MONACELL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MONACELL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.813.044

Publication

05/06/2014
ÿþ,. ri»

i, MadWeill.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK Van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

26 MEI 2014

Griffie

1 I 11,11,11811,1111

t s.

11 III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belze

1

Ondernemingsnr: 0536.813.044

Benaming

(voluit) : MONACELL

(verkort)'.

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Agoralaan Abis, 3590 Diepenbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming bijkomend zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger

De bijzondere algemene vergadering d.d. 01/04/2014 beslist met emparigheid van stemmen te benoemen als bijkomend zaakvoerder vanaf heden ; Life Sciences Consulting BVBA, Kempische Steenweg 140, 3500 Hasselt met als vaste vertegenwoordiger: de heer Motmans Kris wonende te 3850 Neuwerkerken, Grotestreat 155.

De bijzondere algemene vergadering d.d. 01/04/2014 van Life Sciences Consulting BVBA, Kempische Steenweg 140, 3500 Hasselt beslist met éériparigheld van stemmen te benoemen als vaste vertegenwoordiger varier heden ; de heer Motmens Kris wonende te 3850 Nieuwerkerken, Grotestraat 155.

Ember NV Life Sciences Consulting BVBA

Gillessen Hubert Motmans Kris

Zaakvoerder Zaakvoerder

-- ...... - ---

On de laatste blz. van Lufk B vermerden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarls, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

06/08/2013
ÿþOndernemingsnr: c S3 C $ "`' `-)t

Eienaming: MONACELL

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3590 Diepenbeek, Agoralaan Abis

Onderwerp akte: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op achttien juli tweeduizend en dertien, dat:

1. De naamloze vennootschap "EMBER", met zetel te 2560 Nijlen, Bartstraat 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0453.240.814, opgericht bij akte verleden voor notaris Jozef Coppens te Vosselaar op elf augustus negentienhonderd vierennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van één september daarna onder nummer 940901-204,

2. De heer GILLESSEN Hubert Jean Marie Francois, geboren te Heerlen (Nederland) op zesentwintig juli negentienhonderd vijfenveertig, echtgenoot van mevrouw ZEGELS Anna Maria, wonende te 3620 Lanaken, Meesjesstraat 9, verzocht hebben de statuten authentiek vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij verklaren op te richten onder de naam: MONACELL.

KAPITAAL  ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de aandelen wordt door de oprichters ingeschreven a pari in speciën als volgt:

- De naamloze vennootschap EMBER die aanvaardt: negenennegentig (99) aandelen tegen

een bedrag van negenenveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 49.500,00);

- De heer GILLESSEN Hubert, die aanvaardt: één (1) aandeel tegen een bedrag van

vijfhonderd euro (¬ 500,00).

Totaal onderschreven: honderd (100) aandelen tegen vijftigduizend euro (¬ 50.000,00),

De oprichters verklaren en erkennen dat het kapitaal volledig volstort is. De vennootschap beschikt

bijgevolg over een bedrag vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend

namens de vennootschap.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

II. STATUTEN (UITTREKSEL)

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "MONACELL".

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 3590 Diepenbeek, BioVille Diepenbeek, Agoralaan Abis.

Artikel drie - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

$tudies en wetenschappelijke activiteiten in de medische, paramedische, farmaceutische en

biotechnologie, zowel humaan als veterinair.

De ontwikkeling, productie en de wereldwijde commercialisatie en distributie van research reagentia,

eneesmiddelen, diagnostica, voedingssupplementen, voedingsproducten, verzorgingsproducten,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR St

30-01-21

3ELG1SCH STAA

aECnx9s ~:I,v~is1 KOS7H V37EL

19 JULI 2013 HAS E

" e ~

V beh aa Bel Staa

Luik B - vervolg

diervoeders, meststoffen, insecticiden, pesticiden en andere substanties, Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen ln, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Het verrichten van onderzoek en ontwikkeling op het gebied van diagnostiek, behandelingsmethoden en geneesmiddelen voor humane en veterinaire geneeskunde, met al hetgeen daartoe behoort of daartoe dienstig is, alles in de ruimste zin van het woord, Zij kan daarbij onderzoeksmethoden aanwenden, bestendig verbeteren en constant vernieuwen. Zij kan alle activiteiten ontwikkelen die haar toelaten om moleculen en substanties te isoleren, produceren, te testen, klinische proeven te ondernemen en alle procedures te doorlopen die haar toelaten om de ontwikkelde producten te commercialiseren, in licentie te geven of op enige andere wijze te gelde te maken.

Onderneming in onroerende goederen; welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen.

De verwerving en de uitbating van brevetten en licenties.

Het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel, het voeren van algemene tradingactiviteiten, inbegrepen de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is indicatief en niet beperkend.

Artikel vier- DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel negen - BESTUUR

I Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien -- BEVOEGDHEDEN

4-¢

Luik B - vervolg

Bestuursbevoegdheden

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een drie / vierde meerderheid der uitgebrachte stemmen.

In afwijking van de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder met een gewone meerderheid wordt over zijn ontslag beslist met een drie/vierde meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht ais eiser of als verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Beëindiging mandaat zaakvoerder

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder. Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand december om zeventien uur (17.00u). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die ook vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daarop volgend jaar,

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt,

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel achttien - ONTBINDING - VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s), een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

I Il. OVERGANGSBEPALINGEN

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

) Voor- 4 4,,,r

behÙuden. aan het ~Igfs + Luicc B - vervolg

Staatsblad

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op dertig juni tweeduizend vijftien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand december tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

4. Volmacht

Comparanten geven volmacht aan N.V. Actotech, met zetel te 1780 Wemmel, P. Remekerstraat 22, RPR 0430.041.877, vertegenwoordigd door de heer Mertens Willy of eender welke aangestelde, voor alle formaliteiten in het ondernemingsloket en de K.B.O., alsmede aile B.T.W.-, fiscale, en juridische formaliteiten.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één;

b. te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder: de naamloze vennootschap EMBER, met zetel te 2560 Nijlen, Bartstraat 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0453.240.814, rechtsgebied Mechelen, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer GILLESSEN Hubert voornoemd die reeds verklaarde te aanvaarden en bevestigt niet te zijn getroffen door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur,

d. dat het zaakvoerderschap onbezoldigd is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neer " ele " d: afschrift van de o" richtin sakte + ko ie volmacht.

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 26.12.2015, NGL 14.01.2016 16012-0330-016

Coordonnées
MONACELL

Adresse
AGORALAAN ABIS 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande