MRSTEAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MRSTEAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.577.382

Publication

11/03/2014
ÿþMod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECyi'l3ANK VAN KOOPHANDEL

2 8 -02- 2014

Griffie

HASSELT

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

tmu11~uiu~i~1u~Wn~iMn

190 OS 3

Ondernemingsnr : 0826.577.382

Benaming (voluit) : MRSTeam

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Terlaemenlaan 49 - 3550 Heusden-Zolder

Onderwerp(en) akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt

op zestien december tweeduizend dertien, dragende volgende melding van registratie: "geregistreerd twee bladen geen verzendingen ter Hasselt .t" op 23 december 2013, boek 801 blad 69 vak 03; ontvangen: vijftig (50,00 é7) euro; de e. a. inspecteur (get.) K. Blondeel", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT.

Met algemeenheid van stemmen beslist de vergadering op basis van de laatst goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2012 een

tussentijds bruto dividend van zesentachtigduizend

negenhonderdvijfenvijftig euro achtenveertig cent (86.955,48 e) uit te keren aan de nagemelde vennoten en bijgevolg zesentachtigduizend, negenhonderdvijfenvijftig euro achtenveertig cent (86.955,48 e) te onttrekken aan de beschikbare reserves.

Het bedrag van het uitgekeerde bruto dividend komt overeen met de vermindering van de belaste reserves zoals deze blijken uit de jaarrekening van 31 december 2011, goedgekeurd door de algemene vergadering van 15 juni 2012.

Een gedeelte van deze bruto dividenden wordt toegekend als volgt:

- Aan de BV VOF VER ELST met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Terlaemen 49: drieënveertigduizend vierhonderdzevenenzeventig euro vierenzeventig cent (43.477,74 E);

- Aan de Heer VER ELST Jimmy Desiré Bert, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Viverselweg 15: drieënveertigduizend en acht euro achttien cent (43.008,18 E);

- Aan Mevrouw MATTHIJS Suzy Marie-Louise, wonende te 3550 Neusden-Zolder, Viverselweg 15: vierhonderdnegenenzestig euro

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

zesenvijftig cent (469,56 e)

Mevrouw MATTHIJS Suzy, voornoemd is hier vertegenwoordigd door de Heer VER ELST Jimmy, voornoemd ingevolge een onderhandse volmacht de dato 13 december 2013, dewelke aan de akte gehecht werd.

Onmiddellijk beslist de vergadering deze dividenden op heden betaalbaar te stellen door boeking op rekening-courant van de respectieve aandeelhouders.

TWEEDE BESLUIT

Bespreking van de verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan en door de Heer Luc Dewachter, bedrijfsrevisor wonende te 2950 Kapellen (Antwerpen), Reeboklaan 6 opgemaakt op 9 december 2013, die handelen over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapporten werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

"Ondergetekende, Luc DEWACHTER, bedrijfsrevisor, met woonplaats te 2950 KAPELLEN (ANTWERPEN), Reeboklaan 6, benoemd krachtens verzoekschrift dd. 02 december 2013 van de heer Jimmy VER ELST, zaakvoerder van BVBA "MRSTEAM", verklaart op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbreng in natura verricht naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de BVBA "MRSTEAM" door inbreng van een schuldvordering van de aandeelhouders lastens deze vennootschap, dewelke zal ontstaan naar aanleiding van een geplande tussentijdse dividenduitkering van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, en onder de opschortende voorwaarden van goedkeuring van deze tussentijdse dividenduitkering én van de uitkering van een deel van het nettobedrag toekomend aan de aandeelhouders natuurlijke personen in de vorm van de onmiddellijk in kapitaal in te brengen schuldvordering, dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen

uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (181) en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen (215,79 Euro), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura zal bestaan uit honderd eenentachtig (181) aandelen van de BVBA "MRSTEAM", zonder vermelding van nominale waarde.

Ik wens er ten slotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kapellen, 09 december 2013

De heer Luc DEWACHTER

Bedrijfsrevisor"

DERDE BESLUIT.

a) Kapitaalverhoging cfr artikel 537 WIE

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met negenendertigduizend honderdnegenentwintig euro zesennegentig cent (39.129,96 E) om het te brengen van achttienduizendzeshonderd

(18.600,00 e) éuro op zevenenvijftigduizend

zevenhonderdnegenentwintig euro zesennegentig cent (57.729,96 E) door inbreng in natura van één of meerdere rekening-couranten gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds bruto-dividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van honderdéénentachtig (181) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf 1 januari 2013.

Inbreng.

De heer VER ELST Jimmy, voornoemd, verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend (te weten voormeld tussentijds bruto dividend, na aftrek van de roerende voorheffing belopende op vierduizenddriehonderd euro tweeëntachtig cent) te weten achtendertigduizend zevenhonderd en zeven euro zesendertig cent (38.707,36 ¬ ) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag en waarvoor hem honderdtachtig (180) aandelen worden toegekend.

Mevrouw MATTHIJS Suzy, verklaart met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, (te weten voormeld tussentijds bruto dividend, na aftrek van de roerende voorheffing belopende op zesenveertig

euro zesennegentig cent (46,96 E)) te weten

vierhonderdtweeëntwintig euro zestig cent (422,60 E) te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening-courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag en waarvoor haar één aandeel wordt toegekend.

Elk van de inbrengers verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hen aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het hiervoor vermelde tussentijds toegekende dividenden.

Ingevolge onderhavige inbreng worden de netto-bedragen van voormelde dividenduitkering toebehorende aan de Heer Ver Elst Jimmy en Mevrouw Matthijs Suzy in het kapitaal opgenomen terwijl het netto-bedrag van voormelde dividenduitkering toebehorende aan de BV VOF VER EIST geboekt blijft op zijn rekening-courant.

Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot zevenenvijftigduizend zevenhonderdnegenentwintig euro zesennegentig cent (57.729,96 E)

b) Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om het artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt

zevenenvijftigduizend zevenhonderdnegenentwintig euro zesennegentig

cent (57.729,96 e) en wordt vertegenwoordigd door

driehonderdzevenenzestig (367) aandelen, zonder nominale waarde." VIERDE BESLUIT.

De vergadering verzoekt de instrumenterende notaris de statuten te coordineren.

VIJFDE BESLUIT.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - VervnTa

De vergadering verleent de nodige machten aan de zaakvoerder om de

genomen besluiten ten uitvoer te brengen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, volmacht, verslag

bedrijfsrevisor met aangehecht verslag zaakvoerder, gecoordineerde

statuten.

(get.) Notaris Vanhelmont.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 20.08.2013 13443-0594-011
13/02/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111,11J111111,1j111111111

Ondernemingsnr : 0826.577.382

Benaming

(voluit) : MRSTeam

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Terlaemenlaan 49, 3550 Neusden-Zolder

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG

Uit een akte, verleden voor meester Marij HENDRICKX, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 21 januari 2013, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MRSTeam", blijkt onder meer;

1) Het ontslag, ingediend door de heer INGELS Bart, geboren te Tienen op 17 april 1977, wonende te 3350 Linter, Waterhofstraat 1, als statutaire zaakvoerder, werd aanvaard.

2) Er werd niet in zijn vervanging voorzien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vôôr registratie, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- fotografisch afschrift van het proces-verbaal;

- tekst der gecoordineerde statuten.

Ondertekend door geassocieerd notaris Marij HENDRICKX.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vi

beha aai Bel

Staa

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

O 1-02- 1013

T

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 05.07.2012 12265-0335-010
03/10/2011
ÿþ Matl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte









*11148670"

I RECHTBANK VAN KOtIPHANDEL,

~.~..09-20fi

HASSELT j

Griffie

Ondernemingsnr : 0826 577 382

Benaming

(vaiut) : MRSTeam

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Viverselweg 15, 3550 Heusden-Zolder

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van 12/09/2011 heeft unaniem beslist dat de maatschappelijke zetel: zal verplaatst worden van Viverselweg 15, 3550 Heusden-Zolder naar Terlaemenlaan 49, 3550 Heusden-Zolder vanaf 12/09/2011.

Ver Eist Jimmy,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Op de laatste blz. van luik B versie den : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 19.08.2015 15441-0101-013

Coordonnées
MRSTEAM

Adresse
TERLAEMENLAAN 49 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande