MEDIA SERVICE BELGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDIA SERVICE BELGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.709.006

Publication

01/04/2014
ÿþ Mod Word, t.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 -03- 2014

HAfflie

t! 111.LIELI





Ondemerningsnr: cc) 1 ~8 ~ c~ .

Benaming

(voluit) : MEDIA SERVICE BELGIË

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Hendrik Van Veldekesingel 150 (bus 38) (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Filip JUNIIJS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 13 maart 2014, te registreren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichters

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht "Wijckmans BV" met zetel te 6243 CM Geulie (Meerssen, Nederland), Brommelen 29a, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder het nummer 14094209; opgericht bij akte verleden voor waarnemend notaris Guy Loyson te Gulen-Wittem, op 30 mei 2007.

2/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht "Holstijn BV" met maatschappelijke zetel te 6191 EV Neerbeek (Gemeente Beek, Nederland), Laurentiusstraat 42 ingeschreven in het Handelsregister van de.Kamer van Koophandel onder het nummer 14094210; opgericht bij akte verleden'

voor waarnemend notaris Guy Loyson te Guien-VVittem, op 30 mei 2007

"

3C de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht "MSM-Edison BV" met zetel te 6222NT Maastricht (Nederland), Galjoenweg 65A, ingeschreven in het Handelsregister" van de Kamer van Koophandel Limburg onder het nummer 14058823; opgericht bij akte verleden voor een waarnemer van de te Maastricht gevestigde notaris P.P.P.F. Groutars op 16 september 1998

Naam : MEDIA SERVICE BELGIi;

Maatschappelijke zetel: 3500 Hasselt, Hendrik Van Veldekesingel 150 (bus 38).

Doef

De vennootschap heeft tot doel

-Het verlenen van diensten op het terrein van audiovisuele presentaties.

-Het verzorgen van presentaties, het begeleiden er van en het adviseren daaromtrent.

-Het vervaardigen en in- en verkopen van goederen en hulpmaterialen in deze sector en het bemiddelen bij of adviseren omtrent aan te schaffen goederen en hulpmaterialen.

-Het exploiteren van know how op dit terrein ïn brede zin.

-De ontwikkeling en installatie van maatwerkoplossingen voor commerciële en openbare ruimtes binnen de vakgebieden van Audio, Visuels, Security, Architectural Lighting en Rental

-Het project- en interimmanagement.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het verlenen van advies en bijstand aan de bedrijfswereld en aan privé-personen met betrekking tot hun vermogen;

-De uitbating van overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, zowel voor ondernemingen ais voor privé personen;

-Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort.

-Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren.

-Managementactiviteiten: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

-Het management en de administratie van instellingen, bedrijven en organisaties;

-Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van organisatie, efficiëntie, kredietbeleid, fmanciëfe zaken, praktische en fiscale zaken.

-Het beheer van eigen onroerend goederen door aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan, zoals ondermeer de renovatie, het onderhoud, de instandhouding, de herstelling, de aan- en verkoop en de verhuring van deze goederen;

-Het beheer van roerende goederen door aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks daarmee in verband staan en van die aard zijn de opbrengst van die goederen te bevorderen;

-de participatie onder welke vorm ook, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming, overname, organisatie, reorganisatie en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, aankoop, ruiling of op iedere andere wijze;

-de onderneming heeft als bijkomend, sociaal geïnspireerd doel dat zij mensen uit de kansengroepen wenst aan te werven en zorg wil dragen dat werknemers goed omkaderd en begeleid worden in de onderneming, en dit met de meeste aandacht voor duurzaam ondernemen;

De activiteiten die door de wet zijn voorbehouden aan de vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

De vennootschap mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken aan andere ondernemingen, vennootschappen, groeperingen of organisaties.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag ze alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België ais in het buitenland.

Duur : De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Geplaatst Kapitaal: Het geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 E), vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven in geld door de oprichters, als volgt :

1) de vennootschap "Wijckmans BV", voornoemd sub één: één aandeel

2) de vennootschap "Holstijn BV", voornoemd sub twee: één aandeel

3) de vennootschap "MSM-Edison BV", voornoemd sub drie: achtennegentig aandelen

Elk aandeel is volgestort ten belope van één/derde (hetzij in totaal zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00 E) . Het bedrag, ten belope van de volstorting, werd gedeponeerd overeenkomstig de voorschriften van het wetboek van vennootschappen op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend bij de KBC bank (agentschap Hasselt  Katarina) zoals blijkt uit het bewijs van deponering, verstrekt door de voormelde bank, op 12 maart 2014 aan de notaris overhandigd om bewaard te blijven in diens dossier. De vennootschap heeft aldus zesduizend tweehonderd Euro (6.200 E) tot haar beschikking.

.ti 3

'I e, ,e A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Boekjaar: Het boekjaar neemt zijn aanvang op 1 januari en wordt afgesloten op 31 december (Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2015)

Reserves; verdeling van de winst;

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de toepasselijke bepalingen van de vennootschappenwet.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder, rekening houdend met de beperkingen voorzien door de vennootschappenwet.

Saldo na vereffening:

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten faste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur (voor het eerst in 2016).

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur

a) Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste vddr de vergadering op de zetel besteld zijn.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden

Bestuur:

"Artikel 13. : Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, ai dan niet vennoten.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene ver-'gadering en is steeds door haar afzetbaar.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt ais zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel 14. : Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd zullen zij afzonderlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Artikel 15. ; Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap je-1gens derden en in rechte als eiser of als verweerder, met inachtname van de regeling inzake tegenstrijdig belang.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn zullen zij elk afzonderlijk optreden.

Artikel 16.: Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht."

* Werd benoemd tot zaakvoerder zonder beperking van duur: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht "MSM-Edison BV" voornoemd die aanvaardde bij monde van haar bestuursorgaan en die aangesteld heeft als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van de opdracht van zaakvoerder de heer Marcus Laurentius Marie Stijven, geboren te Maastricht (Nederland) op 7 mei 1975, wonende te 6191 EV Beek (Nederland), Laurentiusstraat 42,

* Er werd geen commissaris benoemd.

Besluiten van de zaakvoerder

Onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit gezegde oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel besloot de aldus benoemde zaakvoerder:

1) om, met recht van indeplaatsstelling, alle administratieve formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving en eventuele latere wijzigingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer het ondernemingsloket en het sociaal verzekeringsfonds, met de macht afzonderlijk op te treden, aan :

- de heer DELDYCKE Joost, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Geverslaan 16;

- de heer LEYSSEN Robert, wonende te 3930 Hamont-Achel, Bleekstraat 13;

- de handtekeningsbevoegden van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A & B KMO PARTNERS", met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21 (bus 41), ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemingsnummer 0466,535.158, rechtsgebied Tongeren.

2) de verbintenissen aangegaan door de oprichters in naam van de vennootschap sedert 1 februari 2014 te bekrachtigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F. Junius

tegelijk neergelegd : de expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden,

aan het

Belgisch

Staatsblad

r-----, ~.._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden to vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 29.08.2016 16511-0247-009

Coordonnées
MEDIA SERVICE BELGIE

Adresse
HENDRIK VAN VELDEKESINGEL 150, BUS 38 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande