OLIVES & MORE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : OLIVES & MORE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 536.258.956

Publication

28/03/2014
ÿþti

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Minderbroederstraat 28, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ontslag zaakvoerder

In de bijzondere algemene vergadering van 31/12/2013 werd de volgende beslissing genomen:

* ontslag zaakvoerder Sarah Esther Beckers wonende te Heerlen, Johannes XXIII singel 79 met ingang van

01/01/2014

Sarah Beckers Tim Debije

Mod Word 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MU]

Ondernemingsnr : 0536.258.956 Benaming

(voluit) : Olives & More

(verkort) :

II

i I@

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- III

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i 111t 9*







REGi178ANK VAN KOOPHAfeL

U f -07- 2ed

Ondernemingsnr : czD . " G

Benaming

(voluit) : Olives & More

(verkort)

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Minderbroedersstraat 28 te 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting en benoeming

Uit een onderhandse akte van 1 juli 2013 is gebleken dat de ondergetekenden:

1. De heer DEBIJE Tim, wonende Prickhof 26 te 6371 GR Landgraaf, Nederland, geboren te Geleen (N) op

26/05/1983;

2, Mevrouw BECKERS Sarah Esther, wonende Johannes XXIII Singel 79 te 6416 HT Heerlen, geboren te

Heerlen op 18/07/1985;

een vennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma (V.O.F.) hebben opgericht met de

volgende statuten.

Artikel 1  Naam: Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder de vorm van een

Vennootschap Onder Firma opgericht onder de benaming "Olives & More".

Artikel 2  Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Minderbroedersstraat 28.

Artikel 3  Doel: De vennootschap heeft tot doel:

" ln- en uitvoer, klein- en groothandel van fruit, groenten, tapas, fruit-en groentesappen, salades en aanverwante gerechten en bereidingen

" Traiteur- banketaannemer en catering in het algemeen zoals op festivals, sportevenementen, beurzen

" De organisatie van feesten en recepties, evenementen

" De productie en verkoop van kant en klare gerechten

" Het geven van kookworkshops en  demonstraties

" De uitbating van een broodjesbar, frituur, brasserie, restaurant, bistro, soepbar, snackbar, kantine, café,

hotel of motel, pizzeria, gastenverblijf of andere mogelijke activiteit binnen het horecasegment

-De uitbatting van een slagerij

" Het uitbaten van een brood- en banketbakkerij of koude bakkerij met daarin begrepen de verkoop van

chocolade- en suikerwerk

-De uitbating van een fruit- en voedingswinkel, krantenwinkel, tankstation, sportcomplex

" De uitbating van een webwinkel in aile soorten goederen

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te verwezenlijken of uit te breiden. De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven,

" De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel;

" Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen;

" Zij mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken,

'De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

Artikel 4  Duur: De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5  Kapitaal: De heer Debije Tim, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vijftig euro (¬ 50,00) in, die gestort werd in de maatschappelijke kas van de vennootschap. Mevrouw' Beckers Sarah Esther, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van vijftig euro (¬ 50,00) in, die eveneens gestort werden in de maatschappelijke kas van de vennootschap. Bijgevoig wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van honderd euro (¬ 100,00).

Artikel 6  Bestuur van de vennootschap; De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s). De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over aile machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Artikel 7  Overdracht van aandelen: Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden om zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft. Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap, Wanneer geen van de vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten. De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen bepaald bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 8  Overlijden: Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien aile andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht om hun deel op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans.

Artikel 9  Verzegeling  inventaris: In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook,

Artikel 10  Onbekwaamheid: Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd, De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden pro rata temporis bepaald overeenkomstig artikel 12 en 13.

Artikel 11  Boekjaar: Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Ieder jaar zal een inventaris, een balans en een resultatenrekening worden opgemaakt.

Artikel 12  Winstverdeling: De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

Artikel 13  Verliezen: De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 14  Jaarvergadering -- bijzonder algemene vergaderingen: De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei om 18.00 uur. Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste vijftien dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de agenda vermelden. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel, of op de plaats aangeduid in de uitnodiging. Behoudens andersluidende statutaire bepalingen worden de beslissingen van de algemene vergadering genomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen, waarbij elk aandeel recht heeft op één stem.

Artikel 15  Ontbinding  Vereffening: In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Slotbepalingen: A. Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering: Het eerste boekjaar vangt aan vanaf de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid en zal afgesloten worden op 31 december 2014. Alle rechten en verplichtingen aangegaan door en voor de vennootschap vanaf 1 juni 2013 worden overgenomen. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei in het jaar 2015 om 18h00.

B. Benoeming zaakvoerder: Worden tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap, de heer Deblje Tim en mevrouw Beckers Sarah Esther, beiden bovenvermeld. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd. Zij verklaren uitdrukkelijk hun mandaat te aanvaarden en te weten dat hun benoeming slechts uitwerking za! hebben vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. Zij verklaren bovendien niet getroffen te zijn door enige bepaling welke ertoe leidt dat de functie van zaakvoerder een onverenigbaarheid voor hen zou vormen,

Aan de zaakvoerders worden aile machten, voorzien in de statuten opgedragen.

Opgemaakt te Hasselt op 1 juli 2013,

Tegelijk neergelegd: de integrale geregistreerde akte

Debije Tim Beckers Sarah Esther

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behotiàen +.J aan het Belgisch Staatsblad

,

13/03/2015
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1.1 i IN

RECHTBANK van KOOPHAh0EL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 3 MU 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0536.258.956

Benaming

(voluit) : Olives & More

(verkort)

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Minderbroederstraat 28, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte Aanstelling zaakvoerder

ln de bijzondere algemene vergadering van 3011212014 werd de volgende beslissing genomen:

aanstelling Maureen Muijen, Ammonieterf 218, 6413 KZ Heerlen, Nederland als zaakvoerder.

Dit met ingang van 11112015.

Debije Tim Maureen Muijen

Bijlagen bij-bet-Beigisí Staats iTacl - I3/03/2DtS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
OLIVES & MORE

Adresse
MINDERBROEDERSSTRAAT 28 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande