NANOO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NANOO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.084.542

Publication

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 16.05.2012, NGL 31.08.2012 12532-0079-009
12/12/2011
ÿþmod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





bt RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

E St

i uur II III 1111fl

*11186373*

30 -fl 2081

HA

Ondernemingsnr : 0893.084.542

Benaming (voluit) : NANOO

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 11A

3945 Hare

Onderwerp akte :Fusie door overneming

Uit een akte verleden voor Meester Paul G E E B EL E N, geassocieerd notaris, te Lommel,ii Kerkplein 20-21-22 op 28 november 2011, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt datii de buitengewone algemene vergaderingen van de besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid "BROOD- EN BANKET NANCY DREES" met maatschappelijke zetel te 3945'! Ham, Heidestraat 130 en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NANOO" ;i met maatschappelijke zetel te 3945 Ham, Stationsstraat 99A, de volgende beslissingen; hebben genomen :

§ 1. Besluiten tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat opfi il de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BROOD- EN BANKET NANCY: DREES", overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de besloten vennootschap;; met beperkte aansprakelijkheid "NANOO" zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg;; van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel. i; De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer

a. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt : honderd vierenvijftig (154) volstorte nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met be- j perkte aansprakelijkheid "BROOD- EN BANKET NANCY DREES" worden uitgereikt aan de:! il aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NANOO hetzij zevenenzeventig (77) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid "BROOD- EN BANKET NANCY DREES" tegen vijftig (50) aandelen van de.; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NANOO".

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen'; boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende;' vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BROOD- EN BANKET NANCY DREES", wordt vastgesteld op 9 juli 2011, datum waarop in aanvulling van!i de laatste jaarrekening, een tussentijdse stand van het vermogen werd vastgesteld.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstip door de over te nemen vennootschappen gedaan,; komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven; resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c. De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap;; boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende;' vennootschap, ais bepaald in voorgaande paragraaf.

d. Ais tijdelijke maatregel wordt bepaald dat zolang de nieuwe aandelen nog niet gedrukt door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van de overnemende;= vennootschap, de nieuw uitgereikte aandelen zullen vermeld worden in een aandelenregister;; dat zal gehouden worden overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register, worden cerficaten afgegeven aan de aandeelhouders i: erom verzoeken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de psrso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

§ 2. Kapitaalverhoging

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BROOD- EN BANKET NANCY; DREES" verhoogd wordt met achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), om het aldus te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent (18.592,01 EUR) tot zevenendertigduizend honderd tweeënnegentig euro een cent (37.192,01 EUR), door. uitgifte van honderd vierenvijftig (154) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hiervoren gezegd. Zij zullen toegekend worden aan de onderscheiden aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "NANOO" op de wijze als hierboven gezegd.

§ 3. Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NANOO" ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BROOD- EN BANKET NANCY DREES".

Het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NANOO" is uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 3960 Bree, Millenstraat 34 dat aan deze gehecht blijft. Het overgedragen vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NANOO" bestaat uit :

Actief::

1) materiële vaste activa: negenentwintigduizend driehonderd twintig euro eenenzeventig cent (29.320, 71 EUR);

2) Voorraden en bestellingen in uitvoering : vierduizend tweehonderd en twaalf euro negentig cent (4.212,90);

3) Vorderingen op ten hoogste één jaar: vijfduizend tweehonderd drieënvijftig euro drieënveertig cent (5.253,43 EUR);

4) Liquide middelen : vijfenveertigduizend drieënveertig euro achtentwintig cent (45.043,28 EUR);

5) Overlopende rekeningen : drieduizend vijfhonderd zevenennegentig euro tweeënvijftig cent

(3.597, 52 EUR);

Totaal : zevenentachtigduizend vierhonderd zevenentwintig euro vierentachtig cent

(87.427,84 EUR).

Passief:

1) Kapitaal : zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00 EUR);

2) overgedragen verlies: negentienduizend negenhonderd eenennegentig euro dertig cent (19.991,30 EUR);

3) Schulden op meer dan 1 jaar: zesendertigduizend achthonderd achtendertig euro zeventien cent (36.838,17 EUR);

3) Schulden op ten hoogste één jaar : honderd drieëntwintigduizend zeshonderd vierennegentig euro tweeënvijftig cent (123.694,52 EUR);

Totaal : zevenentachtigduizend vierhonderd zevenentwintig euro vierentachtig cent (87.427, 84 EUR).

Voor een uitvoerige beschrijving wordt verwezen naar voormeld verslag van de heer bedrijfsrevisor.

§ 4. Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgangen van de vermogens van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NANOO" op de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BROOD- EN BANKET NANCY DREES'; geschieden onder de volgende lasten en voorwaarden :

1. Aile roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op 28 november 2011 bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2. De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor: rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, aile belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

'aan fier

1 Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 11.1

behouden aan list` Belgisch

Staatsblad



gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4. Het personeel tot op 28 november 2011 in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

5. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren,

6. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.























§ 5. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

De vergaderingen besluiten, in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten van de

overnemende vennootschap als volgt te wijzigen :

1) a. De voorzitter van de Raad van Bestuur leest het verslag voor als voorzien in artikel 287

W.Venn., inhoudend omstandige verantwoording van de doelswijziging.

De vergadering erkent dat de staat van activa en passiva, gehecht aan vermeld verslag,

dateert van minder dan drie maanden.

b. Waarna de vergadering beslist het doel uit te breiden als voorgesteld onder punt d) van de

agenda.

Artikel 4 van de statuten wordt aangepast en zal voortaan luiden als volgt:

Artikel 4. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland:

- a) De groot- en kleinhandel in alle artikelen, apparatuur en toebehoren voor elektrische'

installaties en verlichtingsmateriaal; het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon;

elektrotechnisch installateur; onderneming voor het plaatsen van diverse leidingen en het

leggen van kabels zowel boven- als ondergronds. En al wat daarmee rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houdt.

b) Kleinhandel in:

- Algemene voedingswaren, tabakswaren en huishoudelijke artikelen, zo ondermeer: producten van de broodbakkerij; producten van de banketbakkerij; producten van de suikerbakkerij, omvattende chocolade houdende producten, biscuits, de artikelen nodig voor het verpakken van deze producten, roomijs en consumptie-ijs, fruit, groenten en aardappelen, zuivelproducten omvattende eieren, kaas en margarine; wijn, geestrijke en andere dranken, sigaren, sigaretten, tabak en rookartikelen; drogisterij-, verf- en onderhoudsproducten en artikelen; schoonheidsproducten en toiletartikelen;

- Huishoud- en tafellinnen omvattende dekens, bedspreien, tafellakens, dekservetten en tafelbeschermers in allerhande stoffen, mercerieartikelen omvattende passementwerk, linten, wol en breinaalden, knopen, naaigaren, naalden, veters, borduurwerk, kant, bretellen, kousophouders, kousen, halsboorden, patronen en dameshandwerken, alsmede benodigdheden voor kleermakers, modisten en hoedenmakers; uitzet voor heren en jongens omvattende hemden, breigoed, ondergoed, dassen, zakdoeken, sokken, kousen, handschoenen, sjaals en halsdoeken; uitzet voor dames en meisjes omvattende linnen, breigoed, ondergoed, korsetten, keurslijven, gordels, bustehouders, bloezen, badartikelen, jumpers, handschoenen, sjaals, vrouwenopschik, kousen, kinderkleding; herenconfectie omvattende uniformen, alsmede werk-, priester-, en sportkleding; damesconfectie; geassorteerde textielwaren, kleding en schoeisel; kinderconfectie;

- Artikelen voor meubilering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting; sanitaire artikelen; ijzerwerk, blikwaren en huishoudartikelen; snijgereedschap; naai- en breimachines;

verlichtingsartikelen; radio-elektrisch materieel; bloemen en sierplanten;

schoonheidsproducten en toiletartikelen; snuisterijen en fantasieartikelen; lederwaren en zadelmakerswerk; goud- en zilverwerk en juwelen, fantasiejuwelen, uurwerken, schilderijen en gravuren; optische artikelen;

c) Bakkerij, banketbakkerij, fabricage van peperkoek, fabricage van beschuiten, fabricage van

biscuits, fabricage van suikergoed, fabricage van smeerpasta's, fabricage van deegwaren.

- detailhandel in cosmetica en toiletartikelen;

- de kleinhandel in reukwerk en cosmetica;

- de kleinhandel in toiletartikelen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

motl 11.1

- detailhandel in textiel;

- de kleinhandel in kledingstoffen en meubileringsstoffen;

- de kleinhandel in breigarens;

- de kleinhandel in materiaal voor de vervaardiging van tapijten, tapisserieën en borduurwerk;

- de kleinhandel in fournituren: naaigaren, band, lint, naalden, enzovoort;

- de kleinhandel in dekzeilen, hoezen, parasols, zonneschermen, enzovoort;

- de kleinhandel in huishoudtextiel zoals lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken, enzovoort;

- detailhandel in kleding;

- detailhandel in bovenkleding voor heren, dames en kinderen (algemeen assortiment);

- detailhandel in bovenkleding voor heren;

- detailhandel in bovenkleding voor dames;

- detailhandel in baby- en kinderkleding;

- detailhandel in onderkleding, lingerie, strand- en badkleding;

- detailhandel in kledingaccessoires;

- detailhandel in schoeisel en lederwaren;

- detailhandel in schoeisel;

- detailhandel in lederwaren en reisartikelen;

- detailhandel in meubelen, verlichtingsartikelen en huishoudelijke artikelen n.e.g.;

- detailhandels in meubels;

- de kleinhandel in meubels;

- de kleinhandel in inbouwkeukens;

- de kleinhandel in matrassen, bedveringen en overige matrassendragers;

- detailhandel in artikelen voor verlichting en woninginrichting;

- de kleinhandel in verlichtingsartikelen;

- de kleinhandel in niet-elektrische huishoudapparaten, messenmakerwerk, vaatwerk,

aardewerk, porselein en glaswerk;

- de kleinhandel in overgordijnen, glasgordijnen en overige huishoudartikelen van textiel;

- de kleinhandel in artikelen van hout, kurk of vlechtwerk;

- de gespecialiseerde kleinhandel in geschenken met betrekking tot de woninginrichting;

- de kleinhandel in huishoudelijke artikelen, n.e.g.;

- detailhandel in elektrische huishoudapparaten en in audio- en videoapparatuur;

- de kleinhandel in elektrische huishoudapparaten;

- de kleinhandel in audio- en videoapparatuur voor huishoudelijk gebruik, zoals radio- en

televisietoestellen, video weergavetoestellen, videocamera's, hifimateriaal, enzovoort;

- de kleinhandel in grammofoonplaten, CD's, al dan niet bespeelde geluids- en videobanden,

cassettes, enzovoort;

- detailhandel in boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften;

- de kleinhandel in boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften;

- de kleinhandel in kranten en tijdschriften in kiosken;

- gespecialiseerde detailhandel in behang, vloerbedekking, vloerkleden en tapijt;

- de kleinhandel in tapijten en vloermatten;

- de kleinhandel in vloerbekleding van kunststof, rubber, kurk, enzovoort;

- de kleinhandel in behang;

- gespecialiseerde detailhandel in spellen en speelgoed;

- gespecialiseerde detailhandel in rijwielen;

- gespecialiseerde detailhandel in kinderwagens;

- de kleinhandel in kinderwagens;

- de kleinhandel in wiegen, boxen, kinderzitjes voor gebruik in de auto, enzovoort;

- kleinhandel in tweedehandsgoederen en antiquiteiten in winkels;

- detailhandel in antiquiteiten;

- detailhandel in tweedehandsgoederen;

- de kleinhandel in tweedehandsboeken;

- de kleinhandel in overige tweedehandsgoederen zoals meubels, afbraakmateriaal, kleding,

rariteiten (brocante) enzovoort;

- de kleinhandel in souvenirs, ambachtelijke producten en religieuze artikelen;

- de kleinhandel in imitatiesieraden, gadgets, enzovoort;

- overige gespecialiseerde detailhandel in artikelen, andere dan voedingsmiddelen, n.e.g.;

- 5610201: verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken:

snelbufetten (snackbars, sandwichbars, enz.);

- 5610202: verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken:

frietkramen, hotdogstalletjes, enz.;

- 5610203: verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken:

croissanteries, crêperies, warmewafelkramen;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

.J Voor-

bphoudg

aan het

Belgisch

Staatsblad







- 5610204: verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken:

tearooms, ijssalons, enz.;

- 5610205: verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken:

cafetaria's.

Algemene klein- en groothandel, in- en uitvoer in de grootst mogelijke verscheidenheid van

producten en goederen.

Er worden geen werkzaamheden uitgeoefend waarvoor de machtiging ontbreekt.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke

gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te

vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die nodig of

dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

2) Artikel vijf van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenendertigduizend

honderd tweeënnegentig euro een cent (37.192,01 EUR), vertegenwoordigd door

negenhonderd en vier (904) aandelen, zonder vermelding van waarde.

§ 6. Kwijting  ontslag zaakvoerders

De tussentijdse jaarrekening van de over te nemen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NANOO", van één januari tweeduizend en elf tot dertig juni tweeduizend en elf, wordt door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BROOD- EN BANKET NANCY DREES", bij eenparigheid goedgekeurd en kwijting wordt verleend aan haar zaakvoerders, de heer Blockx Bart en mevrouw Drees Nancy, beiden voormeld.

§ 7. Alle voorgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met eenparigheid van stemmen

§ 8. De vergaderingen machtigen de zaakvoerders van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BROOD- EN BANKET NANCY; DREES'; en van de overgenomen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NANOO'; tot uitvoering van de genomen beslissingen.

§ 9. De vergaderingen van beide vennootschappen machtigen ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt :

"In het kader van de geplande fusie door overneming van BVBA NANOO door BVBA BROOD-EN BANKET NANCY DREES, laten de werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, mij toe te besluiten dat:

" de door het bestuursorgaan van BVBA BROOD- EN BANKET NANCY DREES en van BVBA NANOO toegepaste waarderingsmethode, namelijk de intrinsieke waarde en de fractiewaarde per aandeel, past in het gegeven geval;

" deze waarderingsmethode leidt tot een waarde van 186,0000 EUR per aandeel voor BVBA NANOO en tot een waarde van 120,3887 EUR per aandeel voor BVBA BROOD- EN BANKET NANCY DREES;

" het relatief belang dat door het bestuursorgaan van BVBA BROOD- EN BANKET NANCY DREES en van BVBA NANOO wordt gehecht aan de gebruikte waarderingsmethodes passend is;

" de door het bestuursorgaan van BVBA BROOD- EN BANKET NANCY DREES en van BVBA NANOO voorgestelde ruilverhouding, zijnde 50 aandelen van BVBA NANOO voor 77 nieuwe aandelen van BVBA BROOD- EN BANKET NANCY DREES, als redelijk kan aanzien worden;

" er geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering te vermelden zijn.

Bree, 22 november 2011

Voor BVBA HUBERT VENCKEN,

Hubert VENCKEN,

Bedrijfsrevisor"

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Paul Geebelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van diperso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoord¬ gen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



_ ....

Werden neergelegd :1) afschrift van de akte (inclusief verslag bedrijfsrevisor, verslag van de

zaakvoerder BVBA BROOD- EN BANKET NANCY DREES, verslag zaakvoerder BVBA NANOO, fusievoorstel) en 2) uittreksel van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoulep aan het Belgisch Staatsblad

17/10/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 111111 11111 11111 11111 JIi'II IIlI IIIJ III!! 1111 1111

" 11156420"

Vo beho

aan

Bek Staat

1 RECHTSANK VAN KOOPHANDEL

-ïU-

riASSgef°e

Ondernemingsnr ; 0893.084.542

Benaming

(voluit) : NANOO

Rechtsvoren : BVBA

Zetel : STATIONSSTRAAT 11A - 3945 HAM

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Ingevolge de Buitengewone Algemene Vergadering d.d. 12 september 2011 werden volgende beslissingen getroffen. Bij deze wordt neergelegd het voorstel tot fusie door overname door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BROOD -EN BANKET NANCY DREES, ondernemingsnummer 0458.841.177 - RPR Hasselt, en met zetel te 3945 Ham, Heidestraat 130 (overnemende vennootschap) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NANOO, ondernemingsnummer 0893.084.542 - RPR Hasselt en met zetel te 3945 Ham, Stationsstraat 11a (over te nemen vennootschap).

Dhr. BLOCKX Bart

Zaakvoerder

Mw. DREES Nancy

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ointen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.05.2011, NGL 23.08.2011 11441-0078-009
03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.05.2010, NGL 27.08.2010 10475-0228-010
21/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.05.2009, NGL 14.08.2009 09588-0001-010

Coordonnées
NANOO

Adresse
STATIONSSTRAAT 11A 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande