NEVEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEVEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.849.196

Publication

07/02/2014
ÿþMod WOM 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tJ~ ~LI " LL ~~ 11uuiy.~lCyS~tLi yf,u1; , Lbr

11- 2014 STAATSBLAD chtbank v, koophandel te TQNDEREiV

2 4-01- 2014

De hlootdgrlffiebriffie



*190375 4

bel

e Sta

MONIT

31-

BELGISCH

Ondernemingsnr : 6 6 4 4 . 8 4 9 9 6

Benaming

(voluit) : NEVEN

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Valmeerstraat 1, 3770 Riemst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maria Neven, notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Mieke Neven", met zetel te 3770 Kanne  Riemst, Statiestraat 36, op dertig december tweeduizend dertien, dat volgende vennootschap werd opgericht.

VENNOTEN

1) De heer NEVEN Sven, geboren te Hasselt op elf april negentienhonderd zesentachtig, nationaal nummer' 86.04.11 317/23, ongehuwd, wonende te 3770 Riemst, Valmeerstraat 1.

2) Mevrouw BASTIAENS Karolien, geboren te Bilzen op tweeëntwintig april negentienhonderd zevenentachtig, nationaal nummer 87.04.22 224/01, ongehuwd, wonende te 3770 Riemst, Valmeerstraat t

VORM EN NAAM

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming "

NEVEN ". Zij is opgericht voor onbepaalde duur.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.. De rechtspersoonlijkheid wordt: verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ZETEL

De vennootschap heeft haar zetel te 3770 Riemst, Valmeerstraat 1. De zetel kan zonder statutenwijziging, binnen het Nederlandstalige taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

"Installatie en onderhoud van centrale verwarming, gasverwarming, klimaatregeling en airconditioning;

" Het plaatsen en onderhoud van sanitaire voorzieningen;

"De aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, verhuring onder welke vorm ook, het tot stand brengen en aanpassen voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle materieel, toebehoren en onderdelen, in de meest ruime zin van het woord, noodzakelijk voor de installatie of onderhoud van centrale verwarming, gasverwarming, klimaatregeling, airconditioning en sanitaire voorzieningen, al dan niet via een online webshop;

" Het aanbieden van ergotherapie;

" Het aanbieden van remedial teaching, huiswerkbegeleiding, leren leren en specifieke methodieken in

functie van voorgaande doelen;

"Het aanbieden van diverse soorten relaxatietechnieken, zoals o.a, aroma therapie, voetretiexologie en

Bach remedies;

"Het organiseren van cursussen, opleidingsseminaries en uiteenzettingen over ergotherapie, remedial

teaching, specifieke methodes en relaxatietechnieken;

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persolo)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

" " De begeleiding en ondersteuning van personen met autisme;

" De aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, verhuring onder welke vorm ook, het tot stand brengen en aanpassen voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle materieel, toebehoren en onderdelen, in de meest ruime zin van het woord, noodzakelijk voor het uitvoeren van ergotherapie alsook diverse soorten relaxatietechnieken, al dan niet via een online webshop;

" Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen;

" Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers , commerciële, produktieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap Kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen,

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen,

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd komma nul nul Euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd en één (101) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd en éénste (11101 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam, dragen een volgnummer en worden genoteerd in een register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de vennoten.

Inschrijving op het kapitaal

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld als volgt

- de heer Neven Sven, voornoemd, schrijft in op éénenvijftig (51) aandelen, dewelke hij geheel volstort door inbreng van een bedrag van negenduizend driehonderd tweeënnegentig komma nul acht Euro (¬ 9.392,08),

- mevrouw Bastiaens Karolien, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelk zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van negenduizend tweehonderd en zeven komma tweeënnegentig Euro (¬ 9.207,92).

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van elk van de aldus ingeschreven aandelen een bedrag van achttienduizend zeshonderd komma nul nul Euro (¬ 18.600,00) werd gestort en dat het totaal van deze stortingen gedeponeerd werd, op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de Axa Bank te Berchem op dertig december tweeduizend en dertien.

Het bewijs van deponering afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling zal door ondergetekende notaris bewaard worden in het vennootschapsdossier.

Vergoeding - aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden, volgestort als voormeld, toegekend aan:

-de heer Neven Sven, voornoemd, die aanvaardt: éénenvijftig (51) aandelen;

-mevrouw Bastiaens Karolien, voornoemd, die aanvaardt:. vijftig (50) aandelen;

Plaatsing kapitaal

De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig

geplaatst en geheel volgestort is

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, in of buiten de statuten benoemd.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de alhge-'mene vergadering, met eenvou-'dige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

De opdracht van zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, ten-'-'zij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hierover anders beslist.

Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

" k opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder(s).

BEVOEGDHEDEN

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel, behalve deze die de wet voorbehoudt voor de Algemene Vergadering.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegen-ge-iworpen,

Wanneer een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of voorgelegde verrichting, dienen de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen te worden nageleefd,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge ALGEMENE VERGADERING

De zaakvoerder(s) en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten, die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Middels een aangetekende brief, tenminste vijftien dagen op voorhand, worden de vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissarissen opgeroepen om deel te nemen aan de vergadering die zal beraadslagen en beslissen over de agendapunten in de oproeping vermeld. Indien alle vennoten daarmee instemmen is een oproeping overbodig.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaar-ver-gadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om achttien uur (18.00u) op de zetel van de vennootschap. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag ge-'hou-den.

De buitengewone algemene vergadering die de statuten wijzigt wordt gehouden ten overstaan van een notaris en is geldig samengesteld als het door de wet voorziene aanwezigheidsquorum bereikt is. Om te worden aangenomen, moet voor elk voorstel de door de wet ervoor voorziene meerderheid worden bereikt in de stemming.

Van de algemene vergaderingen worden notulen opgemaakt die worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming voor de jaarvergadering, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen twintig dagen.voor de hiervoor bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering,

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten,

Uitoefening van stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem,

Elke vennoot kan op een algemene vergadering verte-gen-woor-digd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de algemene vergadering de uitoefening van het aan de betrokken aandelen verbonden stemrecht schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar.

Het stemrecht van aandelen bezwaard met vruchtgebruik, wordt uitgeoefend door de vruchtge-'bruiker, behoudens anders-luidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote ei-'ge-naar of verzet door deze laat-ste. Indien de blote eigenaar zich verzet, is het stem-recht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uit-spraak dienaan-'gaande.

BOEKJAAR - JAARREKENING -WINSTBESTEDING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op. De jaarrekening bestaat uit de

balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Voor zover dit wettelijk verplicht is, steilen de zaakvoerders een jaarverslag op waarin zij rekenschap geven

van hun beleid.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de jaarvergadering bij afzonderlijke stemming, over de kwijting

te verlenen aan de zaakvoerder(s) en desgevallend aan de commissarissen.

Winstbesteding

Over de aanwending van de winst beslist de algemene verga-idering, onverminderd de wet-'telijke

beperkingen terzake.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

ONTBINDING  VEREFFENING

Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan

gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening :

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de vereffenaars aangesteld

door de voorzitter van de rechtbank.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen

benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot

bevestiging of homologatie van hun benoeming.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

DIVERSEN

1. WOONSTKEUZE

Voor de uitvoering van deze akte verklaren de comparanten keuze van woonplaats te doen In hun

respectievelijke woonplaats.

2. BENOEMING ZAAKVOERDER

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de comparant mij, notaris, verzocht te akteren dat

benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerder:

-de heer Neven Sven, voornoemd, die zijn mandaat aanvaardt;

-mevrouw Bastiaens Karolien, voornoemd, die haar mandaat aanvaardt;

Elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en

buiten rechte.

3. BEZOLDIGING VAN DE ZAAKVOERDER

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

4. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING  EERSTE BOEKJAAR  OVERNAME VERBINTENISSEN

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en veertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand mei van het jaar tweeduizend en vijftien.

Aile in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert één oktober tweeduizend en dertien worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

5. VOLMACHTEN

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Fineko nv, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiek-irechtelijke instel-'lingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Maria Neven

Tegelijk hiermee neergelegd;

- expeditie van de akte

I

s s

li

4 Voor-boboyden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

_ .

Op de laatste blz. van Link B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 27.08.2015 15486-0248-014

Coordonnées
NEVEN

Adresse
VALMEERSTRAAT 1 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande