MIXED FLAVOURS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIXED FLAVOURS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.950.495

Publication

08/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-01-2015

Griffie

*15300367*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507950495

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Mixed Flavours

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Rose-Marie Vanhelmont te Hasselt op eenendertig december tweeduizend veertien, nog te registreren, blijkt dat:

1) De heer CAUBERGH Maarten, geboren te Genk op tweeëntwintig mei negentienhonderd zesentachtig (nationaal nummer 86.05.22-359.46), echtgescheiden, wonende te 3740 Bilzen, Tongersestraat 51.

2) De heer BLEECKX Laurens, geboren te Rumst op drieëntwintig augustus negentienhonderd vierennegentig (nationaal nummer 94.08.23-469.95), ongehuwd, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Vossevelden 11.

3) Mevrouw VAN WELDEN Marcella Peter Caroline, geboren te Antwerpen op zeven november negentienhonderd zevenenzestig (nationaal nummer 67.11.07-408.90), echtgenote van de heer VAN HERBRUGGEN Eddy Gustaaf Philemon, geboren op dertig januari negentienhonderd eenenzestig, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Clemenceaustraat 207.

4) De heer CAUBERGH Johnny Jacob Corry Isidoor, geboren te Lanaken op vier april negentienhonderd drieënzestig (nationaal nummer 63.04.04-281.77), echtgenoot van mevrouw MEUFFELS Sonja Hubertina, geboren op vijf maart negentienhonderd zesenzestig, wonende te 3620 Lanaken, Hoofreen 28.

Nagemelde vennootschap opgericht hebben:

Vorm  naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar maatschappelijke benaming luidt Mixed Flavours.

Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3740 Bilzen, Tongersestraat 51.

Hij kan overgebracht worden naar een andere plaats in het Nederlandstalig taalgebied of in Brussel bij eenvoudig besluit van de bestuurder of alle bestuurders gezamenlijk indien er meerdere bestuurders zijn. De bestuurder maakt de wijziging van de zetelvestiging openbaar door neerlegging van het besluit in het vennootschapsdossier en publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tezelfdertijd licht de bestuurder de vennoten bij brief in over de zetelverplaatsing.

Voor een zetelverplaatsing naar het Franstalig taalgebied in België is een beslissing nodig van de buitengewone algemene vergadering, genomen met inachtneming van de regels gesteld voor een wijziging van de statuten, en waarbij de volledige tekst der statuten in het Frans worden vertaald. De zetel moet in alle bekendmakingen nauwkeurig aangewezen worden.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft als doel, zowel in binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks:

- Uitbating en inrichting van tearooms en restaurants; restaurants van het traditionele type; de verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens, restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends; de cafés, restaurants (tavernes).

Onderwerp akte :

Tongersestraat 51 3740 Bilzen

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Uitbating en inrichting van tea-rooms, fastfood-zaken, snackbars, frituren, tavernes en brasseries, bistro s en dergelijke, verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants.

- Uitbating van restaurant, tearoom, frituur, brasserie, taverne, café, broodjesbar, hotel, bed en breakfast, catering, traiteurservice met of zonder terbeschikkingstelling van personeel, verkoop van afhaalmaaltijden, inrichting van feesten en evenementen, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

- Het uitbaten, verhuur en verkoop van drank- en eetwarenautomaten en ontspanningstoestellen. Hiervoor mag de vennootschap alle aankopen doen van dranken, eetwaren, rookwaren en al wat nodig is voor de exploitatie van haar instellingen, en deze ook verder te verkopen aan alle soortgelijke uitbatingen, waarvan zij de opdracht zou gekregen hebben hun zaak geheel of gedeeltelijk in hun naam te exploiteren.

- Het verschaffen van traiteurdiensten.

- Uitbating en inrichting van drankgelegenheden en cafés, de verkoop van dranken voor in het algemeen consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement zoals cafés, bard, nachthallen, ...

- Uitbating en inrichting van kantines, het verzorgen van catering en uitzendkoks, het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals

luchtvaartmaatschappijen, kantines, bedrijfsrestaurants, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels, het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.

- Aan- en verkoop van dranken en deegwaren en kleine snacks.

- Het oprichten, kopen en verkopen, en de uitbating van horecazaken in de meest ruime zin van het woord, en het voeren van alle mogelijke activiteiten in verband met de horecasector, zoals onder meer de verhuring van feestzalen en andere ruimtes, het organiseren van eetmalen en feesten, de uitbating van café, taverne, tearoom, snackbar, restaurant, dancing of enig ander etablissement ressorterend onder de horecasector, de aan- en verkoop van alle daarmee verband houdende producten en diensten;

Alle mogelijke catering en cateringsprojecten.

Dit doel dient ruim geïnterpreteerd te worden. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal

Geplaatst kapitaal.

Het kapitaal vertegenwoordigt de door vennoten werkelijk verrichte inbrengen. Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

Het veranderlijk gedeelte.

Het veranderlijk gedeelte wordt verhoogd, respectievelijk verminderd telkens nieuwe vennoten toetreden en intekenen op één of meer aandelen of telkens vennoten uittreden of uitgesloten worden zonder dat een nieuwe of andere vennoot in de plaats treedt, of wanneer de vennoten nieuwe inbrengen verrichten of terugnemingen verrichten op de door hen gestorte inbrengen; dit alles mits inachtneming van de statutaire bepalingen terzake.

Voor de verhoging of vermindering van het veranderlijk kapitaal is geen statutenwijziging vereist. Het vast gedeelte.

Het vast gedeelte bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde.

Het kan slechts worden verhoogd of verlaagd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels vastgelegd voor een statutenwijziging.

Het mag nimmer verminderd worden beneden het in het Wetboek van Vennootschappen

vastgestelde minimum tenzij het meteen opnieuw verhoogd wordt tot dit minimum of tot een hoger bedrag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Inbreng geld

De comparanten verklaren bij de vennootschap in te brengen:

Staatsblad

" De heer CAUBERGH Maarten voornoemd: negenduizend tweehonderd en zeven (9.207,00) euro, waarvan drieduizend negenenzestig (3.069,00) euro volstort;

" De heer BLEECKX Laurens voornoemd: negenduizend tweehonderd en zeven (9.207,00)euro, waarvan drieduizend negenenzestig (3.069,00) euro volstort;

" Mevrouw VAN WELDEN Marcella voornoemd: drieënnegentig (93,00) euro, waarvan eenendertig (31,00) euro volstort;

" De heer CAUBERGH Johnny voornoemd: drieënnegentig (93,00) euro, waarvan eenendertig

(31,00) euro volstort;

Als vergoeding voor hun inbreng worden de aandelen als volgt verdeeld:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Door de heer CAUBERGH Maarten voornoemd: zesduizend honderd achtendertig (6.138,00) euro;

" Door de heer BLEECKX Laurens voornoemd: zesduizend honderd achtendertig (6.138,00) euro;

" Door mevrouw VAN WELDEN Marcella voornoemd: tweeënzestig (62,00) euro;

" Door de heer CAUBERGH Johnny voornoemd: tweeënzestig (62,00) euro.

Bestuur  Vertegenwoordiging

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, al dan niet vennoot, benoemd door

de algemene vergadering.

De duur van het mandaat van bestuurder is onbepaald.

Indien een rechtspersoon tot bestuurder benoemd wordt, moet deze onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen, die belast wordt

met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurder kan te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Aftredende bestuurder is herbenoembaar.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in

zijn vervanging kan worden voorzien.

De benoeming van de bestuurder en zijn ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door

neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een

uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage van het

Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Bevoegdheden

Het bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen van bestuur en beheer te

verrichten die binnen het raam van het maatschappelijk doel vallen, met uitzondering van wat de wet

of de statuten aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Is er slechts één bestuurder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee bestuurders dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

Zijn er drie of meerdere bestuurders dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt

volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer

bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. Verder mag hij voor bepaalde taken

bevoegdheden toekennen aan derden.

en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro is

gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE85 0689 0163 2306, geopend namens de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank NV.

De comparanten overhandigen aan de notaris een door de voornoemde instelling afgeleverd attest de dato 31 december 2014 teneinde het in haar dossier te bewaren.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro.

Blijft nog te storten:

" De heer CAUBERGH Maarten voornoemd: negenenennegentig (99) aandelen;

" De heer BLEECKX Laurens voornoemd: negenenennegentig (99) aandelen;

" Mevrouw VAN WELDEN Marcella voornoemd: een (1) aandeel;

" De heer CAUBERGH Johnny voornoemd: een (1) aandeel;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten

rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de

vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, die alleen

optreedt.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de

hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

Jaarvergadering

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats en op de dag en het

uur aangewezen in de uitnodigingen. Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering

notulen opgemaakt. Op elke algemene vergadering wordt tevens een aanwezigheidslijst

bijgehouden.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van juni om twintig (20) uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winst

De resultatenrekening geeft aan welke winst de vennootschap gemaakt heeft in het afgesloten

boekjaar.

Op voorstel van de bestuurder beslist de algemene vergadering over de bestemming die hieraan zal

worden gegeven, met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

De gedelegeerd bestuurder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop eventuele dividenden zullen

worden uitgekeerd.

Elke bestuurder heeft het recht, tijdens de zitting van de algemene vergadering, de beslissing met

betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet

geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende overeenkomst van de

algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening

definitief vast te stellen.

Eerste jaarvergadering en eerste boekjaar.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaats vinden in 2016.

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2015.

Benoeming bestuurder.

Met eenparigheid van stemmen benoemen de oprichters tot bestuurders:

De heer CAUBERGH Maarten, voornoemd,

De heer BLEECKX Laurens, voornoemd.

Allen verklaren hun mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door

enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Raad van bestuur

Nadat de raad van bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich te verenigen met het oog op

de benoeming van de gedelegeerd bestuurder.

Wordt tot gedelegeerd bestuurder benoemd : de heer CAUBERGH Maarten, voornoemd, die dit

mandaat verklaart te aanvaarden.

Volmacht

De naamloze vennootschap STIMAA te 3583 Beringen, Paalsesteenweg 154, of elke andere door

haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de

fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij

de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van

Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van

de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te

ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van

het mandaat waarmee hij belast is.

Wordt bij afzonderlijk schrijven neergelegd op de bevoegde rechtbank van koophandel: de

onderhandse volmacht de dato 30 december 2014.

(get.) Notaris Vanhelmont.

03/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

Hol-b11-711 In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iu





Ondernemingsnr : 0507950495

Benaming

(voluit) : MIXED FLAVOURS

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tongersestraat 51 3740 Bilzen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling bestuurder

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 29/06/2015 blijkt dat mevr. Meertens Ellen, geboren te Genk op 08/08/1990 en wonende Omstraat 48 bus 2 3620 Lanaken aangesteld wordt als bestuurder, met ingang van 01/07/2015,

Caubergh Maarten

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

y. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MIXED FLAVOURS

Adresse
TONGERSESTRAAT 51 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande