METAPAK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : METAPAK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.622.184

Publication

14/04/2014
ÿþ Mod 2.0

"1-11-1i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

, der

Neergelegçl ter grille TONGEREN

rechtbank v. koophandeJ

02 -04- 2114

De Hoofdgriftier,Griffie

Voor- 1111111J1,11.11,11111j1111111

behoude

aan het

Belgisct

Staatsblz





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ciedernerningsnr : 0873.622.184

Benaming

(voluit) : METAPAK

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel; 3730 Hoeselt, Sitsingenstraat 8

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten door Reginald Hage Goetsbloets, notaris te Hasselt, op 31 maart 2014, neergelegd voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "METAPAK", met zetel te 3730 Hoeselt, Sitsingenstraat 8 de volgende besluiten heeft genomen.

Eerste besluit : Afschaffing nominale waarde van de aandelen.

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen. Het kapitaal blijft derhalve vastgesteld op achttien-duizend zeshonderd (18.600) euro, verdeeld in 186 aandelen zon-der vermelding van nominale waarde.

Het bestaande artikel 5 van de statuten, wordt vervangen door de tekst hierna opgenomen onder artikel 5 van de nieuwe tekst van de statuten (zie zesde besluit).

Tweede besluit Verslagen.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de Voorzit-ter van de verplichting om lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder van 04 december 2013 houdende toelichting van het voorstel tot kapitaalverhoging en van het verslag van Je FRAN-COIS, bedrijfsrevisor, handelend voer de Burgerlijke BVBA Jo FRANCOIS BEDRIJFSREVISOR, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Has-seltsesteenweg 331, van 26 maart 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met het oog op de hierna vermelde kapitaalsverhoging door inbreng in nature.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrek-king tot voormelde kapitaalverhoging door inbreng in nature luidt letterlijk als volgt;

"VIL BESLUITEN

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel, dat;

1 .de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

2.de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.107 aandelen, aan een fractiewaarde van E 100,00, van de vennootschap BVBA METAPAK, allen toegekend aan de heer BLOKKEN Chris, voornoemd.

lk wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

De leden van de vergadering erkennen kennis te hebben van voor-melde verslagen en verklaren zonder voorbehoud in te stemmen met de inhoud ervan. Een exemplaar van voormelde verslagen wordt door de leden van het bureau en door de ondergetekende notaris ondertekend en zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde recht-bank van koophandel.

Derde besluit : Kapitaalverhoging door inbreng in nature ten be-lope van honderd en tien duizend zevenhonderd euro (110.700) eu-ro, met toepassing van artikel 537 WB 92.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen ten belope van honderd en tien duizend zevenhonderd euro (110.700) euro om het van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro naar honderd negen-entwintig duizend driehonderd (129.300) brengen door inbreng in nature (rekening-courant), geboekt op een aparte rekening "ontvangen voorschotten op kapitaal", mits creatie van duizend hon-derd en zeven (1,107) nieuwe aandelen zonder vermelding van no-minate waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oKen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

^-T -------

Vierde besluit Verwezenlijking van de inbreng in nature.

Deze kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering (reke-ning-courant), geboekt op een aparte rekening "ontvangen voor-schotten op kapitaar, op naam van de heer BLOKKEN Chris voor-noemd lastens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "METAPAK" met een globale inbrengwaarde van honderd en tien duizend zevenhonderd (110.700) euro, voortkomende van de uitkering van dividenden door de vennootschap (na inhouding roe-rende voorheffing), beslist in de hierboven vermelde algemene vergadering van 17 december 2013, met toepassing van artikel 537 VVIB92.

inbreng gebeurt als volgt;

-BLOKKEN Chris voornoemd brengt een schuldvordering op zijn naam met een inbrengwaarde van honderd en tien duizend zeven-honderd (110.700) euro, in ruil waarvoor hij duizend honderd en zeven (1,107) aandelen bekomt

Vervolgens komt tussen: voornoemde BLOKKEN Chris die verklaart na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat volledige kennis te hebben van de statuten der vennootschap en inbreng te doen van de schuldvordering (rekening-courant), geboekt op een aparte re-kening "ontvangen voorschotten op kapitaal", op zijn naam met een inbrengwaarde van honderd en tien duizend zevenhonderd (110.700) euro.

De vennoten bevestigen uitdrukkelijk dat de ingebrachte schuld-vordering (rekening-courant), geboekt op een aperte rekening "ontvangen voorschotten op kapitaal", voortkomt van het door hen ontvangen dividend (na aftrek van de roerende voorheffing), be-sloten door de algemene vergadering de dato 17 december 2013.

Ter vergelding van deze inbreng worden aan BLOKKEN Chris, die aanvaardt, in totaal duizend honderd en zeven (1.107) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde toegekend, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Vijfde besluit Verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris bij akte vast te stellen dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap thans, als gevolg van deze kapitaalverhoging, honderd negenentwintig duizend driehon-derd (129.300) euro bedraagt, vertegenwoordigd door en verdeeld in duizend tweehonderd drieënnegentig (1.293) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

Zesde besluit: Aanpassing van de statuten

De vergadering besluit de tekst van het artikel 6 van de statu-ten als volgt aan te passen:

"Artikel 5: Kapitaal.

Het kapitaal is vastgesteld op honderd negenentwintig duizend driehonderd (129200) euro. Het is verdeeld

in duizend tweehon-derd drieënnegentig (1.293) aandelen zonder vermelding van nomi-nale waarde,"

Laatste besluit Bevoegdheden - Diversen.

De vergadering verleent aile bevoegdheden aan de zaakvoerder met het oog op de uitvoering van de

hierboven opgenomen besluiten.

De vergadering verleent bovendien aan de ondergetekende notaris de machtiging om de bijgewerkte

volledige tekst van de statuten op te stellen en deze tekst overeenkomstig het Wetboek van Ven-nootschappen,

neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Reg inald Hage Goetsbloets

Tegelijk hiermee neergelegd;

- eensluidend afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering;

- het verslag van de zaakvoerder,

- het verslag van de bedrijfsrevisor;

- gecoördineerde statuten;

pV Bijzondere algemene vergadering;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

.1

.> Ver-behouden aan het Belgisch Staatsblad

19/08/2014
ÿþI I I i! 1 I I I 1 I I II

Motl Word 11.1

NesrpÏa-gd tnr griif ~ der rcctatbanit

v. koonhara Anlween, alti. 7onpron

0 6 "68- 2014

Be grlfller, Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0873.622.184

Benaming

(voluit) : Metapak

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sitsingenstraat 8 - 3730 Hoeseit

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het uittreksel van de buitengewone algemene vergàdering van BVBA Metapak

gehouden op 23 juni 2014 ten maatschappelijke zetel blijkt volgend besluit unaniem genomen te

zijn:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst van Sitsingenstraat 8 te 3730 Hoeselt naar Dorpheidestraat 46 te 3590 Diepenbeek. Deze wijziging gaat in vanaf 24 juni 2014

Blokken Chris

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 23.07.2012 12337-0353-013
06/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 30.09.2011 11569-0018-013
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.07.2010 10365-0046-013
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 29.06.2009 09317-0137-013
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 25.07.2008 08473-0031-013
31/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 25.07.2007 07471-0193-013
02/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 31.07.2006 06585-2917-013

Coordonnées
METAPAK

Adresse
SITSINGENSTRAAT 8 3730 HOESELT

Code postal : 3730
Localité : HOESELT
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande