MOSTERD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOSTERD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.787.912

Publication

19/09/2014
ÿþ ModWote 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111#11)11)ij1111111111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

10 SEP, 2014

Griffie

Ondernemingsnr 0880.787.912 Benaming

(volait) : Mosterd (verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kroonwinningstraat 57, bus A, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 28 augustus 2014.

Huidig fusievoorstel werd overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen ln gezamenlijk overleg opgemaakt door de zaakvoerder van Mosterd BVBA, een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Kroonwinningstraat 57, Bus A, 3500 Hasselt, België, en ondernemingsnummer BTW BE 0880.787.912 RPR Hasselt ("Mosterd"), en de raad van bestuur van Plan.Net Belgium NV, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Spiegellaan 63, 1785 Merchtem, België, en ondernemingsnummer BTW BE 0474.732.450 RPR Brussel ("Plan.Net Belgium").

I. Structuur van de voorgestelde fusie

Aangezien Plan.Net Belgium op het ogenblik van de fusie eigenaar zal zijn van alle aandelen van Mosterd, zal de voorgestelde fusie een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676,10 van het Wetboek van vennootschappen uitmaken, en plaatsvinden overeenkomstig artikel 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Krachtens artikel 676, 10 en artikel 682, 3° van het Wetboek van vennootschappen, zal de voorgestelde verrichting tot gevolg hebben dat alle activa en passive, alle rechten en verplichtingen, niets uitgezonderd of voorbehouden, van Mosterd van rechtswege zullen overgaan op Plan.Net Belgium. Bij voltrekking van de voorgestelde fusie zal Mosterd van rechtswege en zonder vereffening worden ontbonden.

De in dit voorstel beschreven met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting blijft onder voorbehoud van de goedkeuring van de voorgestelde fusie door de algemene vergaderingen van de aandeelhouders, respectievelijk de algemene vergadering van de vennoten van Plan.Net Belgium en Mosterd, die minstens zes weken na publicatie van de neerlegging van huidig fusievoorstel op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel, respectievelijk Hasselt, voor notaris zullen worden gehouden.

Modaliteiten van de voorgestelde fusie

Alle informatie met betrekking tot de fuserende vennootschappen (zijnde Mosterd en Plan.Net Belgium) die krachtens artikel 719, lid 2 van het Wetboek van vennootschappen moet worden vermeld in huidig fusievoorstel, wordt hierna uiteengezet.

1. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen

1.1. De opgeslorpte vennootschap - Mosterd BVBA

Rechtsvom Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

Naam Mosterd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

go: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Doel: "De vennootschap heeft tot doel:

- het verzorgen van publiciteit via de verschillende media;

het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor

derden via de verschillende media;

het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame, reclameborden en-

panelen, lichtkranten en neonreclame, aanbrengen van reclame op

bussen enz.

het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters),

het ontwerpen van publicitaire films,

het ontwerpen van publicitaire artikelen,

het ontwerpen van publicitaire websites;

het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele

consument te benaderen (direct marketing) door middel van

geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstelten,

het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media

(advertentie-acquisitie);

het aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in

statlonshallen enz,

het verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal,

inclusief streekkrantjes en dergelijke;

- etalateurswerkzaamheden,

.. het ontwerpen van showrooms enz.

- het inrichten en verzorgen van opleidingen met betrekking tot de voormelde activiteiten,

de verwerking en opslag van geautomatiseerde gegevens met betrekking tot de voormelde activiteiten

Dit alles in de meest ruime zin

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen zowel van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doei."

Zetel: Kroonwinningstraat 57, Bus A, 3500 Hasselt, België

1.2. De opslorpende vennootschap - Plan.Net Belgium NV

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap naar Belgisch recht

Naam: Plan. Net Belgium

Doel: "De vennootschap heeft tot doel:

1. onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuring, het doen bouwen en verbouwen, evenals welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing;

2. onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogen

3. de participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van aile ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving vaar eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participaties, inbreng, onclerschrijvIng, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wij ze;

4. het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en de uitvoering van het dagelijks beheer en managementtaken in vennootschappen en ondernemingen evenals het waarnemen van het bestuur en andere mandaten in vennootschappen en ondernemingen.

5. alle verrichtingen, zowel in België als in het buitenland, die algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- aile mogelijke advies- en/of dienstenfunkties op het vlak van strategisch management en marketing, consulting aan derden op het vlak van verkoopsstrategie en saiesmanagement in het algemeen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

het verstrekken van consultIng in de keuze en het gebruik van informatica,

het verzorgen van allerhande drukwerk,

de ontwikkeng, commercialisatie, aan- en verkoop van relatiegeschenken,

het creëren, aanpassen, verkopen, aankopen, bewerken, publiceren, vermenigvuldigen en verspreiden van teksten, foto's, tekeningen en beeldmateriaal in de meest brede zin, de produktie en creatie van CD's met inbegrip van daartoe dienende apparatuur,

het produceren van beeldmateriaal het creëren en realiseren van avents en ailes wat daarmee verband houdt,

consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden,

het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van vennootschappen en ondernemingen die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden ais commercieel tussenpersoon.

6. Het inplannen en aankopen van aile mediaruimte als adviserend en commercieel tussenpersoon. Onder media wordt verstaan aile toepassingen van media in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren In België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alles in de meest uitgebreide zin

Zij is voorts bevoegd om bij wijze van overname, fusie inbreng of participatie, deel te nemen in andere ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige of gelijklopende aktiviteit ontwikkelen of die van aard zijn de doelstellingen van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag in het algemeen aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende operaties verrichten die geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk doel of bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan."

Zetel: Spiegellaan 63, 1785 Merchtem, België

Gelet op het feit dat de activiteiten van Mosterd begrepen zijn in het maatschappelijk doel van Plan.Net Belgium, is er geen wijziging nodig van het maatschappelijk doel van Plan.Net Belgium naar aanleiding van de fusie.

2. De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De voorgestelde fusie zal voor boekhoudkundige doeleinden ingaan vanaf 1 juli 2014. Dit houdt in dat aile handelingen die door Mosterd werden verricht sinds (en met Inbegrip van) 1 juli 2014 boekhoudkundig zullen geacht worden te zijn verricht voor rekening van Plan.Net Belgium.

3. De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Aangezien de statuten van Mosterd niet voorzien in bijzondere rechten voor haar vennoten en Mosterd geen andere effecten heeft uitgegeven dan gewone aandelen, zijn er geen vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, noch houders van enige effecten andere dan gewone aandelen. Bijgevolg warden geen rechten toegekend aan dergelijke personen en zullen jegens hen geen andere maatregelen worden getroffen.

4. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Geen bijzondere voordelen werden of zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van Mosterd of Plan.Net Belgium in het kader van onderhavig voorstel tot fusie.

Varia

1. Neerlegging ter griffie

Dit fusievoorstel zal zo snel als mogelijk, doch ten laatste zes (6) weken voorafgaand aan de buitengewone algemene vergaderingen van vennoten waarnaar wordt verwezen in 111.2 hieronder, worden

neergelegd (ter publicatie (bij uittreksel)) bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel door Plan.Net Belgium en bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt door Mosterd.

2. Goedkeuring door de buitengewone algemene vergaderingen van vennoten van Plan.Net

Belgium en Mosterd

Voor-

behouden

erin het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders, respectievelijk vennoten van Plan.Net Belgium en Mosterd, waaraan huidig fusievoorstel ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen ten vroegste worden gehouden zes (6) weken volgend op de neerlegging en publicatie (bij uittreksel) in het Belgisch Staatsblad van dit fusievoorstel, zoals beschreven in paragraaf 111.1 hierboven.

3. Pro fisco

De voorgestelde fusie zal plaatsvinden overeenkomstig artikelen 117 §1 en artIkel 120 in fine van het Wetboek der Registratierechten, artikel 211 en volgende van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen, en artikelen 11 en 18 §3 van het BTW-Wetboek.

Voor eensluidend uittreksel,

Gravity Consulting BVBA

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door Peter Vende Graveele

vast vertegenwoordiger

Tegelijk hiermee neergelegd: het fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/03/2014
ÿþKod Word 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

*14068623*

_ 

Ondernerningsnr 0880.787.912

Benaming

i;

'1

(voluit) : (verkort) :

Mosterd

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Kroonwinningstraat 57 bus A, 3500 Hasselt, België

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte Intrekking mandaat leden college van zaakvoerders - benoeming zaakvoerder

:*

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de vennoot dd, 24 februari 2014:

Met ingang van de datum van onderhavige besluiten, trekt de Vennoot de mandaten in van alle leden van he( college van zaakvoerders, daarbij inbegrepen maar niet beperkt tot, de heer Bart Klercla.

De Vennoot benoemt als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang van de datum van de onderhavige besluiten en voor een onbepaalde termijn:

Gravity Consulting SPRL, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Rue Louis Happart 9, 4367 Crisnée, en geregistreerd bij he( Rechtspersonenregister onder ondernemingsnummer 0473.128.485 (RPR Luik), met als vaste vertegenwoordiger de heer Peter Vande Graveele, houdende de Belgische nationaliteit en wonende te Rue Louis Happart 9, 4367 Crisnée,



Het mandaat van de voormelde zaakvoerder van de Vennootschap zal niet vergoed worden.

Voor eensluidend uittreksel,

Gravity Consulting BVBA, vertegenwoordigd door

de heer Peter Vende Graveele

Zaakvoerder













Op de laatste blz. van jB vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

18/11/2014
ÿþ mod 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i +142087 OR

RECHTOANK van KOOPHANDEL

te AN1'WERR$N

0 B NOV. 2014

afdelin ELT

~Hr~e

Annexes du Moniteur belge

18/11/2014

Ondernemingsnr : 0880:787.912

Benaming (voluit) : MOSTERD

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kroonwinningstraat, 57 bus A

3500 Hasselt

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTINGEN -

!! ALGEMEN VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 3 november 2014, door meester Stijn RAES, notaris te Gent,, neergelegd ter registratie,

!! dat de buitengewone algemene vergadering van de enige aandeelhouder vennoot van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOSTERD", waarvan de zetel gevestigd is te Hasselt (B-3500! Hasselt), Kroonwinningstraat, 57, bus A, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en' modaliteiten, tot goedkeuring van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting als gevolg van: ontbinding zonder vereffening van huidige vennootschap "MOSTERD" (overgenomen vennootschap), bij wijze; van overgang onder algemene titel van haar gehele vermogen in de naamloze vennootschap "PIAN.NET; BELGIUM" gevestigd te Merchtem (B-1785 Merchtem), Spiegellaan, 63; BTW BE 0474.732.450 RPR Brussel,; Nederlandstalige afdeling (overnemende vennootschap).

De vergadering heeft bijgevolg besloten tot de ontbinding zonder vereffening van de vennootschap met: ingang vanaf 3 november 2014.

Deze overgang wordt verwezenlijkt op basis van de staat van activa en passiva afgesloten op 30 junfi !I 2014. Me handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap vanaf (en met inbegrip van) 1 juli 2014, zullen boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Conform artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen, zal dcor de overnemende vennootschap; geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, gezien deze laatste de enige vennoot is van de overgenomen' vennootschap.

Het register van de aandelen van de overgenomen vennootschap zal door de zorgen en onder de ! verantwoordelijkheid van bestuursorgaan van de overnemende vennootschap vernietigd worden.

Onroerende rechten - Handelszaak

De vergadering heeft verklaar en de notaris verzocht te notuleren dat er zich in het overgedragen actief van de vennootschap geen onroerende goederen bevinden, en dat zij geen eigendomsrechten op onroerende, !; goederen, nooh zakelijke reohten," noch enige zakelijke zekerheden bezit waarop enig Decreet of Ordonnantie; betreffende de bodemsanering van toepassing is.

'r Zij verklaarde tevens dat de handelszaak van de overgencmen vennootschap onbelast en vrij is van enige inschrijvingen, randvermeldingen en overschrijvingen.

2/ dat voorgaand besluit genomen werd onder de opschortende voorwaarde van een overeenstemmend ;i besluit tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering! van vennoten van de overnemende vennootschap.

3/ Machtiging werd verleend aan elk van de bestuurders van de overnemende vennootschap voor de uitvoering van de genomen besluiten. Alle maohten, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, werden; bovendien verleend aan mevrouw Marie VAN DEN BRANDE, mevrouw Kim STAS en mevrouw Astrid VAN DE MAELE, met keuze van woonplaats bij de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! g "BAKER & MCKENZIE" burgerlijke vennootschap met handelsvcrm, te Brussel (B-1050 Brussel), Louizalaan! 149, die gezamenlijk of afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap ten! aanzien van alle administraties, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, alle; il noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op de aanpassing van identificatiegegevens en. basisinformatie van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en, zo nodig, bij de ! administratie van de belasting over de tcegevoegde waarde.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, één (1) volmacht).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Stijn RAES,

Notaris.

-ry

I.

Voer-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

I'

jr

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 13.11.2013 13659-0388-014
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 28.10.2014, NGL 16.01.2015 15016-0309-012
03/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.09.2012, NGL 28.11.2012 12648-0529-014
07/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 05.09.2011, NGL 03.10.2011 11567-0388-012
01/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 06.09.2010, NGL 29.09.2010 10554-0370-015
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 25.06.2009 09280-0384-015
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 28.08.2008 08668-0242-015
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 31.08.2007 07698-0104-013

Coordonnées
MOSTERD

Adresse
KROONWINNINGSTRAAT 57, BUS A 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande