PASSIE-FLORA J.L.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PASSIE-FLORA J.L.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 816.883.619

Publication

13/06/2014
ÿþMac' MF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 11111111119)11111111111

aan het Belgisch Staatsblad

Neargetqc ta 11 ,

V . koophandel AntwerPen, d Ten ren

03 -06- 10%

De gifler Griffie

imereme,91. 1

Ondernemingsnr 46.es3449

Penaming (voluit): PASSIE-FLORA Il. BVBA

(verkort)

Xechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :3700 Tongeren,lleurstraat 100

(volledig adres)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Tekst:

Vit een akte, verleden voor ons, Meester Katharina PRAGT, notaris te Tongeren, op 28 mei 2014, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de naamloze vennootschap "PASSIE-FLORA J.L. BVBA", met maatschappelijke zetel te 3700 Tongeren, Heurstraat 100, hebbende het ondernemingsnummer BE 0816.883.619. De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Vuylsteke Bram te Riemst op drieëntwintig juni tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien juli tweeduizend en negen onder nununer 09178153

De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Bram VuyIsteke te Riemst op vier december tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 17 december 2009 onder nummer 178153.

De vergadering gaat vervolgens over tot de behandeling van de agenda en neemt volgende besluiten met algemene stemmen:

Eerste beslissing - Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van met eenentachtigduizend zevenhonderd vijfenveertig Euro zestien Cent (81.745,16 EUR) om het van honderd en drieduizend honderd eenenzeventig Euro zevenenvijftig Cent (103.171,57 EUR) terug te brengen op eenentwintigduizend vierhonderd zesentwintig Euro eenenveertig Cent (21.426,41 EUR) en zonder vernietiging van aandelen.

Tweede beslissing Verslag zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 26 mei 2014 met betrekking tot de voorgenomen terbeschikkingstelling van een dividend.

Derde beslissing Terbeschikkingstelling Dividend

De buitengewone algemene vergadering beslist tot de terbeschikkingstelling van een tussentijds dividend, door onttrekking aan de beschikbare reserves, voor een bruto-bedrag van vierennegentigduizend zeshonderd zeventig Euro vijfentachtig Cent (94.6'70,85 EUR) Zowel het bedrag vermeld onder L, als huidige terbeschikkingstelling dienen te worden verminderd met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, doch enkel in hoofde van de natuurlijke personen/aandeelhouders, zijnde voor de 2 posten samen vierduizend vierhonderd en tien Euro veertig Cent (4.410,40 EUR), en anderzijds een provisie van dertienduizend tweehonderd eenendertig Euro en eenentwintig cent in hoofde van de BVBA J.L. INVEST (hetwelk bedrag op rekening-courant van deze vennootschap ter beschikking blijft), zijnde zodoende in totaal honderd achtenvijftigduizend zevenhonderd vierenzeventig Euro eenenveertig Cent (158.774,41 EUR) netto-dividend.

Dit netto-dividend van honderd achtenvijftigduizend zevenhonderd vierenzeventig Euro eenenveertig Cent (158.774,41 EUR) wordt toegekend aan de aandeelhouders in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Dit netto-dividend wordt ter beschikking  doch enkel in de context van navermelde kapitaaIsverhoging-gesteld aan de voormelde aandeelhouders door boeking op hun respectieve rekening-courant.

Overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen hebben de vennoten dan ook

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: EL o: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

a Voorbehouden aan het 13eig`Tia-Staatsblad Luik B - vervolg

ve-rklaard het volledig bedrag van dit netto-dividend te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, zoals hierna bepaald.

Vierde beslissing - Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met naine :

- het verslag opgesteld door de Heer Jurgen Jackers, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te Hasselt, op 28 mei 2014, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

- het verslag opgesteld door de zaakvoerder op 26 mei 2014 overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor neergelegd warden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Vijfde beslissing - Kapitaalverhoging

a) Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, om het maatschappelijk kapitaal met honderd achtenvijftigduizend zevenhonderd vierenzeventig Euro eenenveertig Cent (158.774,41 EUR), om het te brengen van éénentwintigduizend vierhonderd zesentwintig euro éénenveertig cent (E 21.426,41) op honderdtachtigduizend tweehonderd Euro tweeëntachtig Cent (180.200,82 EUR) te brengen door inbreng in natura van de voornoemde aandeelhouders van rekening-courant schuldvorderingen ten bedrage van totaal honderd achtenvijftigduizend zevenhonderd vierenzeventig Euro eenenveertig Cent (158.774,41 EUR) op de voormelde vennootschap "PASSIE-FLORA J.L.", gecreëerd door de terbeschikkingstelling van voormeld tussentijds dividend.

b) Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens verklaren alle voornoemde aandeelhouders hun schuldvordering op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PASSIE-FLORA J.L.", ten bedrage van een totaal van honderd achtenvijftigduizend zevenhonderd vierenzeventig Euro eenenveertig Cent (158.774,41 EUR) in te brengen in het kapitaal van de vennootschap.

Deze inbreng gebeurt mits de creatie van 18.527 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en plichten als de thans bestaande aandelen,

c) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderdtachtigduizend tweehonderd Euro tweeëntachtig Cent (180.200,82 EUR) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door eenentwintigduizend zevenentwintig (21.027) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Zesde beslissing - Wijziging van artikel vijf van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen: "Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdtachtigduizend tweehonderd Euro vijfennegentig Cent (180.200,95 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door eenentwintigduizend zevenentwintig (21.027) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder eenentwintigduizend zevenentwintigste (1/21.02 71) van het kapitaal vertegenwoordigen,"

Zevende beslissing - Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Achtste beslissing - Machtiging aan de zaakvoerder-volmacht

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het uitgekeerde dividend, waarvan hiervoor sprake.

De vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen aan de "BVBA P. DELCOUR ACCOUNTANCY" met zetel te 3700 Tongeren, Heurstraat 113, vertegenwoordigd door de heer Pierre Delcour, zaakvoerder, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrelcklg tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

SLOT







Luik B - vervolg

Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft opgesteld op datum en plaats als

hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Katharina PRAGT.

Sarnen hiermee neergelegd: uitgifte van akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

y a..

Voorbehouden aan het Berse"F" Staatsblad

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 28.02.2013, GGK 17.05.2013, NGL 28.11.2013 13674-0158-014
07/06/2013
ÿþOndernemingsnr : 0816.883.619

Benaming

(voluit) : PASSIE-FLORA J.L.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heurstraat 100, 3700 Tongeren

(volledig adres)

Onderwerp akte ; FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel

volledig verslag :

FUSIEVOORSTEL opgemaakt door:

-de statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PASSIE-FLORA

J.L., Heurstraat 100 -- 3700 Tongeren

RPR Tongeren  KBO 0816.883.619

-de statutaire zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J.L. 1NVEST,

Heurstraat 100  3700 Tongeren

RPR Tongeren  KBO 0811.174.079

FUSIEVOORSTEL BIJ FUSIE DOOR OVERNEMING

Het bestuursorgaan van onderstaande vennootschappen hebben op 22 april 2013 beslist het onderhavig fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergadering, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 tot en met 704 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de uitvoering van deze beslissingen werden volgende personen gemachtigd om het fusievoorste namens het bestuurscrgaan te tekenen:

-door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PASSIE-FLORA J.L.,

-mevrouw Katheleen Ulbrick, bestuurder, wonende te 4452 Juprelle, Chaussée de Tongres 693 G;

-door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J.L. INVEST,

-de heer Jérôme Léonard, wonende te 4452 Wihogne, Chaussée de Tongres 693 H;

Het bestuursorgaan van de hierna vermelde vennootschap heeft het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de ovememende vennootschap tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 682 van het Wetboek van Vennootschappen:

-de overnemende vennootschap, namelijk de besloten venncotschap met beperkte aansprakelijkheid PASSIE-FLORA J.L., met maatschappelijke zetel te 3700 Tongeren, Heurstraat 100, ingeschreven in het rechtspersonen-register te Tongeren en geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0816.883.619.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mo Word 11.1

IflIIAl11110111111

*13066240

II

Vo. beha aan Belg Staat

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 9 -05- 2013

De Hoofdgriffier,Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

L F 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

-de overgenomen vennootschap:

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J.L. INVEST, met maatschappelijke zetel te 3700 Tongeren, Heurstraat 100, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren en geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0811,174.079.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen.

1.WETTELIJKE VERMELDINGEN

1,1.Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 693 1° W. Venn.)

1,1 .1 .Identificatie van de overnemende vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PASSIE-FLORA J.L." werd opgericht bij akte verleden voor meester Bram Vuylsteke, notaris te Riemst (Zichen-Zussen-Bolder) op drieëntwintig juni tweeduizend en negen (23/06/2009), gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien juli tweeduizend en negen (17/07/2009) onder het nummer 09102299.

En waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden ingevolge proces-verbaal verleden voor de voornoemde notaris op vier december tweeduizend en negen (0411212009), gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien december tweeduizend en negen (17/12/2009), onder het nummer 09178153.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3700 Tongeren, Heurstraat 100.

Het doel van de vennootschap luidt als volgt,

De vennootschap heeft tot doel :

'Met verrichten van alle rechtshandelingen en activiteiten, in de meest ruime betekenis, van :

De vennootschap heeft tot doel, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, in België of in het buitenland, in de mate dat de hierna beschreven activiteiten niet zijn onderworpen aan wettelijke bepalingen die de toegang ertoe of de uitoefening ervan reglementeren

-de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel, de franchising, de verhuring, desgevallend de vervaardiging of de kwekerij van

-alle bloemen, bomen, sier- en struikgewassen, alle boomkwekerij-artikelen, groenten, kunstbloemen, bloemstukken en bloemisterijartikelen in de meest ruime zin van het woord;

-alle voorwerpen, zoals aardewerk, vlechtwerk, sierglaswerk, sierkeramiek, sierijzerwerk en van alle voorwerpen in de meest ruime zin van het woord, bestemd voor de verwerking van planten, bloemen, sier- en struikgewassen;

-alle land- en tuinbouwproducten bestemd voor aile doeleinden, omvattende ondermeer:

-alle granen, zaden, niet eetbare oliën en vetten, pootaardappelen, bloembollen, diervoeders evenals bloem;

-alle bloemen, planten (inbegrepen sier- en kamerplanten), bomen (inbegrepen sier- en kerstbomen), groenten en fruit (inclusief aardappelen), evenals zaai- en plantgoed voor de bloementeelt, de groenteteelt, de fruitteelt, de akkerbouw, enz.

-levende dieren zoals pluimvee, kleinvee, vogels, vissen, huisdieren, enz. waarvoor geen specifieke vergunning nodig is;

-alle voedingswaren, voedingsmiddelen en dranken, omvattende ondermeer voeders voor alle dieren;

-alle phytofarmaceutische producten, meststoffen, turfproducten, plantenbeschermingsmiddelen, sproeistoffen, verdelgingsmiddelen en allerlei chemische producten;

-tuinbenodigdheden, tuinhuisjes, tuinmeubelen, barbecues en aanverwante artikelen, gereedschap, werktuigen;

-afrasteringdraad, plastiekfclie, netten, boeken, aquariumbenodigdheden, drogisterij-artikelen, ijzerwaren, verven, onderhoudsproducten, huishoudelijke artikelen, kunstbloemen, -fruit en -loofwerk, cadeau- en decoratieartikelen, porseleinartikelen, kerstversiering en dergelijke;

-alle consumptiegoederen, halffabrikaten en grondstoffen;

-alle huishoudartikelen, snijgereedschap, elektrische toestellen, elektrische verwarmingstoestellen, verlichtingstoestellen en  apparatuur, audio- en videoapparatuur zoals radio- en televisietoestellen;

-artikelen, toebehoren en hulpmiddelen voor de tuindecoratie en de binnenhuisinrichting, zoals meubelen, woningtextiel, huishoudlinnen, woning- en tuindecoratie, behangpapier, bevestigingsartikelen, verlichtingsartikelen en dergelijke.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

-het uitvoeren van aile land- en tuinbouwwerken evenals alle werkzaamheden die verband houden met de land- en tuinbouw, omvattende ondermeer teelt van granen en andere akkerbouwgewassen, groenteteelt, bloementeelt, boomkwekerijen, fruitteelt, enz.;

-het huren, de aankoop, de verhuring en het gebruik van land- en tuinbouwmaterieel, machines en werktuigen;

-het huren, de aankoop, het oprichten en het uitrusten van herstellingswerkplaatsen en van gebouwen vereist voor het stallen van de machines en werktuigen;

-de uitbating van een cafetaria, omvattende ondermeer de bereiding en de verkoop van koude en warme dranken, gerechten, gebak, confiserie, ijsroom en alle andere eetwaren, alsmede de verkoop van tabakswaren, softdrinks en alcoholische dranken, deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend;

-de uitbating van een onderneming voor het aanleggen van tuinen, parken, speelpleinen, sportpleinen en sportvelden;

-de uitvoering van grondwerken, al of niet in samenwerking met onderaannemers;

-de fabricage, de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel in bouwmaterialen, gereedschappen, land- en tuinbouwmaterialen, land- en tuinbouwmachines en allerlei apparaten, al dan niet bestemd voor de land- of tuinbouw;

-de uitvoering van alle studiewerken op gebied van land- en tuinbouw;

-het beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

-alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

-de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

-het waarnemen van de functie van bestuurder, zaakvoerder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen.

Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten en diensten te vergemakkelijken, Zij kan kredieten aangaan en toestaan, zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten ter zake.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

Het geplaatst kapitaal bedraagt honderdendrieduizend honderdeenenzeventig euro en zevenenvijftig eurocent (103,171,57E). Het is verdeeld in tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door de heer Jérôme Léonard wonende te 4452 Wihogne (Juprelle), Chaussée de Tongres, 693 H,

1.3.2,Identificatie van de overgenomen vennootschap

1.1.2,1.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J.L. INVEST

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.L. INVEST" werd opgericht bij akte verleden door notaris Bram Vuylsteke met standplaats te Riemst (Zithen-Zussen-Bolder) op vijftien april tweeduizend en negen (15/04/2009). De oprichtingsakte werd gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

april tweeduizend en negen (20/04/2009) onder het nummer 09301627. Sinds de oprichting van de vennootschap zijn de statuten ongewijzigd.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3700 Tongeren, Heurstraat 100.

Het maatschappelijk doel luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, in die mate dat de hierna beschreven activiteiten niet zijn onderworpen aan wettelijke bepalingen die de toegang ertoe of de uitoefening ervan reglementeren

-De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelden maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties waarden en titels;

-Het beheer van een roerend en onroerend patrimonium in de meest ruime zin van het woord, alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen te bevorderen, zoals het aan- en verkopen, het bouwen en verbouwen, het huren en verhuren, de leasing, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, evenals alle verrichtingen van roerende, onroerende, commerciële en financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

-het beheer van en toezicht over alle ondernemingen en vennootschappen van welke aard ook;

-het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van aile aard, ondermeer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica;

-alle werkzaamheden die verband houden met communicatie, publiciteit, het bevorderen en de verwerking van alle informatie. Hiertoe mag de vennootschap alle technische middelen gebruiken, zoals uithangborden, plakkaten en de samenwerking met de persmedia met behulp van elektrische, elektronische middelen en audiovisuele kanalen en aangelegenheden;

-alle werkzaamheden die verband houden met het organiseren, de coördinatie en de begeleiding van allerlei evenementen en activiteiten;

-de uitvoering van alle werkzaamheden die verband houden met toerisme, sport en het promoten van de streek, zowel op het culinaire, culturele of sportieve vlak;

-het organiseren en het geven van seminaries, de uitoefening van allerlei werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de opleiding en de navorming in de meest ruime zin van het woord;

-het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen zowel op het economisch, financieel en commercieel vlak;

-het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen;

-zich borgstellen voor derden;

-de vennootschap kan overgaan tot alle handelsactiviteiten, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland; zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig af aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap zal op aile wijzen belangen kunnen nemen in aile zaken, ondernemingen en vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De zaakvoerder(s) zijn bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E) verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door de heer Jérôme Léonard en door mevrouw Roberta De! Vecchio, wonende samen te 4452 Wihogne, Chaussée de Tongres 693 H, en ieder aangesteld als zaakvoerder.

De vennootschap is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0811.174.079. Zij is ingeschreven in het rechtspersonenregister van het arrondissement Tongeren.

1.2.Ruilverhouding van de aandelen

n ,

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouders van de overnemende vennootschap bezitten eveneens aandelen in de overgenomen vennootschappen. De bestuursorganen stellen voor om geen nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap uit te geven. Hierdoor worden alle rechten van alle aandeelhouders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen onverkort gevrijwaard.

1.3.Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen van de over te nemen vennootschap worden na het verlijden van de fusieakte geannuleerd op de maatschappelijke zetel van de overnemende vennootschap, door de vernietiging van het aandelenregister.

1.4.Datum vanaf welke de aandelen recht geven in de winst

Alle aandelen, toegekend naar aanleiding van de fusieverrichting zullen, ingevolge de retro-activiteit van de fusle, na één maart tweeduizend dertien (01/03/2013) deelnemen in de winst vanaf één maar tweeduizend dertien (01/03/2013).

1.5.Rechten aan vennoten

Er zullen geen bijzondere rechten toegekend worden aan de vennoten van de uit de fusie ontstane vennootschap, noch aan de vennoten van de overgenomen vennootschap.

1.6.Datum van overname van handelingen

De handelingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.L. INVEST" tussen één meert tweeduizend dertien (01/03/2013) en de datum van het verlijden van de notariële akte van fusie zullen verondersteld worden boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

1.7,Bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van het controleverslag inzake de fusie bedraagt bij benadering duizend zeshonderd euro (1.600,00¬ ) (excl. BTW).

1.8.aijzonder voordeel toegekend aan de zaakvoerders of bestuurders

Aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap en aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

1.9.Overdracht onroerend goed

De overgenomen vennootschap bezit geen onroerend goed,

2.BIJKOMENDE VERMELDINGEN

2.1.Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan verbonden kosten evenredig worden gedragen door de overnemende vennootschap en door de over te nemen vennootschappen.

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel za! worden goedgekeurd, zullen de kosten voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

2.2.Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders en vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk;

Voor-

4, ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. , De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.3.Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat de zaakvoerders alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat deze goedkeuring zo snel mogelijk kan bekomen worden.

Onderhavige tekst werd opgesteld te Tongeren op 22 mei 2013, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Tongeren overeenkomstig artikelen 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

' Voor de overnemende vennootschap

voor de N.V. PASSIE-FLORA J.L. voor de B.V.B.A. J.L. INVEST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Katheleen Ulbrick Jérôme Léonard zaakvoerder

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/11/2012 : ME. - JAARREKENING 29.02.2012, GGK 18.05.2012, NGL 08.11.2012 12635-0275-014
10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 28.02.2010, GGK 15.06.2010, NGL 29.10.2010 10598-0385-013

Coordonnées
PASSIE-FLORA J.L.

Adresse
HEURSTRAAT 100 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande