PAST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PAST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.369.715

Publication

16/01/2014
ÿþMod Word 11.1

q") In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ONITEUR EELGE.

09 -01- 201/k

BEL+.ISCH STAATSp'

ui Neergelegd ter griffie der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

2 7 -12- 2013

De Hoofdorffer.



Ondernemingsnr : 0536.369315

Benaming

(voluit) : PAST

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Winterdijkweg 57, 3950 Bocholt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bijkomend zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 20 december 2013 blijkt:

De algemene vergadering beslist te benoemen tot bijkomend zaakvoerder voor onbepaalde duur en dit met,

ingang vanaf heden:

- Stef Van Vlierden, wonende te 3460 Bekkevoort, Dennenstraat 5B.

Storm BVBA,

vertegenwoordigd door Vanderveken Patricia,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2013
ÿþmod 11.1

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

,__- --------- ------- ~ ---- Ondernemingsnr :

~--- ------------- ~5

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

--3 -47- 2013

De Hoofdgrlffieriffie



Benaming (voluit) : Past

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Winterdijkweg 57

3950 Bocholt

Onderwerp akte : Oprichting-Statuten-Benoemingen

Uit een akte van PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE'; VENNOOTSCHAP verleden voor Meester Philippe CROLLA, geassocieerd notaris te Lommel,; Kerkplein 20-21-22 op 28 juni 2013, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, werd door de Naamloze Vennootschap JOS VAN VLIERDEN, met zetel te 3910 Neerpelt, Berghei 10 dei, volgende nieuwe vennootschap opgericht:

STATUTEN

Benaming : De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming `PAST':

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3950 Bocholt, Winterdijkweg 57.

Doel : Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- het beheren in de ruimste zin van het woord van onroerende goederen, daaronder begrepen,;; de aan- en verkoop, de oprichting en iedere verwerving en vervreemding, het vestigen van;; zakelijke rechten, onroerende leasing, de huur, verhuring, onderhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verbouwing, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de ordening, de verkaveling, de procuratie van onroerende goederen; alsook, tussenhandelaar, de makelaardij en/of handel in onroerende goederen, en dit in de ruimste;; zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing;

- op te treden en te handelen als dienstverlener en/of als tussenpersoon bij alle vormen van;; adviesverlening, managementdiensten en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op hef, gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie en dit in de meest ruime zin;

-het verstrekken van inlichtingen en adviezen verbandhoudende met belegging, het beheer, de mobiliën van vermogens voor rekening van derden, alsook alle handelingen stellen met:, het oog op de belegging van vermogens, zowel roerende als onroerende.

- en in het algemeen alle verrichtingen, inclusief commerciële, industriële, financiële,;; roerende en onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel den: vennootschap verband houden en/of nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haard doel, en dit op alle wijzen die zij het best geschikt acht, en inzonderheid:

- het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van;; derden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,; van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen of het, optreden als tussenpersoon bij deze verrichtingen;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of,= investering;



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mail 11.1

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisafieondernemingen.

De vennootschap kan belangen verwerven in andere vennootschappen, in België of het buitenland, die een vergelijkbaar, analoog of aanverwant maatschappelijk doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan bestuurder-, vereffenaars- of andere mandaten opnemen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Dit alles in de ruimste zin.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijfendertigduizend driehonderd vierenzestig euro zevenendertig cent (135.364,37 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vierentwintigduizend vijfhonderd (24.500) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Bestuursorgaan - Bestuursbevoegdheid - Vertegenwoordigingsbevoegdheid : De

vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders warden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door het wordt vastgesteld.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Winstverdeling : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Gewone algemene vergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand juni om 19.00 uur.

Zaakvoerder : De vergadering beslist eenparig:

1/ hef aantal zaakvoerders vast te stellen op een.

2/ in deze hoedanigheid te benoemen voor onbepaalde duur :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

..

VOor-

ebeiouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

;r

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Storm', met zetel te 3950 Bocholt, ' Winterdijkweg 57, ondernemingsnummer 0877.388.655 - RPR Tongeren, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Vanderveken Patricia Maria Guy, geboren te Leuven op 16 februari 1969, wonende te 3460 Bekkevoort, Dennenstraat 5B, hiertoe aangesteld bij beslissing van de zaakvoerder van 25 juni 2013, die aanvaardt.

3/ het ambt van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

Voc-

beHouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4\77

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PAST

Adresse
WINTERDIJKWEG 57 3950 BOCHOLT

Code postal : 3950
Localité : BOCHOLT
Commune : BOCHOLT
Province : Limbourg
Région : Région flamande