PEMPKES BEATZ

Association sans but lucratif


Dénomination : PEMPKES BEATZ
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 521.942.548

Publication

22/03/2013
ÿþ MIOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



A A 1 0 6888*

t\kt3's'ç3s'1-:!Iyd `.:%' 5rii4ü; fits rechtbank y. k~'r,.~}ïi~k:nciui ! ~ TUidr3bfiEN

f 3 -03- 2013

De HootdgriffierPriffie

Ondernemingsnr : 0 5 2 1. 9 4 2- 5 48

Benaming

(voluit) : PEMPKES BEATZ

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Pastorijstraat 31 A, 3740 BILZEN

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

De ondergetekenden:

1.CUENEN Martijn'Janick, Pastorijstraat 31 A, 3740 Bilzen; geboren te Tongeren op 14.09.1990; ongehuwd;: rijksregisternummer : 90.09.14-407.59;

2. BIESMANS David Ernest Paula, Maastrichterstraat 141 A, 3740 Bilzen; geboren te Hasselt op 13.09.1980; gehuwd; rijksregistemummer : 80.09.13-111-78;

3.VANGRONSVELD Jo, Riemsterweg 308 bus 5, 3740 Bilzen; geboren te Tongeren op 1212.1982;; gehuwd; rijksregistemummer : 82,12.12-017-71;

4.JEURISSEN Gerard Arnold Marie, Riemsterweg 437, 3740 Bilzen; geboren te Tongeren op 14.11.1964; gehuwd; rijksregisternummer : 64.11.14-299.23;

5.BIESMANS Bertrand Dirk, Maastrichtersteenweg 21 A4, 3770 Riemst; geboren te Hasselt op 25,10.1989; ongehuwd; rijksregisternummer : 89.10.25-431-79;

6.FLEMINGS Jorg, Romeinsestraat 17, 3740 Bilzen; geboren te Tongeren op 03.03.1989; ongehuwd; rijksregisternummer : 89.03.03-243.05;

7.MERKEN Davy, Kann. Nulensstraat 7, 3740 Bilzen; geboren te Luik op 17.12.1983; ongehuwd;; rijksregisternummer : 83.12.17-177.73.

verklaren bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921 (hierna de `WW-wet"), met de hiernavolgende statuten.

Statuten van de vereniging zoals vastgesteld

op 1 maart 2013.

Titel 1  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR.

Artikel 1:

1.1. De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als eenE Vereniging Zonder Winstoogmerk, en heeft als benaming: "PEMPKES BEATZ".

1.2. Deze naam moet steeds door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting 'VZW", of in het Frans "association sans but lucratif' of de afkorting "ASBL", worden voorafgegaan of gevolgd.

1.3. De naam, de aanduiding dat het om een vereniging zonder winstoogmerk gaat, zoals sub 1.2! aangegeven, en het adres van de zetel van de vereniging moet worden vermeld op aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de vereniging.

Artikel 2:

2.1. De vereniging is gevestigd te 3740 Bilzen, Pastorijstraat 31 A. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Tongeren. Iedere verplaatsing van de zetel van de vereniging vereist een besluit van de algemene vergadering der leden overeenkomstig het quorum en de meerderheid vereist voor een statutenwijziging.

2,2. Alle stukken voorgeschreven door VZW-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel van het voornoemd gerechtelijk arrondissement.

Artikel 3:

_. vereniging stelt zich.tot doet.: _ _... ... _ - _.... _ ....._ _ , .. _. _ ... _ .,. -

Na.Op de laatste van t.uik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterendenotaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

- de organisatie van sociaal-culturele activiteiten en evenementen zoals er zijn : een groots opgezette fuif I festival f cityparade; optredens; eetdag; restaurantdag; diverse activiteiten rond een thema zoals bijvoorbeeld kamaval, Kerstmis en Nieuwjaar; en zo veel meer. Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

- het bevorderen van de vriendschap, de achting en de verdraagzaamheid:

- het beleggen van bijeenkomsten teneinde wederzijds begrip te ontwikkelen en te bevorderen;

- de gemeenschap te dienen door het begeleiden en steunen van initiatieven.

- Het organiseren van trainingen en vormingscursussen in binnen- en buitenland:

- Het organiseren van activiteiten ter ervaringsuitwisselingen d.m.v. bedrijfsbezoeken; - Het uitgaven van gedrukte en/of elektronische publicaties in welkdanige vorm dan ook;

3.2. De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen.

Artikel 4:

4.1. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Titel 2  LEDEN

Artikel 5:

5.1. De vereniging is samengesteld uit leden waarvan het aantal onbeperkt is, maar niet minder dan vijf

bedragen.

5.2. De vereniging telt werkende leden (verder ook leden genoemd) en toegetreden leden. Gezamenlijk worden zij de leden genoemd.

5.3. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de leden.

5.4. De volgende oprichters zijn de eerste werkende leden:

- CUENEN Martijn Janick, voornoemd.

- BIESMAN5 David Ernest Paula, voornoemd.

- VANGRONSVELD Jo, voornoemd.

- JEURiSSEN Gerard Arnold Marie, voornoemd.

- BIESMANS Bertrand Dirk, voornoemd.

- FLEMINGS Jorg, voornoemd.

- MERKEN Davy, voornoemd.

Artikel 6:

Het verzoek tot toetreding moet schriftelijk/per mail worden gericht aan de voorzitter van de raad van

bestuur, die op zijn beurt de raad van bestuur op de hoogte brengt.

De stemming over de kandidatuur gebeurt bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige/vertegenwoordigde stemgerechtigden. Op deze vergadering dienen minstens 75 % van de leden de Raad van Bestuur aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd te zijn. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. De stemming is geheim.

De motieven waarom een kandidaat niet werd aanvaard, moeten niet meegedeeld worden aan de kandidaat. In de notulen wordt enkel vermeld dat de betrokken kandidaat al dan niet is aanvaard, en met welke meerderheid van stemmen. De voorzitter van de raad van bestuur deelt de uitslag mee aan de kandidaat, en dit binnen de veertien dagen na de beslissing.

Werkende Leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de V &S-wet en deze statuten worden beschreven.

Artikel 7:

7.1. Het jaarlijks lidgeld voor werkelijke leden is vastgesteld op nul euro,

7.2. Het jaarlijks lidgeld voor de toegetreden leden bedraagt nul euro.

Het lidmaatschap is kosteloos.

Artikel 8:

De leden van de vereniging zijn verplicht :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

a.de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te

leven;

b.de belangen van de vereniging of van één van haar organen niet te schaden.

Artikel 9:

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege bij het overlijden van een lid (natuurlijk persoon), of ingeval van

een rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement.

Het lidmaatschap eindigt eveneens wanneer het lid niet meer voldoet aan de voorwaarden waaronder het aanvaard werd, vanaf het ogenblik dat het betrokken lid per brief, fax of e-mail op de hoogte werd gesteld dat het niet meer voldoet aan die voorwaarden.

Elk werkend lid kan te allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het verzenden van een aangetekend schrijven aan de raad van bestuur.

Elk niet-werkend lid kan te allen tijde ontslag nemen uit de vereniging door eenvoudige kennisgeving aan de raad van bestuur.

Een lid kan slechts worden uitgesloten door de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van de wet op de verenigingen en de stichtingen.

Bij overlijden gaat het lidmaatschap niet over op de erfgenamen of de legatarissen van een lid. Bij de ontbinding van een rechtspersoon gaat het lidmaatschap niet over op eventuele rechtsopvolgers.

Artikel 10:

Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de

vereniging, en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

Titel 3 - De algemene vergadering

Artikel 11:

De algemene vergadering is samengesteld uit alle werkende leden van de vereniging. Wanneer zij dit

wensen, kunnen ook toegetreden leden aanwezig zijn, doch zij bezitten uitsluitend een raadgevend stemrecht.

Zij alleen is bevoegd om te beraadslagen over aile aangelegenheden, bepaald in artikel 13 van de statuten.

Artikel 12;

Er zal jaarlijks een gewone algemene vergadering van de leden worden gehouden op vijftien september om

20.00 uur op de zetel van de vereniging.

Buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen zullen opgeroepen worden telkens als de raad van bestuur dat voor de belangen van de vereniging nuttig oordeelt, of binnen één maand wanneer ten minste een vijfde van de leden er schriftelijk om verzoekt.

Artikel 13:

De algemene vergadering wordt opgeroepen door de voorzitter of een ondervoorzitter.

De oproepingsbrief, door de voorzitter van de raad van bestuur en de secretaris samen ondertekend, wordt ten minste acht dagen voor de datum van de vergadering met een gewone brief, per fax of e-mail aan ieder lid gezonden.

Voor de berekening van deze termijn worden de dag van de oproeping en de dag van de vergadering niet meegerekend.

De agenda wordt opgesteld door de raad van bestuur en bij de oproepingsbrief gevoegd.

Elk voorstel dat door 5 % van de leden is ondertekend, moet op de agenda worden geplaatst. Het zal ten minste vijftien dagen voor de datum van de vergadering bij ter post aangetekende brief aan de raad van bestuur gezonden worden.

Een besluit van de algemene vergadering is vereist voor:

1. de wijziging van de statuten;

2. de benoeming en de afzetting van de leden van de raad van bestuur en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

3. voorkomend, de benoeming en de afzetting van de commissaris(sen) en het bepalen van zijn (hun) bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

4. de kwijting aan de bestuurders en, voorkomend, de commissaris(sen);

5. de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

6, de ontbinding van de vereniging;

7. de uitsluiting van een lid;

8. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

9. alle andere gevallen waarin de wet of de statuten zulks vereisen.

r

MOD 22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens de hiervoor vermelde gevallen kan de algemene vergadering geldig beraadslagen over de punten die niet vermeld zijn op de agenda, mits alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en hiermede instemmen.

Artikel 14:

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de vereniging of in het geval van

verhindering van deze, door de ondervoorzitter of de oudste van de aanwezige bestuurders.

Artikel 15:

1. Ieder (werkend) lid beschikt over één stem in de gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen.

2. De leden kunnen aan de vergadering deelnemen door tussenkomst van een lasthebber, die tevens lid moet zijn. Geen enkele lasthebber mag meer dan één schriftelijke volmacht bezitten.

Artikel 16:

Behoudens de uitzonderingen bepaald in de wet of in de statuten, kan de algemene vergadering geldig

beraadslagen bij een meerderheid van 75 % van het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Bij het berekenen van de meerderheid wordt geen rekening gehouden met de stemmen van de leden die zich bij de stemming onthielden, tenzij in de gevallen waarin een bepaling van de wet de besluitvorming van de ledenvergadering aan een bijzondere quorum- vereiste en/of een bijzondere meerderheidsvereiste onderwerpt. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de Voorzitter en de secretaris. De notulen worden bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij kunnen ter plaatse worden geraadpleegd.

Titel 4 -De raad van bestuur

Artikel 17:

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur waarvan de leden lid zijn van en benoemd worden

door de algemene vergadering.

De raad van bestuur telt tenminste vijf en ten hoogste negen leden,

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet.

Artikel 18:

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

Artikel 19:

De kandidaatstellingen voor het mandaat van bestuurder moeten worden gericht aan de raad van bestuur, waarna de algemene vergadering over de benoemingen zal beslissen.

De kandidaturen die in de vergadering, met instemming van de belanghebbenden, door de raad van bestuur of door ten minste drie leden worden voorgedragen, zijn eveneens ontvankelijk.

De kandidaat-leden worden verkozen bij meerderheid van 75 % van het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De benoeming van de leden van de raad van bestuur en van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen en hun ambtsbelindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel en door bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vereniging vertegenwoordigen, de vereniging ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel ais college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Artikel 20:

De raad van bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter, twee ondervoorzitters, een penningmeester en een secretaris.

De raad van bestuur wordt samengeroepen door middel van een schriftelijke uitnodiging van de voorzitter of van de persoon die daarvoor aangewezen werd, en die ten minste acht dagen vóór de datum van de vergadering wordt verstuurd per gewone brief, fax of e-mail.

De raad van bestuur wordt ten minste éénmaal per jaar samengeroepen en telkens als het noodzakelijk is voor de goede werking van de vereniging of wanneer een derde van zijn leden daarom verzoekt.

Artikel 21:

Om geldig te kunnen beraadslagen moet de meerderheid van de bestuurders in functie aanwezig of

vertegenwoordigd zijn op de vergaderingen van de raad van bestuur.

Behoudens strengere bepalingen in het huishoudelijk reglement worden de beslissingen van de raad van

bestuur genomen bij meerderheid van de door de aanwezige bestuurders uitgebrachte stemmen.

Bij het berekenen van de meerderheid worden bestuurders die zich onthouden als afwezig beschouwd.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of die van zijn plaatsvervanger beslissend.

i F y 1 MOD 2.2

Volgende besluiten kunnen enkel genomen worden met een meerderheid van 75 % van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders :

1. het opstarten van nieuwe activiteiten en projecten;

2. het afbouwen of verkopen van bestaande activiteiten en projecten:

3. het aangaan van leningen of kredieten bij de leden van de vereniging.

Artikel 22:

De beraadslagingen en de beslissingen van de raad van bestuur worden opgenomen in notulen die worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

De notulen worden bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij kunnen ter plaatse worden geraadpleegd. De uittreksels en afschriften van die notulen worden door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders ondertekend.

Artikel 23:

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheden om het maatschappelijk doel van de

vereniging te verwezenlijken en de vereniging te besturen en beheren.

Binnen die perken mag de raad alle handelingen stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door deze

statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De raad kan het onderzoek van zekere aspecten van de problemen die hij moet oplossen, toevertrouwen

aan gespecialiseerde commissies of aan bijzonder bevoegde personen.

Artikel 24:

De raad van bestuur kan beslissen om een interne taakverdeling door te voeren in het kader waarvan bepaalde taken en/of bevoegdheden worden toevertrouwd aan bepaalde leden.

Onverminderd de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, handelend door de meerderheid van zijn leden, wordt de vereniging rechtsgeldig vertegenwoordigd door de voorzitter en de secretaris samen handelend, of één van hen samen handelend met een bestuurder.

Artikel 25:

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging en de vertegenwoordiging ervan in het kader van dat bestuur delegeren aan één van zijn leden.

De hiervoor vermelde functionarissen kunnen in het kader van hun bevoegdheden en onder hun verantwoordelijkheid bijzondere volmachten verlenen aan lasthebbers. De bovenvermelde delegaties en volmachten kunnen steeds worden herroepen.

Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamenlijke handtekening van de voorzitter en de secretaris samen handelend, of één van hen samen handelend met een bestuurder.

Artikel 26:

De bestuurders gaan, door hun functie, geen enkele persoonlijke verplichting aan en zijn alleen verantwoordelijk voor de uitoefening van hun opdracht.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van bestuurder onbezoldigd.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt.

De bestuurder met een tegenstrijdig belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft. Voormelde procedure is niet van toepassing op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen.

Titel 5  BEGROTINGEN- REKENINGEN  CONTROLE.

Artikel 27:

Het vermogen van de vereniging mag uitsluitend worden aangewend voor de verwezenlijking van het

maatschappelijk doel.

Artikel 28:

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig de bepalingen van de wet op de verenigingen zonder

winstoogmerk, en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

Artikel 29:

Het boekjaar gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart. Het eerste boekjaar vangt aan per 01.03.2013 om te eindigen op 31.03.2014.

De rekeningen worden binnen de zes maanden na het afsluiten van het boekjaar voor goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd, vergezeld van een verslag over de toestand van de vereniging en van de begroting voor het volgende dienstjaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Indien de algemene vergadering de rekeningen goedkeurt, gaat zij over tot de beraadslaging en de stemming over de kwijting van de bestuurders.

Artikel 30:

De vereniging kan de controle op de financiîle toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, opdragen aan één of meer commissarissen.

De vereniging is verplicht de controle op te dragen aan een commissaris indien zij de in de wet op de verenigingen en de stichtingen vermelde drempelbedragen overschrijdt.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een termijn van 3 jaar. De algemene vergadering bepaalt ook de bezoldiging van de commissaris.

Titel 6  ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 31:

Behoudens de gevallen van de gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten op de wijze zoals bepaald is in de wet op de verenigingen zonder winstoogmerk.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de vereniging steeds dat zij vereniging in vereffening is overeenkomstig artikel 23 van de wet op de verenigingen zonder winstoogmerk.

Artikel 32:

In al de gevallen van vrijwillige of gerechtelijke ontbinding, zal de algemene vergadering de bestemming bepalen van het patrimonium van de vereniging door het een bestemming te geven die niet vreemd mag zijn aan het doel van de vereniging.

Indien de vereniging ontbonden wordt en er een batig saldo zou resten, zal dit toekomen aan "Oostheuvel, het dag- en wooncentrum voor mentaal gehandicapten in Lafelt".

Titel 7  Algemene bepalingen

Artikel 33: Huishoudelijk reglement :

De raad van bestuur mag een huishoudelijk reglement opstellen dat de toepassingsvoorwaarden van deze statuten vaststelt. Dit reglement en de wijzigingen ervan, moeten goedgekeurd worden door de algemene vergadering.

Artikel 34: Algemene bepaling

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, zijn de wet betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake van toepassing.

BIJZONDERE BEPALINGEN

A. Alle voormelde stichters van de vereniging zijn na de oprichting bijeengekomen in algemene vergadering en beslissen met eenparigheid van stemmen:

1. het aantal bestuurders te bepalen op ZEVEN.

2. worden tot bestuurders benoemd voor onbepaalde duur ingaand op heden :

- CUENEN Martijn Janick, voornoemd;

- BIESMANS David Ernest Paula, voornoemd;

- VANGRONSVELD Jo, voornoemd;

- JEURISSEN Gerard Arnold Marie, voornoemd;

- BIESMANS Bertrand Dirk, voornoemd;

- FLEMINGS Jorg, voornoemd.

- MERKEN Davy, voornoemd.

allen hier aanwezig en verklarende het hen toegekende mandaat te aanvaarden.

B. De bestuurders zijn vervolgens bijeengekomen in raad van bestuur en hebben met eenparigheid van stemmen aangeduid als:

1) voorzitter van de raad van bestuur : CUENEN Martijn Janick, voornoemd;

2) ondervoorzitter van de raad van bestuur: JEURISSEN Gerard Arnold Marie, voornoemd;

3) ondervoorzitter van de raad van bestuur. BIESMANS David Ernest Paula, voornoemd;

MOD 2.2

4 d. ,~. Luik B - Vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

4) penningmeester: BIESMANS Bertrand Dirk, voornoemd;

5) secretaris: VANGRONSVELD Jo, voornoemd.



C. Bijzondere bepalingen:

Er is uitdrukkelijk bedongen dat 2 bestuurders gezamenlijk moeten optreden voor het aangaan van bankverrichtingen, verbintenissen en/of andere aan- of verkoopverrichtingen en dit indien de uitgave méér bedraagt dan 1.000,00 euro.

Waarvan proces-verbaal werd opgemaakt op plaats en datum als vermeld,



Gedaan en ondertekend te Bilzen op 01.03.2013.



CUENEN Martijn Janick, VANGRONSVELD Jo,

bestuurder bestuurder

Voorzitter secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de'vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PEMPKES BEATZ

Adresse
PASTORIJSTRAAT 31 A 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande