MEYER ADVIESBURO BOUWPROJECTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEYER ADVIESBURO BOUWPROJECTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.004.091

Publication

03/01/2012
ÿþ Moe Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IVNV Nn I IV~IIVWII AVIVA

*12001458*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

'1! 2 `i 12 " 201%

' ; ;f1SSÉ~xfie ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0880.004.091

Benaming

(voluit) : Meyer Adviesburo Bouwprojecten, in vereffening (verkort):

Rechtsvorm : besloten vennnootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ganzenpas 8, 3910 Neerpelt

(volledig adres)

Onderwerp akte : sluiting vereffening

Blijkens een proces-verbaal verleden voor notaris Karen Sabbe met standplaats te Achel, op zeven december tweeduizend en elf , met de vermelding "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Neerpelt op 9 december 2011 boek 545 blad 94 vak 12 ontvangen vijfentwintig euro. De E.a. inspecteur M.Pirard" (volgt de handtekening), heeft de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Meyer Adviesburo Bouwprojecten, in vereffening", met zetel te Neerpelt, Ganzenpas 8, geldig beraadslagend, met éénparigheid van stemmen vastgesteld en beslist:

[...men laat weg...]

DERDE BESLISSING - Goedkeuring van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

VIERDE BESLISSING - Kwijting aan de vereffenaar

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar, De heer VAN LUIJT Marinus Joannes Cornelis, geboren te Eindhoven op 27 april 1937, (nummer Nederlands paspoort: NWL6K71F9) wonende te Eindhoven Ds. Fliednerstraat 181, voor de door hem vervulde' ve reffe n ing sopd racht.

VIJFDE BESLISSING - Sluiting van de vereffening

De vergadering beslist tot de definitieve stuiting van de vereffening van de vennootschap. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Meyer Adviesburo Bouwprojecten, in vereffening" definitief opgehouden heeft te bestaan.

ZESDE BESLISSING - Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgende adres: te Eindhoven (Nederland) Ds. Fliednerstraat 181.

ZEVENDE BESLISSING - Consignatiemaatregelen

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan schuldeisers of vennoten/aandeelhouders en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer Marinus van Luijt, voornoemd, teneinde na sluiting van de vereffening:

- het vereffeningssaldo uit te keren aan de enige vennoot.

- de geprovisioneerde schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen;

- de eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd: afschrift akte met goedkeuring plan van verdeling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n;en)

bevoegd de rechispersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2011
ÿþ Mal x.o

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

1111

'11110666*

Voo behau aan I Betgii Staats

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 l -0r.. 20u

HASSELT

rl' le

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0880.004.091

Benaming

(voluit) : Meyer Adviesburo Bouwprojecten

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Ganzenpas 8, 3910 Neerpelt

Onderwerp akte ; ontbinding benoeming vereffenaar

Blijkens een proces-verbaal verleden voor notaris Karen Sabbe met standplaats te Achel, op zeven juni tweeduizend en elf , met de vermelding "Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te Neerpelt op 9 juni 2011 boek 545 blad 11 vak 8 ontvangen vijfentwintig euro. De E.a. inspecteur a.i. J.Tielens" (volgt de handtekening), heeft de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Meyer Adviesburo Bouwprojecten", met zetel te Neerpelt, Ganzenpas 8, geldig beraadslagend, met éénparigheid van stemmen vastgesteld en beslist:

EERSTE BESLISSING  Goedkeuring Balans 31 december 2010

De algemene vergadering neemt kennis van het ontwerp van jaarrekening, bestaande uit een balans, resultatenrekening en toelichting afgesloten op 31 december 2010.

De algemene vergadering keurt de jaarrekening goed.

[...men laat weg...]

DERDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

VIERDE BESLISSING - Kennisname ontslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de, hiemavolgende zaakvoerdervan rechtswege ontslagnemend zijn:

- De heer VAN LUIJT Marinus Joannes Comelis, geboren te Eindhoven op 27 april 1937, wonende te. Eindhoven Ds. Fliednerstraat 181.

VIJFDE BESLISSING - Benoeming vereffenaar - bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar:

- de heer van Luijt Marinus, voormeld

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Bij beschikking van 28 juni 2011 werd de benoeming van de heer van Luijt Marinus, voormeld als vereffenaar bevestigd door de Rechtbank van Koophandel te Hasselt.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel. ZESDE BESLISSING - Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de. vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens. bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle

handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

uitkeringen te vernielden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord . moeten voorleggen.

ZEVENDE BESLISSING - Statutenwijzigingen

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt. De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

- vervanging van artikel 1 door de volgende tekst:

"De vennootschap, opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "Meyer Adviesburo Bouwprojecten, in vereffening". ". - vervanging van artikel 2 door de volgende tekst:

"De vennootschap bestaat met ingang van 7 juni 2011 enkel nog voor haar vereffening." - vervanging van artikel 13 door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar."

- vervanging van artikel 14 door de volgende tekst:

"De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke , rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt."

vervanging van artikel 15 door de volgende tekst:

"Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar."

ACHTSTE BESLISSING - Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan de heer Marinus van Luijt, voormeld, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE - volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan NV De Graef-Linsen & C° met zetel te Neerpelt Boseind 98, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsioket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd:

-Expeditie van de akte met staat van actief/passief, verslag raad van bestuur, verslag bedrijfsrevisor

-Afschrift homologatie benoeming Rechtbank van Koophandel

-Gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beiouden

aan het

Belgisch Staatsblad

4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 30.08.2010 10494-0326-012
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 25.08.2009 09633-0354-011
29/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 24.07.2008 08460-0162-011
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 29.08.2007 07651-0224-011

Coordonnées
MEYER ADVIESBURO BOUWPROJECTEN

Adresse
GANZENPAS 8 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande