MPHILIPS CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MPHILIPS CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.310.769

Publication

20/01/2014
ÿþ Mod won! 11.1

Rft. ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE

13- ELGISCH

I.M!191J19ilg ~I

JR BELGE

1- 2014

'TAATL21/Ir,

Neergelegd ter griffie der rechtbank v koophandel te TONGEREN

3 1 -12- 2013

Griffie



amer,

Ondernerningsnr : 0865.310.769

Benaming

(voluit) : MPHILIPS CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3770 Riemst, Pastoor Bollenstraat 4

(volledig adres)

Onderwem akte : Kapitaalsverhoging - Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MPHILIPS CONSULT", met maatschappelijke zetel te 3770 Riemst, Pastoor Bollenstraat 4, ingeschreven in de Kruispuntbank der ondernemingen onder het nummer 0865.310.769, gehouden voor Meester Bram VUYLSTEKE, Notaris ter standplaats Riemst (Zichen-Zussen-Bolder), op 27 december 2013, nog te registreren, dat de regelmatig samengestelde vergadering met eenparigheid van stemmen onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering verwijst naar de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap, gehouden op 22 december 2013, waarbij beslist werd om, gebruik makende van de overgangsmaatregels, zoals bepaald in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992 (WIB 1992), ingevoerd door de programmawet van

28 juni 2013, een tussentijds dividend uit te keren ten belope van driehonderdtweeduizend

honderdzesenveertig euro en zevenenzestig cent (302.146,67 EUR),

Gelet op gezegd artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992 (WIB 92), beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderdéénenzeventig duizend negenhonderdtweeëndertig euro (271.932,00 EUR), om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op tweehonderdnegentig duizendvijfhonderdtweeëndertig euro (290.532,00 EUR), door inbreng in natura, zijnde het totaal bedrag van het voormeld ontvangen bruto-dividend door voornoemde aandeelhouder  verminderd met de tien komma nul ten honderd (10%) roerende voorheffing.

Bijgevolg neemt de vergadering kennis van volgende verslagen:

A.Het verslag van Michel WERA, bedrijfsrevisor te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 777, de dato 23 december 2013, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met het oog op nagemelde inbreng in natura en de toegepaste waarderingsmethodes.

De conclusie van dit verslag luidt als volgt:

"...Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in natura verklaar ik dat:

1,De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2.De beschrijving van de in te brengen vermogensbestanddelen voldoende nauwkeurig en duidelijk is, zodat geen aanleiding tot vergissingen bestaat.

3.0e zaakvoerder is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding voor deze inbreng in natura.

4.De huidige verrichting betreft een toepassing van art. 537 W.I.B. 1992, waarbij een deel van de beschikbare en reeds belaste reserves per 31 december 2011 (¬ 302.146,67) als dividend zou worden uitkeerbaar gesteld. Hierop dient 10 % roerende voorheffing (¬ 30.214,67) te worden gestort, het saldo (¬ 271.932,00) wordt dan geboekt ais verschuldigd dividend en de vennoot dient dan onmiddellijk te beslissen om dit dividend te incorporeren in het kapitaal van de vennootschap. Aangezien de buitengewone algemene vergadering welke dit dividend goedkeurt momenteel nog niet heeft plaatsgehad, besluit mijn verslag onder het voorbehoud dat deze dividendtoekenning wordt goedgekeurd in een algemene vergadering voorafgaand aan de geplande kapitaalverhoging door inbreng in natura.

5,De zaakvoerder stelt voor om de bijkomende aandelen welke worden uitgegeven naar aanleiding van deze voorgestelde inbreng in natura te waarderen aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen (¬ 186,00). Deze werkwijze houdt geen rekening met de opgebouwde reserves binnen de vennootschap, doch, doordat hij die de inbreng verricht de enige vennoot is van de BVBA MPHILIPS, is de voorgestelde werkwijze bedrijfseconomisch verantwoord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

6.De als tegenprestatie voor deze inbreng in natura toegekende vergoeding betreft 1.462 nieuw uit te geven aandelen van de BVBA MPHILIPS CONSULT. Deze nieuwe aandelen komen toe aan de Heer Marc Philips,

7.De door partijen weerhouden methoden van waardering leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (1.462) en de fractiewaarde (aanvankelijke fractiewaarde E 186,00 per aandeel) van de toegekende aandelen,

8.0e over te dragen activa behoren toe aan de Heer Marc PHILIPS.

9.1k wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. ,.."

B.Het bijzonder verslag van de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen de dato 6 december 2013.

Beide voormelde verslagen zullen samen met een uittreksel en een uitgifte van onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

C.Onmiddellijk verklaart de vennoot inbreng in natura te doen van zijn schuldvordering op de vennootschap tengevolge van de uitkering van dividenden, met een inbrengwaarde van tweehonderdéénenzeventig duizend negenhonderdtweeëndertig euro (271.932,00 EUR), na afname van de tien komma nul ten honderd (10%) roerende voorheffing, om het kapitaal te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op tweehonderdnegentig duizendvijfhonderdtweeëndertig euro (290.532,00 EUR), mits creatie van duizend vierhonderdtweeënzestig (1.462) nieuwe aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, met dezelfde rechten en plichten als de thans bestaande aandelen en die in de gerealiseerde winst zullen deelnemen vanaf de onderschrijving. Bijgevolg wordt ook geen uitdrukkelijke uitgiftepremie bepaald, één en ander zoals hierboven reeds werd toegelicht.

De vennoot, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten, de financiële toestand van de betreffende vennootschap en bevestigt dat de notaris hem volledig heeft Ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke hij bij huidige akte heeft gesteld en dat hij hem op onpartijdige wijze raad heeft gegeven. Hij verlangt van ondergetekende notaris geen enkel fiscaal advies, temeer daar hij in dit verband beroep heeft gedaan op , andere personen en van deze laatsten specifiek advies in dit verband heeft bekomen, hetgeen voor hem volstaat, zo verklaart hij.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans tweehonderdnegentig duizend vijfhonderdtweeëndertig euro (290.532,00 EUR) bedraagt en vertegenwoordigd wordt door duizend vijfhonderdtweeënzestig (1,562) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één! duizend vijfhonderdtweeënzestigste (1/ 1.562ste) van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering beslist dan ook artikel 5 van de statuten aan te passen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist bijzonder volmacht te verlenen aan de vennootschap "SBB Accountants Adviseurs" te 3700 Tongeren, Aniciuspark 16, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen enfof schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist volgende wijzigingen aan te brengen in de tekst van de statuten:

-Wijziging van artikel 5 van de statuten door hetgeen volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderdtweeëndertig euro (290.532,00 EUR), en is vertegenwoordigd door duizend vijfhonderdtweeënzestig (1.562) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/ duizend vijfhonderdtweeënzestigste (1/ 1.562ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder om de getroffen beslissingen uit te voeren en aan de instrumenterende notaris om de coördinatie uit te voeren.

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: Uitgifte akte - Gecoördineerde statuten - Verslag zaakvoerder - Verslag

bedrijfsrevisor

Bram VUYLSTEKE, notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 17.08.2013 13427-0252-010
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 31.08.2012 12552-0005-010
09/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 04.08.2011 11378-0225-010
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 28.06.2010 10226-0110-010
08/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 06.07.2009 09350-0211-010
04/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 01.08.2008 08511-0350-010
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.06.2007, NGL 27.08.2007 07631-0340-010
18/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.06.2006, NGL 16.08.2006 06630-3154-013
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 20.08.2015 15448-0539-011

Coordonnées
MPHILIPS CONSULT

Adresse
PASTOOR BOLLENSTRAAT 4 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande