OPSTEYN IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OPSTEYN IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.771.838

Publication

31/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

sanitair en verwarming, evenals inzake centrale stofzuigersystemen en zonwering.

" Het commercialiseren, ontwikkelen en ontwerpen, fabricatie en productie, aan- en verkoop, im-en export, groot- en kleinhandel, fabricage, onderhoud en herstelling, verhuren, leveren en plaatsen van alle types van klimatisering , warmte- en koeltechniek, heating, ventilatie, airconditioning, warmtepompen, luchtzuivering, centrale stofzuigersystemen & zonwering, zonnepanelen, zonneboilers, combiboilers, sanitair en verwarming, elektrisch installatiemateriaal, elektrische toestellen, huishoudtoestellen, geluids- en lichtapparatuur, telecommunicatiesystemen, alarm-, brand- en diefstalbeveiligingssystemen, camerabewaking, computerbeveiliging, internettoepassingen,....

" Aan- en verkoop, vervaardiging en plaatsing, bevestiging of installatie van allerhande meubelen als zijnde badkamermeubels, keukenmeubels, enzovoorts: kleinmeubelen, modulaire meubelelementen en toebehoren, in hout, in kunststof, mentaal of welk ander materiaal ook.

" Het ontwerpen, plaatsen en installeren van buitenreclame: reclameborden en  panelen, lichtkranten en neonreclame, lichtreclames en uithangborden, aanbrengen van reclame op bussen, enzovoorts.

" Het ontwerpen, de montage en het onderhoud van geautomatiseerde fabrieken, bestaande uit diverse machines en besturingsmechanismen en uit centrale bewakingsapparaten inclusief het onderhoud van gemotoriseerde vaartuigen, van industriële robots.

" Het analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief systemen van automatische data-identificatie, ontwikkeling, productie, levering, samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur.

" Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

" Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant: voor het invoeren van gegevens en de volledige verwerking van gegevens.

" De montage en demontage van machines, zowel mechanisch als elektrische, inclusief het verven en de revisie van deze machines.

" De aan- en verkoop, onderhoud en reparatie van computers, printers, randapparatuur, rekenmachines, kantoormachines, enzovoorts zowel in binnen- als in het buitenland.

" De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk.

" Studie van, onderzoek naar en ontwikkeling van allerhande toepassingen van zonne-energie, windenergie, energie uit waterkracht en milieutechnologie, hernieuwbare energie of conventionele vormen van energie en de opleiding en vorming, van alle mogelijke personen, die in contact kunnen komen met de hiervoor bedoelde producten en toepassingen ,het ondersteunen en stimuleren van overheidsinitiatieven in de zonne-energie sector, de sector van de hernieuwbare energievormen en/of milieutechnologie.

" Uitvoeren van energie-audits en het verrichten van diensten inzake efficiënt energiegebruik en het gebruik van zonne-energie bij particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en alle andere actoren in het economische verkeer evenals advies en begeleiding inzake het bekomen van groencertificaten en subsidieaanvragen.

" Verlenen van advies over soorten computers en hun configuratie en toepassingen van bijhorende programmatuur. Analyseren van behoeften en problemen van gebruik en het aanbieden van de beste oplossing.

" Handelsbemiddeling in loodgietersmateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik, verwarmingsinstallaties, elektrische en elektronisch materiaal inclusief installatiemateriaal voor industrieel gebruik, hout, bouwmaterialen, enzovoorts.

" Projectontwikkeling:

" Het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van de werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van de werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitieve opleveringen.

" De uitwerken en de realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en de elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enzovoort.

" Bouwonderneming:

" Algemene bouwonderneming, omvattende de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf. Het bouwrijp maken van terreinen, slopen van gebouwen en andere bouwwerken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het ruimen van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsten, grondverzet met behulp van explosieven, overige graafwerken.

" Het geschikt maken van terreinen voor mijnbouw: verwijderen van deklagen en overige werkzaamheden in verband met de ontsluiting van delfstoffen en de voorbereiding van de ontginning. De verlaging van het grondwaterpeil en de drainage van bouwterreinen. De drainage van land- en bosbouwgrond. Als ook de exploitatie van irrigatiesystemen voor de landbouw.

" Proefboren en boren. Het proefboren en het nemen van bodemmonsters ten behoeve voor de bouw of voor geofysische, geologische of andere doeleinden.

" Het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties.

" Burgerlijke en utiliteitsbouw; weg- en waterbouw.

" Algemene bouwkundige en civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton, funderingen en het uitvoeren van metselwerken.

" Bouwen van individuele huizen, ook volgens de formule  sleutel op de deur .

" Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur, appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, industriële gebouwen, woonhuizen, enzovoorts.

" Het bouwen van appartementen en woningen volgens de formule  sleutel op de deur . Het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden enzovoorts, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport, recreatie, enzovoorts.

" De montage van hangars, loodsen, schuren, silo s, enzovoorts voor landbouwdoeleinden.

" Bouwen van tunnels, bruggen, viaducten en dergelijke.

" De bouw van tunnels voor spoorweg- en autoverkeer en van overige ondergrondse doorgangen. Aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen en hoogspanningsleidingen. De aanleg van waterdistributienetten en rioleringen. De aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enzovoorts. De aanleg voor pijpleidingen voor het vervoer van distributie van elektrische energie. De aanleg van telecommunicatielijnen en  netten.

" Dakbedekking en bouw van dakconstructies: de bouw van daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het plaatsen van dakvensters, het waterdicht maken van daken en terrassen, evenals de herstelling- en onderhoudswerken.

" Het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders  brander technicus.

" Aanleg van spoorwegen, wegen, straten, vliegvelden en sportaccommodaties.

" De bouw van spoorwegen: aanleggen van bedding, plaatsen van de rails, uitvoeren en herstellingswerken. De bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetganders, inclusief het plaatsen van vangrails. De bouw van start- en landingsbanen. De bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enzovoorts. Het schilderen van markeringen op wegen en parkeerplaatsen.

" Waterbouw, baggerwerken, het ruimen van waterlopen en sloten. De aanleg van havens, inclusief jachthavens en dokken. De aanleg van dammen en dijken. De aanleg van kanalen en waterwegen. De bouw van sluizen, zwaaikommen, enzovoorts. De bouw van bezinkbekkens en andere constructies ten behoeve van de waterzuivering. Het uitvoeren van diverse werkzaamheden onder water.

" Overige werkzaamheden in de bouw: onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien. Onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven en mijnschachten. Onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting. Onderneming voor het uitvoeren van metselwerken. Onderneming voor het aanbrengen van chape. Onderneming voor het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen, opritten, enzovoorts. Onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens, open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enzovoorts. Onderneming voor het monteren van niet-zelf vervaardigde metalen constructiewerken. Onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden. Onderneming voor het optrekken van steigers en werkplatforms. Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken. Onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, enzovoorts.

" Bouwinstallatie.

" Elektrische installatie: onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten), van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen. Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties.

" Vervaardiging en herwikkelen van elektromotoren, transformatoren en elektrische generatoren.

" Onderneming voor de installatie van liften en roltrappen. Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal.

" Onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Elektriciteitswerken, zowel in privégebouwen als in openbare gebouwen, evenals elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen, rivieren, zee- en luchtwegen. Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties en waterzuiveringsinstallaties.

" Elektrotechnische installaties: algemeen en aan gebouwen.

" Isolatiewerkzaamheden: het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen. Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen. De isolatie van koelkamers en  pakhuizen.

" Loodgieter werk. De installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie. De installatie in gebouwen en andere bouwwerken van apparatuur, inclusief regelapparatuur en leidingen voor sanitair, verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling. Overige loodgieter werk: de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van : waterleidingen, brandblusinstallaties, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen (bijvoorbeeld voor zuurstof in hospitalen).

" Sanitair.

" Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties. Het plaatsen van centrale verwarming met water, stroom of gas en bijkomende toestellen. Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk, installatie van waterverzachters. Het vervaardigen, verkopen en/of installeren van alle soorten filterinstallaties voor lucht, water, gas, olie e.d.

" Overige bouwinstallatie: de installatie van verlichtings- en signaleringssystemen voor wegen en spoorwagen, in havens en luchthavens (inclusief de installatie van verkeersborden). De installatie van stores en zonneschermen, van lichtreclames en uithangborden. Overige installaties (inclusief accessoires), niet elders genoemd.

" Afwerking van gebouwen. Stukadoorswerk. Het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de binnen- en buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken. Het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten.

" Schrijnwerk. Schrijnwerk van hout en kunststof. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, hekwerken en poorten, enzovoorts. De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoorts in hout of kunststof. De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoorts, in hout en kunststof. De installatie van geblindeerde deuren en brandwerkende deuren in hout of kunststof. De montage van serres, veranda s, enzovoorts, in hout van kunststof.

" Metaalschrijnwerk. De montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal, deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, hekwerken en poorten, enzovoorts. De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoorts, in metaal. Alsook het verven, graveren en bedrukken van metaal.

" De installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoorts in metaal. De installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal. De montage van serres, veranda s, enzovoorts, in metaal.

" Vloerafwerking in wandbekleding. Plaatsen van vloer- en wandtegels. Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: vloer- en wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbedekking van terrazzo marmer, graniet of lei. Plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen. Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere vloerbedekking, tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof.

" Plaatsen van behang. Schilderen en glaszetten. Het schilderen van binnen- en buitenwerk van gebouwen. Het behandelen van muren met vochtwerkende en waterafstotende producten. Het schilderen van metalenconstructies. Het schilderen van schepen en boten door niet-gespecialiseerde eenheden.

" Glaszetten: het aanbrengen van glas, spiegels, enzovoorts. De installatie van binnendeuren, scheidingswanden, enzovoorts van glas.

" Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen. De installatie van particuliere zwembaden. Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stroom, enzovoorts. Het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden. Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, niet elders genoemd.

" Verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel.

" Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen, verf, ijzerwaren, elektrisch materiaal (inclusief installatiemateriaal), elektronische en telecommunicatieapparatuur (inclusief onderdelen en benodigdheden daarvan), niet-elektrische huishoudapparaten, elektrische huishoudelijke apparaten en audio- en videoapparatuur, verlichtingsartikelen en wooninrichting, meubels, vloerbedekking inclusief tapijten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

" Dit alles in de meest ruime zin.

" De vennootschap mag voor al het voorgaande de nodige aankopen doen van materialen en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Management- en holdingactiviteiten, het beheer, management op organisatorisch, logistiek, uitvoerend en financieel gebied, het begeleiden van bedrijven op in de opmaak van he bedrijfsplan, het marketingplan, het communicatieplan en het financieel plan.

" Adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling, en keuze van distributiekanalen, merkenadvies, leveranciersselectie.

" Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

" De bemiddeling inzake overdracht en overname van ondernemingen.

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, en uitbaten van onroerende goederen.

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder mee door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van mei om acht uur (20u00). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De

aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal

aandelen.

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden

bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of

door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit

tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden,

zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de

vereffenaar(s).

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend vijftien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten.

IV. SLOTBEPALINGEN

De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: de heer OPSTEYN Yannick, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de vertegenwoordigers van RCB-Grivan BVBA, kantoorhoudende te 3520 Zonhoven, Vogelsancklaan 325, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte.

Coordonnées
OPSTEYN IMMO

Adresse
SCHUTTERSHOFSTRAAT 39 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande