NATHALIE BOGAERTS BEDRIJFSREVISOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NATHALIE BOGAERTS BEDRIJFSREVISOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.749.595

Publication

27/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.03.2014, NGL 26.03.2014 14072-0203-009
03/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.03.2013, NGL 02.04.2013 13074-0518-009
26/08/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305077*

Neergelegd

24-08-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Nathalie Bogaerts Bedrijfsrevisor

0838749595

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3600 Genk, Molenstraat 96

Onderwerp akte: Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden in het jaar tweeduizend en elf op drieëntwintig augustus voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, Bochtlaan 33, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Oprichters

Mevrouw BOGAERTS Nathalie Julienne Florentine Josephine, geboren te Brecht op vijf maart negentienhonderd tweeënzeventig, nationaal nummer 72030530808, echtgenote van de heer Francis Gielen, wonende te 3600 Genk, Molenstraat 96.

Gehuwd op negen december tweeduizend en zes onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen, krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Herbert HOUBEN te Genk op vierentwintig oktober tweeduizend en zes, ongewijzigd gebleven tot op heden.

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal  bevestiging storting bij instelling

De oprichtster verklaart dat het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt en dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt :

Mevrouw Nathalie Bogaerts, voornoemd, verklaart in te schrijven op alle 186 aandelen uitgegeven aan 100,00 euro per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van 18.600,00 euro, onmiddellijk volstort ten belope van 12.400,00 euro;

Totaal : 18.600,00 euro.

Het laatst genoemde bedrag is ten belope van 12.400,00 euro bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening met nummer IBAN BE 42 7350 2899 9954, geopend ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd

door KBC Bank op datum van 17/08/2011. .

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de

wet.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) en draagt de benaming Nathalie

Bogaerts Bedrijfsrevisor.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid.

Zetel

De vennootschap is gevestigd te Molenstraat 96, 3600 Genk.

De vennootschap mag naar een andere plaats in het Vlaamse gewest of het hoofdstedelijk gebied

worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, afgekondigd in het Belgisch

Staatsblad.

De zaakvoerder mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en

bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

Doel

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen als vennootschap van het beroep van bedrijfsrevisor,

evenals het gezamenlijk uitoefenen van dit beroep en de samenwerking, zowel in België als in het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

buitenland, met andere bedrijfsrevisoren en meer in het bijzonder het uitoefenen van

controleopdrachten, die door of krachtens de wet zijn voorbehouden voor de bedrijfsrevisor en het uitoefenen van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

Zij mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk, in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan kan vergemakkelijken, voor zover deze verrichtingen niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag alle roerende, financiële en onroerende verrichtingen doen die bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of die vallen binnen het kader van het voorzichtig beheer van haar eigen patrimonium.

Zij mag lange termijn investeringen verrichten in onroerend goed, alsmede investeringen in effecten in de mate dat de betreffende activiteit niet de aard aanneemt van een aanvullende commerciële activiteit en geen systematisch karakter heeft.

Zij mag tenslotte, als bijkomende activiteit, deelnemen, belangen nemen en samenwerken met andere professionele vennootschappen, titularissen van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen, titularissen van vrije beroepen.

Kapitaal - aandelen.

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke persoon, die tevens vennoot moet zijn en die de hoedanigheid van bedrijfsrevisor heeft, lid van het Instituut van Bedrijfsrevisoren.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekeningen en mogen samen of afzonderlijk optreden. De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal plaatsvinden op de zetel van de vennootschap en wordt gehouden op de derde donderdag van de maand maart om 10.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

Plaats van de vergadering.

De Algemene Vergaderingen zullen gehouden worden in de maatschappelijke zetel of in een andere plaats, vermeld in de oproepingsberichten.

Stemrecht.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken. Boekjaar.

Het maatschappelijk jaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Winstverdeling.

Wanneer één of meer effecten (aandelen of andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden opgeschort totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer één of meer aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen van de echtgenoten behoren en tussen de echtgenoten geen overeenstemming bereikt wordt, dan kan de Vrederechter, overeenkomstig artikel 1421 van het Burgerlijk Wetboek een der echtgenoten op diens verzoek machtigen om de bedoelde rechten alleen uit te oefenen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar. In dit laatste geval kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van vruchtgebruiker en blote eigenaar.

Het batig saldo van de resultatenrekening maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering. Wijze van vereffening.

In geval van ontbinding zal de vereffening der maatschappij plaats hebben op de wijze door de Algemene Vergadering aangeduid.

Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig. De aangeduide vereffenaar(s) kunnen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is bevestigd.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

3. Het eerste boekjaar begint vanaf heden en eindigt op dertig september tweeduizend twaalf. De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 01/08/2011. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De comparant verklaart en erkent van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verleent aan de zaakvoerder alle machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

5. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

6. De oprichtster stelt vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat onderhavige vennootschap voor het eerste boekjaar niet verplicht is krachtens het Wetboek van

vennootschappen een commissaris te benoemen.

BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Fineko NV, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38 vertegenwoordigd door mevrouw Lidy Raes, wonende te 3600 Genk, Rootenstraat 15, bus 24, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Mevrouw Nathalie BOGAERTS, aanwezig en die haar opdracht aanvaardt.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NATHALIE BOGAERTS BEDRIJFSREVISOR

Adresse
MOLENSTRAAT 96 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande