PAROCHIECENTRUM KESSENICH

Association sans but lucratif


Dénomination : PAROCHIECENTRUM KESSENICH
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 435.403.504

Publication

12/05/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

2 9 -04- 2015

De gri t{~7~r e

Ondernemingsnr : 0435.403.504

Benaming

(voluit) : PAROCHIECENTRUM KESSENiCH VZW

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Meierstraat 27 3640 Kinrooi-Kessenich

Onderwerp akte ; wijziging van de statuten

Gecoördineerde statuten

De Algemene Vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk "Parochiecentrum Kessenich", opgericht op 31 mei 1988, heeft op 13 april 2015 beslist haar statuten, zoals gepubliceerd werden in de bijlage tot het, Belgisch Staatsblad van 25 augustus 1988 onder het nummer 12038/88, met eenparigheid van stemmen te wijzigen en te vervangen door de volgende nieuwe statuten.

Titel 1: Naam-Zetel-Doel-Duur

Artikel 1 naam

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam "Parochiecentrum Kessenich V.Z.W.'.

Artikel2 zetel

De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te 3640 Kinrooi, Meierstraat 46C, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Limburg.

Artikel 3 doel

§ 1 de vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, het ter beschikking stellen van een parochiezaal voor sociale, culturele en familiale activiteiten, met uitsluiting van politieke activiteiten;

§ 2 de vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het, maatschappelijk doel en mag daartoe, hetzij ais houder van een zakelijk recht, hetzij als eigenaar, alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderzijds deze goederen gebruiken, beheren of; ten dienste stellen;

§ 3 de vereniging kan aile handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, met inbegrip van bijkomstige commerciële of economische activiteiten binnen wat wettelijk toegelaten is. en waarvan de opbrengsten te allen tijd volledig zullen worden bestemd voor haar doel.

Artikel 4 duur

De vereniging is van onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

Titel ll ; Lidmaatschap

Artikel 5 werkende leden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

In de V.Z.W. zijn er enkel werkende leden

Artikel 6 aantal werkende leden

Het aantal werkende leden is onbeperkt, maar mag niet minder zijn dan vier. De pastoor van de parochies Geistingen-Kessenich of een verantwoordelijke voor deze parochies aangesteld door de Bisschop van Hasselt zijn van rechtswege lid van de vereniging.

Artikel 7 procedure toetreding

De algemene vergadering is bevoegd om te beslissen over de toelaatbaarheid van werkende leden.

De formaliteiten en voorwaarden als werkend lid worden uitgewerkt in het huishoudelijk reglement.

Een kandidaat-werkend lid van de VZW. dient hiervoor schriftelijk een aanvraag in bij de raad van bestuur,

De algemene vergadering beslist geheim en autonoom of een kandidaat-werkend lid dat aan de inhoudelijke voorwaarden voldoet als werkend lid tot de V.Z.W. wordt toegelaten. De algemene vergadering dient deze beslissing niet te motiveren. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.

Indien de algemene vergadering de toelating van een kandidaat-werkend lid weigert, kan dit kandidaat- werkend lid slechts een nieuwe aanvraag indienen 12 maanden na de eerste aanvraag.

De werkende leden zijn verplicht de statuten en het huishoudelijk reglement, alsook de besluiten van de organen na te leven,

Artikel 8 einde

Elk werkend lid kan op elk moment ontslag nemen uit de V.Z.W.

Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, uitsluiting, het verlies van de hoedanigheid die de opname als lid rechtvaardigen of overlijden.

Vrijwillig ontslag geschiedt door een gewone ontslagbrief geadresseerd aan de raad van bestuur op het adres van de zetel en zal op de meegedeelde datum ingaan. Indien door het ontslag het aantal werkende leden onder het statutair minimum daalt, dan wordt het ontslag van het werkend lid opgeschort totdat er na redelijke termijn een vervanger is gevonden.

Uitsluiting kan alleen uitgesproken worden door de algemene vergadering met twee derde meerderheid van de stemmen van de leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De stemming is geheim. de uitsluiting dient uitdrukkelijk op de agenda vermeld te worden.

In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een werkend lid kan de Raad van Bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon die de verplichtingen in artikel 7, opgelegd aan de werkende leden, op ernstige wijze schendt of ondanks schriftelijke aanmaning ingebreke blijft zijn financiële of administratieve verplichtingen tegenover de vereniging na te komen. De schorsing zal per aangetekend schrijven worden meegedeeld aan het betrokken lid. Ze kan maximaal 6 weken duren, binnen welke termijn de algemene vergadering moet samenkomen om over de uitsluiting van het betrokken lid te beraadslagen. Op deze bijeenkomst van de algemene vergadering behoudt het betrokken lid ai zijn lidmaatschaprechten. Besluit de algemene vergadering om niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

Een lid dat ontslag neemt, uitgesloten wordt of geschorst, alsook de erfgenamen of rechthebbenden van een overleden werkend lid, hebben geen recht op het maatschappelijk fonds. Zij mogen geen opgave, verantwoording van de rekeningen, noch het leggen van de zegels of inventaris vragen.

Artikel 9 bijdrage

De werkende leden zijn geen bijdrage verschuldigd. Zij zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

Artikel 10 ledenregister

De raad van bestuur van de V.Z.W. is verplicht een ledenregister bij te houden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Telkens wanneer er wijzigingen optreden in het ledenbestand van de werkende leden van de V.Z.W., moeten deze wijzigingen binnen de acht dagen na kennisgeving ervan aan de raad van bestuur in het ledenregister worden doorgevoerd.

De werkende leden hebben de verplichting om een adreswijziging door te geven aan de raad van bestuur. Het origineel van het ledenregister wordt bijgehouden ter zetel van de V.Z.W.

De werkende leden hebben het recht om de inzage in het ledenregister te vragen. Zij richten zich hiervoor tot de raad van bestuur.

De V.Z.W. moet, bij mondeling of schriftelijk verzoek, aan de overheden, de administraties en de diensten, met inbegrip van de parketten, de griffies en de leden van de hoven, de rechtbanken en alle rechtscolleges en de daartoe wettelijk gemachtigde ambtenaren, onverwijld toegang verlenen tot het register van de leden en deze instanties bovendien de afschriften of uittreksels uit dit register verstrekken welke zij nodig achten.

Titel Ill : Algemene Vergadering

Artikel 11 samenstelling

De algemene vergadering is samengesteld uit aile werkende leden van de V.Z.W. en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur; bij diens afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Ieder werkend lid beschikt over één gelijkwaardige stem.

leder werkend lid kan zich enkel laten vertegenwóordigen door een ander werkend lid.

Artikel 12 bevoegdheden

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor volgende items:

1° de goedkeuring van de statuten;

2° de goedkeuring van de wijzigingen van de statuten;

3° de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

4° desgevallend de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging

ingeval er een bezoldiging wordt toegekend;

5° de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

6° de goedkeuring van de begroting en de jaarrekening;

7° het aanvaarden en uitsluiten van een lid;

8° de ontbinding van de vereniging;

9° het aanduiden van de vereffenaars, het bepalen van de wijze van hun bevoegdheid en de wijze van

vereffening wanneer de V.Z.W. ontbonden wordt

10° de omzetting van de V.Z.W. in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

Artikel 13 samenkomst

§ 1 De raad van bestuur roept de algemene vergadering bijeen telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist. Zij moet tenminste éénmaa] per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de jaarrekening van het afgelopen jaar en de begroting van het volgende jaar en kwijting te geven aan de bestuurders en commissarissen. De algemene vergadering wordt gehouden binnen de 6 maanden na de afsluiting van het boekjaar.

§ 2 De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5de van de effectieve leden daartoe een schriftelijk verzoek richt aan de voorzitter van de raad vanbestuur waarin de te behandelen agendapunten vermeld zijn. In dit geval is de raad van bestuur verplicht een buitengewone algemene vergadering samen te roepen binnen de 15 dagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

Artikel 14 oproeping

De algemene vergadering wordt samengeroepen door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee bestuurders per gewone brief, ten minste acht dagen op voorhand. De uitnodiging vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering en bevat de agenda. Aile stemgerechtigde leden moeten worden opgeroepen.

Artikel 15 voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur; bij diens afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuurders. De voorzitter duidt een verslaggever aan.

De algemene vergadering kan enkel geldige besluiten nemen omtrent aangelegenheden die uitdrukkelijk op de agenda staan. De agenda kan op de vergadering slechts uitgebreid worden op voorwaarde dat alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bij unaniem akkoord.

Artikel 16 stemrecht

Alle leden hebben een gelijk stemrecht. Een afwezige mag zich desgewenst bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een ander lid. Een vertegenwoordiger mag echter over niet meer dan één volmacht beschikken.

Artikel 17 besluitvorming

§ 1 De algemene vergadering kan geldig besluiten nemen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, mits tenminste de helft der leden aanwezig is. Bij staking of gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend,

§ 2 In geval van uitsluiting van een lid, wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging zal de in de wet van 2 mei 2002 voorgeschreven procedure worden nageleefd. In vermelde gevallen is een aanwezigheidsquorum van twee derde vereist van de aanwezige of vertegenwoordigde leden; goedkeuring gebeurt met een meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Bij stelling omtrent de statutenwijziging of ontbinding worden onthoudingen geteld als tegenstem.

Indien op de eerste vergadering het aanwezigheidsquorum niet wordt bereikt, kan een tweede algemene vergadering worden gehouden waarop een geldig besluit kan genomen worden ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste warden gehouden. De vereiste voor de meerderheid van twee derde van de aanwezige leden of vertegenwoordigde leden blijft ook voor deze vergadering behouden.

§ 3 Voor de wijziging van het doel is een meerderheid van vier vijfde van de aanwezige of vertegenwoordigde leden vereist.

Artikel 18 notulen

Van elke algemene vergadering wordt een verslag gemaakt, waarvan ten laatste bij de uitnodiging tot de eerstvolgende vergadering een exemplaar aan elk lid wordt meegedeeld en dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door de voorzitter en de secretaris en wordt in een apart register bewaard, dat op eenvoudig verzoek ter inzage is van de leden.

Het register wordt bewaard op de zetel van de vereniging,

Titel iV : Raad van bestuur

Artikel 19 benoeming

§ 1 Het bestuur van de vereniging wordt opgedragen aan een raad van bestuur door de algemene vergadering benoemd onder de leden en bestaat ten minste uit drie leden. Het aantal bestuursleden zal steeds Jager liggen dan het aantal leden van de algemene vergadering.

§ 2 De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. Zij worden uit de leden van de algemene vergadering benoemd door de algemene vergadering en hun mandaat kan te allen tijde door de algemene vergadering worden beëindigd bij gewone meerderheid der stemmen. Voorafgaandelijk aan een afzetting van een bestuurder wordt de bestuurder door de algemene vergadering gehoord.

§ 3 De bestuurders kunnen vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur, Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien, doch maximaal tot twee maanden na kennisgeving van zijn ontslag. Uittredende bestuurders, ingevolge einde van hun mandaat, blijven ook na het einde van hun mandaat in dienst, totdat in hun vervanging is voorzien.

Artikel 20 duur mandaat

' § 1 De bestuurders worden benoemd voor een periode van vier jaar. Dit mandaat is hernieuwbaar.

r

Mon 2.2

§ 2 Indien, om welke reden ook, het aantal bestuurders tot minder dan drie is gedaald, zijn de overige bestuurders gemachtigd en verplicht onverwijld een algemene vergadering samen te roepen om in de benoeming van nieuwe bestuurders te voorzien. Zolang zij dit hebben nagelaten, oefenen zij zelf de volledige bevoegdheid van de raad van bestuur uit.

Artikel 21 samenstelling

§ 1 De bestuurders kiezen onder elkaar een voorzitter, een secretaris en een penningmeester.

§ 2 De raad van bestuur vergadert volgens een regelmaat overeenkomstig het huishoudelijk reglement, maar minimaal éénmaal per jaar.

§ 3 Een afwezige bestuurder mag zich desgewenst bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder. Een vertegenwoordiger mag echter over niet meer dan één volmacht beschikken.

§ 4 De raad van bestuur vergadert slechts geldig als tenminste de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien dit aantal niet bereikt is, kan een nieuwe raad van bestuur worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig kan beraadslagen en beslissen indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn,

§ 5 De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter; bij diens afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuurders. De voorzitter duidt een verslaggever aan.

6 Aile besluiten wordengenomen metgewone meerderheid. Bijstakingofgelijkheid van stemmen beslist

§

de stem van de voorzitter.

1..

e

§ 7 Van elke vergadering wordt een verslag gemaakt dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd. Het goedgekeurde verslag wordt door de voorzitter en de secretaris ondertekend en in een apart

°.~ register bewaard. Uittreksel van het verslag worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris

b Artikel 22 bevoegdheden

§ 1 De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt en verbindt haar bij aile gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij treedt op ais eiser of verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. Hij is bevoegd voor alle handelingen zonder uitzondering van bestuur en van beschikking met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende

ere goederen en van het hypothekeren; van lenen en uitlenen, voor onverschillig welke termijn, van alle handels-,

e verzekerings- en bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken.

N

ó§ 2 Alle bevoegdheden die door de wet of de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering

eq worden verleend, worden toegekend aan de raad van bestuur.

§ 3 Behoudens wanneer de bestuurders of derden een algemene of bijzondere volmacht kunnen laten

et

gelden wordt de vereniging tegenover derden geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van twee

bestuurders, waaronder de voorzitter, zonder dat dezen van een bijzondere machtiging of beraadslaging

et moeten doen blijken; behoudens wanneer bestuurders of derden een algemene of bijzondere volmacht .kunnen

et

laten gelden of indien de raad een afgevaardigd bestuurder, wiens bevoegdheid bij vaststelt, daartoe heeft

aangesteld,

§ 4 De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die het nodig oordeelt.

P: Artikel 23

§ 1 De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meerdere bestuurders, in het bijzonder wat betreft het dagelijks bestuur van de vereniging en het gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden. Deze bestuurders treden ofwel alleen, ofwel

gezamenlijk ofwel als college op. Deze delegatie is op ieder ogenblik herroepbaar. et

pq §2 De raad van bestuur kan bij gewone meerderheid een deel van zijn bevoegdheid delegeren aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders en deze dienovereenkomstig benoemen als persoon gemachtigd de vereniging te vertegenwoordigen.

De machtiging betreft nader door de raad van bestuur omschreven handelingen en mag volledige delegatie inhouden voor de betrokken domeinen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De machtiging kan te allen tijde worden herroepen of neemt automatisch een einde op het ogenblik dat een gemandateerde de hoedanigheid verliest die de opname als

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

gemandateerde rechtvaardigde, of overlijdt. De gemandateerden oefenen hun bevoegdheid ofwel alleen, ofwel gezamenlijk uit.

§ 3 Bij gebreke van een wettelijke omschrijving wat 'dagelijks bestuu?' omvat, worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend, aile handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren, en die, wegens hun mindere belang, hetzij wegens de noodzaak om een onmiddellijke beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of wenselijk maken.

TITEL V : Toezicht door een commissaris

Artikel 24

Indien de V.Z.W. op grond van de op haar toepasselijke bepalingen daartoe verplicht is, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid hierin weergegeven, vanuit het oogpunt van de VZW-wetgeving en de statuten, worden opgedragen aan een commissaris, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren voor een termijn van vier jaar_ De algemene vergadering bepaalt ook de bezoldiging van de commissaris.

Titel VI : Begroting en rekeningen

Artikel 25

§ 1 Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

§ 2 Elk jaar en ten laatste binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, legt de raad van bestuur de rekeningen van het voorbije boekjaar en de begroting van het lopende boekjaar ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. De raad van bestuur geeft rekenschap over het beleid tijdens het afgelopen boekjaar. Vervolgens wordt bij ai onderlijke stemming aan de bestuurders en in voorkomend geval de commissarissen kwijting verleend.

Titel VII : Ontbinding en vereffening

Artikel 26 ontbinding

De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of uittreden van een lid in zoverre het aantal leden daardoor niet minder dan vier bedraagt. Zelfs in geval er maar drie leden meer zijn, beschikt de vereniging over een regularisatietijd van 3 maanden.

Behoudens geval van rechtelijke ontbinding kan tot een vrijwillige ontbinding slechts besloten worden door de algemene vergadering, overeenkomstig de wet. In het ontbindingsbesluit worden tevens één of meer vereffenaars aangeduid.

Artikel 27 vereffening

In geen geval mogen de activa worden toegewezen aan leden of oud-leden, na de ontbinding van de V.Z.W., welke ook de oorzaak is. Het overblijvend maatschappelijk actief zal, na verrekening van de schulden en na het aanzuiveren der lasten, aangewend worden tot een bestemming die door de algemene vergadering die de ontbinding beslist zal aangeduid worden. Deze aanwending moet binnen het kader van het doel van de VZW blijven.

Titel VIII : Diverse bepalingen

Artikel 28

Al hetgeen niet door onderhavige statuten is voorzien, zal geregeld worden overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 of de wetgeving die deze wetgeving zou vervangen na neerlegging van de gewijzigde statuten. Door de leden wordt uitdrukkelijk bedongen en overeengekomen dat, indien om het even welke bepaling van deze statuten wegens gelijk welke reden vernietigd wordt, deze als niet geschreven zal beschouwd worden en alle overige bepalingen van de statuten hun voile uitwerking zullen behouden.

Aldus aangenomen met eenparigheid van stemmen op de algemene vergadering van 13 april 2015.

c . !

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

; Te Kinrooi-Kessenich,

MOD2.2

Voorzitter: Verbeeck Paul Secretaris: Stockbroekx Lambert

Vervolgens hebben de bestuurders van de vereniging ten overstaan van deze algemene vergadering vrijwillig hun bestuursmandaat neergelegd, hetgeen met eenparigheid van stemmen wordt aanvaard door de algemene vergadering.

Hierna heeft de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen een nieuwe raad van bestuur ' verkozen, conform artikel 19 en 20 van de staturen en heeft zij volgende bestuurders benoemd, die allen hun mandaat hebben aanvaard.

HAELDERMANS Karel, Dorpsstraat 18 3640 Kinrooi-Kessenich,

LEEN Petrus-Jacobus, Kerkstraat 10 3640 Kinrooi-Kessenich,

PEETERS Willem, Venlose steenweg 275 3640 Kinrooi-Kessenich,

STOCKBROEKX Lambert, Molenswegske 8 3640 Kinrooi-Kessenich,

VERBEECK Paul, Fabrieksstraat 1B 3640 Kinrooi-Kessenich

WIRIX-Speetjens Jean, Heesstraat 87 3640 Kinrooi-Kessenich.

Tegenover derden volstaat, opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd zij, de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders.

Voor daden van dagelijks bestuur en briefwisseling volstaat de handtekening van één bestuurder.

De raad van bestuur heeft onder zijn leden volgende functies verdeeld en in die functie benoemd voor een periode van vier jaar. Alle hieronder vermelde bestuurders hebben deze benoeming aanvaard.

- voorzitter VERBEECK Paul

- secretaris:STOCKBROEKX Lambert

- penningmeester. PEETERS Willem

Ledenlijst werkende leden van de VZW Parochiecentrum Kessenich op 13/04/2015

HAELDERMANS Karel, wonende te Kinrooi-Kessenich, Dorpsstraat 18 (RRN 37102315502) LEEN Petrus-Jacobus, wonende te Kinrooi-Kessenich, Kerkstraat nr 10 (RNN 35090126914) PEETERS Willem, wonende te Kinrooi-Kessenich, Venlose steenweg nr 275 (RNN 48122924376) RAMAEKERS Pieter, wonende te Kinrooi-Kessenich, Sweversveld nr51 A (RNN 35092520141) STOCKBROEKX Lambert, wonende te Kinrooi-Kessenich, Molenwegske nr 8 (RNN 48092118958) VERBEECK Paul, wonende te Kinrooi-Kessenich, Fabrieksstraat 1B (RNN 53091628523) WIRIX-Speetjens Jean, wonende te Kinrooi-Kessenich, Heesstraat nr 87 (RNN 53060514584)

pool Verbeeck STOCKBROEKX Lambert Secretaris

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisrhe ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PAROCHIECENTRUM KESSENICH

Adresse
MEIERSTRAAT 27 3640 KESSENICH

Code postal : 3640
Localité : Kessenich
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande