MEDIA NOSTRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDIA NOSTRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.409.861

Publication

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 01.07.2013 13249-0477-010
17/01/2012
ÿþme 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na n -- - -,~' r riffie wan de akte

N EUR etELGE

DIREC T ION

4,

(=+,

iu

I

2

"LAD

"

V beh

aa Bel Stan

*1201a916*

9 -01- 20

ISCH STAATS BESTUUR

Griffie

Ondememingsnr :

Benaming (voluit} : Media Nostra

{verkort}

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Geertruistraat 82

3700 Tongeren

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Christophe NOLENS te Sint-Truiden op 20 december 2011, ter; registratie aangeboden, blijkt dat :

De heer BASTIAENS Herman, geboren te Genk op 27 september 1984, wonend te Tongeren,:! Sint-Geertruistraat 82

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam: "MEDIA NOSTRA" met zetel te Tongeren, Sint-Geertruistraat 82 met een onbeperkte duur, met als maatschappelijk doel:

- Studie- organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële handels- fiscale en sociale aangelegenheden.

- onderneming voor informatie- en kennistechnologie en gegevens-verwerking;

- het voeren en uitbaten van een studie organisatie en raadgevend bureau inzake automatisering in °: de ruime zin van het woord, het analyseren en ontwerpen van (computer) systemen, het implementeren en onderhouden van (computer) toepassingen en het verlenen van gespecialiseerde technische en commerciële adviezen aan derden (binnen het domein van de automatisering en de informatie- en communicatietechnologie);

- computerconsultancy-activiteiten en aanverwante activiteiten;

- het verlenen van fiscale, financiële, managementadviezen en adviezen van administratieve, i sociale, technische of commerciele aard;

- het deelnemen aan het management, het voeren van supervisie of beheer, het verlenen van bijstand en het leveren van diensten aan ondernemingen of vennootschappen op het gebied van financiën, administratie, organisatie, productie, verkoop, promotie, publiciteit en algemeen bestuur; iJ - de aan- en verkoop, import en export, verhuring, leasing, installatie en onderhoud van allerhande informatie- en communicatiesystemen, computerhardware en -software, met inbegrip van randapparatuur en toebehoren, mobiele hard- en software, webgebaseerde systemen, toepassingen en diensten en cloud computingoplossingen;

- de aan- en verkoop van gespecialiseerd meubilair en het ontwerpen, inrichten en onderhouden van computerzalen;

- het ontwerpen en ontwikkelen van bedrijfslogo's, huisstijlen, websites en aanverwante diensten; - het al dan niet permanent invoeren en verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van derden;

- het handelen in muziek, muziekdragers, muziekinstallaties, fotografisch materiaal en kunst in het algemeen;

- het verwerven, vervreemden, exploiteren van auteursrechten en door auteursrechten beschermde werken;

- het promoten, stimuleren, organiseren, deelnemen aan en uitvoeren van theater-gerelateerde evenementen zoals cabaret, stand-up comedy, optreden, muzikale producties, theater, improvisatietheater;

- het zoeken naar en verwerven van financiële en andere middelen voor de verwezenlijking van de hiervoor gestelde doelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden are 'het Belgisch Staatsblad

- De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als ; in het buitenland, onroerende en roerende goederen bouwen, kopen, verkopen, verkrijgen, behouden, beheren, huren en verhuren, ruilen of vervreemden

- zij kan alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen of afstaan.

- De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen, zonder uitzondering, te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderlijk zijn, alsook import en export, alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen. - De vennootschap zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of verwant doel en dit door inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

- Zij mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland op alle wij zen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

- Zij kan ook opdrachten van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld bij de oprichting op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, waarop volledig in geld ingeschreven werd en dat volstort werd bij deze oprichting ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro.

Het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbrengen in geld voor de oprichting van', de vennootschap werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij KBC Bank Tongeren, onder nummer BE41 7310 2202 2510.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer mandatarissen, vennoten of niet, "zaakvoerder(s)" genoemd.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen, tenzij deze die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, evenwel onverminderd de bepalingen hierna.

Wat de vertegenwoordigingsbevoegdheid betreft, worden alle rechtsvorderingen in naam van de É vennootschap en alle handelingen die de vennootschap verbinden, inbegrepen deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, alsook alle machten en volmachten, om geldig en tegenstelbaar aan de vennootschap te zijn, getekend door:

- hetzij één zaakvoerder;,

- hetzij door elk ander persoon handelend krachtens en binnen de perken van de aan hem geldig toegekende machtsafvaardiging, met opgave van de hoedanigheid waarin zij handelen.

De zaakvoerder(s) moeten zijn/hun hoedanigheid vermelden wanneer hij/zij namens de vennootschap teken(t)(en).

Werd benoemd als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Herman Bastiaens, wonend te Tongeren, Sint-Geertruistraat 82.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

leder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aangeduid in de oproepingsbrief op eerste maandag van de maand juni om achttien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend dertien.

Op het resultaat bepaald overeenkomstig de boekhoudkundige bepalingen wordt eerst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming'. houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd ' terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 26n' het " Belgisch Staatsblad

Er werd geen commissaris aangesteld.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Christophe Nolens

Samen neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 30.08.2016 16528-0252-009

Coordonnées
MEDIA NOSTRA

Adresse
SINT-GEERTRUISTRAAT 82 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande