PAREDIS-VERHEYEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAREDIS-VERHEYEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.670.994

Publication

12/08/2014 : TG083953
20/10/2014
ÿþBijlagen bij liéïTférgiseTiStagibràd---21171-0721114 - Annexes du Moniteur belge

MO Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0- 2014 JR BELGEkbophandEil

STAATFRUr nuteiwaluigu w: gitisia-z%,.

AillvinDief Eikl. TOneren

0 1 -10- 2014

grit[iffie



Ondernemingsnr 0462.670.994

Benaming

(voluit) : PAREDIS-VERHEYEN

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Venhovenstraat 10, 3670 Meeuwen-Gruitrode

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontbinding - vereffening

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 30 september 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der venno(o)t(en) van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VERHEYEN-PAREDIS, met zetel te 3670 Meeuwen-Grultrode, Venhovenstraat 10, volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen:

VERSLAGEN

VOORSTELLING VAN DE VERSLAGEN

A- De voorzitter van de vergadering werd ontslagen van het voorlezen van de verslagen vermeld in de agenda, te weten:

- verslag de dato negentien september tweeduizend veertien opgemaakt door de vennoten (geen nieuwe zaakvoerder aangesteld na het overlijden van de zaakvoerder Jacobus Faredis op dertig april tweeduizend veertien, gezien op dat ogenblik reeds voorzien werd de vennootschap te ontbinden) conform artikel 181 § 1 van het wetboek van vennootschappen, bij hetwelk is gevoegd een staat van activa en passive vastgesteld per drieëntwintig september tweeduizend veertien.

- verslag opgemaakt op zesentwintig september tweeduizend veertien door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HUBERT VENCKEI\r, met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 § 1 van het wetboek van vennootschappen,

B- Het besluit van het verslag van voornoemde bederevisor luidt ais volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft he bestuursorgaan van de vennootschap PAREDIS-VERHEYEN BVBA een boekhoudkundige tussentijdse staat afgesloten op 23.09.2014 opgesteld die een balanstotaal opgeeft van ¬ 113.887,55 en een netto actief van ¬ 18.681,78.

Uit de controlewerkeaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze tussentijdse staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft me voorbehoud van de eventuele schulden ten opzichte van de schuldeisers en rekening - courant; dit alles in zoverre de vooruitzichten van de bestuurders met succes gerealiseerd zullen worden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het instituut der bedrefsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat elle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te doen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van ¬ 10.578,42 betaald is"

AANVAARDING VAN DE VERSLAGEN

De vennoten erkenden een afschrift van het verslag van de zaakvoerder, van het controleverslag en van de staat van activa en passive ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

De vergadering stelde vast dat er op de verslagen en de staat geen opmerking werd gemaakt door de aandeelhouders; zij sloten zich aan bij de besluiten erin vervat.

BESLUITEN

De algemene vergadering vatte de agenda aan en nam na beraadslaging de volgende besluiten en dit met éénparIgheld van stemmen:'

EERSTE BESLUIT; VRIJWILLIGE ONTBINDING  SLUITING VEREFFENING

De algemene vergadering besloot tot vrijwillige ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PAREDIS-VERHEYEN" met ingang vanaf heden en spreekt tevens haar vereffening uit te

rekenen xanafheden-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rego: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I III II II I III I II

*14191780*

II MONITE

13 -

BELGISCH



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLUIT: VERZAKING AANSTELLING VEREFFENAAR

De algemene vergadering verklaarde uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is.

De vennoten verklaarden door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in hun hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1, van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de vennoten ten aanzien van derden als vereffenaar worden beschouwd, bij toepassing van artikel 184, §5, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

PERDE BESLUIT: ONMIDDELLIJKE SLUITING DER VEREFFENING - AFGIFTE VAN DE MAATSCHAPPELIJKE GOEDEREN

De vergadering besloot, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij tot onmiddellijke sluiting der vereffening in onderhavige akte wordt besloten

De algemene vergadering verklaarde zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaart afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorzitter verklaarde uitdrukkelijk:

1, dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald, zoals blijkt uit de voormelde conclusies van de aangestelde bedrijfsrevisor;

2. dat er geen vereffenaar wordt aangesteld;

3. dat de terugname van het resterende actief gebeurd door aile vennoten.

De vennoten verklaren en erkennen dat, zoals hogervermeld alle passive inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, ondertekening van onderhavig proces-verbaal, niets meer te vereffenen valt. Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden.

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehete resterende actief van deze vennootschap te ontvangen.

Overige activa

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan mevrouw Verheyen Joanna in haar hoedanigheid van vennoot, waarbij de algemene vergadering aan deze vennoot de bevoegdheid verleend deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of tan gelde te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap.

In het bijzonder verleent de vergadering aan mevrouw Verheyen Joanna, in haar hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passive vermelde terug te vorderen BTW en belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet-vemoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) aile administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal mevrouw Verheyen Joanna alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap. De opbrengst ervan zal, zoals voormeld, toekomen aan mevrouw Verheyen Joanna.

Rekening gehouden met de voorgelegde vereffeningsrekeningen, keurt de algemene vergadering uitdrukkelijk de voorgestelde vereffeningsrekening én de voorgestelde uitkering van het resterende netto-vereffeningssaldo aan de vennoten goed.

Voor zoveel als nodig geven de vennoten, ingevolge de ondertekening van onderhavig proces-verbaal, kwijting voor alle uitgekeerde bedragen en verklaren dienaangaande voor het overige niets meer te vorderen hebben. De vergadering beslist dan ook, met eenparigheid van stemmen, tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

VIERDE BESLUIT: VERZAKING AANSTELLING VEREFFENAAR  VERKLARINGEN EN VERBINTENISSEN VAN DE AANDEELHOUDERS

De vennoten stelden vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PAREDIS-VERHEYEN" definitief opgehouden heeft te bestaan.

VIJFDE BESLUIT: BEWAARPLAATS VAN DE BOEKEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering besloot dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard ten huize van voornoemde mevrouw VERHEYEN Joanna, thans wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Venhovenstraat 10.

ZESDE BESLUIT: KWIJTING AAN DE VENNOTEN

De algemene vergadering gaf, zonder enig voorbehoud algehele kwijting aan de vennoten, voor hun beheer sedert de afsluiting van het vorig boekjaar en heden.

De vergadering verleende volmacht aan "CVBA FOEDERER DKF ACCOUNTANTS", met zetel te 3960 Bree, Opitterpoort 62, vertegenwoordigd door de heer Paul Ciijsters, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alla formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde le vervuilen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting, wijziging of stopzetting bij het sociaal

e

4.

m

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Voor ontledend uittreksel:

(Cet.) Anita Indekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: gezegeld afschrift der akte

Bijlagen Iiilli-etBétiséliSiaatiliiid---/e0/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2012 : TG083953
30/06/2011 : TG083953
28/07/2010 : TG083953
08/06/2009 : TG083953
07/06/2007 : TG083953
03/06/2005 : TG083953
08/06/2004 : TG083953
11/06/2003 : TG083953
06/06/2001 : TG083953
25/03/2000 : TG083953
27/02/1998 : TG83953

Coordonnées
PAREDIS-VERHEYEN

Adresse
VENHOVENSTRAAT 10 3670 MEEUWEN-GRUITRODE

Code postal : 3670
Localité : Gruitrode
Commune : MEEUWEN-GRUITRODE
Province : Limbourg
Région : Région flamande