MASSIEF PASSIEF LAAG ENERGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MASSIEF PASSIEF LAAG ENERGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.645.421

Publication

01/10/2014
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uit een akte verleden voor Meester Phil VANHAEREN, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Karl Smeets & Phil Vanhaeren, geassocieerde notarissen", met zetel te Hasselt op 10 september 2014, geregistreerd vier bladen zonder verzendingen op het eerste kantoor Registratie Hasselt I op 15 september 2014, register 5 boek 810 blad 69 vak 13, ontvangen vijftig euro, getekend de ontvanger a.i. R Gijsen, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT GOEDKEURING VAN DE REKENINGEN

De vergadering besluit de verrichtingen van de vennootschap over de periode van één, januari tweeduizend veertien tot op 10/09/2014 goed te keuren.

TWEEDE BESLUIT  KENNISNAME STUKKEN

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgernaakt door de heer Marcel Poncelet, extern accountant, kantoor houdend te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 341 bus 3, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen. De besluiten van het verslag van de externe accountant, voornoemd, luiden als volgt:

"We hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder, voorgeschreven bij artike 181 van het Wetboek der Vennootschappen.

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MASSIEF PASSIEF LAAG ENERGIE een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 0,00 e en een netto eigen vermogen van -40.121,276.

Uit de controlewerkzaamheden die we hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke betreffende normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, ge trouw en juist weergeeft, in de betekenis zoals hiervoor omschreven met uitzondering van eventuele hypothecaire inschrijvingen op het handelsfond£

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht en houdt geen rekening met eventuele kosten in verband met milieuwetgeving waarvoor eveneens voorbehoud wordt gemaakt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

11A1.1!0. il 11

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

2 2 SEP. 2O1i

Griffie

Ui

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort):

Rechtsvorm

Zetel (volledig adres)

Onderwerp(en) akte

0811.645.421

Massief Passief Passief Laag Energie

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bekstraat 35 - 3500 Hasselt

: Ontbinding en sluiting vereffening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hasselt, 10 juli 2014."

DERDE BESLUIT  ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering beslist vervolgens, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van vijfentwintig april tweeduizend veertien, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerl;

3. alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181, § 1, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

5. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Uit het voornoemde verslag van het bestuursorgaan blijkt dat de vennootschap op datum van de toestand van actief en passief geen schulden meer had ten aanzien van derden.

De zaakvoerder verklaart dat de rekening-courant ten opzichte van mevrouw BESSEMANS Greetje, echtgenote van de enige vennoot, een schuld betreft ten aanzien van het gemeenschappelijk vermogen bestaande tussen de echtgenoten Bart APPELTANTS en BESSEMANS Greetje, hetgeen wordt bevestigd door laatstgenoemde. Bijgevolg betreft dit geen schuld ten aanzien van derden.

De kosten naar aanleiding van de vereffening van de vennootschap (kosten extern accountant en notaris) werden eveneens reeds voor heden vereffend volgens verklaring van de zaakvoerder.

Thans worden de betalingsbewijzen dienaangaande voorgelegd.

De aanwezige zaakvoerder bevestigt dat de vennootschap geen andere schulden meer heeft. De enige vennoot verbindt zich er toe, voor zoveel als nodig, in te staan voor alle eventuele nog niet gekende passiva.

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden ten aanzien van derden zijn luidens voormelde verklaringen van de zaakvoerder, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar. In toepassing van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen wordt de zaakvoerder ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaar. VIERDE BESLUIT  TOEBEDELING RESTEREND ACTIEF

De vergadering stelt vast dat er geen activa meer zijn.

De enige vennoot verklaart dat hij, in voorkomend geval, alle toekomstige activa en passiva, en alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overneemt.

VIJFDE BESLUIT  ONMIDDELLIJKE SLUITING 'VEREFFENING

De vergadering beslist tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering stelt tevens vast dat ingevolge deze beslissing de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MASSIEF PASSIEF LAAG ENERGIE" definitief heeft opgehouden te bestaan.

ZESDE BESLUIT  ONTSLAG EN KWIJTING VAN ZAAKVOERDER

Ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening, besluit de vergadering uit zijn functie van zaakvoerder te ontslaan:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolo

De heer APPELTANTS Bart, nationaal nummer 75.05.07-089.50, wonende te 3500' Hasselt, B ekstraat 35.

De vergadering beslist, voor zover als nodig, gelet op artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, om de zaakvoerder, voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende het lopende boekjaar tot op 10/09/2014 volledige kwijting zonder enig voorbehoud noch reserve te verlenen.

ZEVENDE BESLUIT - BESLISSING OM DE BOEKEN EN BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP TE BEWAREN GEDURENDE DE DOOR DE WET VOORZIENE TERMIJN

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn bewaard worden te 3500 Hasselt, Bekstraat 35.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte, verslag van de zaakvoerder, verslag van de extern accountant, staat van activa en passiva.

Geassocieerd Notaris Phil Vanhaeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

23/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 14.05.2013 13123-0454-013
23/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 15.03.2012 12064-0153-012
23/11/2011
ÿþ Mot' 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

10

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL;

10-11-2011

HASSELT

Gaifne

11111111111111111111111

*11176318*

Ondernern:rtgsnr : Etszuemtng

(c" u'L^ï) :

Rechtsvcrmi

Zete9 : 0811.645.421

Massief Passief Laag Energie

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bekstraat 35, te 3500 Hasselt

eiaq IitanueN up saxaitttrr T TOmmZ Prictsruá masigiag -uang fig.

Ondemem attte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 03 augustus 2011.

De vergadering aanvaardt het ontslag als zaakvoerder van de heer Gwen Appeltants vanaf 03 augustus 2011. Er wordt kwijting verleend over zijn mandaat vanaf 01/04/2010 tot op de datum van het ontslag.

Bart Appeltants

Zaakvoerder

e i

Op de aabte rran ;_ln c7e2=e:Ê337 : %lem : huerfanez3tQM van de "tnsturent.esertr!e nataats, h-eetztj van de persa(o,n(en)

tt nagt de rcu3~.gareuun ten aestÉerr van derden te vertegem.u¢rd:gess

Verso : Dàara IIUMitelen~*e

Coordonnées
MASSIEF PASSIEF LAAG ENERGIE

Adresse
BEKSTRAAT 35 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande