PENELOPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PENELOPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.038.945

Publication

29/04/2014 : ONTBINDING - IN VEREFFENING STELLING - BENOEMING VEREFFENAARS
Tekst :

Er blijkt uit een akte, verleden op vijfentwintig maart tweeduizend veertien, geregistreerd drie bladen, geen renvooien, te Borgloon, op 28 maart 2014, boek 5/46 blad 07 vak 19, ontvangen : vijftig euro (50 €), de EÂ inspecteur, getekend, J Vanheer, dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van "PENELOPE", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid gevestigd te 3700 Tongeren, Mulkerweg 51. De vergadering heeft geldig de volgende besluiten genomen (uittreksel) :.

BERAADSLAGING EN BESLUITEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, de volgende besluiten:

Eerste besluit: Verslagen

De vergadering neemt kennis van het versiag van de zaakvoerder dat het voorstel tôt ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2013,

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het versiag van de bedrijfsrevisor, de Heer VENCKEN Hubert, over gemelde staat van actief en passief, gevoegd bij het versiag van

de zaakvoerder.

Het versiag van de bedrijfsrevisor besluit in de volgende bewoordingen:

"BESLUIT

In het kader van de procédure tôt ontbinding voorzïen door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap PENELOPE BVBA een tussentijdse boekhoudkundige staat afgesloten op 31.12.2013 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van 6 35.985,55 en een netto actïef van € 32.511,53.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist vveergeeft met voorbehoud van de volledigheid van de schulden ten opzichte van de schuldeïsers, de inbaarheid van de rekeningen-courant. Er werden geen provisies aangelegd voor de kosten van deze vereffening. Opgemaakt te Bree, 20 maart 2014

Voor BVBA HUBERT VENCKEN

Hubert VENCKEN, Bedrijfsrevisor, getekend"

De aanwezige vennoten erkennen kennis genomen te hebben van dit versiag.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

Tweede besluit: vervroegde ontbinding

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden, onder de opschortende voonvaarde van de homologatie door de rechtbank van Koophandel van Tongeren, van de

benoeming van de hierna gemelde vereffenaars, zoals vermeld onder besluit 3 van onderhavige buitengewone algemene vergadering. Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van Koophandel de aanstelling vat de vereffenaar niet homologeert, maar zelf overgaattot aanwîjzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen

Op de laatste blz. van LyikB. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.


Voor-

«i;6ho$ten

aan het

"'SilglsôfT

Staatsblad

e? «N

Luik B - vervolg

(besluiten 3 tôt en met 5) van onderhavige vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tôt ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatîe van de benoeming van hierna gemelde vereffenaar door de rechtbank van koophandel van Tongeren overeenkomstig artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar).

Perde besluit: benoeming der vereffenaars

De vergadering stelt aan als vereffenaars:

De heer VANSEER Léo en de Heer VANSEER Marcel, beiden voornoemd.

Hier aanwezig en aanvaardend. Zij bevestigen niet getroffen te zijn door enïg beroepsverbod.

Vierde besluit: bevoegdheden en emolumenten der vereffenaars

De vergadering kent aan elke vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Elkeen kan aile handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarîn ze werd voorzien. Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbïndende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van aile înschrijvïngen, bevoorrechte of hypothécaire overschrijvîng, beslaglegging, verzet of andere

beletselen.

Elke vereffenaar wordt ontslagen ïnventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften. Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen. tijden een vooropgestelde termijn,

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos. Vijfde besluit: ontslag zaakvoerders

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de

zaakvoerders.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders voor het door hen tôt op heden waargenomen bestuur. Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermïts ook het besluit tôt ontslag en décharge van de zaakvoerders is genomen onder de in het eerste besluit vermelde schorsende voorwaarde, de zaakvoerders tôt aan de vervulling van deze voorwaarde, actief het bestuur van de vennootschap blijven waarnemen en dat hun ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatîe van de benoeming van de vereffenaar (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar door de rechtbank van koophandel).

De eerstvolgende algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerders zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van hun mandaat in de période tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

STEMMING

Aile besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen,

VOLMACHT ADMINISTRATIE

Als bijzondere gemachtigde, wordt aangesteld

Kantoor COENEGRACHTS-ROOSEN, Klaphoekstraat 56 te 3730 Hoeselt, teneinde aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijzigîng/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar regîstratie aïs BTW- belastingplichtige of bij andere admînistratïes.

AFSLUITING

Vermits aile punten van de agenda zijn afgewerkt wordt de vergadering gesloten om vijftïen uur dertig.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Stefan D'HUYS, getekend. Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van akte, staat van actief en passief, versiag van de zaakvoerder en versiag van de bedrijfsrevisor, homologatie-beschikking van de benoeming van de vereffenaars.

- uittreksel
08/07/2014 : TG057629
24/07/2014
ÿþMpD 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fl trrgalefoer grffffo dor roohthanlc-4.---

v ko phanel Anlwurpcn, afd, Tongeren

11,2211a CT1

1 D `07" 2014

~faáÁt4

Oe grililer,

IN 1111111,111!!J11!111.11 II

Ondememingsnr.: 0426038945 Benaming (voluit) Panelopa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mulkerweg 51 - 3700 Tongeren

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Sluiting vereffening

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 27 juni 2014 werden de volgende beslissingen genomen en aanvaard met éénparigheid van stemmen:

1) de algemene vergadering keurt de vereffeningsrekening goed;

2) De algemene vergadering verleent kwijting aan de vereffenaar voor het uitoefenen van haar mandaat;

3) De algemene vergadering verklaart de vereffening gesloten;

4) De algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren op de Mulkerweg 51  3700 Tongeren.

Getekend,

Vanseer Leon Vanseer Marcel

Vereffenaar Vereffenaar

Tegelijk met deze wordt neergelegd

 Proces-verbaal bijzondere algemene vergadering

Verslag van de vereffenaar

 Goedkeuring verdelingsplan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2013 : TG057629
01/08/2012 : TG057629
04/07/2011 : TG057629
31/08/2009 : TG057629
24/07/2008 : TG057629
21/06/2007 : TG057629
28/09/2005 : TG057629
04/10/2004 : TG057629
11/08/2003 : TG057629
16/08/2002 : TG057629
07/11/2001 : TG057629
07/10/1999 : TG057629

Coordonnées
PENELOPE

Adresse
MULKERWEG 51 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande