MOBILITYWORKS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOBILITYWORKS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.741.715

Publication

06/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14300114*

Neergelegd

02-01-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0543741715

Benaming (voluit): MobilityWorks (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3621 Lanaken, Veldstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bij akte verleden voor notaris Dorine MERLO, geassocieerd notaris te Rekem-Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen , met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13 en met ondernemingsnummer BTW BE 0838.588.952, op twee januari tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "MobilityWorks opgericht.

Vennoten-oprichters:

1) De heer MARTENS Bart Martin Hubert, directeur, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Geleen (Nederland) op acht juni negentienhonderd achtenzestig, echtgenoot van mevrouw PAULI Inez, hierna vermeld, wonende te 3621 Rekem-Lanaken, Veldstraat 2;

2) Mevrouw PAULI Inez Sylvia Maria, management-assistent, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Geleen (Nederland) op tien maart negentienhonderd zeventig, echtgenote van de heer MARTENS Bart, voornoemd, wonende te 3621 Rekem-Lanaken, Veldstraat 2.

De heer en mevrouw MARTENS-PAULI, beiden voornoemd, zijn gehuwd te Beek (Nederland) op vijftien juni negentienhonderd zesennegentig onder het stelsel van geen enkele huwelijksvermogensrechtelijke gemeenschap van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Robbert Alexander GALLAS, te  s-Gravenhage op vier juni negentienhonderd zesennegentig, niet gewijzigd tot op heden.

Naam:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "MobilityWorks".

Maatschappelijke zetel:

De vennootschap is gevestigd te 3621 Rekem - Lanaken, Veldstraat 2.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

De zaakvoerder mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

Kapitaal:

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR), en is vertegenwoordigd door HONDERD ZESENTACHTIG (186) aandelen, hebbende elk een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) deel van het kapitaal.

Het is bij de oprichting volstort ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO  6.200,00 EUR.

Doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

1. Specialist in IT en Tele- en Visuele Communicatie:

Het geven van advies, verkoop, implementatie en beheer van tele- en visuele communicatieservices en  systemen. Met inbegrip van telefonie, mobiele telefonie, videoconferentie, unified communications, geautomatiseerde werkplekken en dergelijke;

2. De vennootschap zal managementconsultancy, -adviezen en -ondersteuning verlenen;

3. De vennootschap zal interim management verlenen;

4. Activiteiten in verband met informatica, multimedia, internet,

internettoepassingen, online verkopen van alle goederen, online marketing communicatie, verstrekking van allerhande adviezen in de informatieverwerking, commercialisering van alle producten in samenhang met voorgenoemde activiteiten;

5. Website design en beheer;

6. Computer- en consultancy-activiteiten;

7. Het creëren, uitwerken en realiseren van opleidingen, trainingen, workshops, seminars;

8. Het creëren, uitwerken en realiseren van evenementen en vakbeurzen;

9. Agentschap voor public relations en communicatie;

10. Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in de vakgebieden public relations en communicatie;

11. Het verrichten van alle studies, werken en ontwerpen ook voor rekening van derden, en het verlenen van adviezen in de administratieve, commerciële en technische sfeer;

12. De vennootschap zal activiteiten ontplooien van een tussenpersoon in de handel;

13. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving of op enige ander wijze belangen nemen in andere ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband van bijhorigheid of samenhang vertoont met het hare. Zij mag alle daden stellen en verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of de verwezenlijking of uitbreiding ervan kunnen bevorderen;

14. Beheren, verwerven en uitbouwen van een onroerend en roerend vermogen/portefeuille voor eigen rekening;

Deze opsomming is niet limitatief doch enkel exemplatief.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Voorzover een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder van de vennootschap, dient deze rechtspersoon te handelen naar de voorschriften van artikel 61 paragraaf twee van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekening en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van de mei om zestien uur (16.00u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Maatschappelijk jaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Verdeling winst:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Verdeling batig saldo vereffening:

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans, zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt:

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde (niet-vennoot) kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Slotverklaringen:

- Het eerste boekjaar begint op het ogenblik van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde donderdag van de maand mei tweeduizend zestien om zestien uur (16.00u), overeenkomstig de statuten.

- Benoeming niet-statutaire zaakvoerder: terstond komen alle vennoten in algemene vergadering bijeen om een niet-statutaire zaakvoerder aan te stellen, en over te gaan tot de benoeming en te beraadslagen nopens de punten die zij nuttig zal achten om op de agenda

Luik B - Vervolg

geplaatst te worden, dit alles onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 68 Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist een niet-statutaire zaakvoerder te benoemen en kiest tot deze functie: de heer MARTENS Bart, voornoemd, hier aanwezig en die verklaart te aanvaarden. Deze zaakvoerder is aangeduid voor een onbepaalde duur.

Het zaakvoerderschap is bezoldigd, tenzij hierover een andere beslissing genomen wordt door de zaakvoerders.

De hoogte van de bezoldiging aan de zaakvoerders, wordt jaarlijks bekrachtigd door de algemene vergadering. Deze bezoldiging wordt onder de algemene onkosten geboekt.

- De vennootschap neemt met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

- Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan boekhoudkantoor AZas, te 2930 Brasschaat, Kennislei 21 of een andere lasthebber de nodige machten verleend om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de Belasting over de Toegevoegde Waarde en Belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer, aansluitingen bij een sociale kas, en dergelijke en om alle noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, voor Registratie.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
MOBILITYWORKS

Adresse
VELDSTRAAT 2 3621 REKEM

Code postal : 3621
Localité : Rekem
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande