NEURAUTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEURAUTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.261.288

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 29.07.2014 14358-0313-015
13/03/2014
ÿþMod POF 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*14061444*

Ondernemingsnr : 0476.261.288

Benaming (voluit): NEURAUTER

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3550 Heusden-Zolder, Dikkelstraat 14

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor Meester Ghislain EERDEKENS, Notaris met standplaats te Neerpelt, Groenstraat 13, op 22 januari 2014, dragende volgende melding :

"Geregistreerd twee bladen, geen verzendingen, te Neerpelt op 27 januari 2014, boek 552 blad 18 vak 5. Ontvangen vijftig euro. Voor de E.a. Inspecteur (getekend) L.HOOGSTIJNS", houdende de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NEURAUTER" waarvan de zetel gevestigd is te 3550 Heusden-Zolder, Dikkelstraat 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt met ondernemingsnummer B.T.W.-nummer BE-0476.261.288.

Blijkt dat volgende besluiten en/of vaststellingen werden geakteerd, hier bij uittreksel weergegeven: AFHANDELING VAN DE AGENDA

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN

De vergadering besluit, met toepassing van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelasting, het kapitaal te verhogen met een bedrag van zevenenzestigduizend achthonderd eenenvijftig euro (67.851EUR), om het te brengen op honderdduizend vijfhonderd tachtig euro achtentachtig cent (I00.580,88EUR), door een inbreng in geld, met een bedrag van zevenenzestigduizend achthonderd eenenvijftig euro (67.851EUR) zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Zij gaat akkoord met de intekening op de kapitaalverhoging zoals deze hierna is uiteengezet.

Intekening

En terstond heeft de comparant sub 1/ verklaard op deze aandelen in te tekenen en deze voor de totaliteit af te betalen met gelden verkregen uit voormelde dividenduitkering waartoe beslist werd op voormelde algemene vergadering van vennoten de dato 09 december 2013;

Ban attest:

Tot bewijs van deze betaling heeft de comparant mij een bankattest overgelegd uitgaande van de BNP Paribas Fortis Bank waaruit blijkt dat op 06 januari 2014 de som van 67.851 euro gestort werd op de speciale rekening geopend ten name van de vennootschap onder nummer BE47 0017 1635 5180.

TWEiEDE BESLUIT - VASTSTELLING REALISATIE KAPITAALVERHOGING EN AANPASSING STATUTEN

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging gerealiseerd werd en dat het maatschappelijk kapitaal thans' honderdduizend vijfhonderd tachtig euro achtentachtig cent (100.580,88EUR) bedraagt en verdeeld is in. tweehonderd en tien (210) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De vergadering beslist artikel 5 der statuten ingevolge voormelde kapitaalverhoging aan te passen als volgt: "Artikel 5 -Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend vijfhonderd tachtig euro achtentachtig cent (I00.580,88EUR) en is vertegenwoordigd door tweehonderd en tien (210) aandelen met stemrecht, zonder nominale waarde ieder vertegenwoordigend één tweehonderd en tiende (1/210de) deel van het maatschappelijk kapitaal."

DERDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE  MACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en'. volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Ghislain EERDEKENS, te Neerpelt.

Tegelijkertijd neergelegd:;

- uitgifte akte

- gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

10/08/2012
ÿþ Mod 2.1

nie In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0476261288

Benaming

(voluit) : Neurauter

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dikkelstraat 14 - 3550 Heusden Zolder

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN VAN BVBA NEUROMONTAGE IN NEURAUTER . BVBA

Ingevolge akte verleden voor Mtr. Christian COLLA, Notaris te Borgloon op 17 juli 2012 nog te registreren werd een buitengewone algemene vergadering gehouden van : NEURAUTER, Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 3550 Heusden-Zolder, Dikkelstraat 14, Ondernemingsnummer 0476.261.288, opgericht onder de benaming "MAES CONSTRUCTIES", voorheen met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Guido Gezellelaan 180, bij akte verleden voor Notaris VANGRONSVELD Joël te Eigenbilzen op tweeëntwintig november tweeduizend en één, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien december nadien, onder nummer 635.

De naam werd gewijzigd in de huidige en het doel werd gewijzigd ingevolge proces-verbaal opgemaakt door Notaris Ghislain EERDEKENS te Neerpelt op één februari tweeduizend en zes, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op vijftien februari nadien, onder N.06034292 ;

. De voorzitter stelt vast dat de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap NEURAUTER B.V.B.A. over volgende agendapunten moet beraadslagen en besluiten:

1. De fusievoorstellen opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen ter inzage van de aandeelhouders op de zetel van de vennootschap.

De aandeelhouders hebben kosteloos een afschrift kunnen verkrijgen van genoemd fusievoorstel op eenvoudig verzoek gericht aan de vennootschap.

2. Fusie door overname van het gans vermogen van de over te nemen vennootschap NEUROMONTAGE B.V.B.A., door vennootschap NEURAUTER B.V.B.A..

Deze overname zal verwezenlijkt worden zonder kapitaalverhoging van vennootschap NEURAUTER b.v.ba. en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per dertig juni tweeduizend en twaalf.

voor de overnemende vennootschap, en per dertig juni tweeduizend en twaalf, voor de overgenomen vennootschap ;

'12140983

11

Vo behc

aar

Belt 5taa'

Rechtbank van Koophandel

31 JULI Z012

te HASSE Griffie

~.~t.~, i

., -

Alle verrichtingen en handelingen gesteld door vennootschap NEUROMONTAGE B.V.B.A., sedert één juli tweeduizend en twaalf zijn voor rekening van vennootschap

Op de laatste hiz. van Luik B verfhelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veftegenwgoorcigen d : x

Verso : Naam en handtekening. E `

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEURAUTER B.V.B.A. De schulden van vennootschap NEUROMONTAGE B.V.B.A. gaan over op vennootschap NEURAUTER B.V.B.A..

3. Tengevolge van de fusie, overneming van gans het vermogen van de over te nemen vennootschap NEUROMONTAGE B.V.B.A., volgens voornoemde balanstoestand afgesloten op dertig juni tweeduizend en twaalf ;

Neurauter heeft op 2 maart 2009 een fusievoorstel opgemaakt.

Dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt op 20.03.2009, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch staatsblad op dertig maart nadien, onder nummer 09046144, voor vennootschap NEURAUTER B.V.B.A.

Gezien de vereniging van alle aandelen in handen van vennootschap NEURAUTER B.V.B.A. werden de bestuursorganen van de beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen.

De vergadering neemt kennis van de actiefl passief resultatenbalans afgesloten op 30 juni 2012. van NEURAUTER BVBA

De fusievoorstellen werden in de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de aandeelhouders van deze stukken kennis konden nemen.

De fusievoorstellen alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen alsook de tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen de dato dertig juni tweeduizend en twaalf (Neurauter), werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke aandeelhouders, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap NEUROMONTAGE BVBA, die aan de fusie deelneemt, geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap NEURAUTER BVBA.

EERSTE BESLUIT.

1. Principieel besluit tot fusie

a.De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat vennootschap NEUROMONTAGE B.V.B.A. door fusie overgenomen wordt door vennootschap NEURAUTER B.V.B.A.

De bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergaderingen van beide vennootschappen keuren voormelde fusievoorstellen goed.

c. De algemene,vergadering van vennootschap NEUROMONTAGE B.V.B.A. besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

d. De algemene vergadering van vennootschap NEURAUTER B.V.B.A. besluit tot fusie door overneming van het vermogen van vennootschap NEUROMONTAGE B.V.B.A. over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van vennootschap NEURAUTER B.V.B.A. en zonder omwisseling van aandelen, op basis van

~.raL A i'11.10... 1 xr'k!.'...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

een boekhoudkundige staat per dertig juni tweeduizend en twaalf (Neuromontage) en dertig juni tweeduizend en twaalf (Neurauter) ;

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder algemene titel over op de overnemende vennootschap. Alle verrichtingen en handelingen gesteld door vennootschap NEUROMONTAGE B.V.B.A., sedert één juli tweeduizend en twaalf tot op vandaag zijn voor rekening zijn van vennootschap NEURAUTER B.V.B.A..

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met éénparigheid van stemmen, goedgekeurd.

2. Gevolgen

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van vennootschap NEUROMONTAGE B.V.B.A., met alle rechten en plichten, over op vennootschap NEURAUTER B.V.B.A..

Het aandelenregister van vennootschap NEUROMONTAGE B.V.B.A. in het bezit van vennootschap NEURAUTER B.V.B.A. zal door de zaakvoerderlbestuurder van vennootschap NEURAUTER B.V.B.A. worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op dertig juni tweeduizend en twaalf Neurauter;

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf één juli tweeduizend en twaalf worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap NEURAUTER B.V.B.A.. De schulden van vennootschap NEUROMONTAGE B.V.B.A. gaan over op de overnemende vennootschap NEURAUTER B.V.B.A.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste

van de overnemende vennootschap NEURAUTER B.V.B.A..

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

» enerzijds de fusie door overneming van vennootschap NEUROMONTAGE met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Dikkelstraat 14, door vennootschap NEURAUTER, met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Dikkelstraat 14, werd verwezenlijkt.

- Anderzijds vennootschap NEUROMONTAGE B.V.B.A., definitief opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT.

De algemene vergadering van vennootschap NEURAUTER besluit de maatschappelijke naam te behouden als " NEURAUTER ".

Tengevolge van deze beslissing luidt artikel 1 van de statuten voortaan als volgt:

" Artikel 1. De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam NEURAUTER ;

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestelorders en andere stukken uitgaande van de vennootschap zullen vermelden : de maatschappelijke benaming , de vermelding 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ' of de letters 'BVBA' leesbaar geschreven ;

"

L ~

10~?te ir3 P,~! ~_, ~" ,

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

SLOT.

1. De voorzitter stelt, samen met de notaris vast dat alle punten van de agenda afgehandeld zijn en dat hierover werd besloten met de vereiste meerderheid binnen elke algemene vergadering.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van vennootschap NEUROMONTAGE door vennootschap NEURAUTER, verwezenlijkt is, en dat de eerstgenoemde vennootschap NEUROMONTAGE definitief opgehouden heeft te bestaan.

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap, zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

4. Daarenboven heeft de ondergetekende notaris vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve, na onderzoek, het bestaan van de externe wettigheid en van de interne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten ïn de zin van artikel 700 van het wetboek van vennootschappen aan de hand van de hem verstrekte inlichtingen. Verklaringen pro fisco

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de fusie door overneming tussen de vennootschap «NEURAUTER», overnemende vennootschap, en de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NEUROMONTAGE, overgenomen vennootschap, geschiedt met toepassing van :

-- artikel 117, § 1 en 120, derde lid van het Wetboek der Registratierechten;

 artikel 211 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen 1992;

-- artikel 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Informatie  Raadgeving

De partijen verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

Voor ontledend uittreksel t~

C . COLLA, Notaris ~,rPhÎ!'_*~~~i

Gelijktijdig neergelegd : ~l 5lac'In :`A isj ff-f[;'aen g

- eensluidend afschrift ven de akte ,'~z c .-

- verslag en balans. ,,r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 30.07.2012 12360-0234-012
15/03/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad'

Mad 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I

11111111111111111111111111111

*12057197*

i

Rechtbank van koophandel

05 MARI 2012

te HASSELT

Griffue

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsn r : 0476267 288

Benaming

(voluit) : NEURAUTER

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : DIKKELSTRAAT 14, 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

ingevolge de buitengewone algemene vergadering van heden 8 februari 2012 gehouden door.

- De Heer Neurauter Ewald, aandeelhouder,

- Mevrouw Von Giasow Chantal, zaakvoerder,

- De Heer Tilmans Davy«

werd besloten dat:

- Mevr. Von Giasow Chantal haar ontslag geeft ais zaakvoerder vanaf 8 februari 2012. De buitengewone algemene vergadering aanvaardt dit ontslag en geeft Mevr, Von Glasow kwijting voor haar functie en dit sinds de ingang ervan

- De buitengewone algemene vergadering beslist tot nieuwe zaakvoerder te benoemen Dhr. Tilmans Davy die deze functie aanvaardt. Het mandaat is voor onbepaalde duur. Het mandaat is onbezoldigd.

Dhr. Tilmans Davy,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 11.08.2011 11400-0579-011
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 13.08.2010 10410-0253-014
13/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 10.08.2009 09558-0193-014
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 05.08.2008 08536-0396-014
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.05.2007, NGL 27.08.2007 07621-0307-014
06/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 30.08.2006 06758-3763-013
15/02/2006 : HA107501
27/07/2005 : HA107501
31/12/2004 : HA107501
06/12/2004 : HA107501
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 12.08.2015 15413-0446-016
13/08/2003 : HA107501

Coordonnées
NEURAUTER

Adresse
DIKKELSTRAAT 14 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande