OPTIMISE GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OPTIMISE GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.677.737

Publication

07/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14302325*

Neergelegd

05-03-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0547677737

Benaming (voluit): OPTIMISE-IT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Kempische steenweg 293 bus 30

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor mij, meester Fabienne HENDRICKX, notaris te Beringen, op 5 maart 2014, blijkt

dat:

Oprichters

1. De heer VERMIJL Jens, geboren te Hasselt op 30 juni 1993, ongehuwd, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Eikelbosstraat 180.

2. De heer BREBELS Arne, geboren te Neerpelt op 2 juni 1994, ongehuwd, wonende te 3670 Meeuwen-

Gruitrode, Weg nr. Helchteren 14.

Rechtsvorm - naam - zetel - doel

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  OPTIMISE-IT

met zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 293 bus 30 en met als doel:

A. Het leveren en onderhouden van hardware, telecommunicatieapparatuur... en systeemsoftware aan derden;

B. Reinigen van computers, kassasystemen en andere hardware;

C. Ontwikkelen en beheren van websites, webdesign en grafisch design;

D. Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten;

E. Webportalen;

F. Groothandel in informatica- en communicatieapparatuur

G. Telecommunicatie, draadloos en draadgebonden;

H. Ontwerpen en programmeren van computerprogramma s, computerconsultancy-activiteiten en aanverwante activiteiten;

I. Beheer van computerfaciliteiten en overige diensten op gebied van informatietechnologie en computer;

J. Reparatie van computers en randapparatuur;

K. Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie;

L. Verkoop, installatie, beheer en onderhoud van beveiligingscamera s en alarmsystemen;

M. Verkoop van voertuigen;

N. Fotografie;

O. Marketing onderzoeken;

P. de oprichting van, de deelname in , het beheer van en al de mogelijke financiële verrichtingen in verband met andere vennootschappen, instellingen of ondernemingen;

Q. Het verlenen van administratieve, adviserende, commerciële, financiële, economische, technische beheersdiensten aan andere vennootschappen, instellingen, ondernemingen of personen. Zij kan functies van manager, consultant, bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitvoeren;

R. De aankoop, de beschikking, het beheer, het gebruik en het vervreemden van immateriële en materiële activa, effecten en vorderingen, roerende en onroerende goederen alsook alle andere bronnen van inkomen, hierin inbegrepen brevetten, merken, licentierechten en andere intellectuele rechten zelfs niet gebrevetteerde kennis of technieken;

S. De ontlening en de uitlening van kapitaal in de mate dat hiervoor geen toelating vereist is, de borgstelling, de toekenning van andere persoonlijke zekerheden en de borgstelling hoofdelijke of anders met anderen of voor andere natuurlijke of rechts personen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

T. Onroerende goederen in te pand geven of te hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan;

U. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen:

° 1. Aanlegggen en oordeelkundig beheren van een roerend vermogen alle verrichtingen in relatie tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de vermarketen van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en beleggingsfondsen.

° 2. Aanleggen en oordeelkundig beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, restaureren, onderhouden, de binnenhuisinrichting en decoratie, huren en verhuren, verkavelen, prospecteren en uitbaten , op orde houden van onroerende goederen, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen en of zakelijke rechten. Dit dient in zijn breedste zin opgevat te worden met uitsluiting van activiteiten die wettelijk zijn voorbehouden aan vastgoedmakelaars.

V. Het ontwikkelen en uitbaten van commerciële activiteiten op het internet in de ruime betekenis, nationaal en internationaal.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die éénzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen worden onderschreven in geld als volgt:

1. De heer VERMIJL Jens, oprichter voornoemd sub 1/, schrijft in op vijftig (50) aandelen, voor een bedrag van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9.300,00);

2. De heer BREBELS Arne, oprichter voornoemd sub 2/, schrijft in op vijftig (50) aandelen, voor een bedrag van NEGENDUIZEND DRIEHONDERD EURO (¬ 9.300,00).

Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat de aandelen volgestort zijn ten belope van één/derde per aandeel.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00).

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de Record Bank met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Wilsonplein 5 bus i (G966), geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijktuit een bewijs van deponering, afgeleverd door voornoemde bankinstelling op 27 februari 2014.

Het openstaand saldo van het maatschappelijk kapitaal dat nog niet volstort is door de vennoten bedraagt in hoofde van:

1. De heer VERMIJL Jens, oprichter voornoemd sub 1/, ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00);

2. De heer BREBELS Arne, oprichter voornoemd sub 2/, ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬

6.200,00).

Bestuur en vertegenwoordiging

Luik B - Vervolg

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Is benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

1/ De heer VERMIJL Jens, oprichter voornoemd sub 1/ en 2/ de heer BREBELS Arne, oprichter voornoemd sub 2/, die verklaren deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen. Evenwel voor handelingen waarvan het bedrag of de tegenwaarde VIJFTIENDUIZEND EURO (¬ 15.000,00) overtreft is de handtekening van alle zaakvoerders vereist, evenals voor alle transacties betreffende onroerende goederen. Deze beperking van bevoegdheid kan tegen derden niet worden ingeroepen tenzij bewezen is dat derden hiervan kennis droegen of hiervan gezien de omstandigheden niet onkundig konden zijn; bekendmaking van deze statutaire beperking is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand mei om 17.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproepingsbrief.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Bestemming winst en liquidatiesaldo

De beschikbare winst wordt als volgt verdeeld:

a) Vijf ten honderd aan de wettelijke reserve. Deze storting is niet verplichtend meer wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt

b) Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er een bestemming aan geeft binnen de wettelijke grenzen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Eerste boekjaar en jaarvergadering - overname verbintenissen

Het eerste boekjaar neemt aanvang vanaf het bekomen door de vennootschap van rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend zestien.

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel zestig van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 21 februari 2014. De overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel zestig van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Fabienne HENDRICKX.

Tegelijkertijd neergelegd: expeditie oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

19/12/2014
ÿþ Mod 2.i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

0 9 DEC, 2014

afdeling H $ff1e

Ondernemingsnr : BE 0547.677.737

Benaming :

(voluit): OPTIMISE-IT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 293/30

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een buitengewone algemene vergadering, gehouden voor mij, Fabienne Hendrickx, notaris te Beringen, op 4 december 2014, blijkt hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING  ONTSLAG ZAAKVOERDER

De algemene vergadering beslist het ontslag van de heer BREBELS Arne, geboren te Neerpelt op twee juni duizend negenhonderdvierennegentig, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Weg naar Heichteren 14, als statutair zaakvoerder, met ingang van 4 december 2014, te aanvaarden. De vergadering verleent hem volledige kwijting voor de duur van zijn uitgeoefend mandaat en beslist dienovereenkomstig artikel 11 van de huidige statuten aan te passen zodat dit artikel voortaan luidt als volgt:

"ARTIKEL 11: BENOEMING

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zin vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsofhij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Is benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

De heer VENMIJL Jens, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Eikelbosstraat 180.

De statutaire zaakvoerders mogen slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerders indien zij vennoot zijn. Hun opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten."

TWEEDE BESLI SING - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "OPTIMISE GROUP" met ingang van 4 december 2014 en dienovereenkomstig artikel I van de huidige statuten aan te passen zodat dit artikel voortaan luidt als volgt:

"ARTIKEL 1: NAAM

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die als benaming heeft "OPTIMISE GROUP"."

DERDE BESLIS ING  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van de vennootschap van 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 293/30 naar 3530 Houthalen-Helchteren, Eikelbosstraat 180, met ingang van 4 december 2014 en dienovereenkomstig artikel 3 van de huidige statuten aan te passen zodat dit artikel voortaan luidt als volgt:

"ARTIKEL 3: ZETEL EN ANDERE VESTIGINGSPUNTEN

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Eikelbosstraat 180.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaams gewest of Brussels Hoofdstedelijk gewest b~ eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

De vennootschap kan, bit eenvoute beslissing van de zaakvoerder agentschpen, exploitatie en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

*2-1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

L~~..--....~..-

Luik B - vervolg

administratiezetels vestigen op elke andere plaats in België zowel als in het buitenland"

VIERDE BESLISSING  OPDRACHT COORDINATIE VAN STATUTEN

De vergadering geeft de opdracht aan ondergetekende notaris om over te gaan tot de.cotirdinatie van de statuten,

overeenkomstig de voorgaande beslissingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

notaris Fabienne Hendrickx

Tegelijkertijd neergelegd:

- expeditie van de akte

c_cotirdinatie van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 21.06.2016 16207-0101-011

Coordonnées
OPTIMISE GROUP

Adresse
EIKELBOSSTRAAT 180 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande