MJUZIKCAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MJUZIKCAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.039.929

Publication

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 15.06.2013 13177-0376-010
23/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.03.2012, NGL 17.03.2012 12065-0549-010
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 22.06.2011 11185-0094-011
20/01/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lat

11111.1),ItnII,IRI111

Ondernemingsnr : 0459.039.929

Benaming :

(voluit): JVA RECORD STORE III

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 3560 Lummen, Notenstraat 21

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10 -01- 2011

HASSeeffie

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  DOELSWIJZIGING  NAAMSWIJZIGING  OMZETTING KAPITAAL IN EURO  BENOEMING ZAAKVOERDER - AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Tekst :

Uit een akte verleden voor notaris Jan LAMBRECHT te Lummen op 23/12/2010 "Geregistreerd, vier blad(en) geen verzending(en). te Hasselt, op 29 december 2010 Boek 783 blad 07 vak 18. Ontvangen: 25,00 Euro, de ontvanger: K. Blondeel", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JVA RECORD STORE III" het volgende besloten heeft

EERSTE BESLISSING

Volgens artikel 287 W. Venn geeft de zaakvoerder in een verslag van vijftien december tweeduizend en tien omstandige verantwoordig van de doelwijziging die hij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, afgesloten op dertig! september tweeduizend en tien. De vennoot erkent dat hij van beide stukken heeft kunnen kennis nemen op de wijze als voorzien werd in het wetboek van vennootschappen. De buitengewone algemene vergadering beslist het voorstel van de zaakvoerder te volgen.

Î De vergadering beslist ten gevolge hiervan artikel 3 van de statuten uit te breiden met de volgende tekst:

 Het geven van lessen in muziek zowel privé lessen als aan conservatoria als aan bands

 Het organiseren en spelen van concerten.

 Het begeleiden van de organisatie van concerten en andere evenementen.

 Het optreden als muzikant, produceren en verdelen van muziek opnames op cd en andere geluidsdragers

 Het optreden als manager van muzikanten en zangers

 Het verstrekken van advies met betrekking tot instrumenten, het tussenkomen in de aan- en verkoop van instrumenten

 Het verlenen van advies met betrekking tot administratieve en commerciële diensten

Zodoende zal artikel 3 van de statuten thans integraal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel.

De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de verhuring van geluidsdragers in de ruimste zin van

het woord, de verkoop en het promoten van posters, stickers, T-shirts en soortgelijke attributen, van

artikelen voor meubilering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting

Radio- elektrisch materieel : omvat radio- en televisietoestellen, platenspelers, geluids- en

beeldrecorders, fonoplaten, televisietoestellen in gesloten kring, versterkings- en hifi materieel,

toestellen voor intercommunicatie en hun toebehoren.

Groot- en kleinhandel van papierwaren, boeken, kantoorbehoeften en artikelen voor muziek: omvat

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

'~~ëlgtscF

Staatsblad

Luik B - vervolg

muziekstukken en fonoplàten en compact discs. Het geven van lessen in muziek zowel privé lessen als aan conservatoria als aan bands Het organiseren en spelen van concerten.

Het begeleiden van de organisatie van concerten en andere evenementen.

Het optreden als muzikant, produceren en verdelen van muziek opnames op cd en an-dere geluidsdragers

Het optreden als manager van muzikanten en zangers

Het verstrekken van advies met betrekking tot instrumenten, het tussenkomen in de aan- en verkoop van instrumenten

Het verlenen van advies met betrekking tot administratieve en commerciële diensten

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in on- of rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, en dit i zowel in België ais in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle onder-nemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn I grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te ver-gemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook funktios van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen naar "MJUZIKCAGE". ! De vergadering beslist artikel 1 van de statuten te vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Mjuzikcage".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere i stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA" 1 i leesbaar weergegeven. Î Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de i vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer" DERDE BESLISSING

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro, zodat het kapitaal' zevenendertigduizend honderd vierentachtig euro en twee cent bedraagt. De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenendertigduizend honderd vierentachtig euro twee cent (¬ 37.184, 02) Het is vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen met een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (E 24,79).

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist als bijkomende niet-statutaire zaakvoerder te benoemen :

Juffrouw Marx Elvsa, geboren te Diest op tien februari negentienhonderd tweeën-negentig, nationaal nummer 92.02.10 302-83, wonende te 3560 Lummen, Notenstraat 21.

i Haar mandaat gaat in op één januari tweeduizend en elf en heeft een onbepaalde duur.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.. VIJFDE BESLISSING

De vergadering besluit de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, het Wetboek van Vennootschappen en de wetgeving op de corporate governance en de nieuwe vereffeningsprocedure tevens worden de overbodige dan wel achterhaalde bepalingen geschrapt en met het oog op de coördinatie worden de artikelen hernummerd waarna de vergadering de navolgende nieuwe tekst van de statuten goedkeurt :

Il. STATUTEN

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één - NAAM De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "MJUZIKCAGE".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap_metbeperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting _'BVBA",_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

~,

.,,



Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

--~ëí-gïscFiw

Staatsblad



; leesbaar weergegeven.

j Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de I vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee - ZETEL De zetel is gevestigd te 3560 Lummen, Notenstraat 21.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel drie - DOEL

"De vennootschap heeft tot doel: De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de verhuring van geluidsdragers in de ruimste zin van het woord, de verkoop en het promoten van posters, stickers, T-shirts en soortgelijke attributen, van artikelen voor meubilering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting

Radio- elektrisch materieel : omvat radio- en televisietoestellen, platenspelers, geluids- en beeldrecorders, fonoplaten, televisietoestellen in gesloten kring, versterkings- en hifi materieel, toestellen voor intercommunicatie en hun toebehoren. Groot- en kleinhandel van papierwaren, boeken, kantoorbehoeften en artikelen voor muziek: omvat l muziekstukken en fonoplâten en compact discs. Het geven van lessen in muziek zowel privé lessen als aan conservatoria als aan bands

Het organiseren en spelen van concerten.

Het begeleiden van de organisatie van concerten en andere evenementen.

Het optreden als muzikant, produceren en verdelen van muziek opnames op cd en andere

geluidsdragers }

Het optreden als manager van muzikanten en zangers

Het verstrekken van advies met betrekking tot instrumenten, het tussenkomen in de aan- en verkoop l van instrumenten Het verlenen van advies met betrekking tot administratieve en commerciële diensten

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of j I onroerende handelingen mogen verrichten in on- of rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, en dit ;zowel in België als in het buitenland.

I Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of ! I vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn I grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook funktios van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. TITEL TWEE - KAPITAAL

!Artikel vijf - KAPITAAL

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenendertigduizend honderd vierentachtig euro twee cent (¬ 37.184,02)

Het is vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen met een nominale waarde van vierentwintig euro negenenzeventig cent (¬ 24,79).

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

I Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de ! uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Artikel tien - BEVOEGDHEDEN Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

I De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere !volmacht aan een derdepersoon van hun keuze overdragen_ - __





















































i 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Il."

VOOd-

behouden

aan het

~~ëTgisc

Staatsbiad

Luik B - vervolg

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hul dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen. TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de ! eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de j dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene I vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerders) en, in voorkomend geval, de commissaris, !gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van I Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de

oproepingsbrief. i

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar .

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de I vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel achttien - ONTBINDING Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door j de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit I tengevolge van een besluit van de algemene vergadering. Î De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals; I bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s). I

ZEVENDE BESLISSING

j De verschijners stellen daarop aan ais bijzondere gevolmachtigden met macht van inde-plaatsstelling, Boekhoudkantoor Rony Claes BVBA met maatschappelijke zetel te 2450 Meerhout, Bevrijdingslaan 207 aan wie de macht verleend wordt, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of ! noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL,

Jan LAMBRECHT, notaris.

TERZELFDERTIJD NEERGELEGD: een uitgifte, gecoördineerde statuten, bijzonder verslag

zaakvoerder, staat van activa en passiva

30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 26.06.2010 10218-0534-011
19/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 18.06.2009 09242-0143-011
19/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 17.06.2008 08231-0177-011
13/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 12.07.2007 07384-0318-011
06/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 05.07.2006 06411-2178-013
08/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 06.06.2005, NGL 06.07.2005 05433-4988-013
22/09/2004 : LE097815
14/07/2004 : LE097815
08/07/2003 : LE097815
20/07/2001 : LE097815
19/07/2000 : LE097815
26/08/1999 : LE097815
21/02/1998 : LE97815
09/08/1997 : LE97815
29/10/1996 : BG85350

Coordonnées
MJUZIKCAGE

Adresse
NOTENSTRAAT 21 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande