NICOTECH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NICOTECH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.931.951

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 02.07.2014 14259-0205-014
05/01/2015
ÿþ Mad Word 11.1

[LI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~. ---



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11









Neergelegd ier grime der rect toanK y. koophandel Anl+aerpen. afd Tongeren

2 2 -12- Mt

0r, griffler,Griffie

Ondernemingsnr : 0457.931.951

Benaming

(voluit) : NICOTECH

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3680 Maaseik, Jagersborgweg 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Uit een akte verleden voor ondergetekende, Charly Van Cauwelaert, notaris met standplaats te Maaseik op 17 december 2014, blijkt dat:

- het maatschappelijk kapitaal van 2.500.000 Belgische frank omgezet wordt naar ¬ 61.973,38.

- alle aandelen aan toonder omgezet worden in aandelen op naam, en welke aandelen door de zorgen van de Raad van Bestuur werden ingeschreven in een aandelenregister.

- de besluiten van het verslag van 11 december 2014 van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Hubert Vencken", vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Hubert Vencken, luiden als volgt

'Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30.11. 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Ik dien een voorbehoud te formuleren over de voorraden ten bedrage van ¬ 7,760,25 gezien de onmogelijkheid van een fysische controle per opnamedatum, over de inbaarheid van de handelsvorderingen ten bedrage van ¬ 49.762,53, over de inbaarheid van de rekeningen-courant en over de volledigheid van de schulden ten opzichte van de schuldeisers.

Het netto-actief volgens deze staat van t 77.839,45 is voldoende hoog voor de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.'

- de naamloze vennootschap "NICOTECH" wordt omgevormd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij toepassing van artikel 775 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zodat deze omvorming geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap die onder de nieuwe vorm blijft bestaan, met hetzelfde doel, met al haar activa en passiva bestanddelen, met hetzelfde kapitaal en de nog overblijvende reserves zoals vastgesteld bij voorgaande beslissingen en met dezelfde vennoten, met name: 1. de heer de Jong Nicolaas Mattheus Maria, wonende te Maaseik, Jagersborgweg 19, hebbende 2.499 aandelen; en 2. de heer Rosies Patrick Henri Ida Arnold, wonende te 3500 Hasselt, Rapertingenstraat 133, hebbende 1 aandeel.

Deze omvorming geschiedt op basis van voormelde staat van activa en passiva van de vennootschap die afgesloten werd op 30 november 2014, niets uitgezonderd noch voorbehouden.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de oude naamloze vennootschap worden geacht verricht te zijn voor de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

- De bestuurders, met name

a) de heer de Jong Nicolaas, voornoemd, handelende tevens in zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder;

b) de heer Rosies Patrick, voornoemd;

verklaren ontslag te nemen uit hun functie van bestuurder en voornoemde heer de Jong Nicolaas tevens uit

zijn functie van gedelegeerd-bestuurder.

De vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurders en gedelegeerd-bestuurder en geeft hen dé-

charge voor de uitoefening van hun mandaat.

- de statuten van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm vastgesteld worden als volgt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming 'NI-COTECH'.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3680 Maaseik, Jagersborgweg 19.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden als op commissie, zowel in België als in het buitenland:

- De aan- en verkoop, 1m- en export, het huren, verhuren, leasen en renten, het ontwerpen en bouwen, het herstellen en onderhouden van machines, toestellen en werktuigen voor de wegenbouw, rollend materieel, hydraulische installaties en materieel van ondernemers, evenals van onderdelen, toebehoren, accessoires en benodigdheden hiervoor;

- Het uitbaten van werkplaatsen voor algemene mecaniek en voor metaalverwerkende aktiviteiten;

- Het ontwikkelen van onderhoudsprojecten in binnen- en buitenland.

Zij mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich onledig houden met aile operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct hetzij indirect, verband houden met het maatschappelijk doel der vennootschap.

Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard en optreden als bestuurder en vereffenaar van andere vennootschappen.

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden bepaald ln het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur vanaf de oprichtingsakte,

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt E 61.973,38 en is vertegenwoordigd door 2.500 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van 1/2.500ste van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, "zaakvoerder(s)" genoemd.

De enige zaakvoerder verbindt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, verbinden zij ieder afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Indien een rechtspersoon als zaakvoerder benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende vertegenwoordiger kan benoemen om iedere verhindering te vermijden. In dat verband, zullen derden geen andere rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste verte-genwocrdiger en van de plaatsvervangende vertegenwoordiger kunnen eisen, dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger/plaatsvervangende vertegenwoordiger.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen al dan niet vennoten, al dan niet bezoldigd, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen-bedrijfsrevisor opgedragen voor zover de wet hiertoe verplicht, of bij gebrek aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering hiertoe beslist.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om twintig uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Jaarlijks wordt, op de zuivere winsten, een bedrag van tenminste éénitwintigste voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Evenwel mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

- het aantal niet statutaire zaakvoerders vastgesteld wordt op één en dat tot deze functie benoemd wordt vanaf 17 december 2014 voor onbeperkte duur, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen, en met de macht om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen en te verbinden overeenkomstig artikel 11 der statuten, welke opdracht onbezoldigd is zolang een algemene vergadering hem voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend, de heer de JONG Nicolaas, voornoemd.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel afgeleverd voor de inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

(Getekend, Charly Van Cauwelaert, Notaris niet standplaats te Maaseik.)

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van het p.v, van buitengewone algemene vergadering dd. 17

december 2014, waarbij het verslag van de raad van bestuur en het revisoraal verslag.

I ,

a

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 18.06.2013 13187-0442-015
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 19.06.2012 12184-0235-016
27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 25.07.2011 11325-0407-016
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 07.07.2010 10292-0453-015
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 29.06.2009 09331-0114-015
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 10.06.2008 08218-0353-015
23/07/2007 : TG080245
27/06/2007 : TG080245
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 10.06.2015 15164-0245-013
08/12/2005 : TG080245
16/06/2005 : TG080245
30/06/2004 : TG080245
25/06/2003 : TG080245
17/06/2000 : TG080245

Coordonnées
NICOTECH

Adresse
JAGERSBORGWEG 19 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande