MARLEON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MARLEON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.874.583

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 04.06.2014 14151-0161-013
15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 10.07.2013 13291-0032-013
05/03/2012
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iN II~I IIIII~~IIV IIUW

1,q1211°11

9994*

bel a

B4

Sta

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

21 -02- 2012

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0431.874.583

Benaming

(voluit) : MARLEON

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tessenderlo, Diesterstraat 75/B1

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Philip Vertessen, te Tessenderlo, Markt 12, op 26 december 2011, geregistreerd te Beringen 1 op 30 december 2011, drie bladen, drie verzendingen, boek 425 blad 90 vak 20, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MARLEON", met maatschappelijke zetel te 3980 Tessenderlo, Diesterstraat 75B1, ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen te Hasselt onder nr 0431.874.583, en ressorterend onder het rechtsgebied van de rechtbank van Koophandel te Hasselt, en op welke buitengewone algemene vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT

De vergadering besliste tot aanpassing van artikel twee der statuten aan de taalwetten, aangezien tot zetelverplaatsing kan besloten worden door de raad van bestuur enkel binnen de grenzen van Vlaamse Gewest en in de regio Brussel;

Artikel 2 der statuten luidt voortaan als volgt

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Tessenderlo, Diesterstraat 75/61.

De Raad van Bestuur is bevoegd de zetel van de vennootschap over te brengen naar de plaats van zijn keuze in België binnen het nederlandstalig taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad.

Elke verplaatsing van de maatschap-pelijke zetel zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De raad van bestuur mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland."

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering besliste:

- tot definitieve omzetting van de aandelen aan toonder naar aandelen op naam;

- toi het invoeren van de mogelijkheid om de aandelen op naam om te zetten in gedematerialiseerde aandelen en omgekeerd, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Terstond werden de aandelen aan toonder vernietigd en werd het aandelenbezit ingeschreven in het aandelenregister en behoorlijk ondertekend door de aandeelhouders.

Artikel zeven van de statuten luidt voortaan ais volgt :

"Alle aandelen zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer,

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen."

Omzetting

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk gebeuren. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling,

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam.. Dit verzoek moet schriftelijk gebeuren. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.4. .

x

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van aandelen op naam in gedematerialiseerde effecten of omgekeerd en om omwisselingen praktisch te realiseren .

DERDE BESLUIT:

De algemene vergadering besliste, gezien de nieuwe aandelenstructuur tot aanpassing van de inhoud van artikel 18 der statuten omtrent de oproeping tot de algemene vergadering, zodat dit artikel voortaan luidt als volgt ;

De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle aan-'deel-houders,

De regelmatig genomen beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezigen en hen die tegenstemden.

Alle aandelen hebben stemrecht en elk aandeel geeft recht op één stem.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen te worden opgeroepen, worden per aangetekende brief, ten minste vijftien kalenderdagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. De oproeping kan per brief, fax, e-mail of enig ander middel vernield in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek geschieden indien de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hiermee hebben ingestemd.

Samen met de oproepingsbrief wordt een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens de wet worden ter beschikking gesteld.

Zijn er gedematerialiseerde aandelen, dan wordt de oproeping gedaan door middel van een aankondiging in het Belgisch Staatsblad, ten minste vijftien dagen voor de vergadering.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van de aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn voor de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Voor de berekening van de bovenstaande termijnen wordt de zaterdag beschouwd als een werkdag,

De overdracht van aandelen in de periode tussen de oproeping van de algemene vergadering en de afloop van deze vergadering schorst evenwel het recht op het uitbrengen van een stem op die vergadering.

VIERDE BESLUIT ;

De algemene vergadering besliste tot aanstelling van mevrouw WELLENS Marleen als nieuwe bestuurder, samen met de heer THOMAS Peter.

Bijgevolg besliste de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen ais bestuurders te herbenoemen en te benoemen voor de duur van zes jaar :

- de heer THOMAS Leon Benedictus Jozef, wonende te 3980 Tessenderlo, Diesterstraat 75/1;

-Mevrouw WELLENS Marleen Christiane Augusta, wonende te 3980 Tessenderlo, Diesterstraat 75/1;

-de naamloze vennootschap "MEUBELEN THOMAS", met maatschappelijke zetel te 3980 Tessenderlo,

Hasseltseweg 7, ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen te Hasselt onder nr 455.872.779,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Thomas Leon voormeld;

-de heer THOMAS Peter, wonende te 3980 Tessenderlo, Portiersveld 4;

-de heer THOMAS John, wonende te 3980 Tessenderlo, Diesterstraat 75;

Voormelde personen verklaarden deze opdracht te aanvaarden. Deze functies zijn onbezoldigd.

Vergadering van de raad van bestuur

Met éénparigheid der stemmen werd

-de heer THOMAS Leon voornoemd, benoemd tot voorzitter en gedelegeerd bestuurder, die aanvaardt;

-de naamloze vennootschap "MEUBELEN THOMAS", voormeld, vertegenwoordigd door haar vaste ver-'te-'gen-+woordiger, de heer Thomas Leon voormeld, benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

VIJFDE BESLUIT;

De vergadering machtigde de bestuurders om de beslissingen die hierboven genomen werden aangaande de voormelde punten, uit te voeren, en machtigde de instrumenterende notaris om de statuten te coordineren, Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht werd verleend met recht van indeplaatsstelling aan de heer Dirk Mangelschots, accountant, kantoorhoudende te 3520 Zonhoven, Eikenenweg 731E teneinde:

a) de formaliteiten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel te vervullen;

b) de nodige formaliteiten te vervullen bij iedere administratie;

c) te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Philip Vertessen te Tessenderlo

!. "

!%

Voorbehouden +~ aan het Belgisch Staatsblad



Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie van het proces-verbaal

-gecodrdineerde statuten













Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 07.07.2011 11257-0347-012
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 09.07.2010 10300-0196-012
11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 09.06.2009 09198-0317-011
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 30.06.2008 08302-0259-011
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.06.2007, NGL 23.07.2007 07435-0306-011
18/09/2006 : HA068587
30/06/2006 : HA068587
19/10/2005 : HA068587
04/07/2005 : HA068587
08/07/2004 : HA068587
23/07/2003 : HA068587
31/07/2002 : HA068587
17/08/2001 : HA068587
13/10/1999 : HA068587
29/09/1998 : HA68587
04/03/1995 : HA68587
27/04/1993 : HA68587
30/12/1992 : HA68587
29/09/1987 : HA68587
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 28.07.2016 16361-0137-013

Coordonnées
MARLEON

Adresse
DIESTERSTRAAT 75, BTE 1 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande