MARCEL CARS-GERLY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARCEL CARS-GERLY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.450.954

Publication

23/09/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/03/2012
ÿþOndernemingsnr : 0463.450.954

Benaming

(voluit) : MARCEL CARS-GERLY

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 3600 Genk, Watergrasstraat 11

Onderwerp akte : stw bvba

Uit een akte verleden voor notaris Yves CLERCX, geassocieerd notaris, met zetel te Genk, Berglaan 11, op 2 maart 2012 ,dragende de volgende melding van registratie: Geregistreerd zeven blad geen verzending te Genk op 6 maart 2012, boek 51137 blad 57 vak 07, Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), De e.a. Inespecteur io DRIESEN L., blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierbovengenoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

1) Aanpassing van de statuten aan de beslissing van de zaakvoerder de dato vijftien januari tweeduizend en twaalf houdende overbrenging van de zetel van de vennootschap naar 3600 Genk, Watergrasstraat 11.

2) Wijziging van de naam van de vennootschap, zodat deze voortaan zal luiden "NAN BRATANOVA".

3) Vervanging van de statutaire doelsbepaling, door volgende tekst:

"*elke activiteit behorende tot de HORECA-sector in de breedste zin van het woord, zoals ondermeer het uitbaten van hotels, restaurants, tavernes, cafés, drugstores, snackbars, night clubs, cafetaria en andere gelijkaardige ondernemingen inclusief de uitbating, het plaatsen en organiseren van kansspelen, bingo, flipperkasten, en behendigheidsspelen, pool- en andere biljarten, vogelpik, en andere caféspelen;

*het organiseren van toeristische activiteiten, in de meest ruime zin, waaronder de verkoop van reizen, vliegtuig-, trein- en boottickets, de organisatie, reservaties en bemiddeling bij toeristische attracties, film-, toneel- en allerlei showvoorstellingen.

*het uitoefenen van de activiteiten van tussenpersoon in de handel of commissionair.Het uitvoeren van alle aktiviteiten, zoals deze over het algemeen gekend is onder de benaming "HORECA-bedrijven", het is te zeggen de exploitatie van taverne, hotels, restaurants, cafés en alle aanverwante bedrijvigheden zoals tearoom, ijssalon, koffiebar en andere traiteursaktiviteiten, met inbegrip van het vervaardigen en bereiden van voeding en maaltijden.

Het uitoefenen van de activiteiten van tussenpersoon in de handel of commissionair.

*het uitvoeren van alle bouwactiviteiten in de breedst mogelijke zin van het woord.

*het bouwen van individuele huizen.

*het uitvoeren van metsel- en betonwerken, chape, het aanbrengen van vloer- of wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo, marmer, graniet of lei, het aanbrengen van pleister- en stukadoorwerk, inbegrepen het aanbrengen van een hechtgrond, aan de binnen-of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken.

*het uitvoeren van de activiteiten van schrijnwerkerij in hout of van alle kunststoffen, alsook metaalschrijnwerkerij, het plaatsen van ijzerwerk en metalen luiken.

*het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, speelpleinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden, met inbegrip van de aanplantingen.

*de montage van hangars, loodsen, schuren, silo's en andere complexen voor commerciële doeleinden,

*het bouwen van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers, inbegrepen het plaatsen van vangrails.

*de installatie van stores en zonneschermen.

*het plaatsen van tussenwanden in gipsplaten en glaszetten.

*het vervaardigen, monteren en schilderen van metalen constructies.

*de activiteiten van hoefsmid.

*het ontwerpen en plaatsen van de electrische installaties, waterleidingen, artikelen voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen en leidingen voor diverse gassen in gebouwen en andere bouwwerken. *het plaatsen van dakbedekkingen, dakgoten en regenafvoerbuizen.

*het ontmossen van daken en muren.

*het aanleggen van rioleringen en het uitvoeren van draineringswerken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende riotaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Md 2.0

Luik

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iveergeiegq ter griilie Per

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

- 9 -03- 2012

De HoofdgriffierGriffie

111111

*12060366

b(

é

St

1

Bijlagen-bij-het B-eigisch-Staatsbtad = 2-1t03/20i2'= Amexa ïtü Mbnitëü"r`bë`Cgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

*het slopen van gebouwen en allerlei bouw- en kunstwerken.

*het monteren en plaatsen van stellingen, het invoegen en reinigen van gevels.

*het plaatsen van vaste of verplaatsbare afsluitingen.

*het droogmaken van gebouwen en plaatsen, met alle mogelijke technieken.

*het aanbrengen van warmte- en geluidsisoleringen in gebouwen, langs de openbare weg of op private

eigendommen,

*het ruimen van bouwterreinen.

*het ontwerpen en vervaardigen van meubelen, ongeacht de aard van het materiaal.

*algemene installateur van elektro-technische installaties.

*het ontwerpen, de aanpassing en de installatie van computer gestuurde alarm- en beveiligingssystemen

met automatische permanente controle en de totale uitbouw van electronisch huisbeheer (Domotica).

*het opmaken en installatie van computers, databanken en computemetwerken.

*het ontwerpen van algehele bewakingssystemen, inbegrepen brandbewaking met brandblustoestellen, afschermpoorten en traliewerk, de beveiliging van voertuigen en electronische toegangscontrole tot gebouwen.

*de inkoop en verkoop, de groot- en kleinhandel, de plaatsing en de herstelling van verlichting, alle elektrische toestellen, elektrische materialen, huishoudapparaten, radio- en televisietoestellen, Hifi-installaties en alle elektrische toestellen van welke aard ook.

*het oprichten en uitbaten van een werkplaats met opslagplaats voor het ontwerpen, de uitbouw en de herstelling van alle electronische apparatuur.

*de in- en uitvoer, aan- en verkoop, vervaardiging en bewerking en de ambulante handel in van alle koopwaren, partijgoederen, produkten, voorwerpen en grondstoffen zonder beperkingen van aard van deze goederen.

*de aankoop van produkten en het vervaardigen van materialen, dienstig in de bouw- en aanverwante nijverheid.

*het verlenen van diensten op het vlak van verkoopspromotie, publiciteit, marketing, design, advertising en marktonderzoek, niet inbegrip van het aantrekken van sponsors en het optreden ais reclamemaker en/of ontwerper.

*het organiseren van evenementen, feestelijkheden, optredens en spektakels en tentoonstellingen.

*de begeleiding, de omkadering en de assistentie van, evenals de raadgeving aan het cliënteel van de vennootschap op het vlak van administratie, verkooporganisatie, representatie, marketing en public relations. *de uitoefening van de activiteit van agent, tussenpersoon en commissionair,

*alle activiteiten in verband met communicatie, computersystemen, informatica, audiovisuele toepassingen. Het verzorgen van alle technische werkzaamheden inzake computersystemen, met inbegrip van levering, installatie, onderhoud, programmatje en elke andere vorm van dienstverlening. De verkoop, verhuur en distributie van hard- en software produkten~ *het commercialiseren en het verstrekken van abonnementen om toegang te verkrijgen tot computernetwerken en -systemen.

*het aankopen, ultrasten, restaureren, valoriseren, bouwen en verbouwen, huren en verhuren van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, alsmede tut alle verrichtingen van onroerende leasing.

*het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar en gevolmachtigde in andere vennootschappen.

*alle vervoer van goederen en personen langs de weg, het water of de lucht, zowel in binnen- als in buitenland.

*de uitoefening van alle vervoersondersteunende activiteiten zoals, doch niet beperkt tot: de expeditie, de bewaring en de behandeling van goederen, de bevrachting, de vervoersbemiddeling, de organisatie van vrachtvervoer en het optreden als vervoerscommissionair, vervoersmakelaar en commissionair-expediteur.

*het uitbaten van een koerier- en expressedienst, begrijpende het ophalen, groeperen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes, stukken en onderdelen.

*de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van diverse artikelen, ondermeer geschenkartikelen, badkamerbenodigdheden, badkamertextiel, nachtkledij, vrijetijdskledij, stoffen, en alle textiel en textielwaren in de meest ruime zin van het woord, zowel voor dames, heren ais kinderen.

*de uitbating van een atelier voor het maken van borduurwerk. Het vervaardigen van allerlei borduurwerken en de organisatie van cursussen.

*het verstrekken van schoonheidszorgen, het verlenen van de diensten van manicure en pedicure, de uitbating van een nagelcentrum, het terbeschikkingstellen van zonnebanken en de uitbating van een zonnecenter.

*de explotatie en deelname in de exploitatie van elk soort horecabedrijf, zoals dancing, taverne, hotel, restaurant, café, bar en andere.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking niet ter beperking,

*zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

*alle managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

*de uitbating van een bedrijf in onderhoud en reiniging:

'het reinigen, ontsmetten, inrichten en onderhouden van private en industriële gebouwen.

*het kuisen van ruiten, wassen van ramen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

*het desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen, treinen, bussen, vliegtuigen, schepen enzovoort.

*onderhoud, reinigen van industriële installaties en rollend materieel, in de ruimst mogelijke zin van het woord, en dit zowel in de roerende ais onroerende werkingssfeer.

*in de ruime zin van het woord: opruimings- en schoonmaakwerken na brand- en waterschade.

*het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen en onroerende goederen na beëindiging van bouwwerkzaamheden.

*groot-/kleinhandel in machines en toebehoren en produkten voor het reinigen van gebouwen.

*handel drijven, zowel in het groot als in het klein, in alle produkten en goederen die met het bedrijf verwant zijn, voormelde aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

*het inrichten of doen inrichten van schouwspelen van om het even welke aard, zoals ondermeer concerten, zangoptredens, toneelvoorstellingen, tentoonstellingen enz..

*het behartigen en verdedigen van de materiële en morele belangen van uitvoerende kunstenaars door hun op te leiden, leiden, bij te staan bij het bemiddelen en afsluiten van kontrakten, alsook alle daden te stellen om hun behulpzaam te zijn bij de uitvoering van hun voorstellingen,

*het produceren, uitgeven, verdelen en propageren van om het even welke fotografische, letterkundige of muzikale kreatie zoals boeken, tijdschriften, affiches, video, scripts en geluidsbanden,

*het verwerven en uitbaten van auteursrechten van om het even welke aard.

*de handel, import en export in en de fabricatie van menigvuldige goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

*de vennootschap mag adviezen, begeleidingen en diensten verstrekken inzake administratieve, organisatorische, bedrijfseconomische, commerciële en juridische aangelegenheden.

*de vennootschap mag ook seminaries, voordrachten en cursussen inrichten voor de voormelde groepen. Het is haar toegestaan gekwalificeerd personeel in te huren voor het verstrekken van de bovenvermelde activiteiten.

*het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut,

*het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

*het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze participatie bezit, alsmede het waarborgen van zelfde ondernemingen.

*deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

*het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

*alle activiteiten met betrekking tot marketing-rnanagementenadviezen, ontwikkeling en aanbod van opleidingen, interim- of crisismanagement te verzorgen, ondermeer:

*het geven van advies in de ruimste zin van het woord aan bedrijven, zelfstandigen, en organisaties en instellingen,

* het verlenen van adviezen in verband met investeringen.

* het verstrekken van adviezen en het verlenen van assistentie bij de uitvoering van taken op gebied van algemeen management, organisatie en beleid.

*het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

*het beheer van het onroerend patrimonium dat toebehoort aan de vennootschap.

*daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

*de vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, ondermeer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

*de uitbating in het algemeen van grootwarenhuizen, winkels, nachtwinkels, de aan- en verkoop, de groot-en kleinhandel, import en export, transport, herstelling, verhuring, de leasing en de voorstelling van:

*alle dagbladen, tijdschriften en persproducten in het algemeen evenals van alle schoolbehoeften, drukwerken, speelgoed, kantoorbehoeften, papierwaren, textielwaren en aanverwanten, biljetten en

4;

Voor-`behoucjen betaalbewijzen voor het openbaar vervoer, postwaarden, alsmede alle electronische en niet electronische~

aan het Belgisch Staatsblad valutakaarten.

* het vertegenwoordigen van de Nationale Loterij en alle officieel erkende kansspelen.

* alle voedingswaren en dranken, tabakswaren, geestrijke dranken, bakkerij-producten, banketbakkerij,

kazen, vleeswaren, viswaren, wild, fruit en groenten.

*alle huishoudartikelen, zoals ondermeer huishouduitrusting, onderhouds- en drogisterijproducten,

verwarmingsproducten en brandstoffen.

*alle electrische of electronische huishoudapparatuur, zoals ondermeer Hifi-ketens, videorecorders,

televisietoestellen, computers, DVD-spelers en alle andere gegevensdragende apparatuur.

* alle infonnaticamateriaal en alle electronische bestanddelen, programmatuur, hardware en software.

* alle bereide maaltijden die ter plaatse te gebruiken of mee te nemen zijn, met inbegrip van de activiteit van

traiteur, en de bereiding van mee te nemen gerechten of gerechten die aan huis te leveren zijn.

* alle artikelen omtrent textiel, leer of synthetische materialen, en diverse kledingstukken, nieuw of

tweedehands, schoenen en sportartikelen.

* bloemen en divers speelgoed,

* alle voertuigen, nieuw of tweedehands, inbegrepen de vervangstukken, toebehoren en producten betreffende de autosector,

* alle activiteiten in de sector van de drukkerij en de reproductie op alle soorten dragers van gegevens, zoals ondermeer de uitbating van een "copy-service"-winkel.

* alle activiteiten en dienstverleningen op het domein van de telecommunicatie, de verwerking van informatie en van overbrenging, zoals onder andere het ontwerpen, het verspreiden, het beheer van programmatuur of van verspreidingssystemen, op alle soorten informatiedragers of andere, alsmede het beheer van telefooncellen en cyber-cafés.

*de uitbating van een pompstation, car-wash, carrosserie, mechanische werkplaats en garage; elke verrichting met het ocg op de technische keuring van een voertuig, alsmede alle verrichtingen met het oog op de transit van voertuigen.

*het verlenen van diensten op het vlak van verkoopspromotie, publiciteit, marketing, design, advertising en marktonderzoek, met inbegrip van het aantrekken van sponsors en het optreden als reclamemaker enfof ontwerper,

*het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken, brevetten en rechten in het algemeen,

*de begeleiding, de omkadering en de assistentie van, evenals de raadgeving aan het cliënteel van de vennootschap op het vlak van administratie, verkooporganisatie, representatie, marketing en public relations,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers , commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland, Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel,

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen."

4) Wijziging van het maatschappelijk boekjaar, derwijze dat dit voortaan zal ingaan op één Januari om te eindigen op éénendertig december van ieder jaar; bij wijze van overgangsmaatregel, verlenging van het lopende boekjaar met negen maanden tot éénendertig december tweeduizend en twaalf;

5) Wijziging van de datum der jaarvergadering, derwijze dat deze met ingang van de eerstvolgende zal gehouden worden elk jaar op de laatste vrijdag van mei om achttien (18.00) uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvohgende werkdag gehou-eden

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

DE NOTARIS, Michael BASE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- gecoördineerde statuten

- uitgifte van voormelde akte























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2012
ÿþ moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111

*12050852*

i

bel al

BE

Sta

2 2 FEB. 2012

vrigrif~~ey

~- ~.~

Ondememingsnr : 0463A50.954.

Benaming

(voluit) : MARCEL CARS-GERLY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : 8610 Kortemark - Staatsbaan 80/A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel uit de bijz. algemene vergadering.

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering gehouden op :15-01-2012.

De voorzitter opent de vergadering in aanwezigheid van alle aandeelhouders en verklaart dat deze,

vergadering rechtsgeldig is samengeroepen.

Met eenparigheid van stemmen zijn de volgende beslissingen genomen:

Dhr. VERSTRAFTE JOHAN - RRN°621228-405.44 en Mevr. VUYLSTEKE KATHY - RRN°660802-302.13 nemen per direct ontslag als zaakvoerder en krijgen volledige decharge voor hun mandaat.

Tot nieuwe onbezoldigd zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt vanaf heden aangesteld :

Mevr. MESTANOVA NINA - RRN° 610626-622.18 en wonende te 3630 Maasmechelen - Koning Albertiaan

120/1 die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt vanaf heden verplaatst naar 3600 Genk - Watergrasstraat 11.

De bijkomende handelsnaam "NAN" mag vanaf heden gebruikt worden.

Na kennis te hebben genomen van bovengenoemde beslissingen werd de vergadering opgeheven.

Getekend:

Zaakvoerder : Mevr. MESTANOVA NINA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

04/11/2009 : VE055814
24/10/2008 : VE055814
13/02/2008 : VE055814
05/07/2007 : VE055814
20/10/2005 : OO055814
23/09/2004 : OO055814
03/11/2003 : OO055814
01/10/2003 : OO055814
07/03/2003 : OO055814
15/03/2002 : OO055814
08/02/2001 : OO055814
16/02/2000 : OO055814
01/07/1998 : OO55814
09/06/1998 : OO55814

Coordonnées
MARCEL CARS-GERLY

Adresse
WATERGRASSTRAAT 11 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande