PEUSENS PETER HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PEUSENS PETER HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.200.232

Publication

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 20.06.2013 13201-0090-012
19/01/2012
ÿþu

a7

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTSANK VAN KOOPHANDELt

Q -01-

HAS1L#f ie

Ondernemingsnr : 0841.200.232

Benaming

(voluit) : PEUSENS PETER HUISARTS

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap o.v.v. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3990 Peer (Wijchmaal), Achelmansstraat 4/B

Onderwerp akte : Quasi-inbreng, neerlegging verslagen

Neerlegging van het verslag van de BV ovv CVBA CALLENS, PIRENNE, THEUNISSEN & C° bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Marc Maris, bedrijfsrevisor, en van het bijzonder verslag van; de zaakvoerder met betrekking tot een quasi-inbreng, overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van; vennootschappen, beide verslagen van 6 december 2011.

Peter Peusens,

Zaakvoerder

l

Voor"

behoud

aan hE

Belgist

Staatsb

d IR



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/12/2011
ÿþ Mod 2.1

Ut 3 i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111MI~IV~IVIIV~

*11181024*

be a D 5t;

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 1 -1k 20ïl

HesrAgg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : z3 9._a o .

Benaming Peusens Peter Huisarts

(voluit) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Achelmansstraat 4/B - 3990 Wijchmaal (Peer)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester JAN CLOET, geassocieerd notaris te Peer op 17 november 2011, blijkt dat de Heer PEUSENS Peter Egied Andre, echtgenoot van mevrouw PLATTEAU Godelieve Rita, wonend te 3990 Peer, Achelmansstraat 4B; een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht waarvan hij de statuten als volgt heeft vastgesteld:

I. BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel één.

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam PEUSENS PETER HUISARTS.

Artikel twee.

De vennootschap is gevestigd te 3990 Peer, Achelmansstraat 4B.

Artikel drie.

De vennootschap heeft tot doel, met uitsluiting van alle handelsdoeleinden en rekening houdende met de wettelijke voorschriften en de deontologische eisen van de Orde der Geneesheren: a) de uitoefening van de huisartsengeneeskunde door de geneesheer-vennoot en dit onder de persoonlijke en specifieke beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap en met inachtname van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, met dien verstande dat de honoraria voor de geneeskundige activiteit geïnd worden voor rekening van de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot een vergoeding kan ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties. De geneesheer-vennoot verbindt zich ertoe de volledige medische activiteiten in gemeenschap te brengen.

Tot het doel van de vennootschap behoren evenzeer:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de voormelde activiteiten;

- het aanleggen van reserves om de vereiste of nuttige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen nodig of nuttig voor het bereiken van het maatschappelijk doel, te kunnen aanschaffen;

- de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen teneinde zijn medische activiteiten in optimale omstandigheden te kunnen uitoefenen.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

staan met haar vennootschappelijk doel, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

In geen geval mogen de vennootschapsrechtelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de Code van Geneeskundige Plichtenleer en de deontologische regels in het algemeen.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengemeld doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen. Bij dit alles dienen de vrije keuze van de patiënten en de therapeutische vrijheid evenals het respect van het beroepsgeheim gewaarborgd te worden. Het medisch geheim kan slechts worden gedeeld voor zover de zorgenverstrekking dit vergt. Elke vorm van commerciële exploitatie, van directe of indirecte collusie en overconsumptie zijn absoluut verboden.

Al het bovenstaande blijft ongewijzigd van toepassing indien de vennootschap meer dan één geneesheer-vennoot telt.

b) De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen in verband met deze doelstellingen uitvoeren en deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele verwezenlijking van het doel van de vennootschap, voor zover voorgaande ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

Indien meerhoofdigheid dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid met tenminste een 2/3 meerderheid schriftelijk vast te leggen.

Doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

c) Zij kan met het oog op een professionele samenwerking overeenkomsten sluiten met geneesheren of met (kost)associaties, professionele (eenpersoons)vennootschappen, middelenvennootschappen en vzw's, die als doel hebben de geneeskundige te beoefenen. De vennootschappen dienen erover te waken dat de vennootschap waarvoor zij werken naar analogie de deontologische regels naleeft die voor elke individueel werkende geneesheer gelden. Zij kan vennoot zijn van een (kosten)associatie of middelenvennootschap van geneesheren en kan lid zijn van een vzw van geneesheren. Hierbij dient te allen tijde de Code van Geneeskundige Plichtenleer gerespecteerd te worden.

Het is de vennootschap evenwel uitdrukkelijk verboden met andere artsen of derden overeenkomsten te sluiten die door de Orde van geneesheren verboden worden.

Artikel vier.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

II. KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel vijf.

Het geplaatst kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld door de oprichter voormeld, waarvoor hem als vergoeding de voormelde honderd (100) aandelen worden toegekend.

Een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) werd gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de NV KBC Bank te Peer, zoals blijkt uit het bankattest de dato twaalf oktober tweeduizend en elf.

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

III. BESTUUR - TOEZICHT.

Artikel elf.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, geneesheer-vennoot.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, is deze van rechtswege zaakvoerder. In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar. Herverkiezing is mogelijk.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen. Alleenhandelend kunnen de zaakvoerders alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Alleenhandelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen voor niet-medische zaken aan de mandatarissen van de vennootschap, al dan niet in dienstverband.

Zij kunnen de dagelijkse leiding bij volmacht overdragen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door één zaakvoerder.

IV. ALGEMENE VERGADERING.

Artikel vijftien.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden op de maatschappelijke zetel de tweede dinsdag van juni om 19.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden de eerstvolgende werkdag.

Artikel zestien.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd warden door een gevolmachtigde, zijnde een vennoot. De volmacht kan gegeven worden via geschrift, via fax, via e-mail of andere elektronische drager. De zaakvoerder kan evenwel eisen dat de volmacht een bepaalde vorm aanneemt en hij kan eisen dat ze wordt gedeponeerd vijf dagen op voorhand.

Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Bijstand door een accountant, advocaat of revisor wordt steeds toegelaten.

V. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING.

Artikel negentien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel twintig.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of overgedragen naar het volgende boekjaar.

d

" Voor- Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





IX. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

A. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

B. Het eerste boekjaar loopt te rekenen vanaf de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert één november tweeduizend en elf, worden door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

C. Wordt voor de eerste maal als niet-statutaire zaakvoerder benoemd de heer PEUSENS Peter, oprichter voormeld.

F. De oprichter-zaakvoerder verklaart bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Peter Vandersteegen, wonende te 3500 Hasselt, Bosstraat 85, om, met recht van indeplaatsstelling, alle administratieve formaliteiten te vervullen die verband houden met de administratieve verplichtingen en formaliteiten naar aanleiding van de oprichting, waaronder de inschrijving in de KBO bij een erkend ondernemingsloket, de aansluiting bij een sociale verzekeringsinstelling voor zelfstandigen en daaromtrent alle nodige stukken en bescheiden te ondertekenen.

Voor analytisch uittreksel,

,sau Cloet & Nico Vanhout

Geassocieerde notarissen

Steenweg Wijchmaal 49

B - 3990 PEER

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2015
ÿþi" "

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uIII QIIuiiui~ui MuaN~u i~

*150 5789

RECFlTBANKvan KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

2 4 FEB. 2015

ard trieSELT

Ondernemingsnr : 0841.200.232

Benaming

(voluit) : PEUSENS PETER HUISARTS

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3990 Peer, Achelmansstraat 4 B

(volledig adres)

Onderwerp akte : Maatschappelijke zetel

Het blijkt uit een verslag van de zaakvoerder van 22 december 2014 dat de maatschappelijke zetel niet onmiddellijke ingang werd verplaatst van 3990 Peer, Achelmansstraat 4B naar 3990 Peer, Achterstraat 124.

voor eensluidend afschrift

Peusens Peter

Zaakvoerder

Tegelijk neergelegd: verslag van de zaakvoerder van 22 december 2014

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 09.07.2015 15294-0579-012

Coordonnées
PEUSENS PETER HUISARTS

Adresse
ACHTERSTRAAT 124 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande