MARKETING ERFGOEDLOGIES LIMBURG

Association sans but lucratif


Dénomination : MARKETING ERFGOEDLOGIES LIMBURG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 888.284.428

Publication

02/05/2014 : sluiting van de vereffening
Tijdens de algemene vergadeging van 18 december 2013 werd het verslag van de vereffenaar goedgekeurd en werd de vereffening afgesloten.De resterende mîddelen van de vzw werden overgemaakt aan de provincîe Limburg en aan de stichting LSM (Limburg Sterk Merk) en dit in verhouding tôt de mîddelen die door deze 2 partijen werden ingebracht

Mathieu Delbroek

vereffenaar van de vzw

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
31/10/2011
ÿþ MOD 2.2

~~Á~t:'s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

iu

*11165146*

bE E

St

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

I C '1[1` 21t1î

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0888.284.428

Benaming Marketing Erfgoedsites Limburg

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Universiteitslaan 3 te 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Besluit tot ontbinding, benoeming vereffenaar en bestemming netto-actief

Bij Bijzondere Algemene Vergadering van 6 oktober 2011 werd besloten tot de vrijwillige ontbinding van dei vzw over te gaan met onmiddellijke ingang.

Bij dezelfde vergadering van 6 oktober 2011 werd de heer Mathieu Delbroek, woonachtig Roode Roosstraat' 10 te 3500 Hasselt benoemd als vereffenaar. De vereffenaar zal de wettelijke voorziene machten hebben zoals' voorzien bij artikel 820,22 en 24 van de VZW wet van 2 mei 2002. Hij oefent al zijn bevoegdheden alleen uit.

De Algemene Vergadering heeft besloten om Toerisme Limburg vzw aan te duiden als bestemming voor het: netto-actief met de opdracht om de verkregen middelen te besteden aan de ondersteuning, promotie en marketing van de reeds bestaande erfgoedlogies in Limburg.

Sylvain Sleypen Willy Orlandini

bestuurder, voorzitter bestuurder

Mathieu Delbroek

vereffenaar

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij valide perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

5 a01- 2011

H11S3Friffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I O1I III II II1 I~ I~~I~II

+11008579"

Ondememingsnr : 0888.284.428

Benaming

(voluit) : Marketing Erfgoedsites Limburg

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Universiteitslaan 3 te 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Statutenwijziging + ontslagname en benoeming bestuurder

Bij Bijzondere Algemene Vergadering van 13 december 2010 werd besloten tot een aanpassing van de statuten van de vereniging. Met ingang van 13 december 2010 luiden de statuten dan ook als volgt:

'TITEL I - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1: Naam

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: "MARKETING ERFGOEDSITES LIMBURG", hierna "de vereniging" genoemd.

Alle akten, facturen, aankondigingen, publicaties en andere stukken uitgaande van de vereniging moeten: haar naam vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder! winstoogmerk" of "vzw", met nauwkeurige vermelding van de maatschappelijke zetel.

Artikel 2: Zetel

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te Universiteitslaan 3, 3500 Hasselt, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Hasselt.

De Raad van Bestuur kan de maatschappelijke zetel verplaatsen naar aan andere plaats binnen het Vlaams' of Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Artikel 3: Doel

De-vereniging heeft tot doel:

,De instandhouding, het beheer en de ontsluiting van erfgoedsites in Limburg.

De restauratie, de ontwikkeling, het onderhoud en beheer van de erfgoedsites in Limburg, met bijzondere aandacht en respect voor de erfgoedwaarden van iedere site, en met het oog op een toeristische exploitatie en desgevallend op innovatie en ontwikkeling.

De valorisatie en exploitatie van de erfgoedsites in Limburg.

De organisatie en/of coördinatie van administratieve diensten en marketing.

Het lanceren en realiseren, al dan niet in samenwerking met derden van promotionele sensibiliserings- en_ promotieacties rond de erfgoedsites in Limburg.

Het opzetten, beheren, en controleren van een systeem van kwaliteitslabeling voor de erfgoedsites in Limburg.

Het verdedigen van de belangen van de leden van de vereniging.

Het verlenen van adviezen in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen.

Het organiseren van opleidingen, workshops, seminaries en andere vormen van informatieverspreiding alsmede het verlenen van diensten aangaande de activiteiten en doelstellingen van de vereniging.

Met het oog op de realisatie van dit doel, mag de vereniging alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn; voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel zoals (exemplatieve opsomming): alle mogelijke subsidies: en/of premies aanvragen; aile overeenkomsten sluiten die haar niet door de wet verboden zijn; alle leningen op korte of lange termijn aangaan, zelfs voor meer dan negen jaar; voorrechten, hypotheken, panden en andere: toestaan op de maatschappelijke goederen, zowel roerend als onroerend; opheffing geven van alle; hypothecaire en bevoorrechte inschrijvingen; belangen nemen in vennootschappen of verenigingen met een: gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteit, evenals het waarnemen van bestuurs- of beheersmandaten; in dergelijke verenigingen of vennootschappen.

Zij is bevoegd alle roerende en onroerende goederen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor het: verwezenlijken van haar doel, te verwerven of bezitten in eigendom, of middels andere zakelijke rechten, zoals: maar niet beperkt tot erfpacht, en deze goederen te gebruiken, beheren of ten dienste te stellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

s`

MOD 2.2

Zij mag, in het algemeen, alle verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel in

de hand te werken.

Zij mag op bijkomstige wijze economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan

uitsluitend wordt besteed aan de realisatie van het hoofddoel en dat er een noodzakelijk verband bestaat tussen

de hoofdactiviteit en de bijkomstige economische activiteit.

Artikel 4: Duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL 2 - DE LEDEN

Artikel 5: Effectieve leden en toetredende leden

§1. De vereniging is samengesteld uit 'effectieve leden' en uit 'toetredende leden'.

§2. De Algemene Vergadering kan andere categorieën van leden creëren.

Artikel 6: Lidmaatschapsbijdrage

De Algemene Vergadering bepaalt jaarlijks het lidgeld dat de 'effectieve leden' en 'toetredende leden'

verschuldigd zijn. Dit lidgeld mag niet meer dan 25.000 euro bedragen.

Artikel 7: Effectieve leden

§1. Het aantal 'effectieve leden' bedraagt minstens drie (3).

§2. Een kandidaat 'effectief lid' dient zijn gemotiveerd verzoek om aanvaarding schriftelijk te richten aan de voorzitter van de Raad van Bestuur op de zetel van de vereniging, en schriftelijk zijn instemming betuigen met het doel, de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging.

Een nieuw 'effectief lid' moet worden aanvaard bij besluit van de Algemene Vergadering waarop minstens twee derde van de 'effectieve leden' aanwezig zijn, en mits een goedkeuringsmeerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde 'effectieve leden'.

Artikel 8: Toetredende leden

§1. Als 'toetredend lid' komen in aanmerking: alle natuurlijke personen of rechtspersonen die, private eigenaar zijn van een Limburgse erfgoedsite of een ander zakelijk recht bezitten op een Limburgse erfgoedsite. Iedere Limburgse erfgoedsite kan slechts door één toetredend lid worden vertegenwoordigd. De eigenaar heeft voorrang om toetredend lid te worden t.o.v. de houder van een ander zakelijk recht op de Limburgse erfgoedsite. De naakte eigenaar heeft voorrang op de vruchtgebruiker van de Limburgse erfgoedsite om toetredend lid te worden.

§2. Een kandidaat-toetredend lid' dient zijn verzoek om aanvaarding schriftelijk te richten aan de voorzitter van de Raad van Bestuur op de zetel van de vereniging, en schriftelijk zijn instemming betuigen met het doel, de statuten, het huishoudelijk reglement en het reglement inzake kwaliteitslabeling van de vereniging. Een kandidaat-'toetredend lid' moet tevens voldoen aan de bepalingen van het reglement inzake kwaliteitslabeling van de vereniging.

Een nieuw 'toetredend lid' moet worden aanvaard bij besluit van de Raad van Bestuur genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

§ 3. Het aantal 'toetredende leden' is onbeperkt.

Artikel 9: Uittreding, uitsluiting en ontslag

§1. De leden kunnen op ieder ogenblik uittreden uit de vereniging, mits schriftelijk ontslag, per aangetekend

schrijven gericht aan de voorzitter van de Raad.van Bestuur. ... _ _ . . _ .

§2. Het lid dat niet langer de lidmaatschapsbijdrage betaalt, wordt van rechtswege als ontslagnemend beschouwd nadat het hiertoe door de Raad van Bestuur per aangetekend schrijven is aangemaand en niet binnen acht dagen het nodige gevolg heeft gegeven aan deze aanmaning.

§3. De uitsluiting van een 'effectief lid' kan slechts door de Algemene Vergadering worden uitgesproken mits goedkeuring van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde `effectieve leden'.

§4. De uitsluiting van een 'toetredend lid' kan daar de Raad van Bestuur worden uitgesproken bij gewone meerderheid van stemmen, onder meer op grond van het niet langer voldoen aan en/of het begaan van inbreuken op het reglement inzake kwaliteitslabeling van de vereniging.

§5. De uittredende, ontslagnemende of ontslagen leden, alsook hun erfgenamen of hun rechtsopvolgers, kunnen geen rechten doen gelden op het maatschappelijk vermogen van de vereniging. Zij kunnen evenmin de eventueel door henzelf of door hun rechtsvoorganger gestorte bijdragen terugvorderen en kunnen geen inzage vorderen van de rekeningen van de vereniging noch zegels laten leggen of een boedelbeschrijving vorderen.

TITEL 111- DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 10: Samenstelling

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle 'effectieve leden". De "toetredende leden" zijn gerechtigd de zittingen van de Algemene Vergadering bij te wonen, doch beschikken over geen enkel stemrecht op de Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten daar de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter of het oudste aanwezige lid van de Raad van Bestuur.

De vereniging staat toe dat een vertegenwoordiger van de Vlaamse Overheid, Agentschap Ruimte & Erfgoed, Onroerend Erfgoed Limburg en een vertegenwoordiger van de Vlaamse Overheid, Agentschap Toerisme Vlaanderen en een vertegenwoordiger van het Provinciebestuur Limburg, de Algemene Vergaderingen bijwonen als waarnemers.

Artikel 11: Bevoegdheden

De Algemene Vergadering bezit de machten die haar zijn toegekend door de wet en door de onderhavige statuten.

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor.

Annexes du Moniteur belge M0D 2.2

" 1° de wijzigingen van de statuten;

17/01/2011 2° de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 3° de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging;

4° de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

5° de goedkeuring van de begrotingen en van de rekeningen;

6° de vrijwillige ontbinding van de vereniging;

7° de aanvaarding en uitsluiting van 'effectieve leden

80 de bepaling van de lidmaatschapsbijdrage;

90 de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk.

Artikel 12: Bijeenroeping

§1. De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur, of indien deze in de onmogelijkheid verkeert, door twee bestuurders, telkens wanneer de werking of het doel van de vereniging dit vereist.

Zij moet minstens eenmaal per jaar worden samengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het lopende jaar.

De Raad van Bestuur is bovendien verplicht de Algemene Vergadering bijeen te roepen wanneer een vijfde van de effectieve leden daarom verzoekt. Elk voorstel dat door ten minste één twintigste van de leden ondertekend wordt, wordt op de agenda gebracht.

§2. De oproeping voor de Algemene Vergadering wordt minstens acht (8) dagen voor de vergadering aan ieder lid verstuurd bij gewone brief of elektronische brief en wordt ondertekend door de voorzitter in naam van de Raad van Bestuur.

§3. Het oproepingsbericht vermeldt de agenda, de dag, het uur en de plaats van vergadering. Artikel 13: Aanwezigheid - Vertegenwoordiging

§1. De Algemene Vergadering kan slechts geldig beslissen wanneer tweederde van haar leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

§2. Wanneer geen tweederde van haar leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan ten vroegste na vijftien (15) kalenderdagen, te rekenen vanaf de datum van de vorige vergadering, een nieuwe Algemene Vergadering met dezelfde agenda bijeengeroepen worden, die geldig kan beslissen, indien minstens de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Deze nieuwe Algemene Vergadering mag ten laatste een maand na de vorige Algemene Vergadering worden georganiseerd.

§3. Een 'effectief lid' kan zich door een ander 'effectief lid' op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door het geven van een schriftelijke volmacht. leder 'effectief lid' kan slechts één enkel ander 'effectief lid' vertegenwoordigen.

Artikel 14: Stemming

De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behoudens andersluidende bepaling in de wet of in onderhavige statuten.

Indien minstens de helft der aanwezige of vertegenwoordigde leden hierom verzoekt, is de stemming geheim.

Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter of van de bestuurder die hem vervangt de doorslag,

behoudens bij geheime stemming. In dit-laatste geval is bij staking van stemmen het voorstel-verworpen; - -"

Artikel 15: Verdeling van de stemmen

In de algemene vergadering beschikken alle 'effectieve leden; over één stem.

Artikel 16: Notulen

De besluiten van de Algemene Vergadering worden ingeschreven in het register van de notulen en worden

ondertekend door de voorzitter en een bestuurder. Dit register wordt bewaard in de zetel van de vereniging

waar alle leden er ter plaatse inzage kunnen van nemen.

Alle leden of derden, die van een belang doen blijken, kunnen uittreksels vragen die worden ondertekend

door de voorzitter en door een bestuurder.

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden ter kennis gebracht van de 'effectieve leden' bij

gewone brief.

TITEL IV  RAAD VAN BESTUUR

Artikel 17: Samenstelling

§1. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, gekozen onder de 'effectieve leden', en samengesteld uit drie (3) bestuurders.

Minstens één (1) bestuurder moet gekozen worden onder de kandidaten voorgedragen door Toerisme Limburg vzw, stichtend lid;

Het aantal bestuurders moet steeds lager zijn dan het aantal 'effectieve leden'. Indien de vereniging slechts drie (3) effectieve leden telt, zal de Raad van Bestuur slechts bestaan uit 2 leden.

De vereniging staat toe dat een vertegenwoordiger van de Vlaamse Overheid, Agentschap Ruimte & Erfgoed, Onroerend Erfgoed Limburg en een vertegenwoordiger van de Vlaamse Overheid, Agentschap Toerisme Vlaanderen en een vertegenwoordiger van het Provinciebestuur Limburg, de vergaderingen van de Raad van bestuur bijwonen als waamemers.

§2. De bestuurders worden gekozen door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van zes (6) jaren.

§3. Het mandaat van bestuurder wordt kosteloos waargenomen. Wel kan de Raad van Bestuur de terugbetaling bevelen van sommige kosten die door de 'effectieve leden' en de bestuurders van de vereniging worden gedragen en voortspruiten uit hun samenwerking aan de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge M00 2.2

§4. Het bestuursmandaat neemt een einde van zodra de bestuurder niet langer 'effectief lid' is van de vereniging. In geval van vacature tijdens een mandaat, wordt een voorlopige bestuurder door de algemene vergadering benoemd. Hij voltooit het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

Artikel 18: Voorzitter

Het voorzitterschap van de Raad van Bestuur komt toe aan een bestuurder benoemd op voordracht van Toerisme Limburg vzw. De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden eventueel een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester.

Ingeval de voorzitter verhinderd is, wordt zijn taak waargenomen door de ondervoorzitter of door de oudste der aanwezige bestuurders.

Artikel 19: Bijeenroeping en quorum

§1. De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of bij diens aanwezigheid door de ondervoorzitter, minstens acht (8) dagen voor de vergadering aan ieder lid verstuurd bij gewone brief of elektronische brief.

§2. Het oproepingsbericht vermeldt de agenda, de dag, het uur en de plaats van vergadering.

§3. De Raad van Bestuur kan slechts besluiten indien de meerderheid van haar leden aanwezig of

vertegenwoordigd is.

Artikel 20: Stemmingen

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Elke bestuurder beschikt over één

stem.

Indien minstens de helft der aanwezige of vertegenwoordigde leden hierom verzoekt, is de stemming

geheim.

Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter of van de bestuurder die hem vervangt de doorslag,

behoudens bij geheime stemming. In dit laatste geval is bij staking van stemmen het voorstel verworpen.

Artikel 21: Notulen

Van de besluiten worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en een bestuurder

en die ingeschreven worden in een speciaal register. De uittreksels die moeten worden voorgelegd, worden

door de voorzitter en een bestuurder ondertekend.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden ter kennis gebracht van de bestuurders bij gewone brief.

Belanghebbenden die geen 'effectief lid' zijn van de vereniging kunnen hiervan inzage krijgen na toelating

van de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Artikel 22: Bevoegdheden en dagelijks bestuur

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt de vereniging in en buiten

rechte.

Hij kan alle rechtshandelingen stellen en aile daden verrichten die hij nuttig acht voor de verwezenlijking van

het doel der vereniging, met uitzondering van de handelingen die voorbehouden zijn aan de algemene

vergadering of die strijdig zijn met de wet.

De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheid van bepaalde handelingen en taken overdragen aan een

bestuurder of zelfs aan een ander persoon die al dan niet 'effectief lid' is van de vereniging.

Het dagelijks bestuur van de vereniging kan worden opgedragen aan een bestuurder, benoemd op

voordracht van.Toerisme Limburg lº%zw of aarseen derde,

Artikel 23: Verantwoordelijkheid

' De bestuurders zijn niet persoonlijk gebonden door de verbintenissen van de vereniging. Hun

verantwoordelijkheid beperkt zich tot de uitoefening van het ontvangen mandaat.

Artikel 24: Externe vertegenwoordiging

De handelingen die de vereniging verbinden moeten gezamenlijk worden ondertekend door twee (2)

bestuurders.

Deze moeten ten aanzien van derden geen blijk geven van enig besluit van de raad of van enige

machtiging.

De vertegenwoordiging van de vereniging voor wat het dagelijks bestuur aangaat, wordt in voorkomend

geval opgedragen aan de bestuurder of aan de derde die krachtens artikel 22, laatste alinea werd belast met

het dagelijks bestuur van de vereniging.

TITEL V  REKENINGEN, BEGROTINGEN EN BALANSEN

Artikel 25: Rekeningen, begrotingen en balansen

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar.

Op het einde van het boekjaar worden door de Raad van Bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar

afgesloten en ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering.

Ieder jaar en ten laatste zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar, stelt de Raad van Bestuur de

begroting op van het volgend boekjaar, die ter goedkeuring wordt voorgelegd aan de Algemene Vergadering.

TITEL VI - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 26

De vereniging mag ten allen tijde ontbonden worden door de Algemene Vergadering bij viervijfde

meerderheid of door een gerechtelijke beslissing.

In geval van vrijwillige ontbinding worden door de Algemene Vergadering, en bij gebreke daarvan door de

rechtbank, een of meer vereffenaars benoemd, hun bevoegdheid bepaald en de wijze van vereffening der

schulden en van de tegeldemaking der goederen vastgesteld.

Artikel 27

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

MOD 22

Luik B - Vervolg

In geval van ontbinding, wordt het netto-actief bestemd ten voordele van een instantie of instelling met een

gelijkaardige belangenloze doelstelling, aangeduid door de Algemene Vergadering.

TITEL VII - SLOTBEPALINGEN

Artikel 28

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten; wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

In de mate dat deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen

de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden."

Bij dezelfde vergadering van 13 december 2010 werd het ontslag van de heer Luc Smeets en van de vzw Erfgoed Vlaanderen, rechtsgeldig vertegenwoordigd, overeenkomstig een beslissing van de Raad van Bestuur de dato 18 januari 2006 door de heer Tom Bridts, aanvaard en ging de vergadering over tot de benoeming de heer Van Baelen Gilbert, Comeel, Johan, geboren te Neerpelt op 27 juni 1959 en wonende te 3910 Neerpett, Hazenstraat 12 als bestuurder. Deze bestuurder moet bij de uitoefening van zijn mandaat rekening houden met de bevoegdheden bepaald in artikel 22 van de statuten en met de vertegenwoordigingsbevoegdheden bepaald in artikel 24 van de statuten.

" Sylvain Sleypen Willy Orlandini

bestuurder bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MARKETING ERFGOEDLOGIES LIMBURG

Adresse
Universiteitslaan 1 - 3500 Hasselt

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande