MARTINEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MARTINEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.662.934

Publication

26/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.03.2014, NGL 21.03.2014 14070-0464-012
04/04/2012
ÿþt

't

Hod Wolti 11.1

IIlfeL:I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 bel a; ((hILl 1(1(1 (kIki 11(1111111 (1I ((III lul I1(UIL(

BE *iaosez3s"

Sta

2 3 -03- 2012

HASSELT

Griffie





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : c::: '?, y `4 G. c. k 33y

Benaming

(voluit) : MARTINEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Te 3581 Beringen (Beverlo), Kroonstraat 231

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Hans Derache te Tessenderlo op 21 maart 2012

NAAM

MARTINEL

RECHTSVORM

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL

te 3581 Beringen (Beverlo), Kroonstraat 231

VENNOTEN

1. De heer GRIETEN Maarten, geboren te Diest op 08 december 1985, wonende te 3581 Beringen (Beverlo), Kroonstraat 231.

2. Mevrouw PEETERS Nele, geboren te Hasselt op 11 juni 1985, wonende te 3581 Beringen (Beverlo), Kroonstraat 231.

KAPITAAL - AANDELEN

twintigduizend euro (20.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, als volgt onderschreven :

- de heer GRIETEN Maarten, voornoemd onder 1, onderschreef negentig (90) aandelen in speciën en volstortte deze ten belope van vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (5.580,00 EUR), zodat hij de som van twaalfduizend vierhonderd twintig euro (12.420,00 EUR) verschuldigd blijft

- Mevrouw PEETERS Nele, voornoemd onder 2, onderschreef tien (10) aandelen in speciën en volstortte deze ten belope van zeshonderd twintig euro (620,00 EUR), zodat zij de som van duizend driehonderd tachtig euro (1.380,00 EUR) verschuldigd blijft.

DOEL

- Het uitoefenen van een bestuurdersmandaat in het verzekeringsagentschap VWM &

Partners, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te 3583 Beringen (Paal), Paalsesteenweg 12, en in het algemeen alles wat enig verband met dit mandaat inhoudt.

- Het management van het verzekeringsagentschap VWM & Partners, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te 3583 Beringen (Paal), Paalsesteenweg 12, en ïn het algemeen alles wat enig verband met dit management inhoudt.

- Het verlenen van strategisch, technisch, financieel en bedrijfseconomisch advies aan ondernemingen op het gebied van management, engineering, marketing en investeringen; - Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, ondernemingen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

a~ VVor" behouden

aan het Belgisch Staatsblad L LUt l3 - vervolg

~

Mod PDF 11.1

overheidsorganisaties in verband met de algemene organisatie, management, marketing, productie, ontwikkeling en processing van hun beroepsactiviteiten, en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle middelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt uitgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het

uitoefenen van opdrachten en functies,

- Het beheer voor eigen rekening en voor derden van onroerend gced inclusief syndicus en verhuur aan derden.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samenstelling, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies dcen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Elke wijziging van het doel van de vennootschap moet vcoraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen meegedeeld worden,

DUUR

onbepaalde duur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vtfor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

v '

i:.tt Q - vervolg

Mod PDF ,i.,

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De zaakvoerders moeten samen steeds minimum vijfenzeventig procent (75 %) van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.

De zaakvoerder(s) van de vennootschap nemen alle verplichtingen inzake exclusieve samenwerking op zich die voorzien zijn in de samenwerkingsovereenkomst tussen KBC Verzekeringen en het verzekeringsagentschap VWM & Partners, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gevestigd te 3583 Beringen (Paal), Paalsesteenweg 12.

Elke voordracht tot zaakvoerder dient vooraf goedgekeurd door KBC Verzekeringen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder kan aan één of meerdere directeurs of gevolmachtigden een bepaald gedeelte van zs}n bevoegdheden inzake het dagelijks bestuur beperkt in materie en tijd afstaan. De zaakvoerder bepaalt in dit geval de bijzondere vergoedingen die met deze functie gepaard gaan.

TOEZICHT

Het toezicht over de werkzaamheden wordt uitgeoefend door de vennoten.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal plaats hebben op de maatschappelijke zetel op 20 maart om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering van rechtswege gehouden worden de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Indien het aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom, en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, zal de blote eigenaar alleen optreden bij stemmingen in verband met statutenwijzigingen, kapitaalsverhogingen of ontbinding van de vennootschap; in alle andere gevallen zal de vruchtgebruiker alleen alle rechten uitoefenen. Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een bijzondere gevolmachtigde laten vertegenwoordigen op voorwaarde dat deze zelf een vennoot is, en zelf recht heeft de vergadering bij te wonen.

MAATSCHAPPELIJK JAAR

Het maatschappelijk jaar neemt een aanvang op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

Evenwel begint het eerste boekjaar op 21 maart 2012 en eindigt op 30 september 2013.

JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten, en

afschrijvingen zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de netto-winst uit.

Deze netto-winst wordt verdeeld als volgt

vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het aanleggen van de wettelijke reserves; deze

voorafneming is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve tien ten honderd van het

maatschappelijk kapitaal bedraagt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-,

Mod POF 11.1

^Vor-

Wat a - vervolg

behouden ean het Belgisch Staatsblad

- het overschot wordt verdeeld volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Generlei verdeling van de winst heeft plaats over enig jaar zolang de eventuele verliezen van

vorige jaren, welke niet uit de reserve gedekt kunnen worden, niet zijn ingehaald.

De algemene vergadering beslist tevens of er inkomsten worden toegekend aan het belegd

kapitaal.

ONTBINDING - VEREFFENING

Alle wijzigingen aan de structuur van de vennootschap dienen te gebeuren in overleg met en

na goedkeuring door KBC Verzekeringen.

De vennootschap kan steeds worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering

die tevens de vereffenaars benoemt, hun machten en vergoeding vaststelt.

Ingeval van verlies van de helft van het kapitaal dient de zaakvoerder de kwestie voor te

leggen aan de algemene vergadering, die beslist in de vorm voorzien voor wijziging aan de

statuten.

Wanneer het verlies drie/vierden bereikt zal de ontbinding kunnen worden geëist door de

vennoten die één/vierde van de aandelen bezitten.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Wordt aangesteld als zaakvoerder der vennootschap : de heer GRIETEN Maarten,

voornoemd.

Zijn opdracht is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Voor eensluidend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd ;

- eensluidend afschrift der akte

- bankattest

Notaris Hans Derache





,





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MARTINEL

Adresse
KROONSTRAAT 231 3581 BEVERLO

Code postal : 3581
Localité : Beverlo
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande