 aandelen

- mevrouw laniero Angela 4 aandelen

Totaal aantal aandelen373 aandelen

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven dividendvordering voor een waarde van negen en zestigduizend driehonderd euro (69.300,00 EUR) zal deel uitmaken van deze inbreng in natura.. De inbrengers zullen alle in het huidig verslag niet beschreven vermogensbestanddelen voor eigen rekening houden en zal instaan voor de vereffening van de in het huidig verslag niet vermelde schulden tegenover derden,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van voorgenomen inbreng in natura bij de MARC LEMMENS ENGINEERING BVBA en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Hasselt, 13 januari 2014

(get.)

Roland Vos

Bedrijfsrevisor"

Kapitaalverhoging onder de voorwaarden van artikel 537 WIB

De vergadering besluit eenparig vervolgens het kapitaal van de vennootschap onder de voorwaarden van artikel 537 WIB te verhogen met negenenzestigduizend driehonderd euro (¬ 69.300,00) om het van ; achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18,600,00) te brengen op zevenentachtigduizend negenhonderd euro (¬ 87.900,00). Dit gebeurt door uitgifte van driehonderd drieënzeventig (373) nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten en voordelen bieden. Op de kapitaalsverhoging wordt ingeschreven volledig door de huidige aandeelhouders, in verhouding tot hun aandelenbezit, door inbreng in natura van een dividendvordering gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van zevenenzeventigduizend euro (¬ 77.000,00), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van zevenduizend zevenhonderd euro (¬ 7,700,00), hetzij aldus netto negenenzestigduizend driehonderd euro (¬ 69.300,00). De inbreng betreft aldus het netto-bedrag van de aan de aandeelhouders uitgekeerde dividenden ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders de dato éénendertig ' december tweeduizend dertien.

In ruil voor de inbreng worden aan de enige aandeelhouders driehonderd drieënzeventig (373) nieuwe aandelen toegekend, in verhouding tot hun aandelenbezit, te weten aan de heer LEMMENS Marc Pierre, geboren te Bree op drieëntwintig september negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 3590 Diepenbeek, Nieuwstraat 196, bus 11, echtgenoot van mevrouw IANIERO Angela, driehonderd negenenzestig (369) nieuwe aandelen en aan mevrouw IANIERO Angela, geboren te Genk op zeven juli negentienhonderd achtenzeventig, wonende te 3590 Diepenbeek, Nieuwstraat 196, bus 11, echtgenote van de heer LEMMENS Marc, vier (4) nieuwe aandelen. Die nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande aandelen en bieden dezelfde rechten en voordelen.

TWEEDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit eenparig de statuten aan te passen als gevolg van de genomen beslissing tot kapitaalverhoging,

DERDE BESLUIT - MACHTIGING COORDINATIE

De zaakvoerder wordt gelast met de uitvoering van de genomen beslissingen en machtiging wordt verleend aan de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Marc Swolfs

Tezelfdertijd neergelegd:

-Voor eensluidend verklaard afschrift proces-verbaal

-Gecoördineerde statuten

-Bijzonder verslag van de zaakvoerder

-Verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste biz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa . Naam en handtekening

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 28.06.2013 13235-0561-011
20/12/2012
ÿþOndernemingsnr : 0878.708.548

Benaming

(voluit) : Marc Lemmens Engineering

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 3530 Houthalen-Helchteren, Lariksenstraat 31

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Omvorming

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Marc Swolfs te Houthalen-Helchteren op 5 december 2012, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap "Marc Lemmens Engineering", met maatschappelijke zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Lariksenstraat 31, RPR Hasselt 0878.708.548, volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen.

Eerste Besluit - Verplaatsing Maatschappelijke Zetel

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3550' Diepenbeek, Nieuwstraat 146.

Tweede Besluit- Kapitaalsverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal, thans bepaald op vijfhonderd euro (¬ 500,00), vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen met een nominale waarde van vijf euro (¬ 5,00) per aandeel, te verhogen met achttienduizend honderd euro (¬ 18.100,00) om het te brengen op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zonder creatie van nieuwe aandelen en met afschaffing van de nominale waarde van een aandeel.

De vergadering stelt vast dat deze kapitaalverhoging ten belope van achttien duizend honderd euro (¬ 18.100,00) verwezenlijkt wordt door omzetting van beschikbare reserves, hetgeen aldus het geplaatste kapitaal ten belope van dat bedrag doet volstorten. Na deze transactie bedraagt het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volledig volstort.

De vergadering beslist dat er aldus geen nieuwe aandelen worden gecreëerd.

De vergadering stelt derhalve vast dat de kapitaalverhoging van achttien duizend honderd euro (¬ ' 18.100,00) daadwerkelijk werd gerealiseerd en dat het kapitaal effectief werd gebracht op achttien duizend zeshonderd (18.600,00) euro.

Derde Besluit - Omzetting van de Gewone Commanditaire Vennootschap naar een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorste! tot omvorming van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgesteld door Bedrijfsrevisor Roland Vos te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42 de dato 27 november 2012 over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per dertig september tweeduizend en twaalf, hetzij minder dan drie maanden tevoren; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Ondergetekende Roland Vos, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42 verklaart in overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen op grond van zijn onderzoek, uitgevoerd conform de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren ter zake.

Dat in het kader van de omvorming:

1.Zijn werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief heeft plaats gehad, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

2.Uit zijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen, inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van de vennootschap,'niet gebleken is dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaats gehad. Het netto actief volgens deze staat 78.197,22 EUR bedraagt en niet kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal van 500,00 EUR. Het huidig maatschappelijk kapitaal is echter kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Hasselt, 27 november 2012

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : vaam en handtekening.

ModWord11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

11-12-2D12

BELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

(get.)

Roland Vos

Bedrijfsrevisors

De vergadering beslist in overeenstemming met artikel 777 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen de Gewone commanditaire vennootschap "Marc Lemmens Engineering" om te zetten in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Overeenkomstig artikel 776 van voormeld wetboek dient ingeval van omzetting van een andere vennootschap dan vennootschappen onder firma of coöperatieve vennootschappen met onbeperkte aansprakelijkheid en ingeval het netto-actief kleiner is dan het in de staat opgegeven maatschappelijk kapitaal, de staat te Lesluiten met de vermelding van het verschil, hetgeen in casu niet het geval

De activiteit en het maatschappelijk doel blijven onveranderd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, met uitzondering van de doorgevoerde kapitaalsverhoging met inbreng van vennootschapsmiddelen, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden voortzetten

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zal eveneens alle overeenkomsten, arbeidscontracten, financieringen en financiële engagementen, verplichtingen en verbintenissen van allerlei aard van de Gewone Commanditaire Vennootschap voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0878.708.548 waaronder de gewone commanditaire vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister, evenals het B.T.W.-' nummer.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend en twaalf, waarvan een exemplaar gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Iedere vennoot zal voor één aandeel in de Gewone Commanditaire Vennootschap een aandeel in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (BVBA) ontvangen

IngevolGe de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft de opdracht van de in functie zijnde beherende vennoot, met name de heer LEMMENS, voormeld, van rechtswege een einde genomen. Alle vennoten zullen in de nieuwe vennootschap beperkt aansprakelijk zijn.

De jaarvergadering die de jaarrekening over het lopende boekjaar zal behandelen zal zich tevens dienen uit te spreken over het verlenen van kwijting aan de aftredende beherende vennoot voor zijn opdracht.

Vierde Besluit - Goedkeuring Nieuwe Statuten

De vergadering stelt de nieuwe statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast. Oprichter

1) De heer LEMMENS Marc Pierre, geboren te Bree op drieëntwintig september negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 3590 Diepenbeek, Nieuwstraat 196, bus 11, echtgenoot van mevrouw IANIERO Angela.

2) Mevrouw IANIERO Angela, geboren te Genk op zeven juli negentienhonderd achtenzeventig, wonende te

3590 Diepenbeek, Nieuwstraat 196, bus 11, echtgenote van de heer LEMMENS Marc.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Naam : Marc Lemmens Engineering

Zetel ; 3590 Diepenbeek, Nieuwstraat 146

Duur : Onbeperkte duur

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met

derden, zowel in België als in het buitenland:

1)Ontwerpen en programmeren (constructief opbouwen volgens standaard en schrijven) van nieuwe

software voor PLC's (Programmable Logic Controller), BC's (Bus Controller) en Robots van allerhande merken

en systemen;

2)In bedrijf nemen (commissioneren) van zelf ontwikkelde en/of reeds geschreven software voor PLC's,

BC's en Robots;

3)Optimaliseren (verbeteren met het verlagen van cyclustijd en/of bewerkstelligen van bedrijfszekerheid

(failsafe) als hoofddoelstellingen) van niet eigenhandige, reeds geschreven software voor PLC's, BC's en

Robots;

4)Programmeren en in bedrijf nemen van PC-software (Personal computer) volgens de specifieke

voorwaarden van de opdrachtgever (programmatietalen zijn onder andere Visual Basic, C++, Delphi, enz.);

5)Ontwerpen en bouwen van schakelborden inclusief de volledige montage en bekabeling alsook in

bedrijfname;

6)Programmeren van visualisatie-systemen (Operator-Controller-Panels, maar ook PC-systemen, zoals

onder andere WIN-CC, enz.);

7)Ontwerpen van elektrische en mechanische schema's via een daarvoor voorziene station (gebruik

makende van daartoe voorziene software, o.a. E-Plan, Autocad, enz.);

8)Ontwerpen, bouwen en meervoudig produceren van elektronische apparatuur en onderdelen (o.a.

printplaten, micro-chips, enz.);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

9)Ontwerpen, bouwen en in bedrijf nemen van alle mogelijke elektrische installaties voor industrie alsook

voor huis- en appartementsinstallaties (Domotica, Immotica, enz.) en de nodige uitvoeringswerken die hiermee

gepaard gaan;

10)Ontwerpen en geven van cursussen 'op maat' van alle hierboven beschreven doelstellingen;

11)Het herstellen en aankopen/verkopen van PC's (Personal Computer) en randapparatuur (randapparatuur

zijn onder andere printers, faxen, camera's, enz.);

12)Het geven van consulting aan bedrijven voor het optimaliseren van industriële processen;

13)Het aankopen/verkopen van software voor allerlei doeleinden;

14)Ontwerpen, bouwen en in bedrijf nemen van verwarmingsinstallaties voor industrie alsook voor huis- en

appartementsinstallaties en de nodige uitvoeringswerken die hiermee gepaard gaan;

15)Het herstellen en aankopen/verkopen van voertuigen;

16)1-let fabriceren en installeren van lichtreclames voor industrie en de nodige uitvoeringswerken die

hiermee gepaard gaan;

17)Het verwerven van aandelen in andere vennootschappen, met de mogelijkheid tot aanvaarden tot

zaakvoerderschap;

18)1-let verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer, coördinatie en toezicht op de bouwwerf;

19)1-let toezien op de bouwwerkzaamheden omvattende de ruwbouw, installatie, afwerking, enz.;

20)Het uitoefenen van de functie van veiligheidscoördinator op de bouwwerven;

21)Algemene bouwonderneming in coördinatie met onderaannemers;

22)De uitwerking en het plaatsen van projecten op gebied van sanitair, verwarming, klimaatbeheersing,

koeltechniek, zuivering en voorkomen van pollutie, akoestiek, alternatieve energievormen;

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende daden stellen,

nodig of dienstig voor de verwezenlijking van haar doel, of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De

vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België ais in het buitenland, op alle manieren en volgens de

modaliteiten die haar het best schijnen. Voorgaande opsomming is niet beperkend. De vennootschap zal in het

algemeen alle handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die het

bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn

in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere door het aannemen van

bestuursmandaten ervan.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar

doel, zowel in België als in het buitenland.

Zij kan tevens de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in

honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, al dan niet

vennoot en al dan niet bezoldigd.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende vennoten is onbezoldigd, behoudens andersluidende

beslissing van de algemene vergadering,

Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder kan alleen optreden en vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

behoudens eventuele beperkingen daaromtrent in zijn benoemingsbesluit.

Controle

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meerdere commissarissen

opgedragen, tenzij de vennootschap overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen aan de

wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen: in dat geval heeft iedere vennoot

individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de

algemene vergadering om toch één of meerdere commissarissen te benoemen,

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op vijftien juni (15/06).

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de

eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

Bestemming winst - reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens het besluit van de algemene vergadering.

Voor..

Inhouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vijfde besluit - Ontslagen - Benoemingen

Worden aangesteld tot zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

De heer LEMMENS Marc Pierre, geboren te Bree op drieëntwintig september negentienhonderd

eenenzeventig, wonende te 3590 Diepenbeek, Nieuwstraat 196, bus 11, echtgenoot van mevrouw IANIERO

Angela.

Mevrouw IANIERO Angela, geboren te Genk op zeven juli negentienhonderd achtenzeventig, wonende te

3590 Diepenbeek, Nieuwstraat 196, bus 11, echtgenote van de heer LEMMENS Marc.

De aldus benoemde zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem

voor de toekomst geen bezoldiging zat hebben toegekend.

Zesde besluit - Machtiging zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

Zevende besluit - Machtiging Coördinatie - Volmacht

Machtiging coördinatie

Machtiging wordt verleend aan de instrumenterende notaris om de statuten te coordineren.

Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Boekhoudkantoor Maurice Jacobs BVBA, met zetel te 3520

Zonhoven, Halveweg 12/1 om, gezamenlijk of afzonderlijk handelend en met recht van indeplaatsstelling, aile

formaliteiten te vervullen die tengevolge van de akte zouden nuttig of nodig zijn met betrekking tot de diensten

van ondemerningsloketten, kruispuntbank voor ondernemingen en/of BTW.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

-Eensluidend afschrift proces-verbaal

-Gecoördineerde statuten

-Bijzonder verslag van de zaakvoerder

Verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste biz, van tik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
MARC LEMMENS ENGINEERING

Adresse
NIEUWSTRAAT 146 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande