P & A HORESCA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : P & A HORESCA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.217.760

Publication

20/06/2014
ÿþ mod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte



Noorgelcgd ter grIffle der rechtbank v, koophandel Antwerpen, Md, Tongeren

11 -06- 201it

De griffierPriffie

1111.11.g1111111111

bE a B St,

Ondernemingsnr : 0452.217.760

Benaming (voluit) : ZOEMERIK

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: André Dumontiaan 5

3665 As

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden Voor Guido VAN AENRODE, geassocieerd Notaris, vennoot van de vennootschap 'VAN AENRODE & VAN AENRODE, geassocieerde notarissen", burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Genk op 10 juni 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING en AANPASSING VAN ARTIKEL I VAN DE STATUTEN.

De vergadering der aandeelhouders beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen als volgt: "P&A HORESCA".

De vergadering der aandeelhouders beslist de eerste zin van artikel 1 van de statuten als volgt te wijzigen: "De vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt de benaming "P&A HORESCA"."

MACHTIGING AAN DE RAAD VAN BESTUUR EN MACHTIGING TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN  VOLMACHT FINEKO NV.

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de raad van bestuur de nodige machten om de genomen beslissing uit te voeren en machtigt ondergetekende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten. Bijzondere volmacht wordt verleend aan Fineko nv, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enL met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Guido Van Aenrode

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte

- coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/10/2013
ÿþ mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0452.217.760

Benaming (voluit) : FLORINA II

Neergelegd ter griffie der rechtbank y , koophttndel te TONGEREN

i 4 '10- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1 159667*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : André Dumontlaan 5

3665 As

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Guido Van Aenrode te Genk op 8 oktober 2013 neergelegd ter registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

UITDRUKKING MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL 1N EURO

De vergadering der aandeelhouders verklaart dat ingevolge de invoering van de Euro als betaalmunt en volgens het principe van de continuïteit van de contracten de bedragen in Belgische frank vanaf 1 januari 2002 automatisch warden gelezen als bedragen in Euro aan de vaste omrekeningskoers van veertig komma drieëndertig negenennegentig.

Het maatschappelijk kapitaal van acht miljoen Belgische Frank (8.000.000,-Bfr.) wordt aldus thans uitgedrukt in honderd achtennegentigduizend driehonderd veertien euro tweeëntachtig eurocent (¬ 198.314,82) KAPITAALVERMINDERING MET 314,82 EURO DOOR INCORPORATIE VAN OVERGEDRAGEN VERLIEZEN OM HET KAPITAAL TE BRENGEN VAN 198.314,82 EURO OP 198.000,00 EURO

Aan de vergadering der aandeelhouders wordt de staat van actief en passief van de vennootschap, opgesteld per 31 augustus 2013 voorgelegd, waaruit blijkt dat de vennootschap verliezen heeft geleden voor een bedrag van honderd vijftienduizend zeshonderd eenenveertig euro achtennegentig eurocent (¬ 115.641,98).

De vergadering der aandeelhouders beslist het kapitaal van de vennootschap te verminderen met driehonderd veertien euro tweeëntachtig eurocent (¬ 314,82) om het aldus te brengen van honderd achtennegentigduizend driehonderd veertien euro tweeëntachtig eurocent (¬ 198.314,82) op honderd achtennegentigduizend euro (¬ 198.000,00) door aanzuivering van geleden verliezen,

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

KENNISNAME ZETELVERPLAATSING

De vergadering der aandeelhouders neemt kennis van de beslissing van de algemene vergadering genomen op 29 maart 2013 om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3665 As, André Dumontlaan 5, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 maart daarna, onder nummer 0146787 en beslist de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

BEVESTIGING VAN DE GENOMEN BESLISSING TOT OMZETTING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER (CATEGORIE B) 1N AANDELEN OP NAAM.

De vergadering der aandeelhouders bevestigt de op 1 december 2011 genomen beslissing tot omzetting van de aandelen aan toonder (categorie B) in aandelen op naam, Het aandelenregister werd geregistreerd te Genk op 16 december 2011, boek 6/42, blad 96 vak 3 en 4 en de vergadering der aandeelhouders beslist de statuten dienovereenkomstig aan te passen.

AFSCHAFFING VAN DE CATEGORIEEN VAN AANDELEN

De vergadering der aandeelhouders beslist de huidige categorieën "A" en °i3" van de aandelen af te schaffen in die zin dat het kapitaal voortaan verdeeld is in 3.200 aandelen op naam.

WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING.

De vergadering der aandeelhouders beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen als volgt: "Zoemerik".

VOORLEGG1NG VAN STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF VAN DE VENNOOTSCHAP, ALSOOK VAN HET VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OMTRENT DE DOELWIJZIGING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

f

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aan de vergadering der aandeelhouders wordt de staat van actief en passief van de vennootschap, opgesteld per 31

augustus 2013 voorgelegd, alsmede het verslag van de raad van bestuur waarin de doelswijziging wordt toegelicht

en gemotiveerd.

De vergadering der aandeelhouders neemt kennis van gemelde stukken en ontslaat de voorzitter de voorlezing

ervan.

DOELWIJZIGING

De vergadering der aandeelhouders beslist vervolgens het bestaande doel af te schaffen en te vervangen door

volgende activiteiten

el. Het oprichten, kopen en verkopen, en de uitbating van horeca-zaken in de meest ruime zin van het woord, en het

voeren van alle mogelijke activiteiten in verband met de horeca-sector, zoals onder meer:

* brasserie, drankgelegenheid, verbruiksalon, taverne, tea-room, snackbar, frituur en restaurant, broodjesbar;

* private club, dancing, discotheek en cabaret;

* hotel en logementshuis;

* feestzaal, ontspanningscentrum en sportcentrum;

* alle installaties en inrichtingen behorend tot of aansluitend bij de horecasector en de ontspanningswereld.

2, Het inrichten en organiseren van:

* eetmalen, feesten, vermakelijkheden en gezelschapsspeten

* conferenties met inbegrip van de verhuring van conferentiematerialen van alle aard in de meest ruime zin van het

woord.

* vertoningen, concerten en tentoonstellingen;

* sport en culturele manifestaties;

* traiteurdiensten en catering.

3. De aan- en verkoop van alle producten en diensten die met het voorgaande verband houden, Meer in het algemeen kan de vennootschap zich inlaten met activiteiten of het nemen van participaties inzake horeca, toerisme en promotie in dit verband.

4. Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

5. Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op aile wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in hef binnen- als in het buitenland. Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich daarbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen. De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doet hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen."

AFSCHAFFING VAN ARTIKEL 17

De vergadering der aandeelhouders beslist artikel 17 van de statuten af te schaffen.

WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering der aandeelhouders beslist de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te verplaatsen naar de laatste dinsdag van de maand mei om achttien (18.00) uur.

Dientengevolge zal de eerstvolgende jaarvergadering gehouden worden de laatste dinsdag van de maand mei tweeduizend veertien.

ACTUALISATIE VAN DE STATUTEN AAN HET NIEUWE WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering der aandeelhouders beslist de statuten te actualiseren en aan te passen aan het nieuwe Wetboek van Vennootschappen inzake de samenstelling van het bestuursorgaan, de vaste vertegenwoordiger, het directiecomité, de schriftelijke éénparige besluitvorming van de algemene vergadering en de nieuwe vereffeningsprocedure.

VERVANGING VAN DE VOLLEDIGE STATUTENTEKST

De vergadering der aandeelhouders beslist de statuten aan te passen aan de genomen wetswijzigingen en de genomen beslissingen.

Dientengevolge beslist de vergadering der aandeelhouders de huidige tekst van de statuten af te schaffen en te vervangen door nieuwe statuten, zonder te raken aan de wezenlijke kenmerken ervan. Deze statuten worden samen hiermee neergelegd.

MACHTIGING AAN DE RAAD VAN BESTUUR EN MACHTIGING TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN  VOLMACHT FINEKO NV.

De vergadering der aandeelhouders geeft aan de raad van bestuur de nodige machten om de genomen beslissing uit te voeren en machtigt ondergetekende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

Biijzondere volmacht wordt verleend aan Fineko nv, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande,

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Notaris Guida Van Aenrode

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte

- verslag van de raad van bestuur ivm de doelswijziging en staat van actief en passief

coordinatie der statuten

E - -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

d4 '

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/09/2013 : TG077482
05/09/2013 : TG077482
05/07/2012 : TG077482
01/09/2011 : TG077482
16/06/2010 : TG077482
03/08/2009 : TG077482
26/06/2008 : TG077482
09/08/2007 : TG077482
23/07/2007 : TG077482
18/07/2005 : TG077482
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 27.08.2015 15486-0254-012
05/07/2002 : TG077482
21/06/2002 : TG077482
15/08/2001 : TG077482
10/11/2000 : TG077482
15/10/1999 : TG077482
19/03/1994 : TGA6112

Coordonnées
P & A HORESCA

Adresse
ANDRE DUMONTLAAN 5 3665 AS

Code postal : 3665
Localité : AS
Commune : AS
Province : Limbourg
Région : Région flamande