MORADO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MORADO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.947.369

Publication

29/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-01-2015

Griffie

*15301760*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0578947369

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Morado

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Jessy HOUBEN, notaris-plaatsvervanger te Houthalen-Helchteren, vervangende notaris Marc Swolfs, aangesteld bij beslissing van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Hasselt op tien oktober tweeduizend veertien, verleden op 27 januari 2015, te registreren, wat volgt :

Oprichter

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROGIERS INVESTMENT COMPANY", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3850 Nieuwerkerken, Zwarteindestraat 78.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0837.043.286 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE 0837.043.286.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERSUS INVEST", waarvan de

maatschappelijke zetel gevestigd is te 3660 Opglabbeek, Nijverheidslaan 1527a.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0894.456.992 en onderworpen aan de

B.T.W. onder nummer BE 0894.456.992.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Naam : Morado

Zetel : 3660 Opglabbeek, Nijverheidslaan 1527a

Duur : Onbeperkte duur

Doel: De vennootschap heeft tot doel :

- Productie van onderdelen voor transportmiddelen

- Distributie

- Groot- en kleinhandel van onderdelen voor transportmiddelen

- aankoop en verkoop in het groot en in het klein, zowel in binnen- als buitenland van computers en

computeronderdelen, -programma s en data entry, -supplies;

- werkzaamheden in verband met computer en computerverwerking;.

- de invoer, de uitvoer, de aankoop, de verdeling, de vertegenwoordiging, de verhuring van auto- en

transportvoertuigen van alle aard, nieuwe en tveedehandswagens, motorfietsen en fietsen van alle

nijverheidsmaterieel en gereedschap, van wisselstukken en onderdelen, van verbruiksartikelen en

onderhoudproducten, inbegrepen vloeibare brandstoffen, alle olie- en smeermiddelen;

- de herstelling en het onderhoud van de hierboven vermelde waren, de herstelling van koetswerk,

inbegrepen het schilderen;

de uitbating van garages en van hun parkings voor motorvoertuigen, het vervoer van personen en

goederen, de verhuring, financiering en de leasing;

het verstrekken van adviezen en diensten op technisch en zakelijk vlak;

- de aan- en verkoop in het groot en in het klein, zowel in binnen- als in het buitenland van

accessoires, toebehoren en benodigdheden voor elk soort voertuig, evenals alle mogelijke

activiteiten in de ruimste zin van het woord, welke hiervan afgeleid zijn, deze aanvullen of die

betrekking hebben op bedoelde activiteiten;

Onderwerp akte :

Nijverheidslaan 1527 Bus a 3660 Opglabbeek

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de aan- en verkoop, beheer, uitbating, huur en verhuur van alle roerende en onroerende goederen; - het waarnemen van bestuursmandaten;

- het verlenen van advies in management, marketing, sales en recruitment;

- de participatie onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële of financiële, industriële of andere, de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste lening of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze;

- het verlenen aan ondernemingen van alle bijstand, hetzij financieel, met inbegrip van borgstelling of avalgeving, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratie;

- de verwerving en/of de uitbating van brevetten en concessies;

- het uitvoeren van alle studies betreffende bovenvermelde werkzaamheden,

Om dit doel te verwezenlijken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan tevens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zestigduizend euro (60.000,00 EUR) Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig volstort.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekeningnummer op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 19 januari 2015 afgeleverd bankattest.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Indien de zaakvoerder statutair werd benoemd, kan hij niet worden ontslagen dan met het eenparig goedvinden van alle vennoten. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Het mandaat van zaakvoerder wordt kosteloos uitgeoefend, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling is echter niet tegenstelbaar aan derden.

De enige zaakvoerder, vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij ieder afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Controle

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap met toepassing van het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedragen worden aan een commissaris die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en die bevoegd is, zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De commissaris voert de titel van commissaris-revisor.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de achtentwintigste van de maand juni om elf uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Bestemming winst - reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa, zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet bevatten :

- het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en de uitbreiding;

- behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd was met de voorschriften of indien zij daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van de winst wordt ten minste één/twintigste vooraf­genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van het aandelenbezit en de gedane stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten de winst of een deel ervan te reserveren. Benoeming zaakvoerder

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

de heer ROGIERS Erik Ronny Felix, geboren te Heusden op 31 januari 1967, wonende te 3850 Nieuwerkerken (Kozen), Zwarteindestraat 78

Bezoldiging zaakvoerder

De bezoldiging van de zaakvoerder wordt bepaald of achteraf bevestigd door de algemene vergadering.

Eerste boekjaar  Eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint vanaf de verkrijging door de vennootschap van rechtspersoonlijkheid en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering vindt plaats op de in de statuten voorziene datum van het jaar tweeduizend zestien.

Overname verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2015, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel en expeditie van onderhavige akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend, nu en in de toekomst, aan Feniks Accountants Limburg office te 3840 Borgloon, Terhove 140, ondernemingsnummer 562.762.920, of een in de plaats gestelde subgedelegeerde, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de BTW, de belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen, enz.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Jessy Houben, notaris-plaatsvervanger te Houthalen-Helchteren, vervangende notaris Marc Swolfs, aangesteld bij beslissing van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Hasselt op tien oktober tweeduizend veertien

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

Coordonnées
MORADO

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 1527, BUS A 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande