PETANQUECLUB KELCHTEREN, AFGEKORT : P.C.KELCHTEREN

Association sans but lucratif


Dénomination : PETANQUECLUB KELCHTEREN, AFGEKORT : P.C.KELCHTEREN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 426.028.453

Publication

28/11/2014
ÿþ Moo 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RE:CHTBANItvart IkApFHANDt:_

te ANTWERPEN

19 Nov. 20141

Griffie

afdeling HASSELT

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla

Ondernemingsnr : 426.028.453

Benaming

(voluit) : Petanquectub Keichteren

(verkort) : P.C. Keichteren

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Oudstrijderslaan Sportpark 3530 Houthalen - Helchteren

Onderwerp akte : Wijziging Raad van bestuur

Statuten PC Kelchteren

Artikel 1.

De vereniging heeft als naam petanqueclub Keichteren in het kort: PC Keichteren.

Opgericht in 1984 door volgende personen : Jaenen Romain, Beerten Richard, Janssen Gerard, Paquay

Hubert, Vannut Tonny.

Artikel 2.

De vereniging is gevestigd te 3530 Houthalen, sportpark, oudstrijderslaan zonder nummer arrondissement

Hasselt.

Artikel 3.

De vereniging heeft tot doel, de bevordering van de sport, in het bijzonder de petanquesport. Door het

opleiden en trainen van spelers, het deelnemen aan, het inrichten of mede organiseren van sportwedstrijden in

binnen- en buitenland. De vereniging kan alle daden stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks het doel van de

vereniging kunnen dienen.

Artikel 4.

De vereniging Is opgericht voor onbepaalde duur en kart te allen tijde ontbonden worden. Artikel 5.

Het aantal leden is onbeperkt, het minimum moet vijf zijn,

Artikel 6.

Tot de vereniging kan als werkend lid toetreden, elke natuurlijke persoon die door de raad van bestuur wordt aanvaard. De aanvraag tot aanvaarding moet schriftelijk gebeuren en sluit automatisch de instemming in met het doel en de stand regelen van de vereniging. Het aanvaarden van de statuten sluit eveneens aanvaarding in van de huishoudelijke reglementen. De raad van bestuur beslist soeverein over het verzoek tot opneming. Hij zal bijkomende voorwaarden kunnen bepalen, alle te onderzoeken kunnen verrichten die hij noodzakelijk acht, inzonderheid over de vrijwaring van het doel van de vereniging en zonder opgave van enige reden aanvragen tot aanvaarding kunnen afwijzen.

Artikel 7.

De door de leden verschuldigde jaarlijkse bijdrage zal niet hoger zijn dan 50 E. Ieder jaar zal de raad van bestuur het bedrag van de bijdrage, onder voorbehoud van het hierboven vernoemd maximumbedrag, kan vaststellen,

De bijdrage is opeisbaar na verzoek hiertoe door de raad van bestuur aan de leden persoonlijk bericht. Het bedrag van deze bijdrage zal uiterlijk moeten betaald zijn op dertig april van het jaar waarop het betrekking heeft.

Artikel 8.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

M0022

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan op door hem te bepalen voorwaarden ook andere personen als steunende, beschermende enlof ereleden tot de vereniging toelaten. Deze personen kunnen echter nooit deel uitmaken van de algemene vergadering, tenzij ze ook effectief lid zijn,

Artikel 9.

Elk lid kan te alle tijde uit de vereniging treden. Het ontslag dient bij aangetekende brief aan de raad van bestuur ter kennis gebracht worden. Weigering om de jaarlijkse bijdrage te betalen wordt als ontslagneming aanzien. De algemene vergadering is bevoegd een lid uit de vereniging te sluiten mits tweederde meerderheid der aanwezige leden hiertoe besluiten. Een opgave van redenen is niet vereist. Een uittredend of uitgesloten lid of de rechthebbende van een overleden lid, hebben geen aanspraak op het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave van de gestorte bijdragen of van andere prestaties vorderen.

Artikel 10.

De vereniging wordt bestuurd door onbezoldigde samengesteld uit tenminste vijf en maximum twaalf bestuurders, allen leden van de vereniging. De raad van bestuur

Wordt door de algemene vergadering bij algemene stemming. Hij is ten alle tijden door de algemene vergadering afstelbaar. De bestuursleden blijven voor onbepaalde tijd aangesteld. De uittredende leden zijn herkiesbaar. Het mandaat van aile bestuursleden eindigt biij overlijden, ontslag, afzetting en bij verlies van het lidmaatschap. Benoeming, ontslag en afzetting alsmede alle hernieuwingen en ophouden van bestuursmandaten worden binnen één maand in bijlage van het Belgisch staatsblad bekendgemaakt

Artikel 11.

De raad van bestuur is bevoegd alle handelingen van bestuur te verrichten waarin begrepen de organisatie, benoeming, ontslag en bezoldiging van het personeel en het uitvaardigen van huishoudelijke reglementen. De raad van bestuur is bovendien bevoegd om alle daden van beschikking te stellen die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden en onder meer hei sluiten van alle aankopen, verkopen en ruilingen van roerende en onroerende goederen, van huur- en huurovereenkomsten van welke duur ook en van alle overeenkomsten, zelfs minnelijke schikkingen, dadingen, compromissen en arbitragebedingen, het aanvaarden en verwerpen van toelagen, schenkingen en legaten, het beleggen van gelden, het aangaan van leningen, verlenen van hypotheken met of zonder beding van dadelijke uitwinning en het verlenen van aile zakelijke waarborgen, alsook afstand te doen van alle rechten en rechtsvorderingen, opheffing en machtiging van doorhaling, met of zonder kwitantie, van alle inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en verzet.

Artikel 12,

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een uitvoerend comité waarvan deel uit maken, de voorzitter, de secretaris, de penningmeester en één gewoon lid van de bestuursraad

Dit uitvoerend comité wordt met het dagelijks bestuur belast en bovendien met de vertegenwoordiging van de bestuursraad bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling.

Artikel 13.

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van de secretaris of van twee bestuurders. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter era bij diens afwezigheid, door een ander lid van de raad die daartoe door de voorzitter speciaal gemachtigd werd. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter. De raad van bestuur stelt de agenda op van de algemene vergadering. De raad van bestuur vergadert iedere maand op een door de raad vast te stellen dag.

Artikel 14.

De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden van de vereniging. Alleen de meerderjarige leden zijn echter gerechtigd te stemmen en enkel met dezen wordt rekening gehouden voor de bepaling van de in de wet of in de statuten voorziene meerderheden. Zij is alleen bevoegd om te beraadslagen over de wijzigingen van de statuten van de vereniging, de benoeming en de afzetting van de bestuurders, ontbinding van de vereniging en de uitsluiting van een lid.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen, hoe groot ook het aantal aanwezigen ook zij.

MOD 2.2

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij staking van stemmen beslist de voorzitter van de raad van bestuur. Over de wijziging van de statuten kan slechts beraadslaagd worden indien deze wijziging op een agenda voorkomt en mits artikel 8 van de wet van 27 juni 1921 wordt nageleefd.

Tot de ontbinding van de vereniging kan slechts worden overgegaan in overeenstemming met artikel 20 van dezelfde wet.

Tenslotte is de meerderheid van vier vijfde van de stemmen vereist voor de uitsluiting van een !id.

Artikel 15.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur, telkens als het doel of het belang van de vereniging dat vereist. Zij moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen en van het beleid van de bestuurders.

De bestuurders zijn bovendien verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens ten minste één vijfde van de werkende leden daarom verzoeken en wel binnen de maand na het indienen van zulk schriftelijk verzoek bij de raad, tenminste 8 dagen voor datum.

De oproepingen gebeuren schriftelijk. De vergaderingen vinden plaats in de zetel of op elke andere plaats die in de oproeping is vermeld.

Artikel 16.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur en bij diens afwezigheid door de oudst benoemde der aanwezige bestuurders, De voorzitter duidt zijn secretaris aan en twee stemopnemers. Al de werkende leden beschikken in de vergadering over één stem. De vertegenwoordiging van een ander lid bij wijze van volmacht of anderszins is niet toegelaten. De agenda wordt opgesteld

door de raad van bestuur.

Artikel 17.

Het boekjaar van de vereniging loopt van één januari tot eenendertig december, Bij afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar vanaf de stichtingsdatum tot de eenendertigste december hierop volgend.

Bij het einde van elk boekjaar worden door de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen boekjaar afgesloten en wordt de begroting voor volgend jaar opgesteld. Zij worden aan de goedkeuring van de jaarvergadering onderworpen.

Bij batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen enkel geding bij wijze van dividenden aan de leden worden uitgekeerd.

Artikel 18.

De vereniging wordt niet ontbonden door overlijden van een lid, in zoverre het aantal overblijvende leden daardoor niet minder dan vijf bedraagt. De vereniging kan v66r het verstrijken van haar termijn ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering zoals voorzien in artikel twintig van de wet van 27 juni 1921, of door een gerechtelijke beslissing. ln geval van ontbinding zal het uitvoerend comité ais college van vereffenaars optreden.

Artikel 19.

In geval van ontbinding zal het actief na de aanzuivering van de schulden te beschikking worden gesteld van de algemene vergadering. Deze zal bij gewone meerderheid van stemmen beslissen dit actief over te dragen aan een vereniging die hetzelfde doel als de heden opgerichte vereniging nastreeft.

Artikel 20.

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is voorzien, verwijzen partijen naar de wet van 27 juni 1921.

Ontslagnemende bestuursleden van 09/09/2014

Marcel Verjans.Gomaar Simons. Nadia Diliên. Alexandra Verjans.

Nieuwe bestuur vanaf 09/09/2014

Voorzitter : Box Willy, Canadastraat 14 3530 Houthalen-Helchteren

Onder-voorzitter : BROEDERS Erik Tramstraat 50 3530 Houthalen-Helchteren

Mon 2.2

Luik B - Vervolg

voorzitter: 13ox Willy Canadastraat 14, 3530 Houthalen-Helchteren Secretaris Peeters Lucienne Iepstraat 341/1 3530 Houthalen-Helchteren Ondervoorzitter. Broeders Erik Tramstraat 50, 3530 Houthalen -Helchteren Penningmeester : Vermeulen Marleen Tramstraat 50, 3530 Houthalen-Helchteren Bestuurslid: Vandeijck Robby Galgenberg 79, 3271 Averboden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

n

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2012
ÿþ MDD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11J11111.11 HP6* I11

be

a

Sc

Sta

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 -06- 2012

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 426.028.453

Benaming

(voluit) : Petanqueclub Kelchteren

(verkort) : P.C. Kelchteren

Rechtsvorm : VZW

Zetel Oudstrijderslaan Sportpark 3530 Houthalen - Helchteren

Onderwerp akte : Wijziging Statuten & Raad van bestuur

Statuten PC Kelchteren

Artikel 1.

De vereniging heeft als naam petanqueclub Kelchteren in het kort: PC Kelchteren.

Opgericht in 1984 door volgende personen : Jaenen Romain, Beerten Richard, Janssen Gerard, Paquay

Hubert, Vannut Tonny.

Artikel 2.

De vereniging is gevestigd te 3530 Houthalen, sportpark, oudstrijderslaan zonder nummer arrondissement

Hasselt.

Artikel 3.

De vereniging heeft tot doel, de bevordering van de sport, in het bijzonder de petanquesport. Door het

opleiden en trainen van spelers, het deelnemen aan, het inrichten of mede organiseren van sportwedstrijden in

binnen- en buitenland. De vereniging kan alle daden stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks het doel van de

vereniging kunnen dienen.

Artikel 4.

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en kan te allen tijde ontbonden worden. Artikel 5.

Het aantal leden is onbeperkt, het minimum moet vijf zijn.

Artikel 6.

Tot de vereniging kan als werkend lid toetreden, elke natuurlijke persoon die door de raad van bestuur wordt aanvaard. De aanvraag tot aanvaarding moet schriftelijk gebeuren en sluit automatisch de instemming in met het doel en de stand regelen van de vereniging. Het aanvaarden van de statuten sluit eveneens aanvaarding in van de huishoudelijke reglementen. De raad van bestuur beslist soeverein over het verzoek tot opneming. Hij zal bijkomende voorwaarden kunnen bepalen, alle te onderzoeken kunnen verrichten die hij noodzakelijk acht, inzonderheid over de vrijwaring van het doel van de vereniging en zonder opgave van enige reden aanvragen tot aanvaarding kunnen afwijzen,

Artikel 7.

De door de leden verschuldigde jaarlijkse bijdrage zal niet hoger zijn dan 50 ¬ . leder jaar zal de raad van bestuur het bedrag van de bijdrage, onder voorbehoud van het hierboven vernoemd maximumbedrag, kan vaststellen.

De bijdrage is opeisbaar na verzoek hiertoe door de raad van bestuur aan de leden persoonlijk bericht. Het bedrag van deze bijdrage zal uiterlijk moeten betaald zijn op dertig april van het jaar waarop het betrekking heeft.

Artikel 8,

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden ; Recto " Naam en hoedanrngh id van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Sjràgëiï bij-héf $élgisc7i Stá ts ilád - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOP 2.2

De raad van bestuur kan op door hem te bepalen voorwaarden ook andere personen als steunende, beschermende en/of ereleden tot de vereniging toelaten. Deze personen kunnen echter nooit deel uitmaken van de algemene vergadering, tenzij ze ook effectief lid zijn.

Artikel 9.

Elk lid kan te alle tijde uit de vereniging treden. Het ontslag dient bij aangetekende brief aan de raad van bestuur ter kennis gebracht worden. Weigering om de jaarlijkse bijdrage te betalen wordt als ontslagneming aanzien. De algemene vergadering is bevoegd een lid uit de vereniging te sluiten mits tweederde meerderheid der aanwezige leden hiertoe besluiten. Een opgave van redenen is niet vereist. Een uittredend of uitgesloten lid of de rechthebbende van een overleden lid, hebben geen aanspraak op het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave van de gestorte bijdragen of van andere prestaties vorderen.

Artikel 10.

De vereniging wordt bestuurd door onbezoldigde samengesteld uit tenminste vijf en maximum twaalf bestuurders, allen leden van de vereniging. De raad van bestuur

Wordt door de algemene vergadering bij algemene stemming. Hij is ten alle tijden door de algemene vergadering afstelbaar. De bestuursleden blijven voor onbepaalde tijd aangesteld. De uittredende leden zijn herkiesbaar. Het mandaat van alle bestuursleden eindigt bij overlijden, ontslag, afzetting en bij verlies van het lidmaatschap. Benoeming, ontslag en afzetting alsmede alle hernieuwingen en ophouden van bestuursmandaten worden binnen één maand in bijlage van het Belgisch staatsblad bekendgemaakt

Artikel 11,

De raad van bestuur is bevoegd aile handelingen van bestuur te verrichten waarin begrepen de organisatie, benoeming, ontslag en bezoldiging van het personeel en het uitvaardigen van huishoudelijke reglementen. De raad van bestuur is bovendien bevoegd om alle daden van beschikking te stellen die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden en onder meer het sluiten van alle aankopen, verkopen en ruilingen van roerende en onroerende goederen, van huur- en huurovereenkomsten van welke duur ook en van alle overeenkomsten, zelfs minnelijke schikkingen, dadingen, compromissen en arbitragebedingen, het aanvaarden en verwerpen van toelagen, schenkingen en legaten, het beleggen van gelden, het aangaan van leningen, verlenen van hypotheken met of zonder beding van dadelijke uitwinning en het verlenen van alle zakelijke waarborgen, alsook afstand te doen van alle rechten en rechtsvorderingen, opheffing en machtiging van doorhaling, met of zonder kwitantie, van alle inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en verzet.

Artikel 12.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een uitvoerend comité waarvan deel uit maken, de voorzitter, de secretaris, de penningmeester en één gewoon lid van de bestuursraad

Dit uitvoerend comité wordt met het dagelijks bestuur belast en bovendien met de vertegenwoordiging van de bestuursraad bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling.

Artikel 13.

De raad van bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van de secretaris of van twee bestuurders. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter en bij diens afwezigheid, door een ander lid van de raad die daartoe door de voorzitter speciaal gemachtigd werd. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, Bij staking van stemmen beslist de voorzitter. De raad van bestuur stelt de agenda op van de algemene vergadering. De raad van bestuur vergadert iedere maand op een door de raad vast te stellen dag.

Artikel 14.

De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden van de vereniging. Alleen de meerderjarige leden zijn echter gerechtigd te stemmen en enkel met dezen wordt rekening gehouden voor de bepaling van de in de wet of in de statuten voorziene meerderheden. Zij is alleen bevoegd om te beraadslagen over de wijzigingen van de statuten van de vereniging, de benoeming en de afzetting van de bestuurders, ontbinding van de vereniging en de uitsluiting van een lid.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen, hoe groot ook het aantal aanwezigen ook zij.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Bij staking van stemmen beslist de voorzitter van de raad van bestuur. Over de wijziging van de statuten kan slechts beraadslaagd worden indien deze wijziging op een agenda voorkomt en mits artikel 8 van de wet van 27 juni 1921 wordt nageleefd.

Tot de ontbinding van de vereniging kan slechts worden overgegaan in overeenstemming met artikel 20 van dezelfde wet.

Tenslotte is de meerderheid van vier vijfde van de stemmen vereist voor de uitsluiting van een lid.

Artikel 15.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur, telkens ais het doel of het belang van de vereniging dat vereist, Zij moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen en van het beleid van de bestuurders.

De bestuurders zijn bovendien verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens ten minste één vijfde van de werkende leden daarom verzoeken en wel binnen de maand na het indienen van zulk schriftelijk verzoek bij de raad, tenminste 8 dagen voor datum.

De oproepingen gebeuren schriftelijk. De vergaderingen vinden plaats in de zetel of op elke andere plaats die in de oproeping is vermeld.

Artikel 16.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur en bij diens afwezigheid door de oudst benoemde der aanwezige bestuurders. De voorzitter duidt zijn secretaris aan en twee stemopnemers. Al de werkende leden beschikken in de vergadering over één stem. De vertegenwoordiging van een ander lid bij wijze van volmacht of anderszins is niet toegelaten. De agenda wordt opgesteld

door de raad van bestuur.

Artikel 17.

Het boekjaar van de vereniging loopt van één januari tot eenendertig december. Bij afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar vanaf de stichtingsdatum tot de eenendertigste december hierop volgend.

Bij het einde van elk boekjaar worden door de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen boekjaar afgesloten en wordt de begroting voor volgend jaar opgesteld. Zij worden aan de goedkeuring van de jaarvergadering onderworpen.

Bij batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan onder geen enkel geding bij wijze van dividenden aan de leden worden uitgekeerd.

Artikel 18.

De vereniging wordt niet ontbonden door overlijden van een lid, in zoverre het aantal overblijvende leden daardoor niet minder dan vijf bedraagt. De vereniging kan vaar het verstrijken van haar termijn ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering zoals voorzien in artikel twintig van de wet van 27 juni 1921, of door een gerechtelijke beslissing. In geval van ontbinding zal het uitvoerend comité ais college van vereffenaars optreden.

Artikel 19.

In geval van ontbinding zal het actief na de aanzuivering van de schulden te beschikking worden gesteld van de algemene vergadering. Deze zal bij gewone meerderheid van stemmen beslissen dit actief over te dragen aan een vereniging die hetzelfde doel als de heden opgerichte vereniging nastreeft.

Artikel 20.

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is voorzien, verwijzen partijen naar de wet van 27 juni 1921.

Ontslagnemende bestuursleden van 03-04-2012: LEMMERS Antoon (penningmeester),

BERVOETS Frans (Bestuurslid), GEUENS Annick (secretaris),LEMMENS Marc (Bestuurslid), Evens Jozef

( Voorzitter), Kazmierczak Francois (Bestuurslid)

Nieuwe bestuur vanaf 03-04-2012

MOt) 2.2

Luik B - Vervolg

Voorzitter : VERJANS Marcel Onder-voorzitter: BROEDERS Erik Secretaris : VANDIJCK Robby Penningmeester : DILIEN Nadia Sportverantwoordelijke : VERJANS Alexandra Bestuurslid : SIMONS Gomaar

" ' Voorbehouden

aarr het Belgisch Staatsblad

~

Bijlagen-bij-het- Belgiscli Sta tsbl d ="09/07/201"2 - Annexes du 1Vlónïteur beïgë

Verjans Marcel

Voorzitter P.C. Keichteren

7d

Breders Erik, ondervoorzitster

Vandijck Robby, secretaris

Dilien Nadia, penningmeester

Verjans Alexandra., bestuurder

Sigmas Gcnaar, bestuurder

op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PETANQUECLUB KELCHTEREN, AFGEKORT : P.C.KELC…

Adresse
SPORTPARK OUDSTRIJDERSLAAN Z/N 3530 HOUTHALEN

Code postal : 3530
Localité : Houthalen
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande