MULLER COMPLETE AFBOUW BELGIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MULLER COMPLETE AFBOUW BELGIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.846.912

Publication

24/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 19.09.2014 14591-0292-015
16/07/2012
ÿþmod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0 5 -Q7.. 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

*iziaso9e

Ondernemingsnr : 0836.846.912

Benaming : MULLER COMPLETE AFBOUW BELGIË

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heikemp 1108 D

3640 Kinrooi

Onderwerp akte :BVBA: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrich-tersteenweg 85, op achtentwintig juni tweeduizend en twaalf, aangeboden ter registratie. Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeel houders van de vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MULLER COMPLETE AFBOUW BELGIË", afgekort "MCAB", met maatschappelijke zetel te 3640 Kinrooi, Heikemp 1108 D, en met ondernemingsnummer 0836.846.912, en op welke buitengewone algemene vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen: EERSTE BESLUIT

A) De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met ZESEN-, TWINTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 26.400,00) om het kapitaal te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) op VIJFENVEERTIGDUIZEND EURO (¬ 45.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in. geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van tweehonderd vierenzestig (264) nieuwe= Kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Op deze tweehonderd vierenzestig (264) nieuwe kapitaalaandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de prijs van honderd (¬ 100,00) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent (100,00 %).

13) Vervolgens hebben:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JEF PONSEN", voornoemd;

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAENS COMPLETE AF- BOUW BELGIË", afgekort "BCAB", voornoemd;

3) de besloten vennootschap naar Nederlands recht "MULLER COMPLETE AFBOUW B.V.", voornoemd;

verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de be sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Muller Complete Afbouw België', en hebben zij tevens verklaard elk in te schrijven op achtentachtig (88) nieuwe kapitaalaan-; delen van de vennootschap, tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per kapitaalaan-, deel, en onder de hoger gestelde voorwaarden.

De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel° waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is in kapitaal ten belope van honderd procent (100 %), zijnde in totaal zesentwintigduizend vierhonderd euro (¬ 26.400,00).

De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van totaal zesentwintigduizend vierhonderd euro (¬ 26.400,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bic. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ mod 2.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De inbreng in geld werd overeenkomstig he Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer BE10 7350 2864 5704 bij de naamloze vennootschap KBC Bank op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Muller Complete Afbouw België', met het oog op deze kapitaalverhoging. Het bewijs van deponering werd afgeleverd op zevenentwintig juni tweeduizend en twaalf.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van ZESENTWINTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 26.400,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op VIJFENVEERTIGDUIZEND EURO (¬ 45.000,00), vertegenwoordigd door vierhonderd vijftig (450) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/vierhonderd vijftigste (1/450ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

C) Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenveertigduizend euro (¬ 45.000,00).

Het is verdeeld in vierhonderd vuig (450) aandelen zonder nominale waarde met een breuk-waarde van één/vierhonderd vijftigste (1/450ste) ieder".

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering machtigt de gewone zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren en machtigt de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Theijbers & C° Boekhouders, met zetel te 3680 Maaseik, Siemkensheu-vel 16, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van even-

tuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke

instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer, enzovoort met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal dd. 28/06/2012;

- coördinatie der statuten.







Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2011
ÿþmod 2.1

0836.846.912

Benaming : MULLER COMPLETE AFBOUW BELGIË

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heikemp 1108 D

3640 Kinrooi

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maas- trichtersteenweg 85, op één juni tweeduizend en elf, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming "MULLER COMPLETE AFBOUW BELGIË, afgekort "MCAB"

1) Vennoten-oprichters

1) De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JEF PONSEN", met

" maatschappelijke zetel te 3640 Kinrooi, Pastorijstraat 1 en met ondernemingsnummer 0836.504.046.

Opgericht ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine Cops te Maaseik op drieëntwintig mei tweeduizend en elf, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato zesentwintig mei tweeduizend en elf onder nummer 11303439. De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

Alhier vertegenwoordigd door de heer PONSEN Jef, geboren te Maaseik op vijftien augustus negentienhonderd negenenzeventig, van Belgische nationaliteit, (rijks-

" registernummer: 79.08.15-093.08), wonende te 3640 Kinrooi, Pastorijstraat 1, in zijn ' hoedanigheid van zaakvoerder en benoemd ingevolge de slotbepalingen van de : voornoemde oprichtingsakte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine Cops op drieëntwintig mei tweeduizend en elf, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato zesentwintig mei tweeduizend en elf onder nummer 11303439.

' 2) De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAENS COMPLETE AFBOUW BELGIË", afgekort "BCAB", met maatschappelijke zetel te 3640 Kinrooi. . (Ophoven), Klimstraat 1 bus A en met ondernemingsnummer 0836.534.334.

Opgericht ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine Cops te Maaseik

op twintig mei tweeduizend en elf, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch.; . Staatsblad de dato zevenentwintig mei tweeduizend en elf onder nummer 11303466. . De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

Alhier vertegenwoordigd door de heer BAENS Kurt Valentin, geboren te Maaseik op tien augustus negentienhonderd tweeënzeventig, van Belgische nationaliteit, (rijks "

-

. registernummer: 72.08.10-023.81), wonende te 3640 Kinrooi, Klimstraat 1 bus A, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder en benoemd ingevolge de slotbepalingen van de' voornoemde oprichtingsakte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine Cops op twintig mei tweeduizend en elf, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato zevenentwintig mei tweeduizend en elf onder nummer 11303466.

3) De Besloten vennootschap naar Nederlands recht "MULLER COMPLETE AFBOUW B.V.", met maatschappelijke zetel gelegen in de gemeente Mierlo (Nederland) en met exploitatiezetel gevestigd te 5731 CK Mierlo (Nederland), Heer Dickbierweg 15.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Ut ik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



t

III JIJ 1 U 1 IJI JiJ 1111 lii J il

X11091896*



r

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

1

0 8 -06- 2011

yin/



De Hoofdgriffier.Griffie /«.'

Ondememingsnr :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge

mari 2.1

Ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor

Brabant onder nummer 17113761. "

Opgericht onder de naam "Freddie Muller Afbouw en Advies B.V." ingevolge akte verleden voor notaris J.W.M. Wenders te Geleen (Nederland) op elf juni negentienhonderd negenennegentig, waarvoor een verklaring van geen bezwaar werd verleend bij beschikking van zevenentwintig mei negentienhonderd negenennegentig onder het nummer B.V. 1076173.

Waarvan de statuten werden gewijzigd en waarbij ondermeer de naam werd gewijzigd in de huidige benaming "Muller Complet Afbouw B.V.° ingevolge akte verleden voor notaris H.J.M.G. Brants te Helmond (Nederland) op achttien maart tweeduizend en drie, waarvoor een verklaring van geen bezwaar werd verleend bij beschikking van achtentwintig februari tweeduizend en drie onder het nummer B.V. 1076173.

Waarvan de statuten voor een laatste maal werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Hubertus Johannes Maria Gerardus Brants te Helmond (Nederland) op twintig december tweeduizend en vier, waarvoor een verklaring van geen bezwaar werd verleend bij beschikking van dertig november tweeduizend en vier onder het nummer B.V. 1076173. De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

Alhier vertegenwoordigd, zoals blijkt uit het uittreksel van de kamer van koophandel en fabrieken voor Brabant de dato achtentwintig september tweeduizend en tien, door de besloten vennootschap naar Nederlands recht F. Muller Holding, met maatschappelijke zetel gelegen in de gemeente Mierlo, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Brabant onder nummer 17114874, in haar hoedanigheid van bestuurder, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer MULLER Freddie, geboren te Nuenen Gerwen en Nederwetten (Nederland) op twintig mei negentienhonderd drieënzestig, van Nederlandse nationaliteit, (paspoortnummer: " NE6531790), wonende te 5731 CK Mierlo (Nederland), Heer Dickbierweg 15.

2) Naam

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

opgericht onder de naam ""MULLER COMPLETE AFBOUW BELGIË, afgekort "MCAB"

3) Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3640 Kinrooi, Heikemp 1108 D.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig ge-deelte

van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

4) Doel

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

Monteren en demonteren van gipswanden en plafonds, afwerken van wanden en

plafonds, alsmede het verstrekken van adviezen terzake. "

- Monteren van buiten-, en binnenschrijnwerk van hout of kunststof.

Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, etc.

in hout of kunststof.

Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, etc. in hout :

of kunststof.

Montage van buiten-, en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen,

trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen.

Constructiewerken.

- Overige werkzaamheden in verband met afwerking van gebouwen. "

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren.

Bij wijze van inbreng in natura of in speciën op gelijke welke wijze participeren in alle bestaande of op te richten rechtspersonen in België of in het buitenland, al dan niet met een gelijk doel als het hare evenals het waarnemen van het bestuur of als

Voorbehouden aan het ~~ Belgisch

Staatsblad

1 r 

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden 7 Recto : Naam en hoedanigheid van de 'instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

vereffenaar, toezicht en controle in alle vennootschappen, waarmee al dan niet een band van deelneming bestaat evenals het verstrekken van zakelijke en/of persoonlijke zekerheden en kredieten, met uitzondering van elke financiële verrichting onder welke vorm ook die valt onder het toezicht van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen.

Alle verrichtingen in het kader van het aan-, en verkopen, het bouwen en verhuren van onroerende goederen te benaarstigen.

Uitoefening van managementtaken bij holdings en bedrijven.

De aankoop-, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller aard.

De bemiddeling bij dergelijke operaties. De oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor de rekening van derden ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen en constructies.. Het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden. Het verrichten van alle studies, het opmaken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten. Het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel ongebouwde als gebouwen.

Het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren en beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen. Het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden, dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden als hoofdhandelaar of als agent, in binnen-, of buitenland, met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies; Het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen.

Het optreden als beroepsoprichter of als bouwpromotor.

Tussenpersoon in de handel.

Deze opsomming is aanduidend en niet beperkend.

De vennootschap zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen maar ook voor rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van commissionair.

De vennootschap mag bovendien alle verrichtingen doen zowel op handels-, als op nijverheidsgebied, zowel roerend als onroerend of van financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtreeks in verband staan met het doel, en die de uitbreiding en het bestaan van de vennootschap kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, een samenwerkingsverband, inschrijving of op andere wijze in alle ondernemingen.

Zij kan ook de functies van vereffenaar, bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken.

De opsomming is slechts exemplatief en moet in de meest ruime zin worden geinterpreteerd.

De vennootschap zal tenslotte door middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of die van aard zijn en/of de uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

motl 2.1

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of, onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

5) Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde met een

breukwaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) ieder.

6) Inschrijving op het kapitaal: - inbreng in geld

Op voormeld kapitaal werd door de genoemde oprichters ingetekend als volgt:

- door de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JEF PONSEN", voornoemd, voor tweeënzestig aandelen (62) aandelen, hetzij voor ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 EUR);

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "BAENS COM-PLETE AFBOUW BELGIË", afgekort "BCAB", voornoemd, voor tweeënzestig (62) aandelen, hetzij voor ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 EUR);

- door de besloten vennootschap naar Nederlands recht, "MULLER COMPLETE AFBOUW B.V.", voornoemd, voor tweeënzestig (62) aandelen, hetzij voor ZES-DUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 EUR).

TOTAAL: honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR).

Op de aandelen werd door ieder van hen als volgt gestort in speciën:

- door de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JEF PONSEN", voornoemd, voor een totaal bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 EUR);

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "BAENS COMPLETE `AFBOUW BELGIË", afgekort "BCAB", voornoemd, voor een totaal bedrag van

" ZESDUIZEND TWEEHON-DERD EURO (6.200,00 EUR);

- door de besloten vennootschap naar Nederlands recht, "MULLER COMPLETE AFBOUW B.V.", voornoemd, voor een totaal bedrag van ZESDUIZEND TWEE-HONDERD EURO (6.200,00 EUR).

Zodat er thans een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) ter beschikking is van de vennootschap.

Dit bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) werd gedeponeerd op rekening nummer BE10 735-0286457-04 geopend bij de naamloze vennootschap KBC Bank, op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op één juni tweeduizend en elf.

7) Tijdstip werking en duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de

" neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

8) Bestuur en vertegenwoordiginq

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig ; of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder benoemd, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JEF PONSEN", voornoemd.

De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jef Ponsen", voornoemd, heeft besloten om voor de uitoefening van haar hoedanigheid van zaakvoerder in onderhavige vennootschap aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap en dit vanaf heden, de heer PONSEN Jef, voornoemd, die als vaste vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

mod 2.1



rekening van voornoemde rechtspersoon-zaakvoerder in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder zal maar haar taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

9) Boekiaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig

december van ieder jaar.

10) Datum en uur van de jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden. .

11) Eerste iaarvergadering en boekjaar

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op

de laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend dertien om 18.00 uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

oprichtingsakte tot en met éénendertig december tweeduizend en twaalf.

12) Bestemming van de winst  Reserve - ontbinding

Van de winst zoals die blijkt uit de genoemde jaarrekening wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars , treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging

" van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

13) Overneming van verbintenissen

' De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het ; ' Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine COPS te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 1 juni 2011

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 02.10.2015 15631-0408-015

Coordonnées
MULLER COMPLETE AFBOUW BELGIE

Adresse
HEIKEMP 1108D 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande