NEMA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : NEMA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 880.263.716

Publication

02/02/2015
ÿþ~

Matl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 3 -01- 203

MONITEUR BEL4,Êteergelegd ter griffle der rechtbank

v, koophandel Antwerpen, aid, Tongeren

23 01- 2015

BELGISCH STAATS

Gre



Ondernemingsnr : 0880.263.716 Benaming

(voluit) : NeNla (verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Houtblookstraat 32 3600 Genk (volledig adres)

Onderwerp akte : opening vereffening - sluiting vereffening - ontslag zaakvoerder

Het jaar tweeduizend en veertien.

Op woensdag, 31 december.

Werd gehouden,

de buitengewone algemene vergadering van de VOF Nema met maatschappelijke zetel te 3600 Genk,

Houtblookstraat 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Tongeren onder nummer

0880.263.716 en niet onderworpen aan de B.T.W..

Deze vennootschap werd opgericht krachtens onderhandse akte op één januari 2006, gepubliceerd in

de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op zevenentwintig maart daarna.

Waarvan de statuten niet werden gewijzigd.

Zijn daartoe verschenen en alhier aanwezig de volgende aandeelhouders, die verklaren elk de helft van het vermogen te bezitten«

De Heer Reggers Boudewyn,Jan,Mathijs,Maria geboren te Hasselt op 4 juli 1942 (42.07.04-023.12) , wonende te 3600 Genk, Houtblookstraat 32, Gehuwd onder het stelsel van Scheiding van Goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor Notaris Luc Van den Hove te Genk op 12 juni 1967,tot op heden ongewijzigd, zoals hij het verklaart.

Mevrouw Nelissen Maggy,Wilhelmina,Margaretha,Catharina geboren te Peer op 20 september 1943(43.09.20-024.51), wonende te 3600 Genk, Houtblookstraat 32, Gehuwd onder het stelsel van Scheiding van Goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor Notaris Luc Van den Hove te Genk op 12 juni 1967 , tot op heden ongewijzigd, zoals zij het verklaart.

Samenstelling van bureau:

De vergadering wordt voorgezeten door voornoemde Mevrouw Maggy Nelissen, voornoemd, de heer

Reggers Boudewyn zal de functie van secretaris en stemopnemer waarnemen.

De voorzitter zet uiteen wat volgt:

A, Dat deze buitengewone algemene vergadering werd bijeenge-'roepen om te beraadslagen en te

beslissen over de volgende agen-'da:

1)Ontbinding van de vennootschap;

2)Beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder.

3)Bijzondere kwijting.

4)Sluiting van de vereffening.

5)Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

B. Dat alle vennoten erin toegestemd hebben op deze verga-idering te verschijnen of vertegenwoordigd te

zijn, en dal zij verzaken aan aile formaliteiten tot het bijeenroepen van deze buitengewone algemene

vergadering; dat zij echter erkennen tijdig afschrift te hebben ontvan-'gen van :

e) de staat van activa en passiva,

b) het ontwerp tot ontbinding van de vennootschap.

C. Dat de vennoten, de totaliteit van het maat-ischap-pelijk kapitaal bezittende, tegenwoordig of verte-igenwoordigd zijn en de vergadering aldus rechtsgeldig is samengesteld en geldig kan beraadslagen over al de puntten van het agenda,

D. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

t

q , p

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

E.-Ondergetekende voorzitter bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

F.-Dat de enige zaakvoerder mevrouw Nelissen Maggy, voornoemd, hier aanwezig is, en dat alle oproepingsformaliteiten betreffende de zaakvoerder geldig werden verricht.

AI het voorgaande wordt voor juist verklaard en aange-nomen door de algemene vergadering.

Vervolgens wordt overgegaan tot de behandeling van ieder punt afzonderlijk van de voorgemeld agenda. Na beraadslaging over ieder punt van het agenda neemt de vergadering de volgende besluiten :

VERSLAGEN.

De voorzitter geeft lezing van de staat der activa en passiva bestandde-+len van de vennoot-'schap op 31 december 2014.

Na deze uiteenzetting, die door de vergadering eenparig wordt goedgekeurd, legt de voorzitter al de punten op de agenda afzonderlijk, en in de gestelde volgorde ter beraadslaging en stemming voor aan de vergadering. De vergadering neemt hierop met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat er op de voormelde staat geen opmerkingen worden gemaakte

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist om de vennootschap te ontbinden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLISSING

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder, mevrouw Maggy Nelissen voornoemd.

De vergadering beslist kwijting te geven aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat te rekenen vanaf de oprichting van de vennootschap tot en met heden.

VIERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn, met uitzondering van de 423,39¬ afkorting op het tegoed aan rekening courant van mevrouw Nelissen Maggy. Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar de staat van actief en passief van 31 december tweeduizend en veertien die tevens geldt als de vereffeningsrekening welke hierbij uitdrukkelijk door de aandeelhouders wordt goedgekeurd,

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders.

De aandeelhouders bevestigen uitdrukkelijk dat er op heden geen schulden meer zijn, met uitzondering van de "rekening courant Maggy Nelissen".

De vergadering stelt vast dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft en beslist derhalve de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening, en dit rekening houdende met de bepalingen gesteld in artikel 184 §5 Wetboek vennootschappen.

Mocht er na heden toch nog een schuld van deze vennootschap ontstaan of blijken te bestaan, verklaren de aandeelhouders, allen voornoemd, uitdrukkelijk zich persoonlijk, hoofdelijk en solidair borg te stellen voor de betaling ervan, zodat de sluiting van deze vereffening in geen opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers. De comparanten erkennen dat ondergetekende voorzitter hen voldoende heeft gewezen op hun aansprakelijkheid hieromtrent zoals gesteld in artikel 185 Wetboek Vennootschappen.

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap " VOF NEMA", definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste 5 jaren bewaard worden op volgend adres te 3600 Genk, Houtblookstraat 32. VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de vertegenwoordigers en/of medewerkers van de bvba A&B partners Genk te 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21 bus 41, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede bij de Administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde of enige andere administratie, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel.

Daar de agenda uitgeput is, wordt de vergadering alsdan opgeheven.

BEVESTIGING VAN IDENTITEIT

Ik, voorzitter, bevestig de meldingen van de identiteit van de hiervoren genoemde comparanten te hebben opgenomen zoals zij voorkomen op de identiteitskaart, en voor wat betreft het rijksregisternummer met het uitdrukkelijk akkoord van de betrokkenen.

ALGEMENE VERKLARINGEN

1.De comparanten erkennen dat de notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9, § 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is, en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

Op de laatste biz, ven Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

pe comparanten hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen tegen-'strijdigheid van belangen voordoet en dat zij aile bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

De comparanten bevestigen tevens dat de voorzitter hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hem op een onpartij-'dige wijze raad heeft verstrekt.

2,De comparanten erkennen een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben.

3.De gehele akte werd door ons voorzitter ten behoeve van de comparanten toegelicht.

Genk, 31 december 2014

~~ ~.

d ~~~ev

*_ ~

Maggy Nelissen ~=r^ ~`i^' ijn Reggers

Tegelijk neergelegd;Staat activa en passiva 31/12/2014 Expeditie verslag buitengewone algemene vergaderingTekst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Coordonnées
NEMA

Adresse
HOUTBLOOKSTRAAT 32 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande