NEGLECT-X

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEGLECT-X
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.493.472

Publication

06/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 30.10.2013 13649-0517-010
13/11/2012
ÿþ4 , .

--~-pï- ~ ~---

Voor. behoud

aan hc

Belgis Staatsb

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LRECHTBANK VAN KOOPHANDEL 31 -10- 2012 HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 5' Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Industrieweg 1114 te 3540 Herk-de-Stad

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Baudouin VERELST, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Vereist & Lenaerts", geassocieerde notarissen, met zetel te 3545 Halen op 20 september 2012 dat:

1/ de heer TIPS Erwin Stefan Odilon, geboren te Herk-de-Stad op zeventien oktober negentienhonderd eenenzeventig, nationaal nummer 71.10.17-227.48, echtgenoot van mevrouw STEENBERGEN Sabrina, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Diestsesteenweg 22.

2/ de heer VERMEULEN Erwin, geboren te Hasselt op negen juni negentienhonderd vijfenzeventig, nationaal nummer 75.06.09-075,11, echtgenoot van mevrouw MAES Vicky, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Keernestraat 109.

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "NEGLECT-X";

De maatschappelijke zetel gevestigd Is te 3540 Herk-de-Stad, Industrieweg 1114.

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, tenzij hierna anders vermeld:

- bureau voor mecano grafische werken;

- privaat of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps of technische vorming;

- studie, organisatie en raadgeving inzake financiële, handels, fiscale of sociale aangelegenheden;

- groot en kleinhandel in kantoorbehoeften, hardware en software;

ontwikkeling van software;

- consulting op het gebied van beheer, management en markering;

- het exploiteren van een arbeidsbemiddelingsbureau.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en aire onroerend en roerend goed activiteiten kan verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, alsook activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De Vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen, of van die aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

A, Op de kapitaalaandelen wordt als volgt ingeschreven in natura:

11 door de heer TIPS Erwin, oprichter sub 1, voornoemd;

die verklaart eigenaar te zijn van drieënnegentig (93) aandelen ingevolge inbreng in natura via partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

AARIXA;

NEGLECT-X

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

2/ door de heer VERMEULEN Erwin, oprichter sub 2, voornoemd die verklaart eigenaar te zijn van drieënnegentig (93) aandelen ingevolge inbreng in natura via partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AARIXA.

Samen alle honderd zesentachtig (186) aandelen.

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen, vertegenwoordigend de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal.

Beschrijving van de inbreng in natura

Ingevolge de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AARIXA zijn volgende vermogensbestanddelen overgegaan naar de nieuw opgerichte vennootschap; zij omvatten bij wijze van samenvatting volgende activa en passiva:

De inbreng in natura bestaat uit de software, handelsvorderingen en overlopende rekeningen passief, zoals hierna toegelicht. Deze activa en passiva bevinden zich nu in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AARIXA en zullen worden afgesplitst.

Activa

Software Neglect-X 16.000,00 euro

Handelsvorderingen 17.117,87 euro

Totaal: 33.117,87 euro

Passive

Overlopende rekeningen 5.702,61 euro

Totaal: 5.702,61 euro

Totaal netto-actief 27.415,26 euro

Als vergoeding voor de hiervoor beschreven inbreng in natura ten bedrage van zevenentwintigduizend vierhonderd vijftien euro zesentwintig eurocent (¬ 27.415,26) zullen aan de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AARIXA 186 nieuwe aandelen op naam zonder nominale waarde van de vennootschap NEGLECT-X BVBA (in oprichting) worden toegekend, Dit aantal is gekozen om een eenvoudige uitgifteverhouding mogelijk te maken, namelijk 1 nieuw aandeel NEGLECT-X BVBA bij 1 bestaand aandeel AARIXA BVBA.

Deze honderd zesentachtig (186) aandelen zullen samen een maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) in deze vennootschap. Eik aandeel komt aldus overeen met éénlhonderd zesentachtigste (1/1B6ste) van het kapitaal, hetzij een fractiewaarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Werd benoemd als niet-statutair zaakvoerder:

1/ de heer TIPS Erwin, oprichter sub 1, voornoemd;

2/ de heer VERMEULEN Erwin, oprichter sub 2, voornoemd;

het mandaat van zaakvoerder wordt vastgesteld voor onbepaalde duur;

het mandaat van zaakvoerder wordt niet vergoed, tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist. Het maatschappelijk boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op eenendertig maart tweeduizend dertien.

De jaarvergadering wordt gehouden op negenentwintig september om twintig uur (20:00).

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien overeenkomstig de statuten.

De vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee maanden voor het verlijden van onderhavige akte.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de oprichters en verslag van de bedrijfsrevisor.

Getekend: Baudouin VERELST, geassocieerd Notaris te Halen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

sr- Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 31.07.2015, NGL 29.09.2015 15615-0388-009

Coordonnées
NEGLECT-X

Adresse
INDUSTRIEWEG 1114 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande